Vukašinu je laknulo kad se konobar pojavio za njihovim stolom sa računom. Nije znao šta da kaže ni majci ni Milici. Dok je Kaća podmirivala račun, od Milica je stigla još jedna poruka: “sigurno te izluđuje kad imaš majku koja je tako seksi. Nije ni čudo što me tako jebeš, hahahahahaha.”

Laknulo mu je što Milica izgleda nije bila uznemirena, ali je i dalje poželeo da joj majka nije poslala sliku. Kad su konačno ustali da odu, odložio je telefon i ignorisao obaveštenja o porukama.

Njegova majka je ponosno izašla iz restorana, još jače njišući se bokovima nego kad su ušli, a lukavi osmeh na licu bio joj je pun zadovoljstva. U automobilu se Kaća samo naslonila na vrata okrenuta prema Vukašinu, a da nije pokrenula motor. Očigledno joj je bilo više toga na umu, ali nije ništa govorila. Samo je sedela, ne mareći za to što joj se rub uske haljine skupio dovoljno visoko na butinama da joj otkrije vrlo glatku i golu pičku.

Vukašin se setio da su njene korišćene gaćice bile smotane u džepu farmerki. Otvoreno gledajući majčinu izloženu pičku, Vukašinova erekcija vraćala se punom snagom. Dalje je povukla bočne strane haljine, pustivši da njene glatke sise padnu na otvoreno. Krenula je vrhovima prstiju po bradavicama, čineći ih da nabreknu pod njenim dodirom, dok je njen sin duboko udahnuo i nije mogao odoleti da stisne svoj nabrekli penis kroz gpantalone.

„Nisam toliko naivna da mislim da ćeš otići na fakultet i da nećeš završiti sa nekom devojkom“, rekla je dok je nastavila da se igra sa bradavicama. „Uvek sam znala koliko voliš da me gledaš i ostavljaš spermu u mojim gaćicama. Ali nikada nisam zamišljala da ćeš naći devojku koja toliko liči na mene. I tako sada … ogroman deo mene je ljubomoran, ali pomisao na to da je jebeš i misliš na mene samo me dodatno vlaži. “

„Nije to što misliš“, rekao je neuverljivo, smelo klizeći rukom preko ispupčenja na pantalonama.

Uhvatio je oči svoje majke prateći pokret njegove ruke. Imala je onaj “udaljeni” pogled kakav je imala ranije u svojoj spavaćoj sobi, dok je kroz peškir gledala u oblik njegovog kurca, ali sada je u njenom pogledu bilo nešto drugačije. Nešto više. Ali Vukašinove oči konačno su se vratile ka njenim rukama tamo gde je gnjavila debele bradavice.

„A šta tačno ti misliš?“

„Ja poželim da… da nismo majka i sin“, prisilio se da kaže naglas.

Kaća je uzdahnula i odmahnula glavom. Posegnula je preko menjača i odmaknula mu ruku od penisa, stavivši svoju preko njegove čvrste izbočine.

„Ne želim da to misliš“, rekla je dok mu je počela masirati penis kroz pantalone. „Volim biti tvoja majka. Ponosna sam na to i volim način na koji me želiš, uprkos tome što sam te rodila. I želim da me jebeš žestoko, baš zato što sam ti majka. Da to bude poseban razlog.“

Vukašin je ostao bez reči, a njegov je penis divlje pulsirao. Njegova majka je tada počela da mu otvara pantalone i na kraju je izvukla njegov veliki, natečeni kurac.

„O, bože, dušo, prelep je“, uzdahnula je počevši da ga miluje obema rukama. „Ne mogu da verujem da sam te se konačno dočepala.“

Ni Vukašin nije mogao da veruje. Bio je očaran dok je gledao majčine ruke kako s ljubavlju istražuju njegov izuzetno natečeni penis. Istovremeno je i dalje gledao njeno prelepo lice sa izrazom zadivljenog uzbuđenja u očima. A tu su bile i njene velike, čudesne sise koje su se motale kroz gornji deo haljine. mama ga drži za kurac

Pročitajte i ...  Neverovatno Vruća Kupka

Posegnuo je i počeo da ih miluje, klizeći rukom preko njene svilene kože. Kaća je uzdahnula tiho kad je Vukašin počeo da dodiruje njene sise, a stisak njenih ruku oko njegove tvrde osovine postao je čvršći dok se igrao sa njenim bradavicama.

Njene sise su se osećale neverovatno čvrsto i glatko, a Vukašin je praktično bio u transu. Bez obzira koliko su Miličine sise bile slične sisama njegove majke, ništa nije moglo da se meri sa majčinim. Sama reakcija njenih bradavica kako se stvrdnjavaju pod njegovim prstima bilo je dovoljno da pojača pulsiranje njegovog kurca u njenoj gladnoj šaci.

„Bolje je nego igrati se pretvaranja se s njom, zar ne?“ – upita Kaća, kao da mu čita misli.

Vukašin je samo klimnuo glavom, znajući da je odgovor suviše očigledan da bi se trudio da ga kaže.

„Ipak“, dodala je njegova majka, „tako je jebeno napaljivo da si to učinio. Oduvek sam znala da si nestašan momak, ali jednostavno nisam znala koliko si loš… koliko nevaljao… koliko perverzan.“

„Još uvek ne znaš, ali saznaćeš.“ Na to se Vukašin nagnuo i poljubio usne svoje prelepe majke, a ubrzo su jezici počeli da im se prepliću.

Bio je to najdublji i najgladniji poljubac koji je Vukašin ikada doživeo. Kaća je jače stegnula penis njenog sina, dok je njegov stisak na sisama takođe postao grublji i željniji. Ali ubrzo, Vukašin je gurnuo ruku između glatkih, toplih butina svoje majke, klizeći gore da bi osetio njenu izloženu pičku.

Prorez joj je već bio mokar, usmine su joj natekle. Stenjala je u usta svog sina dok su njegovi krupni prsti istraživali njeno sveže blago. Kad su jedan, a zatim dva Vukašinova prsta skliznula u rupu njegove majke, Kaća je zastenjala u njegova usta, ali je onda naslonila glavu na prozor automobila i zarežala poput mačke, dok joj je sin prstom jebao davno zanemarenu macu i spustio je svoje lice da joj sisa bradavice.

Dok je palcem radio preko klitorisa, Kaća se počela migoljiti na sedištu, a zadovoljstvo joj je raslo svake sekunde. Nevoljko, Vukašin je napokon podigao lice s majčinih prelepih sisa i pogledao je u njene oči zaslepljene požudom.

„Postoji nešto što čekam predugo da uradim“, rekao joj je.

„Da? Tvoja sam. Možeš da radiš sve što si ikad želeo.“

Vukašinov puls je besneo i poželeo je da odjednom učini sve što je maštao godinama. Ali on joj se samo nasmešio ne rekavši ništa. Na brzinu je pogledao oko parkinga da se uveri da nikoga nema, a onda je izašao iz automobila i prešao na majčinu stranu dok mu je iz pantalona virio besno ukočeni penis.

Bio je izuzetno svestan majčinog ushićenog pogleda dok ga je pratila oko automobila do njenih vrata. Kad je otvorio vrata, nije mogao da se zaustavi i nenadmašno se zagledao u nju kako u krotkom iščekivanju zuri u njega sa svojim zapanjujućim sisama koje joj vise iz haljine.

„Okreni se ka meni i spusti noge na pločnik“, rekao joj je, nestrpljiv da uzme ono što je želeo.

Kaća je učinila kako joj je sin rekao, a da nije progovorila ni reč. Zaokrećući položaj da stane nogama izvan automobila i na zemlju, rub kratke haljine uzdizao se visoko na bokovima, ostavljajući njene glatke noge i ćelavu picu potpuno izložene. Vukašin se spustio na zemlju između otvorenih butina svoje majke, postavivši ruke na njene butine.

Jedva je mogao da poveruje da je dovoljno blizu vlažne pičke svoje majke da oseti miris njenog uzbuđenja. Bacio joj je kratak pogled u lice i rekao, jednostavno, „Ovo je moje sada.“ Zatim se nagnuo i oblizao joj prorez prevučen nektarom.

Pročitajte i ...  Sa mamom..sasvim slucajno 2

„O, jebote“, reče Kaća sa uzdahom.

lizanje mamine pičke u kolimaKukovi su joj se odmah počeli kotrljati kao odgovor na gladni napad njenog sina. Gurnula je dupe do same ivice sedišta automobila, pružajući svom željnom sinu što bolji pristup. Vukašin je bio potpuno opijen vrućom, mokrom pičkom svoje majke, ližući je oko usmina i rupe kao da nikada nije okusio picu.

Usred proždrljivog lizanja njenog sina, Kaća se trudila posegnuti iza i zgrabiti njegov telefon. Kada je shvatio da je slikala njegovo lice čvrsto pričvršćeno za njeno međunožje, gurnuo joj je par prstiju u rupu i počeo je jebati dok je nastavio da klizi jezikom po klitorisu.

Ubrzo su se njeni vaginalni mišići stegnuli i žestoko je svršila.

Posle je Vukašin ustao. Njegov tvrdi kurac još je virio iz pantalona i vrpoljio se pred maminim ushićenim pogledom. Uzeo je trenutak da skenira parking i primetio je par sa druge strane kako ulaze u automobil, ali izgledali su potpuno nesvesni onoga što se događalo u Kaćinom automobilu.

Vukašin se nagnuo i dugo ljubio majku, nateravši je da okusi vlastite sokove preko njegovih usana. Gladno mu je uzvratila poljubac, nestrpljivo isisavajući ukus sa njegovog jezika. Kad se Vukašin uspravio, uhvatio je natečeni penis u jednu ruku i prišao majci. I dalje je držala njegov telefon i slikala ga je dok je kurčinu i rekao joj da ga sisa.

„Hajde, mama. Znaš da ovo želiš isto onoliko koliko i ja želim“, rekao joj je.

„Da dušo. Želim tvoj lepi, tvrdi, napaljeni kurac.“

Zatim je uzela njegov penis u usta i počela mu ga sisati, milujući vlažne usne uz njegovo pulsirajuće meso, dok je njegov telefon držala uperenim u njih. Vukašin je shvatio da njegova majka verovatno snima video, pa joj je uzeo telefon iz ruke i počeo je snimati odozgo, dok je ona znalački obrađivala njegov penis obema rukama i ustima.

Proveo je nekoliko minuta snimajući kako majka radi nad njegovim penisom, ali na kraju je isključio telefon i bacio ga u auto. Kaća je muzla pulsirajući kurac kao da je rođena za to, a Vukašin nije želeo da joj odvlači pažnju. Izraz njenog lica nije ličio na ništa što je ranije video. mamica mu sisa kurčinu

Njegov tvrdi kurac sisale su devojke koje su volele to što su radile, Milica više nego bilo koja od njih, ali goruća glad njegove majke za njegovim pulsirajućim mesom bila je van verovanja. Kaćina glava se kretala napred-nazad u ujednačenom ritmu dok je mokrim, gipkim usnama milovala tvrdu dršku svog sina.

Očajno stenjajući, zgrabio ju je za kosu i počeo pumpati svoj kurac u žestokom ritmu na njena klizna usta. Vukašin je položio potom ruke na vrh automobila i zatvorio oči, predajući se užitku trenutka. Ali nakon nekog vremena, Kaća se povukla, puštajući pregrejani penis iz usta. Spustila je prozor automobila i izašla, zatvorivši vrata za sobom.

Tada su se ljubili žešće nego ikad, Kaća je rukom milovala njegov izloženi kurac, dok je Vukašin prstima prošarao njen topli prorez.

„Potreban si mi u meni sine“, konačno je rekla. „Sad si mi potreban.“

Na to se Kaća sagnula, naslonivši gornji deo tela u automobil dok su joj dupe i pička bili potpuno izloženi i ponuđeni za sve što je njen sin želeo.

„Uhhhh….“, zarežao je Vukašin prelazeći rukom preko majčinog golog dupeta. Zacvilila je kao odgovor na šamaranje guze koje je usledilo. Zatim je zgrabio penis i zgnječio ga o mekane, mokre nabore njene pice. Gurnuo je pulsirajuću osovinu u njeno vrelo jezgro, ispunjavajući njen omotač vrelim, čvrstim mladim kurcem.

Pročitajte i ...  Sjećanje

„Aaaahhhhhh“, zarežala je Kaća dok joj je impozantan penis njenog sina postepeno ispunjavao rupu. jebanje majke na otvorenom

Uhvativši je jednom rukom za bok, Vukašin je palcem masirao usku majčinu rupu dok je nabijao svoju krutu kurčinu u i iz njenog preslatkog tela. Jedva je dolazio do daha dok je tucao ženu o kojoj je godinama maštao. Kaćini jauci i uzvici bili su samo delimično prigušeni glavom u automobilu, ali Vukašin je mogao da zaključi da je osećala isti nalet osećanja kao i on.

Jebao ju je jače, dužim potezima, a ruka mu je neprestano mesila i stiskala maminu guzu. Što ju je Vukašin jače gnječio i pljeskao, to se pička njegove majke više grčila, svuda oko njegove pumpajuće kare. Dahtala je i duboko stenjala, a on je znao da iznova i iznova svršava. Ali to je napokon bilo više nego što je mogao izdržati.

Stisnuo je zube i svom snagom pljesnuo majčino dupe dok mu je iz penisa izbijala vrela beličasta sperma duboko u nju.

Samo su se pogledali ne govoreći ništa. Ništa nije trebalo reći. Sve što je Vukašin trebalo da zna bilo je upravo tamo u snenom pogledu očiju njegove lepe majke. Donji deo Kaćine haljine još joj je bio oko struka, dok je gornji deo još uvek bio otvoren oko njenih golih sisa.

„Izvini ako sam te prejako šamarao po guzi…“, rekao je Vukašin na kraju sa stidljivim smeškom. „Pretpostavljam da sam se zaneo.“

„Jebena životinjo“, dodala je njegova majka, pre nego što se spustila u čučanj pored automobila i isisala penis svog sina obloženog spermom i njenim sokovima. Nakon toga, Kaća se vratila u automobil, a da nije vratila haljinu na svoje mesto. Vukašin je vratio penis u gaće i vratio se na svoje sedište. Kada je seo na svoje mesto, video je da je Kaća ponovo imala telefon u ruci.

„Podseti me da smislim bolju šifru“, rekao je, znajući da mora odgovarati na Miličine poruke.

„Dušo, rekla bih da tajne među nama više ne postoje.“ Zatim se osmehnula i vratila telefon sinu.

Kad je pokrenula automobil i izvezla se sa parkinga, Vukašin je otvorio poruku za koju je znao da se njegova majka upravo petljala. Duboko je uzdahnuo kad je otkrio da je Milici poslala video kako sisa njegov penis.

„Sranje“, promrmljao je, misleći da je njegov odnos sa Milicom upravo došao kraju.

On je voleo Milicu, čak i mimo činjenice da je toliko ličila na njegovu majku, i voleo bi da vidi kako veza između njih potraje. Ali on je sada imao majku i niko nikada nije mogao biti važniji od nje.

„Ne brini, dušo“, rekla mu je Kaća dok je vozila. „Ako se ona može nositi sa tim … sa nama … onda znaš da je ona prava.“

Naslonio se na svoje sedište i nadao se najboljem. Minut kasnije, telefon mu je zazujao uz poruku od Milica – “Vule! Može li tvoja majka lizati pičku toliko dobro koliko sisa kurac?”

Vukašin je pogledao majku i nasmešio se. I on se isto to pitao.

 

KRAJ

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Aaaaaaaa nemoj :)