mamina selsi slika

„Dakle, upoznao si devojku na faksu“, pitala je. Vukašin nije mogao da joj pročita izraz lica. I njen ton je bio neskladan.

„Samo prijateljica“, odgovorio je. „Samo, khm, pričamo o letovanju.“

„Shvatam“, reče Kaća skeptično. „Čini se da imate o čemu da razgovarate za odmor koji još uvek nije počeo.“ Imala je kiseo osmeh na licu i počela je da crveni. Vukašin je osetio kako mu se lice zagreva i crveni. Ovaj bizaran osećaj obuzeo ga je kao da je vara.

„Samo prijateljica sa faksa“, pokušao je da insistira.

Tada mu je telefon zazvonio sa tri uzastopne poruke.

„Jesi odlučila šta ćeš večerati?“ pokušao je da skrene sa teme.

„Nećeš li proveriti svoje poruke?“ Kaća je poravnala ramena i držala pogled uperenim u njegovo lice dok su joj se sise snažnije gurale uz duboki izrez njene otkrivajuće haljine.

Konobar je zatim prišao stolu i napunio im čaše za vodu, pitajući da li su spremni da naruče. Vukašin ga je uhvatio kako baca pogled na majčine sise u svakoj prilici. Navikao je na to. Uvek mu je smetalo, ali sada je osećao ponos kako je njegova majka zaista bila vrela i lepa. Rekla je konobaru da im treba još nekoliko minuta. Kada je otišao, ponovo je usmerila pažnju na Vukašina.

„Pa? Nećeš čak ni proveriti poruke svoje devojke?“

„Ona nije moja devojka“, lagao je. Telefon mu je ponovo zazujao.

„Šta god da kažeš.“ Oči su joj se sumnjičavo suzile. Duboko je udahnula, zbog čega su se njene bujne sise pritiskale na njenu haljinu i njeno rasoloženje se promenilo. Vukašinu je laknulo što je izgleda napuštala temu. Konobar se vratio i naručili su. Razgovarali su o tome šta će da rade tokom leta, a Kaća se ponašala kao da ne primećuje svaki put kad Vukašinov telefon zazvoni i on ga ignoriše.

Negde usred njihove večere došlo je do kratkog zatišja u razgovoru i Kaća je bacila neočekivanu bombu na svog sina. „Pa pretpostavljam da se sada već i tucate“, rekla je iznenada.

Vukašin se zamalo zagrcnuo hranom koju je žvakao, što je izgleda zabavljalo njegovu majku. Znao je da mu je izraz lica otkrivao istinu i nije bilo svrhe da to ponovo pokušava poreći. Ali onda se izgled njegove majke promenio. Lice joj se zacrvenelo, a oči suziše.

Pročitajte i ...  Sekin Povređen Zglob 2. Deo

„To nije ništa ozbiljno“, pokušao je da protestuje.

„Naravno. Osim što ti šalje poruke na svaka dva minuta. Pa zašto mi ne bi pokazao njenu sliku?“ Vukašin je izbegao pitanje.

Iz istog razloga zbog kojeg nije želeo da pošalje Milici sliku svoje majke, nije želeo da bilo koja od njih vidi koliko liče jedna na drugu. Izgovorio je slabašan izgovor da treba da ode u toalet. Napustio je sto i otišao da se zatvori u kabinu, osećajući olakšanje zbog trenutka privatnosti.

Naslonivši se na bok, obuhvato jei rukom sve veću izbočinu u gaćama, čvrsto trljajući penis dok je postajao sve veći. Razmišljao je o načinu na koji je njegova majka buljila u njegovu izbočinu pod peškirom oko struka nakon što se koristio njenim tušem.

Takođe je bilo nemoguće ne setiti se kako izgleda u grudnjaku i gaćicama, kao da ga namerno zadirkuje. Ali Kaća je uvek bila toliko slobodna i otvorena sa svojim telom da je bilo teško znati da li je ikad dvaput razmislila o tome da li je neko reagovao na nju. A način na koji su joj bujne, teške sise praktično ispadale iz otvorene haljine sve vreme za njihovim stolom izluđivao ga je.

drkanje u toaletuZnakovi njene ljubomore na Milicu samo su sve pogoršavali. Vukašin je otkopčao pantalone i izvadio natečeni penis uzdahnuvši dok je svom bolnom mesu poklanjao pažnju koju je zahtevao. Znao je da će morati da se vidi sa Milicom što je pre moguće ili će celo leto sa njegovom vrelom majkom biti čisto mučenje, a još nije bio kući ni čitav dan.

Milica je bila jedini način na koji je mogao ublažiti svoje mučne želje. Odlučio je da joj pošalje brzu sliku svog uzbuđenog kurca i odgovori na poslednjih nekoliko poruka. Nadao se da će je pogled na njegov kurac odvratiti od njenih upornih zahteva da vidi kako izgleda njegova majka.

Ali kad je posegnuo za telefonom, shvatio je da ga je ostavio na stolu. Nastupio je trenutak panike kada je pomislio da ga majka podiže i vidi poruke i slike između Milice i njega! Ne bi mogla da se odupre, ali bar je njegov telefon bio zaštićen lozinkom. Vukašin je proveo nekoliko minuta pokušavajući da se ohladi pre nego što se vratio za njihov sto, gde bi gledao lepo majčino lice i izloženi dekolte.

Pročitajte i ...  Žmurke sa Tatom 2. Deo

Poslaće Milici poruku iz automobila, a zatim joj poslati nekoliko slika penisa kad se vrate kući. Valjda će do tada prestati da traži da vidi slike Kaće. Njegova majka se verovatno ne bi predala tako lako, ali on bi pronašao način da to nekako izbegne.

Kad se njegov penis dovoljno opustio da se vrati u pantalone, Vukašin je spremio kurac i zatvorio šlic. Vrativši se za sto, zatekao je majku kako mirno sedi. Spustio je ruku da podigne salvetu sa stolice gde ju je ostavio i otkrio oskudni par tanga gaćica sklopljene ispod.

Srce mu se sledilo od prizora. Nije bilo sumnje da je to isti par u koji je ranije drkao. Zgrabio ih je sa stolice pre nego što je iko uočio, shvatajući da je tkanina topla i mokra. Sa gaćama skupljenim u pesnicu, Vukašin je utonuo na svoje mesto, jedva uspevajući da pogleda majku u oči preko stola.

Lice mu je gorelo dok se primorao da uspostavi kontakt očima, takođe primetivši nabrekle bradavice koje su štrčale u tanku, belu tkaninu majčine otkrivene haljine. Duboko je udahnula, prisiljavajući pune sise da se snažnije guraju protiv uske haljine.

„Da, isei su“, rekla je neutralnim tonom. „Nosila sam ih sve ovo vreme. Iznenadio bi se kako je lako skliznuti gaćice u restoranu, a da niko ne zna šta radite.“

Vukašin je sedeo tamo šokiran, a penis mu se brzo i naglo vratio na istu tvrdoću kao u toaletu.

„Ali zašto?“

Kaća se nagnula napred kako bi mogla da odgovori šapatom, a njene teške sise namestile su se o sto. Zastala je, nakratko zatvorivši oči, pojačavši dah.

Zatim je otvorila oči i rekla mu tiho: „Zato što su bile natopljene tvojom spermom i nisam mogla negirati potrebu da to osetim na svojoj pički.“

Pročitajte i ...  Moja Sestra Ivana 2. Deo

Pre nego što je uspeo da smisli bilo šta da kaže, majka mu je podigla telefon. „Zaista bi trebalo da pokušaš da smisliš bolju šifru od rođendana svoje majke, dušo“, rekla mu je.

Zatim je provukla nekoliko slika Milice, stavljajući telefon pod uglom da bi ih oboje mogli videti.

„I“, nastavila je, „Zar si otišao na fakultet samo da bi pronašao devojku koja izgleda kao da bi mogla biti moja mlađa sestra bliznakinja? Čak su i njene sise poput mojih. Znala sam da ti se sviđaju. Jednostavno nisam bila sigurna koliko, iako nikada nisi mogao da skreneš pogled sa njih, ali sada … “

Vukašin još uvek nije znao šta da kaže, ali čuvši kako njegova vruća majka govori o tome koliko voli njene sise, njegov je penis još intenzivnije pulsirao. Uvek je smatrao da je svesna njegovog interesovanja za nju, ali nikada nije zamišljao da zna toliko koliko je očigledno znala.

„Žao mi je mama“, konačno je uzdahnuo. „Jednostavno si ne mogu pomoći. Sve ove godine živeći u istoj kući sa … pa … najzgodnijom ženom na svetu.“

Kaća je pocrvenela i oči su joj se zalepile kad je Vukašin konačno priznao. Čak je dozvolila da suza pobegne i poteče joj niz obraz. Poravnala je ramena i natapala suzu salvetom, ali bilo je lako videti da se nije previše uznemirila.

Osećala je sve vrste drugih osećanja. U međuvremenu, Vukašin je umirao da skoči preko stola i snažno je poljubi dok bi svojim velikim rukama obavio još veće sise. Tada je Vukašinov telefon zazvonio i stigla mu je poruka. Majka mu ga je dodala preko stola.

„To bi verovatno trebalo da proveriš. Moglo bi biti važno“, rekla mu je. mamina selsi slika

Vukašin je zgrabio telefon, ne znajući šta je mogla videti dok je bio u kupatilu. Kada je otvorio poruku, video je da je njegova majka snimila selfi i poslala joj je sa tekstom u kojem je pisalo: Stvarno je zgodna, zar ne?

“Hmm .. bejbi..prilično liči na mene da bi to bila slučajnost… zar ne?” – bio je Miličin odgovor.

 

KRAJ 4. Dela

besplatan sms

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

profi kurvica

Aaaaaaaa nemoj :)