seka jahačica

Ovo je moja priča, moja ispovest. Osećala sam kao da je sve izgubljeno, sve gotovo. Bio je to trenutak kada sam bila najranjivija. 18 godina, prva prava ljubav, prva prevara i raskid. Odustala sam i od fakulteta, dane i nedelje sam provodila u svojoj sobi i tugovala. Nikoga nisam želela da vidim… a onda sam ugledala njega.

Pokucao je na vrata i nije čekao odgovor, otvorio ih je i ugledao me. Njegov osmeh i prodorne plave oči kao da su mi dali nadu. Mirisao je na neki skup prefinjen parfem pa sam za trenutak zatvorila oči i duboko udahnula. Toplina je obuzela moje telo. Bio je elegantno obučen, uspeh mu je pisao na čelu. Desetak godina stariji od mene a već je bio deo velike firme i imao je svoja kola, stan.

Nismo se zapravo ni poznavali. Živeo je daleko i samo preko fejsa smo povremeno kuckali. Svako ko ima rodbinu preko zna o čemu pričam. Ovo je bio prvi put da je došao kod nas. Imala sam veliku želju da ga zagrlim. Bez reči ustala sam, nesvesna svoje polu golotinje u nekoj otrcanoj majici i gaćicama, skočila sam mu u zagrljaj.

„Seko moja…“ bile su reči koje je prve rekao.

Pomislićete – možeš misliti, rođak kojeg nisam zapravo ni poznavala došao je u moj zagrljaj, to ne menja stvari, zar ne? Možda je to i normalno pomisliti, ali već tada znala sam da život poonovo dobija smisao. Njegova energija me je obuzela i rumenih obraza sa suzama u očima ja sam ga poljubila u obraz i uhvatila za ruku.

Ceo dan proveli smo zajedno šetajući pričajući družeći se. Njegov glas… njegov glas mi je te prve noći došao u san. Vrelina letnje večeri učinila je da moje golo uspavano telo zacakli od znoja. Njegov glas… čula sam ga kako mi šapuće – lepa si, zgodna si, vrediš kao osoba… prelepa si… sekina pičkica

Pročitajte i ...  Orgazam pred svojom ćerkom 2. Deo

Nežni prsti samo su okrznuli moju mokru ribicu… mokru od znoja spolja, mokru od uzbuđenja unutra. Mirisala je kao cvet kada se otvori na prvom jutarnjem suncu. Zračila je… i nije bila sama. Jedan a potom i dva prsta pridružili su joj se i istražili njene dubine. Klizav sluzav ljubavni tunel grčio se dok sam u znoju govorila njegovo ime i samozadovoljavala se. „Marko, Marko, Marko…“ – govorila sam neprekidno dok sam svršavala u tami svoje sobe.

**

Ustala sam rano, nasmejana i srećna, prvi put posle toliko vremena. Boravio je u gostinskoj sobi i krenula sam na prstima tiho i polako. Želela sam da ga gledam dok spava. Ušla sam u sobu i odmah osetila njegov jebeni parfem od kojeg sam ludela! Kako neko može biti toliko savršen? Kako? U gaćicama i brusu kao najodvratnija kučka bez stida ja sam sela na njegov krevet. Otkriven. Zgodan. Zategnut. Obris njegove muškosti zatezao je već uske bokserice.

Spustila sam lice ka njegovoj izbočini pazivši da moji pramenovi kose ne zagolicaju njegovu kožu, i udahnula sam. Miris muževan, miris opojan… miris od kojeg pamet staje! Gaćice koje su se blago zalepile za mene od sinoćnjeg orgazma ponovo su počele da se natapaju sokovima. Skinula sam ih… ostavila sam ih pored njega na krevetu i poljubila ga u lepljivo čelo.

Dok sam spremala doručak sa mamom tog jutra za svog divnog brata, leptirići u stomaku su igrali kolo. Nisam ga ni čula kad je sišao, nisam ni morala, osetila sam njegov jebozovni miris. Prišao mi je iza leđa i naslonio usne na moje uho: „Trebaš mi… imaš 5 minuta?“

Udaljio se a ja sam ga zapratila. Ušao je u sobu i pred mojim licem zatvorio vrata. Bila sam zbunjena, nervozna, šta se desilo? „Marko? Ja sam… tu sam ispred.“

Pročitajte i ...  Trešnjica

„Uđi…“ – čula sam jedva.

Ušla sam i zatekla ga okrenutog leđima. Bio je go. Njegova blago dlakava čvrsta guza bila je jasno belja od ostatka preplanulog tela. „Zatvori vrata.“ Učinila sam kako je rekao i tada se okrenuo. Njegov kurac bio je prekriven mojim gaćicama i njegovom čvrsto stegnutom pesnicom. Struja je prošla mojim telom. To je bio najerotičniji prizor ikada!

„Priđi seko… klekni.“ – naredio je tonom koji nikada nisam čula od njega. puši bratovu kurčinu

Kao poslušna kuja ja sam kleknula i četveronoške išla ka njemu dok je drkao kurac mojim gaćicama. Pljuvačka je krenula iz mojih usta koliko je sve bilo nadrealno i nerealno.. a tako stvarno. Sada sam bila tik ispred njega. Gaćice je podigao i stavio ih na svoj nos da bi duboko udisao moje arome. „Otvori usta seko.“ – još jedna naredba koja je odmah izvršena.

Prišao je tek toliko da nasloni glavić na moj jezik. Jednom rukom je držao gaćice na licu, drugom me je uhvatio za kosu i približio me. Njegova kurčina je sve dublje ulazila u moja gladna usta. Posle samo par sekundi počeo je da me tuca u njih! Momentalno sam spustila ruku u šorc i počela da se trljam dok sam gutala najukusniju kitu na svetu, kitu moga brata.

Davila sam se u njemu i želela sam da ako i treba da me uguši neka to bude tada! Ali on je mene voleo… voleo me je na sve načine. Oslobodio se iz mojih usta da bih došla do daha. „Pljuni na njega.“ Naredba izvršena. On me je podigao i počeo žestoko da me ljubi dok sam mu ja drkala kurac. „Skini se.. i obuci ove gaćice.“

Lego je na krevet i nežno drkao dok sam se ja svlačila. Kad sam bila gola, navukla sam gaćice sa kojima je drkao i prišla mu. „A sada mi sedi na kurac seko…“ Reči koje mi i dan danas odzvanjaju u glavi! Opkoračila sam ga i veoma nežno se spuštala na njega. Želela sam da upijem svaki centimetar, svaku neravninu i venu, sve da osetim.

Pročitajte i ...  "Poljubi Mamicu"

Ruke na njegovim grudima, guza malo iznad i krećem da ga jašem. Ne prekidamo kontakt očima. Uzdasi, znoj, toplina. Posle svega dva minuta ja svršavam ali ne gubim kontrolu jer ne želim da ga razočaram. On je moj spasilac i ne skidam se sa njega dok ne svrši. Kroz suze radosnice ja spajam usne sa njegovima i počinjem žestoko da se nabijam. Grčimo se ali ne stajemo. Udari tela odzvanjaju kao gromovi u kišnoj olujnoj noći.

„Napuni me, molim te, napuni me…“ molim ga. seka jahačica

On se osmehuje, spaja usne sa mnom i počinje da svršava. Dugo, dugo, dugo… sa njim i ja dostižem novi vrhunac. Svuda su tečnosti oko nas, sve je umrljano i prljavo… sve je savršeno… Dok ga gledam ja guram prste u pičku i zahvaćam spermu pre nego je unesem sa prstima u usta.

**

Otvaram oči. U svojoj sam sobi. Mrak osim mog laptopa. Na ekranu fejsbuk profil moga brata. Daleko je. Nikada nije bio u poseti. Ispod mene moj dildo je mokar, prekriven mojim sokovima. Vraća se stari osećaj, depresija, bol. Zaklapam laptop i ležem u krevet sa suzama.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)