jebanje seke u guzicu

„Bože, mama bi poludela kad bi nas videla“, hihotala se Dunja dok su jeli obrok koji je ona s ljubavlju pripremila.

„Pijemo vino … juče goli u javnosti … stvari koje su se desile sinoć …“

„Siguran sam da joj je trenutno na pameti mnogo drugih stvari“, rekao je Goran.

„Kako to?“

„Njen dejt.“

„A? Ona je kod tetke. Zašto odmahuješ glavom?“

„Mama je na jednom od onih prljavih vikenda“.

„Ti si lud… zašto to govoriš?“

„Čuo sam telefonski poziv … mislim da je sve varka, kao poseta tetki. Njih dve su nešto isplanirale … upoznale su neke momke prošlog leta. Svi su krenuli na vikend krstarenje… swingeri ili nešto slično. “

„Lažeš … mislim, to je nemoguće… nikad ne izlazi … ima trideset osam.“

„Mladilika, lepa je … seksi“, prekinuo ju je Goran.

„Ali … čekaj, stvarno misliš da je seksi?“

„Posle tebe je najlepša, najseksi žena koju sam ikad video.“ Kad je njegova sestra počela da crveni, dodao je: „Sanjam vas dve“.

„Okej, sad već opasno lupetaš! O čemu uopšte sanjaš?“ – pitala je, nestrpljiva i radoznala.

„Otkad je porastao … moj penis … otkako sam postao muškarac. Ti i ja … goli zajedno … sinoć je bilo ono što sam oduvek želeo.“

„Igrali smo se. Bila je to samo igra Gorane. Ne smemo više nikada … šta bi rekla mama. Naši prijatelji … svi bi pomislili da smo bolesni … perverznjaci“.

*****
Bilo je kasno kad su konačno završili svoj obrok; jeli su desert u tišini, a vino je polako ali sigurno počelo da ih radi.

„Bolje da se otuširam“, rekla je Dunja ustajući.

„Ostavite to do sutra“, dodao je Goran zagrlivši je.

„Pogrešno je.”

„Ala smaraš sa tiiiim… pogrešno, pogrešno… opusti se seko… Pleši sa mnom“, insistirao je dok ju je privlačio u zagrljaj.

„Molim te, Gorane … nemoj“, molila je kad su se njihova tela sklopila, nesigurna u svoje reči i osećaje. „Gogiiiii!“ zaplakala je kad joj je stavio ruke oko struka i bez napora je podigao u vis.

„Ne možemo… ne smemo…“, šapnula je dok ju je nosio prema svojoj sobi i krevetu.

Nikada nije bila vlažnija, nikad uzbuđenija nego kad ju je položio na leđa na njegovom krevetu. Svukao ju je dok je ležala. Bez grudnjaka, štitile su je samo vlažne bele gaćice. Gledala ga je čitavo popodne, ali je i dalje zadrhtala kada joj je pokazao svoj uspravan, mlad kurac. Činio se ogromnim dok se nadvio nad nju.

Pročitajte i ...  Ložim se na Brata

Gledala ga je dok je puzao po krevetu između njenih nogu, a zatim je ponovo dahtala kad joj je pocepao tanku čipku sa međunožja. Gledajući niz telo, videla je raščepljene usmine svoje mace i znala je da njen brat oseća njen miris. Mogla je videti i svoj tada nabubreli klitoris dok je gledala kako Goran prinosi svoj kurac ka njoj.

Zatim je zacvilila dok se okrugla pečurka probijala unutra, istežući je kao nikada ranije.

„Uhhh… Gogii … Ne mogu“, tiho je šaputala ali joj nije palo na pamet da se odvoji od njega.

Kad je ponovno gurnuo, očarala ju je plava vena koja je pulsirala gotovo celom dužinom njegovog penisa i gledala je kako polako nestaje u njoj. Kako ju je njegova veličina protezala iznutra do neslućene zategnutosti, odjednom je osetila kao da su joj uključeni svi nervi u vagini, bilo je to kao da je njegov penis ključ koji je otvorio vrata u svet neprekidnog pulsirajućeg zanosa. jebanje slatke sekice u picu

Vrištala je, noge sklopila oko brata, leđa su joj bila savijena gotovo neljudski, nokti su joj crtali po njegovim leđima, bradavice su joj pulsirale, kada je na kraju njen drhtavi orgazam izleteo napolje iz njenog topllog centra.

Ubrzo, preplavio ju je spermom. Plakala je od orgazma kad se konačno izvukao i zadihan legao pored nje.

„Volim te“, šapnuo je.

„Ti si moj brat“, rekla je između jecaja. „Moj mali brat.“

„Ne više tako mali“, rekao je dok se okretao i legao preko nje udelivši joj divan, dugi “bratski” poljubac.

~~~~~~

Probudio se nakon nekog vremena usled snažnog sisanja kurca koje mu je sestra priređivala.

„Dunja, nemoj“, šapnuo je osećajući kako mu krv juri u penis.

„Želim“, insistirala je, a zatim prešla jezikom od dna njegovog penisa do vrha. Opet. A onda opet.

„Dunja, molim te“, zastenjao je kad je ona potpuno oblizala masnu glavu, a zatim je zabila u usta.

„Prevelik je aaaahhhh“, upozorio ju je iako se nadao da će uzeti još u svoja usta.

jebanje seke u ustaMorao je da se bori sa sobom kako je ne bi uhvatio za kosu i lično joj ga nabio do grla. Uvukla ga je oko dve trećine penisa, a zatim se polako povukla. Progutala ga je ponovo, uspevši još više da primi u svoja ustašca.

Pročitajte i ...  Sestra 2. Deo

Napred i nazad, napred i nazad; spustivši pogled, video je da ga je potpuno progutala, i to ga je prebacilo preko…. Oči su joj bile zatvorene, nije mogla da diše, a tada je i on izgubio kontrolu i počeo da se trza i da prska gustu spermu niz njeno toplo grlo. Gutala je i gutala koliko je mogla… i uživala je u svakoj kapljici svog mlađeg brata.

***

Spavali su … probudili se … spavali. Kasnije je sedela uz njega, jahala ga je nemilosrdno poput džokeja iz Kentucki Derbija, nagovarajući ga da se diže gore-dole u svom faličnom sedlu. Spustivši pogled, mogao je videti kako su im obe butine prepune seksualnih sokova.

~~~~~~~

15. FEBRUAR

Probudili su se kasno sledećeg jutra, brzo jeli, a zatim su u stojećoj pozi vodili ljubav zajedno se tuširajući. Napunio ju je dok je voda prskala preko njih.

„Ubićeš me“, žalio se.

„Ne deluješ umorno“, zadirkivala je, a zatim naredila: „Lezi na leđa“.

Legla je preko njega i nabila mu svoju pičkicu na lice.

„Pojedi me … molim te, liži mi ribicu.“ sedi na licu svoga brata

On je to i uradio! Na kraju je morao gurnuti prst u njen anus kako bi usporio grčenje i kretanje bokovima dok su njegova usta na njenom malom, uspravnom klitorisu donela još jedan rafal njenih seksualnih sokova propraćenih oštrim orgazmom.

~~~~~

„Hoćeš, zar ne“, pitala je kasnije.

„Šta?“

„Moju malu guzu“, rekla je flertujući i okrećući se tako da su joj savršeni guzovi okrenuti ka njemu.

„Ne“, porekao je, ponovo žestoko uzbuđen.

„Gorane imamo samo još danas, samo danas“, mamila ga je. Svuda te želim … svuda. Ti ćeš biti prvi“, mamila je dalje vrckajući guzom u vazduhu.

Ignorisao je njeno insistiranje da će ovo biti samo jednokratna seksualna fantazija dok su mu ruke obuhvatale čvrste, okrugle guzove, nežne dinje za koje se činilo da mole za razdvajanje. Trudio se da bude nežan; dobro podmazan gurnuo je kurac neumoljivo u njen mračni kanal dok je ona zastenjala u znak protesta zbog invazije.

Ali onda, kada je konačno bio duboko uronjen, ona je počela da odgovara, tiho stenjajući njegovo ime dok je dugo i polako jebao svoju seku u usku, nevinu guzu. jebanje seke u guzicu

~~~~~~~

„Mama će se uskoro vratiti kući“, šapnula je Dunja, probudivši ga iz laganog sna. „Ajde Gorane, moramo počistiti, pripremiti se.“

Pročitajte i ...  Mali Brat je Porastao 1. Deo

Obučeni, sređeni kreveti, očišćena kuhinja, njih dvoje su sedeli i čekali mamin povratak. A Dunja je govorila. Dvadeset minuta je objašnjavala koliko ga voli, koliko joj je značio prethodni dan. Ali kako i zašto nisu mogli da nastave. Kako su morali da vode normalan život. Da nisu mogli da povrede mamu koja ih je toliko volela.

Da bi jednog dana želeli da se venčaju i imaju decu ali kako je to bilo nemoguće. Povremeno je klimnuo glavom, puštajući je da poveruje da se slaže. Nije ga bilo briga; znao je da nikada neće moći da se zaustavi. Znao je da im je suđeno da budu ljubavnici, potpuno je to prihvatio, znao je da će i Dunja to kad tad shvatiti.

Daću joj nekoliko dana, pomislio je u sebi kad joj je napokon ponestalo reči. A onda je pitao, „Šta je sa sledećim Danom zaljubljenih“, baš kad je čuo ključ svoje majke kako se okreće na ulaznim vratima.

„Šta?“ upitala je.

„Obećaj mi“, zahtevao je Goran.

“Ali Gorane … ne možemo.” Video je i njen strah i uzbuđenje u njenim očima dok su njegove usne vlažno dodirivale njene.

„Obećaj“, insistirao je kad su začuli otvaranje vrata.

„Možda … možda“.

„I Božić“, dodao je.

„Ne … molim te…“

„Zdravo mama, kako je prošlo putovanje kod tete?“

~~~~~~~

20. FEBRUAR

Bilo je to najgorih pet dana u njenom životu. Otkad se majka vratila, mislila je samo na jedno. Znala je da ga voli, morala se boriti sa sobom kako bi sprečila jednostavno bezobzirno ulazak u spavaću sobu svog bracta dok je spavao.

„Nosi ih večeras“, mala bela beleška koja je stajala na vrhu pakovanja pored njenog kreveta.

„Goran“, pomislila je, pokušavajući da kontroliše talas radosti koji je odjeknuo njenim telom.

On je lud, nasmejala se dok je gledala divne analne kuglice koje je kupio za nju. Gledala ih je kako plešu u njenoj ruci a ubrzo je njima krenula i prem a svojim toplim rupicama

~~~~~~

„Ti?“ šapnula je u jedanaest i trideset te noći kad joj se on provukao između čaršafa.

„Da li si očekivala nekog drugog?“

„Dogovorili smo se … da ne smemo…“

„Osim praznika“, rekao je njen brat sa osmehom.

„Samo na Dan zaljubljenih … možda Božić … ne i svaki praznik“, pobunila se.

“Nosiš li ih?

„Možda“, zadirkivala je.

„Pokaži mi“, zahtevao je…

 

KRAJ

besplatan sms
6 thoughts on “Mali Brat je Porastao 3. Deo”
  1. To je ono što svi želimo ali nemamo hrabrosti priznati sebi. Ljubav netreba biti zabranjena ako je čista ni sa srodnici. Volite se volite

    1. Apsolutno se slazem i potpisujem… ako je obostrano, ako su svi odrasli…… ako je emocijaaiskrena…ne vidim problem

        1. Aaaaapsolutno! nije lako danas razgovarat o tome s ljudima bez da te etiketiraju al jebiga zato imamo ovakve sajtove,.

  2. Ljudi daj sredite ove poruke. Ovo je stvarno blam-jedan red-jedno ili dva slova! Ovo je na nivou 2 razreda osnovne. A ovo je dobronamerna kritika. Pozdrav.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

hot devojke

Aaaaaaaa nemoj :)