mamu jebu kolega i sin

1. DOKAZ

Sećate se da sam nekoliko puta naglasila da čak i kad je Goran bio vidno uznemiren ili ljut, uvek sam osetila odmerenost i smirenost u njegovom glasu… e pa ovaj put zaboravite na to! Bio je toliko hladan i… ma iako je govorio tiho činilo se kao da vrišti iz sveg glasa! Nerado priznajem… ali posle dosta vremena osetila sam blagi strah u sebi.

 

Danica: „Gogi.. na šta… ne razumem.. zvučiš kao..“

 

Goran: „Dosta! Za tačno sat vremena na napuštenoj luci kod mosta. Dođi Sama!“

 

Veza se prekinula.

 

Anksioznost. Nelagoda u stomaku. Dlanovi znojavi. Kad se setim, nisam čak ni bila toliko uplašena njegovim ponašanjem koliko prosto time što nisam imala blage veze o čemu se radi! Navukla sam neku bezveze trenerku na sebe, vezala kosu u rep i uputila se ka odredištu!

 

Sunce se odbijalo od zarđalih olupina brodova dok sam se približavala mestu na kojem je stajao Goran. Bio je u svom prepoznatljivom skupom odelu, zalizane kose u stranu i sa tamnim pilotskim naočarima kroz čija stakla nisam mogla da mu vidim oči. U ruci je držao neku fasciklu. Osmeh naravno nije imao.

 

Goran: „Pre nego išta kažem, pitaću te direktno – ko je Pošteni Kradljivac Gaćica?“

 

Tišina. Samo vetar koji je udarao na mahove mogao se čuti.

 

Goran: „Pitaću te ponovo – ko je Pošteni Kradljivac Gaćica??“ – ovaj put je pitao glasnije i oštrije.

 

Danica: „Gogi…“ – prekinuo me je.

 

Goran: „Mani me toga Gogi Gogi… nisam ti ja onaj tvoj šef koji čim te vidi u kratkoj suknji počne da se topi. Odgovori mi na pitanje – KO JE JEBENI POŠTENI KRADLJIVAC GAĆICA?“

 

Videla sam da tako neće ići. Osetio je moju bojazan, nesigurnost i moj strah. Ako sam želela odbraniti sina, morala sam ponovo preuzeti kontrolu. Nasmejala sam se i prišla mu na jedan metar.

 

Danica: „Kao prvo nemoj da se dereš na mene klinac. Kao drugo, slučaj je rešen! Ne mogu i neću ti otkriti identitet jer sam obećala njegovoj majci! Zoveš me ovde u tri lepe i napadaš me ko da sam ja Kradljivac! Odjebi!“

 

Goran: „… ha… nisi ti, to nisam rekao. Ali, neko tebi blizak svakako.“ – delovao je potpuno smireno i samouvereno.

 

Danica: „Neko meni… šta pričaš.. ko?“

 

Goran: „Imam ovde dokaz.“ – pokazao mi je zatvorenu fasciklu sa nekoliko papira u njoj. – „Ko god da je, po svemu sudeći je potomak tvog bivšeg muža. A koliko sam upućen, pošto, naravno on je često imao problema sa zakonom, njegov dosije i DNK uzorak su u bazi… on ima jednog jedinog potomka, zar ne? Znaš, odmah mi je bio čudan i tvoj izveštaj, i tvoje ispitivanje svedoka bez mene, i skrivanje iskaza, i naravno brzo zaključavanje slučaja.“

 

Zavrtelo mi se u glavi. Tako nešto nije mogao da izmisli! Krenula sam da mu uzmem fasciklu iz ruke ali je bio brži i sklonio se u stranu.

 

Danica: „Taj tvoj glupi blef ne može da prođe! Dolaziš tu i optužuješ me za nešto što… uostalom, i da imaš tako nešto, morao si dosta zakona prekršiti da bi istraživao slučaj koji je zatvoren!“

 

Goran: „Zakon? Ti ćeš mi pričati o zakonu?? Priznaj sve inače …“ – zastao je i promenio ton. – „Inspektorka… ne želite da imate mene za protivnika. Ne želite moje oči na vašim leđima. Priznajte… i sve ćemo rešiti.“

 

Danica: „E moj Gogi, nadam se da ne igraš poker jer ni te naočare ne pomažu! Tvoj blef je lako prepoznatljiv! I molim te ne troši mi vreme uzalud. Zbogom…“ – okrenula sam se i otišla.

 

2. BIĆE SVE U REDU

Danica: „DNK? Ostavio si jebeni DNK na licu mesta?“ – šetala sam u krug pila viski i paničila pred sinom.

Pročitajte i ...  Mamin Skriveni Album Deo Drugi

 

Sin: „Nemoguće. Uvek sam bio pažljiv, rukavice i sve.“

 

Danica: „E pa ne znam kako ali se DNK na mestu zločina očigledno u velikom procentu podudara sa tvojim ocem. Koji kurac… kako ću sad… ovaj mali govnar je baš zapeo.“

 

Sin: „Hej… smiri se…“ – prišao mi je, spustio čašu iz moje ruke na sto i čvrsto me zgrlio. – „Sve će biti u redu. Ne može nam ništa. Hajde, Ana je kod svojih na selu, taman imamo vremena za lep izlazak, večeru, a onda ću uveče da ti priredim takvu masažu da ćeš zaboraviti na tog smrada i na sve. Jel može?“

 

Gledala sam ga u oči. Zaista nije bio uznemiren i ta njegova smirenost je upela da se prenese na mene. Pristala sam.

 

*

 

Sin je imao neku moć nada mnom. Bio je divno obučen, predusretljiv, kavaljer, čak me je i šarmirao i zavodio sve vreme u restoranu. Delili smo zalogaje, diskretno se poljubili, bilo je romantično, emotivno, prisno.

 

mama mu mazi kuracSin: „Divna ti je ta haljina… tako uska, otkriva taman koliko treba. Pomalo sam i ljubomoran na sve ove okolo koji te prosto jebu pogledima.“

 

Danica: „Pa dobro… oni samo i mogu pogledima da me jebu… zato nemoj biti ljubomoran… ti me možeš jebati nečim drugim.“ – spustila sam ruku pod sto i naslonila dlan na njegovo međunožje.

 

Kurac mu je odmah zaigrao ispod pantalona. Trljala sam ga rukom i bez imalo stida ga usput ljubila. Prvo opuštenije a potom sve jače i sa sve više i više jezika. Ubrzo sam sisala jezik svome sinu u prepunom restoranu srećom – nama nepoznatih ljudi. Bili smo dovoljno pametni da odemo u potpuno drugi kraj grada gde nismo mama i sin već ljubavnici.

 

Sin: „Uhhh… jedva čekam da osetim taj tvoj jezik oko kite… Hajmo u kola mama… želim da ti svršim u usta pre nego dođemo kući i svršim ti u nešto drugo.“

 

Danica: „U guzu možda? Da ne bude da nosim analni čep u sebi ceo dan bez razloga.“ – oči su mu se zacaklile u momentu.

 

Sin: Uhhhh… jebote… kakva si kurvica. Vrlo rado ću te pojebati u guzu…“ – pokupili smo se i trčeći se uputili ka kolima.

 

Dok smo se mazili i ljubili u kolima dobila sam neki čudan osećaj. Opet se koristim floskulama, ne zamerite za to, ali zaista mi se činilo kao da nas neko posmatra! Ne vadeći jezik iz sinovih usta, uočila sam siluetu muškarca u parkiranim kolima nedaleko od nas. Automobil nepoznat, zatamljen… ali oblik osobe u senci me je podsetio na nekoga…

 

Sela sam sinu u krilo ali okrenuta mu leđima, tako da dok sam mešala guzom po njegovom kurcu, mogla sam bolje da posmatram osobu kroz šoferku svog auta. Više nije bilo sumnje… Goran nas je posmatrao! I to ne samo da nas je posmatrao – on je bukvalno buljio u nas kao tinejdžer kada prvi put ugleda pornić na tv-u.

 

Prišla sam staklu još više, svojim toplim dahom ga zamaglila i nacrtala srce. Potom sam mu namignula i pokazala prstom da priđe… Igrala sam se njime. Iako sam ga slabo videla osetila sam da uživa… da je napaljen… i da verovatno nadrkava kurac dok gleda incestuoznu scenu pred sobom.

 

3. EPILOG

Danica: „Sine, obećao si mi svršavanje u usta…“

 

Sin: „Naravno mama, sve za tebe… uhhh jel sam već rekao kako volim kad si tako napaljena.“ – nasmešio se, otkopčao šlic i namestio se u sedištu.

 

Pre nego sam prešla na stvar, ponovo sam pogledala prema našem voajeru. Gurnula sam tri prsta u usta što sam dublje mogla a potom se sagnula i zgrabila usnama sinov kurac. Nažalost Goran nije mogao da vidi kako oralno obrađujem sina, ali je po sinovim gestikulacijama i mojoj glavi koja se povremeno izdizala do prozora, mogao jasno da skapira šta radim.

Pročitajte i ...  Cyber Mama 2. Deo - Sex u Autu

 

Rukama sam sinu stezala testise a on me je držao za kosu i nabijao me na svoj ud. Bilo je snažno i žestoko bez ikakve nežnosti. Osećala sam se kao kurva koju je neki mladić pokupio sa ćoška i platio mi da me pojebe u usta svom silinom. Gušila sam se ali nisam prestajala da gutam i gutam tu vrelu kurčinu. mama mu sisa kurac u kolima

 

Sin: „Uhhhh blizu sam mama… nemoj ga vaditi sada, sisaj ga…“ – nije mi ni dao izbora jer je u trenutku svršavanja čvrsto držao moju glavu na sebi.

 

Bila sam pametna i nisam sve progutala. Želela sam da se poigram. Podigla sam se i otvorila usta pokazujući sinu a pritom i Goranu da su mi usta puna sperme… a potom sam u slast progutala.

 

Danica: „Mmmmm… a sada me vozi kući… vreme je da ja ispunim svoje obećanje.“

 

Krenuli smo, ali nismo išli sami. Goran je sve vreme bio iza nas, ni ne trudeći se da bude skriven. Gledala sam ga preko retrovizora. Bio je crvenih obraza i gladnih očiju. Prišla sam tada sinu i šapnula mu………….

 

Parkirali smo se i krenuli ka ulazu. Usput sam se smeškala Goranu koji se parkirao 50ak metara dalje, i ponovo pokazivala prstom da dođe. Unutra, odmah sam zgrabila sina i počela strastveno da ga ljubim. Skidali smo se… zapravo, bolje reći – cepali smo odeću jedno sa drugog! Pička mi je vlažila tako da su mi se cele gaćice slepile na glatku kožu. Sin mi je nabio dva prsta u pičku i žestoko je džarao dok smo stajali i žvalili se.

 

Sin: „Auh kako si jebeno mokra.“ – okrenuo me i stomakom me pribio uza zid a zatim se sagnuo i počeo od nazad da mi liže pičku i guzu.

 

Natrćila sam se kolko sam mogla i jecala dok mi je obe rupice obrađivao svojim mladim toplim jezikom. U celom transu, refleksno sam pogledala preko ramena i ugledala Gorana. Stajao je par metara iza nas pred ulaznim vratima. Kravata odvezana, šlic otkopčan, kurac napolju. Lizao je svoje prste a potom ih premeštao na svoju alatku i drkao stojeći dok me je sin pljuvao po guzi i jebao mi picu prstima.

 

Danica: „Tako sine… liži me… pljuni na moj čmarić pre nego se nabiješ u njega! Ne štedi me… znaš da volim grubo… znaš da volim žestoko u OBE rupe!“ – nasmejano sam gledala Gorana koji je drhtao i drkao bez stajanja.

 

Tri prsta u pički i jezik u guzi dovele su me na ivicu prvog orgazma te večeri. Sluz iz pice se slivala nis sinovu bradu ali nije usporavao… bio je tako mlad, jak željan… prepun energije!

 

Danica: „Aahhhhh….“ – svršila sam glasno i zaustavila sina.

 

Podigao se i tada sam mu olizala sve svoje sokove sa njegovih usana i brade. Nije bilo reči već sam ga usmerila ka krevetu i bacila ga na leđa. Opkoračila sam ga i okrenula se u pozu obrnute kaubojke. Na taj način sam mogla da sednem na njegov tvrd kurac dok gledam direktno u Gorana. Analni čep je poslužio svrsi jer sam bez problema guzom sela na sina.

 

mama jaše sina analnoDanica: „Uffff…. pljeskaj me sine… dok te jašem… dok se nabijam na tvoju kurčinu.“ – poslušao me je i počeo da šamara moje guzove dok sm ga jahala, trljala klit, i gledala Gorana koji je u međuvremenu skinuo sve sa sebe.

 

Zaista je bio zgodan, mladolik, lepog kurca i krupnih testisa. Više međutim nije drkao… očigledno da je bio na ivici i nije želeo da svrši pre vremena. Opet moj pogled i moj prstić kojim pokazujem da priđe… ali ovaj put i reči – priđi Gogi… znam da želiš!

 

Bio je besan, videla sam to… napaljen, PREPALJEN… ali besan. Ščepao me je za kosu i čim sam jauknula pljunuo mi je u usta! Sin je očigledno to uspeo da vidi jer me je tada snažno uhvatio za kukove i još me žešće nabio na kurac!

Pročitajte i ...  Sve Za Svog Sina

 

Goran me je gledao u oči, poljubio me prljavo i bez oklevanja, a potom svoj jezik zamenio svojom kitom. U guzi mi je bio sinov kurac, u pički svoja tri prsta, a u ustima Goranov tvrdi organ drugačijeg ukusa od sinovog, ali ništa manje ukusan.

 

Orgazme nisam brojala! Razvaljivali su me i disanje nije bila opcija! Vrtelo mi se u glavi od uzbuđenja, od orgazama, od same scene čiji sam bila glavni akter.

 

Goran: „Znaš… uhh… ona moja… nikada mi nije dala guzu…. zato ću sada tebe da razvalim, jače nego tvoj sin.“ – izvukao je kurac iz mojih usta i lagano me podigao sa sina.

 

Danica: „Jebeš tu tvoju…. tebi treba prava kučka… razvali me… razvalite me obojica!“

 

Legla sam stomakom na sina i počela da ga ljubim dok mi je Goran lizao i pripremao čmar za ono što će uslediti. Ja sam se pičkom natakla na sina i počeli smo se tucati sporijim tempom kako bi barem malo došli do daha. Ali Goran nam nije dao da predahnemo. Nakon glavića ostatak kite je naglo nabio u mene i odmah počeo da ubrzava!

 

Goran: „Aaahhhh…. uhh … uhhh…“ – dahtao je i analno me jebao dok sam ljubila i primala sina u picu.

 

Tri osobe, tri generacije – spojeni u jedno. Sise su mi skakutale po sinu dok sam bukvalno vrištala i svršavala na dve kite. Goran me nije mazio… njegov bes osetila je moja zadnjica koja je bila pod konstantnim udarima dlanova. mamu jebu kolega i sin

 

Trzaji nisu bili savršeno uklopljeni ali to je i normalno. Niko od nas troje nije bio do tada u takvoj pozi i trebalo je vremena da se uskladimo… ali ruku na srce, koga boli kurac! Nije to bio pornić A produkcije da sve izgleda savršeno. Jebali smo se znojavi, napaljeni, osećala sam se potpuno ispunjenom dok su dva debela kurca ulazila i izlazila iz mene.

 

Danica: „Uffffff… napunite me…. svršite u mene…“ – izmorena, čekala sam da obojica krenu da mi pune telo njihovim semenom.

 

Krik za krikom, uzdah za uzdahom… obuzela me je vrelina tečnosti koja je šikljala sa obe moje strane tela. Utrnuti, nekako smo se odvojili i pali na krevet…..

 

*

 

Ne znam kako ali pridigla sam se i zamotala se u spavaćicu dok su moja dva jebača dolazila sebi.

 

Danica: „Sine ovo je Goran, Gorane moj sin.“

 

Pogledali su se i rukovali.

 

Goran: „Ti si dakle…“

 

Sin: „Ja sam taj…“

 

Krenula sam ka stolu, zapalila cigaretu i pogledala u sina.

 

Sin: „Tu iznad.. na polici…“ – otišla sam i sa police skinula malu digitalnu kameru.

 

Danica: „Ne želiš da ovo završi kod tvoje buduće žene. Ja tebi karticu, ti meni fasciklu.“ – izvadila sam memorijsku karticu iz kamere i pružila je ka Goranu.

 

Shvatio je tada u kakvu je zamku ušao… kiselo se nasmejao i potvrdno klimnuo glavom.

 

Goran: „Pošteno… i ne brini, nema druge kopije. Zapravo, daj da ih odma uništimo.“

 

Zapalila sam fasciklu i karticu i sipala po piće svakome.

 

Danica: „Ovim stavljamo tačku. Slučaj Poštenog Kradljivca Gaćica je zvanično zatvoren! Uzdravlje.“

 

 

KRAJ                                                                                                                  MomLover

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)