seka se nabija na brata žestoko

Sunce je počelo da se budi. Lana je prva otišla; Jelena je izašla nekoliko trenutaka kasnije. Zaspao sam pitajući se da li je čitava ova nedelja bila san. Sledeća dva dana bila su još teža; imali smo prilično zamršenu mrežu tajni i nije bilo lako prirodno stupiti u interakciju. Iako smo se Jelena i ja mogl prilično dobro nositi, nikada ne dajući do znanja drugoj strani da se nešto dešava; Lana nije bila baš dobra u tome.

Uhvatio sam je kako redovno gleda moje međunožje; mucala je govoreći mi, izbegavajući kontakt očima i pitala je Jelenu za oko 5 puta šta planiraju za noć pred njima. Jelena joj je slala poglede u fazonu – sve je cool seko, opusti se ali jadna Lana nije mogla da se suzdrži. Bila je opsednuta onim što se dogodilo.

Jelena nije želela da Lana upropasti ono što imamo, naravno, ali takođe je znala da će naši roditelji dobiti moždane udare ako ikada znaju šta se između nas događa. Tako je u subotu uveče Jelena želela da se malo ohladi i izašla je sa nekim starim prijateljima iz susedstva. Umesto da sam pravim planove, odlučio sam da ostanem i gledam film.

Moji roditelji su se uvek spremali za spavanje rano, oko 22h, a kontao sam da će Lana otići negde napolje lutati i izazivati probleme kao i uvek; Imao sam čitav donji sprat samo za sebe. Ali moja pretpostavka o Lani pokazala se netačnom; kad je saznala da planiram da ostanem, bila je oduševljena. Koji film gledamo?’ – pitala je uzbuđeno.

„Ne znam … zašto?“ Zaintrigirao me je njen entuzijazam. ‘Pa, ni meni nije do izlaska. Možda bismo mogli da uzmemo malo piva i pogledamo film zajedno? ‘ Lana je uvek pokušavala da me natera da kupim pivo njoj i njenim prijateljima; Sve je postajalo zanimljivije … Još jednom sam odlučio da sledim svoje instinkte. Do sada su bile dobre prema meni …

„U redu“, rekao sam, „doneću kući nekoliko filmova i nešto za piće. Samo se utišaj, u redu? Mama i tata ne smeju saznati da sam ti kupio pivo. Izbacili bi me na ulicu.’ Lana se složila i odlučili smo se za neke filmove. Vratio sam se sat vremena kasnije sa nekoliko piva i 2 filma.

U suštini deo gde smo bili je bio sređen podrum u kojem smo imali TV sa velikim ekranom, stereo sistem itd. Lana me je tamo čekala. Pustili smo prvi film i gledali; Lana i ja smo popili po 4 piva što je za mene bila laganica, ali Lana je bila na putu da se napije. Počinila je istu grešku kao i ja nekada, pokušavajući da drži korak sa iskusnijim pijancem.

Što je više bila opijena, sve sam je više hvatao kako krade poglede na moje međunožje. Imala je čudan izraz lica dok je gledala u prednji deo moga šortsa. ‘Hoćeš još jedno pivo?’ činilo se da pita na svakih nekoliko minuta. Ubrzo sam mogao da osetim kuda Lana ide sa ovim i srećno sam odlučio da joj to malo olakšam. Sledeći put kad je ustala da piški, ređao sam prazne flaše u gomilu piva koje sam popio, tako da bi mislila da pijem više nego što sam zaista pio.

Pročitajte i ...  Prvo pa Muško 2. Deo

Kad je izašla iz kupatila, rekao sam, ‘Oh, čoveče; Mislim da ne mogu da gledam taj drugi film. Prilično sam uništen. Nema više piva za mene. ‘

‘Neee! Sranje! Rekao si da ćemo ostati i zabavljati se, pa ćeš to vala i učiniti! Puno je još piva i rano je! Hajde! ‘

‘Ok, ok, ja ću još jedno. Ali stvarno sam urađen. ‘ Kad sam iskapio pivo i ustao sa kauča da uzmem još jedno, malo sam posrnuo, pokušavajući da stvorim utisak da sam zgažen. Seka se nasmejala. ‘Vau, stvarno si pijan!’ ‘Rekao sam ti! Sad ćemo popit još jedno i moram da odustanem. Osećam se kao da ću zaspati. ‘

Sve vreme me je pažljivo posmatrala, tražeći znak da ulazim u svoje famozne “crne minute”. Ubrzo sam je upecao. Sredinom rečenice pretvarao sam se da klimam glavom. Lana je prozvala moje ime. Ponavljala je to iznova i iznova, sve hitnije. Zadovoljna što sam napokon zaspao, položila me je na kauč i skinula mi patike.

Rekla je moje ime još nekoliko puta ali se nisam odazivao. Počeo sam glasnije da dišem. Činilo se da stoji tamo i bulji nekoliko minuta, nesigurna šta dalje. Zatim je prišla frižideru i uzela još jedno pivo. Zatim je krenula uz stepenice i ostavila me. Čekaj, pomislio sam. Ja sam se nadmetao maštajući o tome kako će se osećati usta moje 18-godišnje sestre na mom penisu.

Bio sam blagosloven sa 2 najlepše sestre na svetu i želeo sam da mi obe popuše kurac! Ali Lana je otišla? …. Srećom, vratila se. Nosila je istu onu tanku pidžamu na sebi. Ugasila je svetlo i prišla kauču. Samo da bude sigurna, pozvala je moje ime još nekoliko puta. Nisam odgovarao. Dok je klečala pored kauča, otvorio sam jedno oko i video njene male okrugle sise na centimetar od mog lica.

Pružila je ruku i spustila mi bokserice i šorts do poda. Eto. Moj penis i jaja bili su u potpunosti izloženi mojoj mlađoj sestri. Klečala je tamo čitav minut gledajući me dok. Njeno disanje postalo je ubrzano kad je posegnula i uhvatila ga u svoju nežnu ruku.

Nije mi drkala nego ga je gladila vrhovima prstiju. Prošla je prstima po žilama mog kurac i preko mojih jaja. Dok je gledala kako mi raste penis, potaknut njenim laganim dodirom, obuzela me je želja da osetim njena usta na sebi. Da li će ga sisati kao što je to radila Jelena? Neizvesnost me je ubijala. Moj penis je bio potpuno uspravan. Još jednom je Lana bila impresionirana. Jedva je mogla prstima da ga obuzme;:“ Uh! “ Tada sam odjednom osetio njene usne na glaviću. seka mu sisa kurac dok spava

Pročitajte i ...  Razvod – incest

Bile su tople i neverovatno mekane. U više navrata je poljubila moj penis nežno u glavu. Zatim je počela da ga liže gore-dole, zastajući da mi pruži, mokre poljupce. Osećao sam se uzbuđeno i napaljeno. Napokon je podigla glavu od mog stomaka i uvukla ga celog u usta. Nije bila tako dobra kao Jelena u sisanju kurca (trebala joj je vežba zubima), ali svejedno je bila fantastična. Za tako mala usta, mogla su odlično da se šire.

Šuškajući i sisajući zvukovi ispunili su sobu. Započela je seriju ultra seksi (ali vrlo tihih) jauka i uzdisaja dok je nastavljala da me sisa; video sam po položaju ruku da se ponovo igrala sama sa sobom. ‘Mmm, mmm, mmm …’ Moj penis je skliznuo s njenih usana kako bi uzela dah i skoncentrisala se na svoju pičku. Jedva je kontrolisala požudu.

A onda je ponovo ustima pala na moju tvrdu kurčinu. Apsolutni raj! Ubrzano se jebala svojim pšrstićima dok je gutala moj ud. Njeno sisanje postalo je snažnije; njeno stenjanje postalo je glasno gunđanje. Mora da je shvatila da je preglasna jer se iznenada zaustavila i nestala iz mog tajnog vidokruga.

Ležao sam nepomično. Prokletstvo. Sigurno je osećala da je predaleko otišla i odlučila da odustane. Morao bih ovo sam da završim nakon što je ode gore da spava. Ma, dobro, barem ću se sećati svoje ljupke mlade sestre kako mi puši dok se igra sa svojom macom.

Ali Lana je još bila u sobi; Čuo sam njeno teško disanje, mada je nisam mogao videti. Ležao sam u zamračenoj sobi, potpuno izložen i čekao šta će se desiti. Tada sam je ponovo čuo kako se približava kauču. Zatvorenih očiju, mislio sam da osećam da je laktove postavila sa obe strane bokova, kako bi se mogla postaviti između mojih malo raširenih nogu i sisati me ponovo.

Tada sam opet osetio njene usne na sebi …. ali bilo je sasvim drugačije …. dok je uvlačila moj kurac u usta, polako sam shvatio da to uopšte nisu njezina usta … moj penis klizi u Laninu vrelu, usku, mokru pičku!!

seka se nabija na brataOči su mi se odmah otvorile. Vidio sam kako je Lana čučala iznad mojih prepona, potpuno gola, s jednom rukom na naslonu kauča, a drugom mirno držeći moj kurac dok se spuštala na njega, polako savijajući kolena uz moje bokove. Nakon početnog prodora, bez napora je skliznula celom dužinom.

Bilo je vrlo prijatno; bila je usijana i mokra. Osetio sam kako vrh mog kurca pronalazi kraj njene divne mokre rupe; da nije bila tako mokra, možda se nikada ne bismo uklopili, jer je bila tako mala sitna i uska, a moj uspravni kurac bio je prilično velik. Ustvari, u tom tačnom trenutku se nikad nije osećao veći.

U šoku sam je pogledao, očekujući da nam se oči poklope i konačno se pozabavimo stvarnošću onoga što se događa. Ali sve što sam mogao videti bio je vrh njene glave dok je gledala dole na naše genitalije. Njena mala tinejdžerska pička čvrsto mi je uhvatila penis.

Pročitajte i ...  Sex sa mužem i bratom

I dalje gledajući dole u naše spojene prepone, polako i pažljivo je krenula kukovima, što je rezultiralo vrlo blagim kretanjem. To je verovatno bilo sve što je mogla da primi od mog masivnog kurca. Podigla je glavu prema plafonu i još jednom sam čekao kontakt očima … ali oči su joj bile stisnute dok je savijala leđa u zadovoljstvu.

Očigledno je bila uverena da se neću probuditi. Sad su me njene slatke male sise gledale pravo u lice; 2 uspravne bradavice izvirivale su iz malih, ali savršenih humki i molile da ih ugrizem i isisam. Ali opirao sam se. Osećao sam da će se uplašiti i pobeći ako se “probudim.” A sprečavanje moje vruće tinejdžerke da me jebe bilo je poslednje što sam želeo da uradim.

Lana je povećala jačine udaraca kukom. Ponovo je podigla glavu i brzo sam zatvorio oči … I dalje se držala nada mnom na savijenim kolenima, ruka na naslonu kauča, nikad se zaista nije spuštala do kraja; njeno dupe je lebdelo centimetrima od mojih jaja sa svakim donjim udarcem. Na kraju je povećavala svoje jebanje sve dok moj veliki kurac nije bio progutan u njenu opuštenu macu.

Kukovi su mi se pokrenuli; zadovoljstvo koje sam osećao bilo je preveliko za zanemarivanje. Osetila je kako se krećem s njom i stavila mi je ruke na grudi. Prebacila je svoju težinu sa kolena i ruke na moje telo. Naše stidne dlake konačno su se srele, meljući se dok smo se jebali. Bilo je divno.

Moje ruke su joj našle dupe i pomogle joj gore-dole. Ponovo je počela da jeca i pogledala me u oči … Pogledao sam pravo unazad. Nema više tajni. Pogled koji joj se odmah pojavio na licu bio je čudan; mešavina velikog zadovoljstva i straha … Poljubila me je u usne i brzo izletjela, ‘Molim te, nemoj se zaustaviti braco. Molim te nemoj prestati. Samo me jebi, biće sve u redu, samo nastavi … jebi me … ‘

Uzvratio sam joj osmehom i rekao:’ Lana … Tako si jebeno dobra da ne bih mogao prestati čak i da hoću . A ne želim … nikad … ‘ Zagledala se u mene. ‘Oh … Da … Ooooo, braco, jebi me s tim velikim penisom … Oh, tako je velik … tako je dobar … Oh …. to je to … Otkad sam ga videla … gledala Jelenu kako ga sisa … Morala sam to imati u sebi …. Uhhh … Morala sam te pojebati … seka se nabija na brata žestoko

‘Uskladio sam njen potisak sa svojim; dupe joj se kretalo poput čekića nabijajući se na mene. Moje ruke su joj našle očvrsle bradavice i snažno ih stegnule. ‘Aauughh !! Ooooh, da dušo … Jebi me … jebi me… ‘ Odjednom su se upalila svetla. ‘Vas dvoje se bolje stišajte pre nego što probudite mamu i tatu.’ Bila je to Jelena!

Kraj 4. Dela

besplatan sms

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sisate devojke za seks

Aaaaaaaa nemoj :)