sekica trlja pičkicu pred sekom

… Sledećih nekoliko dana kod kuće bilo je u najmanju ruku čudno. Ponašao sam se kao da nemam pojma šta se dešavalo te noći, isto kao i Jelena, ali otkrio sam da svoju sestru gledam na potpuno nov način. Mislim, pušila mi je kurac zaboga! Kad god bi naišli jedno na drugo u kući, shvatio sam kakva je zapravo ekstra riba.

Otkrio sam kako žudim za još jedno veče poput one pre … one u kojoj bi se moglo dogoditi više od samog oralae … ali bio sam zbunjen. Ako je njoj u redu sisati mi penis dok spavam, da li bi i druge stvari bile u redu? Šta birecimo bilo da smo oboje bili budni?

… Sledećeg četvrtka uveče izašli smo i premeštali se iz kafića u kafić. Trudio sam se da izgleda kao da mnogo pijem; Te noći sam proćerdao puno piva i novca, ali nadao sam se da će se to isplatiti na kraju. Nakon što smo zatvorili mnoge kafane, krenuli smo kući, Jelena je bila za volanom.

Hej, koji vrag, pomislio sam i pretvarao se da ulazim u svoje crne minute u kolima. Nakon što je 5-6 puta pozvala moje ime i nakon što me je nekoliko puta ubola prstom po rebrima, njena ruka je ubrzo bila na mojim preponama. Jednom rukom je masirala moj kurac kroz farke, dok je drugom upravljala vozilom. hvata brata za kitu

Držao sam zatvorene oči tokom čitave vožnje, ne rizikujući ništa. Kad je moj kurac bio potpuno uspravan, osetio sam kako je otkopčala šlic, ali je ubrzo shvatila da smo preblizu kući i da to ne treba da radi. Međutim, želeo sam još.

Pomogla mi je da se dovučem do kuće; Priredio sam popriličnu predstavu tako što sam bio „previše pijan“ da bi sam izašao iz automobila i „previše pijan“ da bi se popeo stepenicama. Kad smo došli do prednjeg ulaza, Lana nas je dočekala na vratima i pomogla Jeleni da me uvede unutra. Jelena je šapnula ‘Rekla sam ti – pogledaj ga! Uništen je! Ničega se neće sećati! ‘

Pročitajte i ...  ISPOVESTI: Ušle su tajno u moju sobu sestra i drugarica

Tada sam mromumljao “Zdravo Lana!” – i krenuo prema kauču. ‘O, ne, veliki momče, ideš u svoju sobu. Pravo u krevet! Večeras si malo više popio; Rekla sam ti da pripaziš! ‘ Zagrlila me rukama, povela niz hodnik i ušla u moju sobu. Lana je samo stajala i zurila. Promrmljao sam laku noć obema, pretvarajući se da sam pijan, i nadajući se da će Jelena povući potez kad budemo bili u mojoj sobi.

Ali nije. Položila me na moj krevet i ja sam se odmah pretvarao da mi je hladno. Tada je Jelena ugasila svetlo i otišla. To je bilo to. Hmm … Možda je čekala da Lana ode na spavanje? Možda nije pala na moj u glumu? Da vam pravo kažem, bio sam ja pomalo pripit (te večeri sam morao malo da popijem) i nakon što je izašla, ubrzo zatim sam zaspao.

Međutim, nakon nekog vremena otvorio sam oči … Moja soba je bila mračna. Neko mi je skidao farmerke, a potom i bokserice. Ležao sam, potpuno izložen.. Da li sam ja to osetio više ruku? Ležeći samo u majici, čekao sam sestrina usta na penisu. Ali umesto toga, čuo sam je kako govori: „Samo sedi! Ne brini; totalno je onesvešćen, veruj mi. ‘ U sobi je bila i druga osoba; Čuo sam Lanin glas, ali nisam čuo šta je tačno rekla.

Jelena je nastavila. „Budi tiha i pazi, pokazaću ti.“ Tada sam, napokon, osetio Jeleninu ruku na svom penisu. Milovala me je drugom rukom po jajima i ubrzo me umasirala u punu erekciju. Čuo sam kako je Lana rekla ‘Pomakni se malo, ne vidim!’ Osetio sam kako se Jelena kreće po krevetu dok je nastavila da me mazi po alatki.

pušenje bratovog kurca pred sekomOči su mi se prilagođavale na blagu svetlosti iz hodnika i mogao sam da vidim Lanu kako sedi na stolici blizu prozora spavaće sobe, noseći sivu pamučnu pidžamu koja se sastojala od kratkih pantalona i gornjeg dela. Nije to nosila kad nas je srela na vratima … Jelena je nosila belu dugu majicu koja se završavala malo iznad kolena. Lana je zurila u moj penis. ‘Vau … Videla sam ih nekoliko, ali ne tako …’ ‘Tako šta?’ Jelena je šapnula. ‘Pa … velik je jebote … Zaista ga staviš u usta, a on se ne probudi?’ ‘Da! Pazi ovo … ‘

Pročitajte i ...  Oprosti Sine

I s tim mi je sestra dala drugo najbolje pušenje u životu. Pazila je da Lani ne zakloni pogled na akciju; Lana je začuđena gledala kako njena starija sestra puši i sisa kurčinu njihovog brata. ‘Misliš li da on to može da oseti?’ Jelena je kliznula glavom i sišla s mog kurca. „O, da – on se kreće i puno stenje, posebno pre nego što svrši. Ponekad i otvori oči. Ali on se nikad ne budi. I nikada se ničega ne seća ‘jer se’ zacrni ‘kad je ovako pijan!’

‘Šta radiš sa njegovom … spermom?’ Jelena ju je samo pogledala pogledom „šta ti misliš?“ i dalje nastavila da mi ga sisa.

„Jesi li ga ikad pojebala?“ Naglo je upitala Lana. Jelena joj je dobacila pogled dok mi je kurac ispao iz njenih usta. ‘Ne dolazi u obzir! To bi bilo varanje Marka! “A ovo nije?“

“Pssssssst !! Ne! To je samo oralni seks! I pored toga, nije da je ovo neki drugi momak; on je moj brat! A on ni ne zna. Hajde! Budi tiha i pusti me da završim. Rekla sam ti da možeš da gledaš samo ako si tiha. ‘ Lanina pitanja su prestala. Jelena se koncentrisala na mog člana, pušeći ga baš kao i prethodne noći.

Topla usta moje sestre pružala su mi fenomenalan osećaj. Počeo sam da jecam i da se grčim; Jelena se nije zaustavila i Lana se nagnula da pogleda izbliza. Nagnula se napred u stolici ali je jednu svoju ruku smestila na svoje međunožje. „Ohhh, da, sviđa mu se“, šapnula je Lana. „Sisaj, Jelena. Da, sisaj bratov kurac.“

Ruka u Laninom krilu počela je da se kreće. Počela je masturbirati svoju 18-godišnju macu kroz tanku pidžamu. „Sisaj taj veliki kurac.“ Izgledalo je da su Lanini vrući govori podgrevali stvari za oboje. Jelena me sisala sve jače i dublje i osetio sam kako se približava vrhunac. Izvirivši ispod jednog kapka, gledao sam kako je Lana povukla deo svoje pidžame na jednu stranu, otkrivajući svoju pičkicu. sekica trlja pičkicu pred sekom

Pročitajte i ...  Zabranjena Igra

Nisam je, međutim, najbolje video jer je njena druga ruka počela brzo trljati izloženi klit njene pizde. ‘Sisaj njegov veliki tvrdi kurac Jelena. Sisaj ga. ‘ Životinjski joj je pogled prešao preko lica dok se igrala sama sa sobom i gledala kako Jelena guta moj dugački, debeli ud … Ugledao sam Lanu kako uvlači prst u jebenu pičkicu i tuca se prstom …

To je za mene bilo previše. Bio sam spreman i Jelena je znala da će mi kurac procuriti svake sekunde. Ispustila je niz jauka dok su joj moji bokovi jebali usta, ‘mmm, mmm, mmm!’ i pustio sam da poteče još jedan mlaz guste, vruće sperme. Lana je gledala, grčeći se u stolici, dok je Jelena gladno progutala sav moj beli tovar.

Špijunirao sam Lanu kako grize usnu i trese se do orgazma, nabijajući prst u macu. Glasno sam ispustio „Ohhh!“ i obe su se na trenutak zaledile; ali samo sam se nasmešio i prevrnuo.

Više nisam mogao da vidim nikoga, ali čuo sam Jelenu kako kaže ‘Vidiš? To mi je četvrti put da ga sisam, a on nema pojma! To je super! Mogu da svršim dok sam ovde i nikakva šteta nije načinjena! ‘ Lana je zadihana legla u svoju stolicu.

 

KRAJ 2. Dela

besplatan sms

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sisate devojke za seks

Aaaaaaaa nemoj :)