sekica jaše svog buraza

U mislima mi je bilo prepuno sećanja na to kako je moja sestra bila nežna i topla dok smo se ljubili uz automobil. Uzdahnuvši, okrenuo sam se u pokušaju da zaspim, ali me je kurac neprestano boleo usled ogromne erekcije i zahtevao je zadovoljstvo.

Otprilike četrdeset minuta kasnije sedeo sam uzbuđen i spremao se da masturbiram u pokušaju da udovoljim željama u sebi, upravo sam posegnuo za noćnom lampom kad su se vrata moje spavaće sobe otvorila. Senka u obliku moje seke ušla je u sobu i vrata su se ponovo zatvorila, pre nego sam upalio malenu lampu.

Trepnuo sam od iznenadne svetlosti, a potom rakolačio očima. „Tanja!“

Disao sam tiho. Stajala je na tri metra od mene zatečena iznenadnim odsjajem svetlosti, bila je gola i potpuno otvorena za moj pogled, grudi su joj se trzale dok je teško disala.

„O Petre!“ Tanja je tiho zaplakala odjurivši do mog kreveta.

Bio sam zapanjen kad je bacila čaršafe i legla na krevet pored mene, nije bilo puno mesta i bila je čvrsto stisnuta uz mene, a vrelina njene kože koja je gorela senzualno je klizila po meni. Sa uzdahom sam se okrenuo na bok, stavio ruku preko nje i privukao je k sebi, a usne su nam se sastale u poljupcu punom strasti i želje.

seka i brat se ljube u krevetuMoja slobodna ruka lutala je po njenim golim grudima, milujući njeno meko meso, zadirkujući joj tvrde bradavice i utiskujući se u zrele globuse dok su joj ruke lepršale po mojim grudima poput nemirnih leptirova.

Jedna od njenih nogu prešla mi je preko bedra i osetio sam vlažnu vrućinu njene pice dok se mazila o moju kožu, klizeći rukom s njenih grudi, spuštao sam se do njene pice i nežno ocrtavao njene obrise, osećajući nežnu natečenost njenih spoljnih usmina pre nego što sam provukao prste između njih da nežno protrljam njen klitoris.

Tanja je zastenjala u mojim ustima dok su nam jezici plesali, grudi joj se grčile o moja prsa dok me je još čvršće gurala. Nakon nekoliko minuta Tanja je drhtala dok se približavala vrhuncu, odmičući moju ruku sa svog klitora, ali se nisam predao i gurnuo sam dva prsta na njenu pičkicu.

Pročitajte i ...  Mislila sam da sanjam 2. Deo

Njeni sokovi su mi obložili prste dok sam ih uvlačio u njeno voljno telo, Tanja je dahtala, a zatim je raširila noge još više kako bi joj mogao zabiti prste još dublje. Nežnim pokretima kliznuo sam prstima i izvukao se iz njene uske pice dok je moja sestra još jače zastenjala i tresla se o mene.

Moja sestra je tada preuzela kontrolu – stavila je ruke na moje grudi, a zatim podigla donji deo tela tako da mi je penis stajao uspravio ispod nje. Totalno prepaljena ponovo se spustila i osetio sam kako moj kurac polako klizi u njene dubine.

Tanja se sagnula i poljubila me, dok su joj se bradavice trljale po grudima i počela se kretati po mom penisu. Tanja me je jahala polaganim, nežnim pokretima koji su kroz nju provodili prekrasne osećaje blaženstva, usne su nam bile spojene dok je klizila gore-dole po meni, a telo mi je odgovaralo njenim pokretima i tempu. sekica jaše svog buraza

Postepeno su naši pokreti postajali sve brži, dva puta je Tanja uzvratila krik dok je drhtala na meni, dok su je njene prepone klizile po mojim dok me je gurala ka vrhuncu. Zabivši se u pičkicu moje sestre što sam dublje mogao osetio sam kako se trese dok je moje vrelo seme izbijalo duboko u nju, zastenjao sam kad me udario orgazmički talas.

Činilo se da se Tanja celo vreme tresla, ali naši pokreti bili su u savršenoj sinhronizaciji, grizući usne zadržavajući svoj plač. Tanja se uspravila na meni i prizemljila svoju picu na moj penis. Na trenutak smo bili smrznuti dok su nas strasti obuzimale, a zatim je Tanja pala napred na moja prsa dok se moj penis polako smanjivao u njoj.

Kliznuvši na jednu stranu kreveta, otkotrljao sam se na bok i Tanja je pala kraj mene, a grudi su joj se nadimale dok je dahtala; nasmešila mi se, obgrlivši me rukama i grleći me dok joj se glava naslanjala na moje rame. Preplavio me talas umora, nagnuvši Tanjino lice prema gore, nežno sam je poljubio i posegnuo za svetlošću.

Pročitajte i ...  Bratova Ljubav 1. Deo

Kad sam utonuo u san, shvatio sam da me je rođena sestra zadovoljila kao nijedna druga žena pre nje. Osetio sam kako me ispunjava topli sjaj dok sam razmišljao o Tanji i kupao se u tom sjaju i zaspao.

„Laku noć.“ Rekao sam tiho.

„Noć…“ Tanja je sneno promrmljala.

***

Probudio sam se s osmehom, sećanja na prethodnu noć preplavila su mi um dok mi je penis pucao do erekcije. Spustio sam pogled na Tanju koja se i dalje čvrsto privijala prema meni, lica okrenuta tako da sam mogao videti zadovoljan osmeh na njenim punim usnama dok je spavala.

Uz lošu pomisao na naše roditelje koji nas hvataju u krevetu, nežno sam protresao sestru, ona je uzdahnula i promrmljala, a zatim su joj se oči otvorile; nasmešila mi se dok su joj se ruke stezale oko mene u ljubavnom zagrljaju. Neposredno pre nego što sam uspeo da otvorim usta da govorim, otvorila su se vrata spavaće sobe i naša majka je ušla u sobu.

Ne gledajući nas, razgovarala je s tatom preko ramena i iako nas u početku nije videla, oči našeg oca su se raširile dok je zurio u nas.

„Petre! Tanja!“

Mama je viknula kad je okrenula glavu i ugledala nas. Tada sam doživeo životni šok, očekivao sam da će se moja majka onesvestiti nas je videla gole u krevetu, a što se tiče oca, očekivao sam da će poludeti. Umesto toga, moja majka se nasmešila, a otac je odmahnuo glavom i nasmejao se.

„Izgleda da tako to ide u našoj familiji.“ Tata se nasmejao.

Trebalo je nekoliko trenutaka da Tanja i ja prebrodimo šok reakcije našeg roditelja, “neverovatno” nije bila reč za to, ali napokon sam im se ironično nasmešio dok sam sedeo sa Tanjom koja je sedela pored mene.

„Pretpostavljam onda da niste ljuti?“ Rekao sam.

„Deco“, nasmejao se tata, „upoznajte moju sestru“.

Majka je prišla krevetu sa ocem na korak iza nje. „Naravno da nismo ljuti“, mama se osmehnula, „radite ono što smo vaš otac i ja radili pre trideset godina“.

Pročitajte i ...  Napaljena na brata

Bilo je puno za prihvatiti i dok smo se Tanja i ja oporavljali od šoka, objasnili smo kako smo došli u situaciju u kojoj su nas našli. Smejali su se i klimali glavom na našu priču, naizgled nimalo uznemireni činjenicom da sam imao seks sa sestrom. Ustvari upravo suprotno, činilo se da su gotovo zadovoljni zbog toga.

„Kladim se da ti je pozlilo kad je Tanja vrisnula da si tražio da se uda za tebe pred svim tim ljudima.“ Tata se nasmejao.

Mama se nasmejala ali i uozbiljila: „Zaista to nisi smela da kažeš pred svima, znaš.“

„Pa to mu je baš privuklo pažnju.“ Tanja se nacerila.

„Pa, šta sad planirate?” Pitao je tata okrećući se.

„Nismo razmišljali …“

„Govori u svoje ime“, presekla je Tanja, „Želim da živim s Petrom poput muža i žene, znam da je to nemoguće, ali to je ono što želim “.

„Petre?“ Pitao je tata.

„Nemam nikakav problem sa tim“, iskreno sam rekao, „sinoć sam saznao da je Tanja jedina žena koju ću ikada voleti. Ali ipak su to samo pusti snovi, ne mogu da se oženim sa njom koliko god to želeo. Nije izvodljivo. “

„Ah“, uzdahnula je mama, „ništa nije tako nemoguće kao što se možda čini.“

„Zar niste primetili da vaša majka i ja živimo zajedno kao muž i žena trideset godina. Imamo dvoje dece, vas dvoje, pa čak imamo i papir koji dokazuje da smo venčani. Ako vas dvoje zaista želite da se venčate, znamo kako to da sredimo tako da stvari ’izgledaju’ legalno… na vama je “.

„Da!“ Tanja i ja smo odgovorili kao jedan.

„Bolje da vam damo veći krevet onda.“ Mama se nasmejala.

Da skratim dugu i srećnu priču, tata je sredio da se Tanja i ja venčamo, a pre toga smo kupili novi bračni krevet. To je sigurno bilo potpuno nezakonito, ali nekoliko nedelja kasnije Tanja i ja smo se venčali, tata je čak pozvao neke od svojih prijatelja rotarijanaca na venčanje. Od tog trenutka život je postajao bolji svaki dan.

 

KRAJ

besplatan sms

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Hot oglasi

Aaaaaaaa nemoj :)