ćerka jaše tatinu kurčinu

Tata je još uvek spavao kad sam sledećeg jutra ušala u njegovu sobu, pitanje me je jedno kopkalo dok sam ga budila, želeći odgovor na nešto što je napisao u svom pismu.

„Šta je bilo dušo?“ konačno je izustio dok mu je glava izranjala ispod čaršafa. „Šta si tačno mislio vezanio za Pariz i biserima u svom sinoćnjem pismu, tata?“ Pitala sam nestrpljivo. „A to“, odgovorio je nonšalantno dok je sedeo, ne primećujući koliko je bio slabo pokriven. „Ma šta si mislio pod tim?“ Insistirala sam.

„Pa, jesi li slobodna 23. juna draga moja?“ pitao je misteriozno dok je posezao za kovertom koja je sedela na stolu pored njegovog kreveta. „Ne tata, znaš matura je 21. i slobodna sam za leto.“ Nasmešen mi je pružio kovertu u kojoj su bile dve avionske karte.

„Let za Pariz, polazak 23. i povratak 30. avgusta za dvoje“, pročitala sam. „Ali šta to znači tata? Ko ide u Pariz?“ „Pa, mislio sam da bi doktor i njegova dražesna ćerka, gospođica Stefanija, mogli malo da uživaju u obilasku grada ljubavi“, samozadovoljno je rekao tata, široko se smeškajući. „Ali kako? …. Imaš posla … Gde ćemo? … Čekaj … zaista, samo nas dvoje?“

„Doktor tatica je već rekao kolegama i bolničkoj administraciji da neće biti u zemlji tokom perioda pokrivenog tim avionskim kartama, draga moja. Smatra da bi mu ovo mogla biti poslednja šansa da svojoj prelepoj ćerki da savet i smer pre nego što se ona prebaci u veći svet, u svet odraslih.“ Nisam mu dala priliku da kaže joškoju reč već sam skočila na njega, smejući se i plačući dok sam ga pokrivala poljupcima.

Ali nisam mogla da ne primetim njegovu golotinju dok sam ga grlila, i osetila sam uzbuđenje kad sam prvi put ugledala tatin penis, kako ponosno leži između njegovih nogu, pa čak i mekan izgledao je ogromno. Koliko je velik kad je dignut pitala sam se dok je tata govorio: „Pretpostavljam da ste slobodni tata gospođice?“

„O da tata“, viknuh, „gde ćemo tačno ići?“ „To je tvoj posao dušice.“ „Šta!“ „Dobio sam karte – na vama je da odlučite gde ćemo i kada ići. Imate četiri meseca da odlučite, a zatim da rezervišete sobe i automobile i letove i sve što želite.“ „Ali..“ „Nema ali, to je tvoj posao.“ „Gde god želim?“ „Tako je!“ I tako se o desilo pre četiri meseca i od tada sam samo razmišljala o jednoj stvari a to je bio tatin veliki kurac i kako ću ga ubeđivati da mi ga ostavi do kraja života!

 

PROLEĆE 1994

U mesecima koji su usledili, tokom marta, aprila i maja, naš odnos se promenio, oboje smo se iz temelja izmenili te noći. Iznenada smo bili na novoj nepoznatoj teritoriji; nije više to bila samo nevina ljubav i odnos oca i ćerke koji smo živeli osamnaest godina. Mislim da je meni bilo lakše njego njemu jer moja nezrelost i mladost su mi dozvolili da odmah prihvatim činjenicu da želim tatu kao svog ljubavnika i muža.

I da, naravno da sam bila svesna činjenice da društvo ne prihvata tu vrstu zabranjene ljubavi, ali moj um je lako prihvatio ono što moje telo zahteva. Njemu je bilo teže; taboo društva koje se protivi spavanju sa rođenom ćerkom bili su duboko usađeni u njega. Dok sam ja pozdravljala ono što moje telo zahteva, mogla sam da vidim kako se tata neprestano bori sa svojim sve većim porivima.

Sve što sam radila tih meseci bilo je usmereno na to da nateram tatu da prihvati ono za šta sam znala da je neizbežno, ali dok sam proučavala problem incesta, bila sam zapanjena onim što sam pronašla. Kćeri vole svoje očeve kao ja! Zapravo, dok sam čitala i proučavala, otkrila sam da sam za nekoga poput mene – jedinca koju je majka napustila kad je imala deset godina, bila gotovo neizbežna da pokušam da zauzmem mesto svojih mame i postanem “tatina devojčica.”

Krenula sam da ga zavodim tokom tih meseci. Odevala sam se bolje, za večerom više nisam imala farmerke, dukseve ili patike, već sam nosila haljine ili u kombinacije bluza i suknji, taman dovoljno seksi da tata nije mogao da ignoriše ženu u koju sam se pretvarala. Obavezno sam ga grlila svaki dan, držeći ga svaki put samo nekoliko sekundi duže nego obično, čineći da tata oseća ženu kakva sam bila.

Pridružila bih mu se u TV sobi sveža od tuša, parfemisana i u samo ogrtaču, i privila bih se uz njega dok bismo gledali iznajmljeni film koji sam odabrala. Tokom tih nedelja i meseci tata je sve više ostajao kod kuće više nego što je ikada ranije radio, jedva da je ikad propuštao večeru, a njegov društveni život je bio uveče sa ćerkom.

Povremeno sam ga i zadirkivala dok sam sedela s njim i gledala film, pitala bih ga zašto nije bio vani sa jednom od mnogih devojaka, kako to da toliko vremena provodi kod kuće. „Imaću te samo još nekoliko meseci dušo“, odgovorio bi dok bi me grlio. Sve sam više osećala i videla njegovo uzbuđenje, rastuću seksualnu želju koju je osećao prema meni, nisam mogla a da ne primetim erekcije koje je tata dobijao dok sam se izvijala uz njega, moj labavi ogrtač omogućavao je njegovim lutajućim očima lak pristup mojim punim, čvrstim grudima .

Nismo razgovarali o tome šta nam se dešava tih meseci, već smo bili u tihom, seksualnom plesu koji se razvijao. Ali znala sam da proučava problem, pokušavajući da se suoči sa tim zabranjenim željama koje su pretile da ga svladaju. Pronašla sam knjige sakrivene u njegovoj spavaćoj sobi, tomove koji su govorili o ljubavi oca i ćerke, kao i erotske izveštaje o grafičkom, incestnom seksu. Istorija pregledavanja njegovih računara sve više me je vodila do mesta na kojima je tata surfovao, sajtova na kojima su postojali video snimci kako očevi vode ljubav sa ćerkama.

~~~~~

Setila sam se svega ovoga dok sam tog junskog jutra ležala u tatinom krevetu, mazeći svoju pičkicu – jadna zamena za ono što sam želela i šta mi je trebalo. Ali uskoro ćemo krenuti put Patiza…

 

23. JUN 1994. – PARIZ

Naš avion je napustio aerodrom u sedam ujutro, a na aerodrom Charles De Gaulle u Parizu stigao je u sedam popodne po francuskom vremenu. Nakon što smo rešili carinu i uzeli prtljag, nešto što Francuzi umeju da otežaju, konačno smo izašli iz aerodroma, i dok je tata vozio naš iznajmljeni automobil prema našem malom, ali luksuznom hotelu sa četiri zvezdice na Levoj obali I počela sam razgovor, znajući da moram tačno da objasnim šta sam uradila pre nego što smo stigli tamo.

Pročitajte i ...  Božić sa Ćerkama Bliznakinjama 4. Deo

„O hotelu tata, našoj sobi“, počela sam neoprezno. „Hmm“, promrmljao je, očigledno zadubljen u grad oko sebe. „Rezervacija tata, to je …. mislim… kako da kažem.. da je …“ promucala sam. „Šta pričaš Stefanija?“ pitao je, sklonivši za trenutak pogled sa put da me pogleda, sa velikim osmehom na licu.

„Pa …. nekako sam uradila nešto čudno … u početku je zaista bila greška, mislim nisam to planirala … to se dogodilo samo kad sam rezervisala, a onda sam ….. pa, Jednostavno sam to pustila, ja … možda ne bi, ne znam, svidelo ti se ili … “

„Hajde, dušo, ispljuni“, naredio je dok je rukom na sekundu ostavljao volan i milovao me po butini. „Pa“, započela sam ponovo, lica iskriženog u grimasi, „Hotel možda očekuje bračni par tata, par na medenom mesecu.“

„Hmm, kako to?“ pitao je zbunjenim pogledom stežući moju golu natkolenicu. Objasnila sam: „Kada sam popunila obrazac za registraciju, slučajno sam popunila pogrešno polje i pre nego što sam znala šta se dogodilo … pa, rezervisala sam samo jednu sobu i to je potvrđeno kao doktor i njegova gospođa i ne znam, nisam to promenila … bilo je nekako smešno, a onda sam pomislila da nam zaista nisu potrebne dve sobe za samo dve ljudi, mislim da bismo na ovaj način uštedeli novac i … “

„A zašto bi pomislili da smo na medenom mesecu Stefanija?“ „Pa to je nekako komplikovano tata“, promrmljala sam. „Ovo je samo problem sa našim hotelom u Parizu, zar ne Stefanija?“ – pitao je tata, u glasu mu je bila i ljutnja. „Pa ne baš tata.“ Videvši kako mu se mrk širi po licu, ubrzala sam, „To mi se činilo kao dobra ideja, tata, pa kad sam rezervisala ostale hotele, pomislila sam, zašto da ne, uštedećemo novac, a neki od njih su ponudili posebne dodatke za parove i…“

„Znači, mi smo muž i supruga u Parizu, Barseloni, Rimu, Atini, Grčkim ostrvima?“ pitao je, prstima slobodne ruke vraćenim na volan i nestrpljivo ga tapkajući, ili je to bilo uzbuđenje? „Da tata“, šapnula sam, a zatim dodala samopouzdanije, „ali zapamti da si mi dao punu odgovornost za rezervaciju …“

Bio je tih nekoliko minuta, ali oduprla sam se nagonu da se izvinim, znajući da je sada na njemu da moram da sačekam, pustim ga da odluči i reaguje. „Nismo razgovarali o …. Mislim, o onome što se dogodilo između nas, …“ konačno je počeo, a njegova nervoza se videla u njegovom mucavom, nesigurnom glasu.

Ne dobivši trenutni odgovor od mene, nastavio je, „Znam da misliš dušo, … mislim od tvog rođendana, … da si osećala nešto drugačije prema meni, prema tati, … da si možda nešto … . “ I dalje me je povremeno gledao dok je govorio, očigledno nelagodno, nadajući se da ću mu pomoći. „Znam da sam trebao nešto da kažem ranije“, nastavio je, „želeo sam, ali … ako sam te naveo da pomisliš nešto ….. da si možda mislila da reakcija mog tela na tebe nešto znači stvarno nije, ne bi trebalo, nije moglo slatkice … Evo, stigli smo.”

„Ne brinimo za to večeras, dušo“, konačno je rekao, posmatrajući me dok je nosač već jurio prema našem autu, „samo ćemo rezervirati i večerati, a zatim razgovarati o tome ujutro. Ali moraš mi govoriti takve stvari … “ „Da tata, žao mi je zbog svega“, šapnula sam, a jedna suza mi je kliznula niz obraz.

Ispostavilo se da je to zapanjujući apartman, velika spavaća soba sa bračnim krevetom i velika trpezarija / dnevna soba, elegantno nameštene u prelepim francuskim notama, balkon otvoren prema pogledu koji nas je vodio ka Notr Dam-u. „Taaadaaaa“, napokon sam samozadovoljno najavila tatici, nakon što smo oboje gledali u sobu, pogled, cveće, korpu sa voćem, čokolade, ohlađeni šampanjac …

„Pa, šta mislite o apartmanu dragi moj mužu? “ Pitala sam dok sam plesala oko njega, široko se smeškajući na licu. „Nije loše draga moja.“, konačno je priznao. „A sada idi po tuš, naša večera će uskoro doći“, naredio je smešeći se, nežno me lupnuvši po zadnjici kad sam krenula prema toaletu.

„Da li bi voleo da podeliš kadu sa mnom tata?” „Ne zezaj nego na kupanjac!“ naredio je gledajući me kako svlačim džemper preko glave, i znala sam da su mu oči još uvek bile na mojim golim leđima kad sam krenula prema vratima, i ispuštala svoj mali, crni, svileni demi-grudnjak dok sam šetala, znala sam – Tata je zamišljao svaki trzaj mojih okruglih grudi.

*

„Zašto si tako srećna mlada damo??“ Tata je pitao kada je konačno izašao iz toaleta i tuša, snažnog tela umotanog u luksuzni ogrtač koji je dolazio uz sobu. „Ništa“, zahihotala sam se ustajući, dok su mi se grudi migoljile ispod tankog, svilenog ogrtača koji mi je bio jedini pokrivač, ogrtač koji sam kupila samo za večeras. ćerka u seksi bade mantilu

Bože kako je zgodan, pomislila sam dok se samouvereno kretao ka meni, njegovo mišićavo telo od dva metra kao da odiše moći i seksualnošću sa svakim korakom. – A večera? pitao je, ali pre nego što sam imala priliku da odgovorim, čuli smo kako neko lupa po vratima.

„Gospodine, gospođo“, zazviždao je, ali oči su mu zasvetlele kad me je video, kad je video šta sam obukla. Oči su mu pojurile ka mom dekolteu, prema sisama koje su se probijalie kroz tanku svilu, do ruba mog ogrtača, tek pokrivajući moje plave uvojke. Trebale su mu minute posrćući da istovari poslužavnik, da postavi sto, neprestano me gledajući dok je radio, i nakon nekog vremena tatica ga je napokon izbacio iz sobe, uhvativši deset evra koji su mu ponuđeni.

„Mogla si jadnom momku da izazoveš srčani udar“, nasmejao se tata okrenuvši se prema meni. „Pa bar me neki muškarci smatraju privlačnom.“ „Nosiš svoje bisere“, konačno je oupitao.

„Rekao si da su za taticu u Parizu“, rekla sam smešeći se, pomerivši se tako da se vrh ogrtača otvorio još šire, otkrivajući bisere dok su mi visili u dolini između mojih grudi. „Da li ti se sviđaju? „Predivni su dušo“, šapnuo je. Razgovarali smo dok smo jeli, razgovor je iznenađujuće lako išao uprkos seksualnoj napetosti među nama.

Oboje smo bili uzbuđeni zbog putovanja, zbog Pariza, zbog avantura koje su nas čekale. Radovali smo se poseti svim mestima o kojima smo slušali. Morali smo da posetimo Luvr sledećeg jutra i nestrpljivo razgovarali o blagu koje ćemo uskoro lično videti. Napokon je obrok bio gotov i dok je tata izbacivao kolica i posuđe, spustila sam se na sofu u dnevnoj sobi, sa prekrštenim nogama.

Pročitajte i ...  Tata i Ćerka Dele Fantaziju

Osetila sam da mi se ogrtač otvorio i znala sam da su mi pune grudi besramno izložene, ali nije me bilo briga, boca Chateau Rothschilda koju smo ispraznili sa obrokom bila je taman toliko da umanji moje poslednje preostale zabrane kod oca.

„Sedi sa mnom tata“, rekla sam tapšući sedište pored sebe. Konačno je oprezno sedeo na drugom kraju sofe, gledao me je, prelazeći očima od mojih grudi do butina. „Nealjao si koliko i momak koji nas je poslužio“, nervozno sam se zahihotala, znajući da su sledećih nekoliko minuta bili toliko vitalni za moju buduću sreću.

Krenuo je prema meni, i zagrlivši me rukom oko ramena i privijajući me uz svoje toplo telo, počeo je da govori. „O dušo, volim te. Ali ne ovako, ne kao muškarac i žena, … ni kao ljubavnici“, zapljusnuo je. „Ti si moja ćerka, moja prelepa ćerka … Ne možemo … Ne mislim o tebi poput..“, nije završio rečenicu.

„Ne želiš da me voliš, tata?“ Zahtevala sam. „Ne slatkišu moj … ne tako, ne na taj način.“, odgovorio je neodlučno, izbočina koja se dizala u njegovom ogrtaču zaklanjala je svaku reč. „Pa zašto nisi izašao na neki sastanak poslednja četiri meseca?“

„Šta?“

„Ranije si zno da izlaziš na sastanke sa drugim ženama, a sada više ne”.

„Ali ja ….“, zamuckivao je pre nego što sam ga prekinula.

„Zašto si potajno čitao tu knjigu o psihologiji o odnosima oca i ćerke? Da, videla sam je u tvojoj sobi, tata“, rekala sam odlučnije no ikada.

„I ja sam je pročitala, tata, gde se govori o incestu, o ljubavi između očeva i ćerki. Zašto čitaš o temama incesta? Čitajš priče o očevima koji vode ljubav sa svojim ćerkama, gledaš zabranjene video zapise. Kako to da uvek dobiješ erekciju svaki put kad sam uz tebe?“ Nastavila sam, sada raširenih nogu, izlažući se u potpunosti njegovim nervoznim pogledima.

„Ali Stef“, pobunio se. „Da, čak i sada“, insistirala sam, rukom sam kliznula ispod ogrtača i uhvatila njegov debeli penis. „Jebi me tata, molim te, jebi me“, zavapila sam dok sam se kretala po njemu, raširivši ga dok je sedeo, a njegov dugački kurac sada je skakao prema gore dok sam mu širila ogrtač.

„Dušo, ne možemo“, zastenjao je, „to je pogrešno slatkice. Ne želim da te povredim. Imaš ceo život ispred sebe“, zastenjao je dok me je rukama zahvaćao, očajnički me držeći. „Sranje tata“, rekla sam dok sam kretala usnama o njegove, zabivši jezik duboko u njegova usta. Ako je toliko pogrešno tata, kako to da je hiljadu studija uglednih naučnika na tu temu uradilo? Ako je to tako neobično, tako izopačeno, kako to da milion očeva večeras spava sa ćerkama? Kako to da tata “, pitala sam, skoro da sam se derala, nagovarala, zahtevala, gladila. „Pobogu Stefanija“, konačno je zaurlao, iskonski seksualni vrisak prolomio mu se s usana, bez napora me podižući, a zatim noseći prema spavaćoj sobi.

Gledajući njegove oči dok me je nosio, imala sam trenutak panike, straha, osetila sam sirovu mušku požudu koja je gorela duboko u njemu, sada oslobođena i pitala se, možda prekasno, da li sam pogrešila, ako nisam – sprema se da pređe crvenu liniju.

U hodu mi je skinuo razjapljeni ogrtač sa ramena, puštajući ga da sklizne na pod čak i pre nego što smo stigli do kreveta. Bacivši me na čaršaf, raširenih nogu pala sam, noge su mi visile preko ivice kreveta, i posmatrala se dok je skoro poderao ogrtač skidajući ga.

Napokon je stao go između mojih nogu, a njegov besni penis sada se gurao prema gore, pulsirajući u svojoj želji da bude zakopan duboko u moj ružičasti, vlažni ulaz. Bože, duplo je veći od mog bivšeg, pomislila sam, a čak me i on povredio prvi put. Uhvatio me za guzove i lako me podigao, noseći me unazad prema krevetu dok mi je puzao između nogu, sisa ćerkine sisea njegov debeli organ sada mi je odskakao između bedara dok je spuštao usne na moje.

„O, tata da,“, zastenjala sam kad mi je napustio usne i prebacio jezik preko moje brade i dole na bolnu bradavicu, gutajući je dok su je zubi povlačili i protezali. „Isuse“, vrisnula sam kad sam osetila da mi prvi, a zatim i drugi prst klizi u meni, dok su mi kukovi izvijani prema gore od požude.

„Oh Stef, osećaš se tako dobro, tako savršeno“, zastenjao je tata dok je upumpao svoja dva prsta u mene i napokon ih prinio ustima gde je prvi put okusio svoju ćerku. Moja ruka ukrala je njegov penis dok je udisao moju aromu i okusio moj ljepljivi sekret i tada je strah nestao, uhvatila sam ga i pokušala da ga uvučem u svoju picu koja je već otvorena i preplavljena sokovima.

„Taticeee MOLIM TE“, zajecala sam moleći ga. „Imamo celu noć dušo“, snažni, samopouzdani, seksi otac sve je držao pod kontrolom. Nije mi bila potrebna predigra; Već sam se tresla u iščekivanju za vlažnim, podmazanim za prodorom za kojim sam žudela.

Dok je rukama prelazio od moje kose niz moje grudi, zaustavljajući se samo na sekundu da zadirkuje moje ionako podbule bradavice, a zatim do bokova i zadnjice, zagledala sam se zabezeknuto u motku koja mu je pucala od tvrdoće.

Iznenada zabrinuta opet zbog veličine, zadrhtala sam kad su mi se njegove ruke premestile po mom dupetu i razmaknule moja bedra, smestivši me tako da je njegova neverovatno velika kurčina lagano odmarala uz moj raspušteni klitoris.

„Tata“, zastenjala sam dok je pomicao penis tako da se savršeno poravnao s mojim otvaranjem i lagano gurnuo. „TATA“, zavapila sam ponovo, sada uverena da se nikada neće uklopiti, moje donje usne su se raširile, na oko nesposobne da ga prihvate.

„Prevelik je tata“, zacvilila sam dok je nastavljao napad. „Aaaaaaaahh, tata“, zastenjala sam kad sam osetila kako mu glava prodire i dok sam osećala kako se moja pička zatvara iza debele glave i steže na plavoj žilavoj osovini. Sada je radio polako, prvo me nahranivši sa još tri centimetra pre povlačenja, postepeno ulažući više sebe u mene dok sam se prilagođavala njemu, njegovoj debljini i njegovoj dužini.

A onda je bio potpuno unutra, spustio se do dna na kapiji moje materice, a zatim je gledao kako kleči između mojih nogu, započinje ravnomerni ritam dugih, dubokih udaraca, svaki udarac koji je zapalio milion nervnih završetaka duž moje pičke. nabija se u ćerku

Osećala sam kako se moje telo proteže sa svakim udarcem, beskrajno se otvarajući i zatvarajući prema njemu, podmazujući ga dok je pumpao, oblažući dugačku osovinu mojim sokom. Brže i brže je tucao, svaki duboki prodor sada je davao jednak odgovor mog sada zadrhtalog tela. Dok je ležao na meni i ljubio moje usne za svojima, jezikom prodirući u mene, bokovi su počeli nemilosrdno da se kreću po meni, gurajući njegovo sada pulsirajuće vratilo još dublje.

Pročitajte i ...  Poklon Roditeljima za Godišnjicu 1. Deo

Dakle, ovo je ono što je pravi muškarac, ovo je pravi sex, zastenjala sam nečujno dok mi je prvi grč drhtao kroz telo, dok mi je unutrašnjost pulsirala dok su čekali prvi zapaljeni mlazovi sperme. Zaključala sam noge oko njegovih leđa i sretala svaki potisak dok je osećaj prolazio kroz mene, a tečnost se topila u mom jezgru.

„O TATICEEEEE“, zastenjala sam ili možda vrisnula osećajući kako se njegov veliki penis trzao u meni, praćen eksplozijom tečnosti, pa opet, i opet, svaka ejakulacija naišla je na pulsirajući otvor u mojoj dubini, prihvatanje njegovog semena.

„Stefanijaaa… ooo ćerkice mojaa…“, zastenjao je tata dok me ispunjavao svojim vrelim semenom. Znojila sam se, cvilila sam, drhtala kada je konačno povukao svoje još uvek tvrdo koplje iz mene, mokre glave koja je nosila naše orgazmičke sokove poput ponosnog ogrtača.

ćerka mu sisa kuracKliznula sam tatinim telom, nesposobna da se oduprem želji da ga okusim, proždirući gladno njegovu debelu kurčinu dok sam muzla posljednje kapi sperme, uživajući u njegovom ukusu dok mi je klizio niz grlo.

„Isuse mala, nežno“, naredio je tata, i dalje zadihan, dok me ga je jedna od mojih ruku neprestano pumpala, a druga pronalazila i stezala njegovu stegnutu vreću i jaja, sve vreme pokušavajući da mi je još više nabije u usta. Dok sam ga gutala, okrenuo me je i sekundama kasnije osetila sam jezik na mojoj raširenoj pizdi, lizao je, sondirao, sisao, grickao, pre nego što je konačno pronašao moj pulsirajući klitoris, njegove mekane usne odmah su pokrenule lavinu sokova, uvod u moj neizbežni orgazam.

Lizao me ježestoko sa prstom duboko u mome dupetu! Mogla sam progutati samo pet-šest centimetara tatice, ali moje dve ruke nastavile su da ga rade dok sam ga usisavala i ubrzo osetila prvo trzanje njegovog kurca. Vikala sam nesuvislo kad je svršio, iskrivljena debelim penisom koji mi je hitno izbio iz usta, puneći mi pritom grlo i prskajući svuda po mome licu

„Isuse tata“, napokon sam dahtala sa spermom koja mi je curila s usana pomerila se po njegovom telu i poljubila ga. Mogla sam da osetim pičku dok su nam se jezici sretali, dok mi je lizao deo sperme duboko iz usta. Napokon smo se raspali i ležali nekoliko minuta rame uz rame, uz tišinu noći narušenu samo našim hrapavim disanjem.

„Da li je uvek ovako lep seks, tata?“ „O dušo, nikad ranije nije bilo tako, nikad, nikad, nikad“, nasmejao se ushićeno dok se okretao i privukao me k sebi. „Misliš, bila sam dobra tata?” „Prilično dobra dušice, ali možda je bolje da to ponovimo samo kako bismo bili sigurni.“

„Misliš, možeš to učiniti ponovo tata?“ Sumnjičavo sam pitala, ali čak i dok sam ga zadirkivala, zgrabila sam njegovo tvrdo okno i počela da mu ga drkam. Ubrzo sam sedela na njemu, jašući na njegovom debelom kurcu, pretvarajući se da imam kontrolu, ali znajući da ću mu zauvek biti rob. ćerka jaše tatinu kurčinu

~~~~~

Probudili smo se kasno sledećeg jutra, lepljivi i znojni i smrdljivi i siti, sve misli o Luvru i Mona Lisi odavno zaboravljene. Jedino kada je bilo ko od nas napustilo krevet tokom sledeća dvadeset i četiri sata bilo je brzo tuširanje, da nas osveži pre ponovnog napada na vođenje ljubavi. Tata je potpuno prihvatio ono što smo postali, bilo kakva sumnja koju je možda imao,brzo je nestala.

Konačno smo stigli do Luvra dva dana kasnije. A u danima koji su usledili posetili smo Versailles, Ajfelov toranj, Notre Dame (ali nismo videli Grbavca!), Putovali brodom niz Senu, itd. Itd. Ali to su noći kojih se sada sećam, noći isprepleten sa tatom, noge oko njegovih leđa, dok me je tucao i tucao… izbacujući svoje seme dok sam stenjala.

Venčali smo se deset dana kasnije, venčao nas je u maloj crkvi nasmejani, rumeni sveštenik u malom selu na jugu Francuske. Oh, možda to nije bila sto posto legalna ceremonija; možda bi većina ljudi to nazvala lažnim, ali za tatu i mene to je bio najdivniji dan u našem životu.

 

SADAŠNJOST – 2006

Dok danas gledam te slike, vidim nevinu devojčicu kako odlazi iz crkve, izgledajući skromno u svojoj jednostavnoj beloj haljini, čipkasti veo skriva joj oči dok gledam u tatino nasmejano lice. Oboje smo očigledno srećni; svako ko gleda slike može videti radost, ljubav među mladencima, seksualno obećanje.

Ostatak tog divnog leta zauvek mi se urezao u pamćenje; Barselona i Sevilja u Španiji, šetajući goli plažama u blizini Seint Tropea, Rima i Koloseuma, toplim vodama Egejskog mora i plažama Rodosa, Partenona, Plave džamije u Istanbulu … bilo je savršeno, sve što sam sanjala …

Ali, najviše cenim male, romantične trenutke sa tatom, poljubac dok je sunce zalazilo na rtu Sounion, tucanje na pustoj plaži južno od Rima, šetajući ruku pod ruku Zurnom obalom …

Tek sam napunila trideset! Izgleda nemoguće. Bože, dvanaest godina je već od tog magičnog leta. Sad sam lekarka. Tata i ja proveli smo sedam godina zajedno dok sam se trudila da držim korak sa svojim kolegama; bez mog supruga koji je prošao medicinsku školu, koji je znao sve trikove i koji je uvek bio spreman da me podučava, to bi bilo nemoguće.

Naše tri devojčice rođene su tih godina, a sada sa 11, 9 i sedam godina one su centar našeg postojanja, naše sreće. Sada živimo na jugu, u gradu srednje veličine smeštenom na okeanu, gradu peščanih plaža i palmi, gradu u kojem nakon ranog dana suprug i ja možemo da zgrabimo devojke i plovimo čamcem.

Bile su srećne! Da, nekako je uspelo; nekako je naša ljubav trijumfovala nad strahovima.

„Jesi li završila sa pisanjem?“, čujem kako me upravo zove. Tati je sada gotovo pedeset, ali izgleda da je svake godine sve mlađi, dečak u njemu nikad daleko od površine, i dalje me iznenađuje, obraduje … još uvek je čovek mojih snova, moja jedina ljubav.

„Da tata“, šapćem dok se krećem prema njegovim otvorenim rukama, prema njegovom nasmejanom licu, njegovom gladnom telu …

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)