jaše tatin tvrd vreo kurac

Slike na ekranu laptopa bile su šok za mog tatu. Radila sam na svom manekenskom portfoliju dok sam pohađala časove na faksu a najnoviji su i najviše otkrivali. I prvi koji je video. Moja kosa je duga do struka, gusta, meka i svilenkasta. Moje poveće sise nisu možda za modeliranje odeće, ali moja kosa mi daje zadatke.

Za nekoliko godina ću diplomirati za veterinara, tako da je za mene manekenstvo novac, zabava, pa čak i malo uzbuđenje. Tata je zurio u snimak mene u crnim čipkastim gaćicama i bez grudnjaka. Bila sam nagnuta preko njegovog ramena, grudi pritisnute u njega. Moja plava kosa mi je prekrivala bradavice, pa iako je to svakako bilo sugestivno, videla se okrugla punoća i beli mekani donji deo grudi. Zadirkujuće, primamljivo.

Tamo sam posebno osetljiva, bukvalno zastenjem i na najmanji dodir. Uzbudila sam se kada sam videla kako tata reaguje. Sigurna sam da je mogao da oseti kako mi se bradavica stvrdnjava kroz tanku majicu.

„Ti si prelepa dušo. Baš kao tvoja mama u tvojim godinama. Sve na tebi je isto kao kod nje.“

Preminula je kad sam bila dete, ali stare slike pokazuju da sam ja njen odraz. Duga svilenkasta meka kosa, velike grudi i mali struk. Po slikama je bilo jasno da se oblačila tako da zadirkuje tatu, a meni je to bilo seksi. Majice sa halterima sjajnih letnjih boja koje su grlile njene velike grudi i bradavice, senka areola na sunčevoj svetlosti.

Kratke suknje koje joj se spuštaju nisko na bokove. Preplanuli goli stomak. Mislim da se tada manje ocenjivala seksipilnost i više je bila stvar zabave. Tata bi je na slikama držao oko struka, ponekada je ljubio, uvek dodirivao. Toliko intimno da je kamera gotovo delovala kao “upad.”

Izbočina na njegovim pantalonama stvorila je moje fantazije o tome šta su radili kada nisu bili ispred kamere. Svaka njihova slika bila je tako seksualna, vrućina među njima tako očigledna. „Jesi li hteo da vidiš ostalo tata?“, prošaputala sam.

On je tiho potvrdio i ja sam se nagnula dalje preko njegovog ramena da bih započela projekciju slajdova na laptopu. Moja glava pored njegove, moja kosa golica njegovu ruku, grudi potpuno pritisnute u njega dok sam ga obavijala rukama na njegovim grudima. Izbočina na njegovom šortsu i njegovo teže disanje govorili su sve.

Pročitajte i ...  Poklon Roditeljima za Godišnjicu 3. Deo

Maštajući o starim slikama, pretpostavljam da sam ispod svega toga pomislila na tatu kao na seksualnog muškarca, na neodređen način. Ali sada je prestao da mi bude tata, i postao je čovek koga želim da zavedem. Muškarac kojeg želim u svom krevetu. Tatu želim između mojih mekih bedara dok je duboko u meni. jebozovna sisata ćerka

Napravila sam brzo podešavanje na laptopu i sa svojim obrazom uz njegov gledali smo kako slike lebde ekranom. Njegovo brzo udahnuće kada je video snimak mene gole i klečeći na krevetu, a moje okrugle teške grudi vise bilo je napeto i intenzivno. Želela sam da budem takva sa njim na krevetu dok mu tvrdim bradavicama dražim usne, a moja pička je bila postavljena iznad njegovog tvrdog kurca.

Tiho “mmmm…” mi je reklo da je odobrio snimak mene na krevetu, na stomaku, naslonjena na jedan lakat, a slobodna mi ruka grli grudi. Fotograf me je oduševio svojim rečima i to se videlo po izrazu mog lica. Gledala sam u objektiv, u njega, sa jebeačkim pogledom u očima.

„Oh, dušo moja. Kao da ponovo vidim tvoju mamu. Prošlo je toliko vremena… sramota me je reći ali neka sećanja su izbledela.“ Uzdahne. „Nikad nisam našao drugu nju.“ On se tada nasmejao. „Znaš, nemilosrdno me je zadirkivala, zavodila. Baš kao što mi ti sada radiš. Ali pazi se jer kad jednom upališ taj fitilj, biće teško zaustaviti se. Nema nazad.“

Nije skidao pogled sa slika koje su klizile po ekranu. „Ovo nije u redu, znaš.“ Namestio je svoj šorts. „Ja sam muškarac i sada te gledam kao ženu. Napaljuješ me kao tvoja mama. Imam žestok apetit. Treba mi često. Bilo kada. Tvoja mama i ja nismo imali brige gde ili kada.“ Smejao se uspomenama. „Bila je loša devojka, nevaljala… baš kao što si ti postala. A imala je žestok seksualni apetit, kao i ja“, tiho je govorio, „Voleli smo raznovrsnost i ništa nije bilo tabu. Ako smo to želeli, rekli smo jedno drugom i ostvarili to. Bili smo savršeni seksualno.“

Poljubila sam mu vrat. Sisala mu ušnu resicu i tiho mu disala na uho. Zavlačim ruke ispod njegove majice. Preko njegove vruće kože. Zadirkujući njegove bradavice. Njegovo malo jaukanje je bilo gorivo koje mi je trebalo da nastavim. „Samo nastavi da gledaš slike tata. Uživaj.“

Pročitajte i ...  Božić sa Ćerkama Bliznakinjama 1. Deo

Želela sam da ima vizuelnu stimulaciju, kao i ruke. Moje ruke. Zavukla sam ruke u njegove šorts i osetila vruću mokru glavu njegovog kurca. Izvadila sam ga, omotala prstima oko pulsirajuće osovine i prodrkrala. Zastenjao je i okrenuo se da primi moja usta vrelim, vlažnim dubokim poljupcem. Ljubavni poljubac.

Okrenula sam njegovu stolicu prema sebi, skidajući mu šorts dok je svlačio majicu preko glave. Odmaknula sam se, prekrstila ruke ispred sebe da zgrabim rub svoje majice. Polako sam krenula da je skidam. Ona mi se zakačila za bradavicu. Obliznuo je usne, a ruka mu je automatski obavila kitu dok je gledao. Čvrste mlade bradavice pojavile su se na vidiku dok mi je kosa padala preko grudi.

„Oh, ćerkice moja“, zastenjao je. „Ovo nije u redu, ali ne mogu sada da stanem. Trebaš mi. Trebaš mi na svaki mogući način.“

Klečeći ispred njega, raširila sam mu noge. Njegov penis ljut crven, tvrd i pulsirajući. Jaja su se ugnezdila između njegovih nogu. Zadirkivala sam prstima ispod njegovih jaja i lagano grebala dugim noktima. Njegovo dahtanje je zančilo da voli igru lopticama, što inače volim da pružam svojim jebačima.

Ali bila sam na misiji. Pratila sam prstima do vrha njegovog penisa, mokrog od pre-sperme. Polizala sam vrh, prvi put probavši tatin kurac. Zastenjala sam. Kosa mi je bila poput vodopada oko mog lica, preko njegovih butina, preko njegovih jaja i kurca. Provukla sam svilenkaste pramenove preko njegovih jaja, zaokružila njegov penis s njenom mekoćom.

„Ohhh, jebote… izluđuješ me“, stenjao je.

„Baš kao što je to uradila mama?“

„Još bolje dušo. Jebeno bolje.“

Nije mi smetalo da me poredi sa mamom. Čak me je dodatno zagrejalo. Kosa mi je nastavila da golica po njegovoj osetljivoj koži dok sam omotala usne oko glave njegovog penisa. Jezikom sam masirala meku glatku kožu. Degustirajući ga. Treba mi više. Polako su mi usne klizile niže, moja vrela vlažna usta progutala su njegov kurac sve dok nije bio u zadnjem delu mog grla. sisa tatin tvrd napaljen kurac

Pročitajte i ...  Samo Tvoja Kučka Tata! 1. Deo

Stenjao je glasnije dok sam ga primala duboko u grlo. Njegovi kukovi su automatski počeli da se pomeraju. I njemu je trebalo više. Kurac mu se napinjao, osećajući toplotu iz moje pice. U ovom trenutku nije bilo zaustavljanja. Svako je mogao da uđe i gleda kako sam nabijala usta niz njegov penis, uzimajući njegovu toplotu duboko.

Ti koji bi nas videli bili bi šokirani, ali nas ništa ne bi zaustavilo u tom trenutku. Tata i ćerka konzumiraju svoju novu, drugačiju vrstu ljubavi. Zaključani zajedno. Pljunuvši mu na kurac namestila sam se i lagano spustila pičku na njegov ud. Gnječio je moje grudi, vruće tvrde bradavice u ustima. Sisa ih žestoko a ja kukam za još. Potrebno mi je više. Predajemo se. Učimo.

„Kako si dobra tatina jebačica“, zastenjao je. „Eksplodiraću u tvoju pičku. Sve ćeš uzeti. Duboko u sebe.“ jaše tatin tvrd vreo kurac

Moja pičkica se stegnula, muzeći ga, spremajući se da mu svrši na kurac. Jahanje snažno i brzo. Ne zaustavljam se ni zbog čega. Čak ni zbog jebenog zvona na vratima. Njegovo lice je bilo zakopano u moje grudi. On zvono nije ni čuo. Ja jesam, ali nije me bilo briga. Svršavali smo. Vruće, glasno i teško.

Stenjemo, stenjemo, glasnije, zvučimo kao divlje životinje. Zvono na vratima samo doprinosi našem porastu do divljih orgazama. Znajući da ne mogu da nas vide, ali sasvim sigurno mogu da čuju, pojačalo je intenzitet orgazma.

Ali moraće da sačekaju. Tatin kurac je bio u meni, pulsirajući sa svakim udarcem sperme. Moja pička muze njegovu osovinu dok sam svršavala zajedno sa njim. Bilo je vruće, brzo i divlje, ali osmehujući se u sebi znala sam da će sledeći put biti drugačije, pa čak i bolje.

A vreme posle toga još drugačije. Tata će naučiti da i njegova devojčica voli seks na sve načine. Baš kao njena mama.

Zvono na vratima je prestalo da zvoni. Dobro je, jer imali smo još mnogo drugih stvari da isprobamo.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

2 thoughts on “Uporedi me sa Mamom”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Da li zelis da lizes

Aaaaaaaa nemoj :)