uhvatila sina u drkanju

Maštao sam o svojoj majci od svoje dvanaeste godine. Ne znam kako je počelo osim da sam jedne noći imao vlažan san sa njom i od tada je ona bila sve što sam želeo. Bila je razvedena od moje 10-te. Moj tata je jednog dana otišao i više nije čula za njega dok nije dobila papire za razvod. Zbog njega se godinama grozila muškaraca… osim mene. U trenutku ovih događaja imala je 43 godine, uvek je bila konzervativno obučena i ponašala se otmeno i pristojno. Kada biste je pogledali, pomislili biste da je ona potpuno normalna mama iz komšiluka.

Ipak, bila je i veoma seksi žena. Ispod njene konzervativne odeće imala je prirodne velike grudi. Takođe je imala zanosnu figuru sa oblinama na svim bitnim mestima. Volela je da se šminka i malo toga sam voleo više nego kad me grli i osećam kako se njene grudi trljaju o mene dok sam bio izgubljen u isparenjima njenog prirodnog mirisa i divnog parfema koji je uvek nosila.

Pošto smo imali samo jedno drugog, počela je sve više da zavisi od mene, bio sam jedino muško u kući. Čak je nesvesno počela i da flertuje, da me zadirkuje. Kada sam hteo da joj se privučem uz grudi kada smo se grlili, ona bi me povukla i nazvala me „nestašnim dečkom“, na primer. Kada bih uradio nešto lepo za nju, govorila bi stvari poput „kako bih želela da ima muškarca kao što si ti.“ Kada bi me videla u kupaćim gaćama, rekla bi umiljatim glasom kako je „njen momak postao veliki, pravi muškarac.“

Međutim, uprkos svemu ovome, ona je i dalje bila veoma konzervativna i religiozna. Verski tabui za nju su bili veoma stvarni i ona ih se veoma plašila. Ipak, uzmite pohotnu nedojebanu ženu, poput nje, i držite je podalje od svih muškaraca osim jednog, mene, i tako godinama… to im čini nešto sa umom.

Jedne noći sam slučajno ušao u njenu sobu kada je bila u kupatilu i primetio sam da je ulogovana na sajtu za odrasle pod imenom Vrela Mama. Oboje smo naravno imali svoje kompjutere u svojim sobama. Brzo sam se vratio u svoju sobu i ulogovao se na isti sajt pod imenom Mamin momak. Nije uopšte bilo teško započeti razgovor sa njom. Odmah se videlo da su je privlačili mlađi muškarci.

Nisam daleko stigao sa njom te noći, ali smo se dogovorili da u narednih nekoliko dana više kuckamo i upoznali smo se veoma dobro. Malo po malo uspeo sam da je uvučem u privatne razgovore. Malo po malo čak sam je naterao da priča o seksu. Jedne noći sam je pitao zašto voli mlađe momke. Pretpostavljam da mi je verovala jer mi je otvoreno rekla da je podsećaju na njenog sina!! mama masturbira na sina

Pročitajte i ...  Sutra je Veliki Dan

Rekla mi je da ju je prvo privukla moja izbočina koja bi se videla na pantalonama a posebno na kupaćim gaćama. Rekla mi je da je sin seksualno privlači i znala je da je to zlo, što kažu naši seljani „đavolja rabota.“ Zato se i prijavila na sajt da pokuša da pronađe muškarce da bi zaboravila na njega, ali bi gravitirala samo prema mlađima koji su je podsećali na njega. Shvatila je da to postaje opsesija, ali nije mogla sebi pomoći. Pomisao da jebe svog sina svaki put bi ovlažila njenu pičku. Nije mogla čak ni da uživa u masturbiranju osim ako se ne prepusti toj fantaziji.

Onda me je jedne večeri pitala da li bih se pretvarao da sam njen sin. Složio sam se naravno. Volela je da igra različite uloge i scene sa mnom. U jednoj bih je hipnotizovao kao deo školskog projekta i onda iskoristio svoju moć nad njom. U drugoj bih napisao mnogo erotskih priča majke i sina koje bih slao u časopise za incest ili na sajtove za odrasle… dok me nije uhvatila. U nekima bih je čak i silovao ili ucenjivao da ima seks. U nekima bi ona mene vezala i seksualno mučila dok nisam postao njen seksualni rob. Takođe bih davao predloge i davao joj ideje za priču, što bi joj se dopalo.

Naša čudna, perverzna veza se razvijala na ovaj način tokom nekoliko meseci, a da ona nikada nije posumnjala u mene. Međutim, kod kuće je sve više počela da flertuje sa mnom, više nije bila ni malo diskretna. Njena odeća je počela da postaje tanja i kraća, nosila bi više šminke nego ranije, koristila bi skupe parfeme i slično. Čak je počela da me uči modernim plesovima inspirisana sugestijom „Maminog momka.“

Za to vreme moja majka bi rekla svom Internet sinu kako njeni porivi sve više dominiraju njenim razmišljanjem. Kako je u poslednje vreme počela da koristi debeli vibrator da ukroti svoju vatru. Takođe mi je rekla koliko je ljubomorna kada sam gledao druge devojke i žene ili izlazio na sastanke. Često bih je pitao zašto ne kaže svom sinu svoja osećanja, pošto bi se i on mogao tako osećati? Rekla mi je da ne sme zbog svog religioznog uverenja, a takođe nije želela da uništi život sebi i njemu tj meni ako bih je odbio.

Ipak, kako je vreme prolazilo, postajala je sve prljavija i perverznija opisujući šta je htela da mi radi, a ja sam sve više stanjivao njene granice želeći da napokon sve prizna svom sinu. Takođe je bila posebno uzbuđena činjenicom da sam joj na kraju rekao da i ja želim da jebem sopstvenu majku. U početku mi je rekla da ne dozvolim da fantazija postane više od toga, ali me je vremenom ohrabrila da ipak pokušam da je zavedem.

Pročitajte i ...  Sekin Povređen Zglob 2. Deo

Dala mi je nagoveštaje i savete koje sam počeo koristiti na njoj. Na primer, počeo sam da je pozivam da izađe sa mnom u bioskop, na ples ili na večere. Konačno sam jedne noći rekao nešto zbog čega je postala sumnjičava o tome sa kim je kuckala svo to vreme. Kada sam jedno popodne bio u školi, uključila je moj kompjuter i pronašla neke od mojih zapisa razgovora sa njom. Bila je šokirana i uplašena! Ja sam to sve naravno tek kasnije saznao.

Sledećih nekoliko nedelja me je ignorisala a ja nisam znao zašto. Takođe je prestala da ide na onaj sajt. Takođe je počela da ide svakodnevno u crkvu. Ipak, stvari su se promenile kada sam je ponovo pronašao na internetu. Pitao sam je gde je bila i ona mi je rekla da je uzela malo slobodnog vremena da se sabere. Zatim je počela da mi postavlja pitanja da li zaista želim da jebem mamu.

Rekla mi je kako bi to uništilo njihov normalan odnos majke i sina. Kako bi moja majka kao moja ljubavnica postavljala više zahteva od mene. Da li bih mogao da se nosim sa seksualnim apetitima napaljene starije žene koja bi htela da joj sin stalno liže pičku, koja bi želela da joj se sise snažno ližu svake noći, koja bi zahtevala da joj oližem šupak, i tako dalje. Pitala me je da li zaista želim majku koja bi želela da ga poseduje kao svog privatnog ljubavnog roba i koja ne bi želela da me deli sa drugima. uhvatila sina u drkanju

Pitala me je da li želim majku koja bi mi uvek pričala prljavo i koju bih satima jebao. Na sve ovo i više od toga sam rekao da. Onda mi je rekla da ako se zaista tako osećam da ostavim svoja vrata delimično otvorena večeras i pustim da me mama uhvati kako masturbiram. Zbog toga sam postao sumnjičav, ali uradio sam kako je tražila. Ubrzo nakon što sam počeo, ušla je u moju sobu u spavaćici bez ičega ispod. Ono što sam video ispod plamtelo je i drhtalo.

„Jesi li ti mamin momak?“ upitala je stidljivo. Klimnuo sam glavom ne prestajući da drkam svoj kurac. „Znaš li koliko si me zagrejao, napalio… jebeno naložio sine?“ upitala je. „Jesi li siguran da želiš da postaneš moj jebač?“

Pročitajte i ...  Bratov Fetiš Stopala

Sela je pored mene i divila se mom kurcu. „Ohhhh dušo… taj divan kurac je još veći i seksipilniji nego što sam se ikad nadala“, zastenjala je i obgrlila ga rukom.

Drkala mi je kurac i oblizivala usne kao jebena kučka. Njena usta su ga tada progutala i lizala mi je kitu dok nisam skoro svršio, ali je stala. „Ne još sine“, rekla je. „Prvo želim da moj dečak pojebe svoju mamu. Želim da počinimo taj greh. Da izgubimo jebenu nevinost sine. Želim da nas naš greh poveže kao da ulazimo u brak. Želim da me prvo pojebeš da znaš da sam tvoja kurva zauvek kao što si ti moj jebač.“

Ona me je smestila na leđa, čučnula iznad mene i nežno držala moj kurac i njegovim vrhom mazila svoje natečene nabrekle usmine. Zatim je namestila glavić u svoj ulaz i naglo sela na mene. „Ohhhhhhhh…. Kako sam uopšte živela bez njega.“mama zajahala sina

Zatim me je snažno zajahala i svršavala na meni. Ja sam odavno bio na samoj ivici i borio sam se sa svojim porivima i potrebi da eksplodiram. „Svrši sine… svrši… napuni maminu vrelu pizdu…“

„Aaaaahhhhhhh….“ – vrisnuo sam pre nego što sam eksplodirao u njoj.

Zatim je spustila svoja usta na moja i poljubila i sisala moj jezik dok su naše ruke istraživale tela jedno drugog. Učila me je ponovo kao nekada, kako da sisam i ljubim njene sise u pola noći. Trljala bi mi lice u njih, šamarala me njima, grlila me sa njima i terala me da radim sve što je govorila u našim internet ćaskanjima. Konačno me je još jednom zajahala pre nego što smo utonuli u dubok san.

Sledećeg jutra sam se probudio iz onoga što sam mislio da je mokri san i video sam da mi majka puši kurac. Kada je videla da sam budan, pomerila je svoju picu preko mog lica kako bi poza 69 bila savršena. Lizali smo jedno drugo do višestrukih orgazama. Posle smo ležali jedno drugom u zagrljaju i ona me je pitala da li sam srećan što sam njen ljubavnik. Ja sam joj rekao da nikada u životu nisam bio tako srećan. To je bio prvi dan našeg zabranjenog taboo života.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

One thought on “Pronašao sam mamu na Internetu”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)