analna trojka sa roditeljima

Često sam se pitala koji je to događaj započeo moju fascinaciju seksom sa roditeljima. Tokom godina sam otkrila da to može biti jedan trenutak kada sam imala 18 godina. U subotu ujutro sam se probudila umorna od ritmičkih zvukova stenjanja i škripe kreveta. Lagano sam ustala, obuhvatila grudi masirajući ih i uživajući u bradavicama koje reaguju, a zatim sam raspršila svoj mali deo tamnih stidnih dlaka. Mogli biste da me prikažete kao raskošnu bujnu, grudi punačke, ružičaste bradavice, sa kovrdžavom kestenjastom kosom.

Obukla sam gaćice i majicu bez rukava i nameravajući da odem da se olakšam u kupatilo, prošla sam pored roditeljske spavaće sobe. Ostavili su vrata otvorena i mogla sam da ih vidim gole, moju majku okrenutu leđima od mog oca prema vratima njihove spavaće sobe, sa penisom umetnutim između njenih nogu.

Lagano sam prišla da bih mogla da ih posmatram, a onda sam osetila njihove seksualne mirise. Preplavio me je oštar miris seksualnih sokova i znoja. Mogla sam da osetim kako mi se pica steže i očajnički sam želela da pomilujem svoje grudi da ublažim pulsiranje u klitorisu. Onda vidim svoju majku kako me gleda dok joj grudi divlje poskakuju dok prima kurac mog tate. Ona se nasmeši, a zatim se obema rukama štipa za bradavice, kurac mog oca iskoči iz nje a zatim počinje da brizga tečnost po njenoj guzi i leđima, dok takođe postiže orgazam trljajući klitoris i vidim kako njihovi sokovi cure preko čaršava. gleda roditelje dok se jebu

Moja majka se tada namešta i dalje me gleda i spušta pičku i dupe preko lica mog tate. Moja majka Nena je žena sa velikim grudima, seksualno otvorenog uma sa 40 godina, prirodnim grudima sa dugim izbočenim bradavicama, dugom kovrdžavom tamno smeđom kosom, figurom u obliku peščanog sata.

Ona tada ushićeno zaplače: ‘Da, očisti moju pičku dragi!’

Potom je okretala dupetom preko lica mog tate, pažljivo me gledajući. Zatim spušta lice na krevet i jauče u čistom zanosu: “Da, poliži mi smrdljivo dupe, očisti me dobro pre nego što moram da idem na posao!“

Iznenađeno sam uzdahnula kada sam saznala da moj otac zapravo uživa u lizanju maminog šupka. Do tada su mi bradavice bolno istezale prednji deo majice i mogla sam da osetim kako mi pička curi i vlaži mi gaćice. Moja majka je slinila od zadovoljstva glavom naslonjenom na krevet, a otac joj je zadovoljno klizio između guzova.

Sanjala sam da mene otac tako temeljno čisti. Stavila sam ruku u svoje gaćice i polako se trljala. Ali to me je na kraju samo frustriralo, i pošto se moja majka srušila na krevet očigledno sita, otišla sam do kupatila. Sedela sam na toaletu i ponavljala scenu u glavi kojoj sam upravo prisustvovala, piškila i opuštala se od pritiska na bešiku. Zaboravila sam da ponesem još jedan par gaćica i nisam želela da ponovo obučem svoje sokove.

Odlučila sam da ih ostavim u korpi u uglu kupatila. Ali dok sam se nisko saginjala stavljajući gaćice u korpu, vrata kupatila su se iznenada pa sam iznenada krenula napred i da bih izbegla pad koristila sam ruke kao oslonac. Ušao je moj otac iznenađen što me je video na sve četiri sa mojom pičkom i šupkom u vazduhu.

Pročitajte i ...  Zabranjena ljubav

Moj otac Nenad, veoma je privlačan muškarac od 40 godina, tamno sede kose, punih dlaka na grudima, prilično visok i ima mali stomak, i kao što sam ranije primetila, sa prelepim penisom.

„Oh! Izvini dušo, mislio sam da još uvek spavaš u svojoj sobi!“

Čula sam ga kako je rekao iznenađeno. Pokušala sam da se podignem, ali imala sam problema sa ravnotežom, samo sam uspela da mrdam dupetom pokušavajući da vratim noge ispod sebe. Tada sam jasno osetila blagi vetar na svojim guzovima, kao da neko diše na njih.

„Prelepo!“ čula sam prigušeni šapat.

„Šta si rekao tata?“ upitala sam i dalje pokušavajući da se izbalansiram kako bih mogla da pokrijem prikazani šupak i naduvene usmine.

„Oh, samo sam rekao da miriše nešto… izgleda da tvoja majka kuva nešto ukusno.“

Očigledna laž. Znala sam da je upravo onjušio moj šupak i da je smatrao da je moj miris ukusan. Oh, tako sam poželela da me liznuo tamo, baš kao što je očistio mamu ranije. Znala sam da curim od očiglednog uživanja; Još više sam izvila leđa da mu se ponosno pokažem.

„Evo da ti pomognem!“ Rekao je dok me je hvatao za struk i ponovo podigao na noge. Polako sam se okrenula još uvek u njegovom naručju, pokušala sam da stavim ruke ispred sebe u lažnom pokušaju skrivanja, ali on je bio preblizu i nisam mogla da pokrijem svoju pičku. Dok sam okretala svoje podignute bradavice koje se vide kroz tanki materijal majice bez rukava, trljala sam se o njegove grudi i jaukala sam od zadovoljstva.

Tada sam shvatila da je samo u svojim smeđim boksericama i da ima očiglednu erekciju. Mirisao je kao miris koji sam osetila dok sam ih posmatrala u njihovoj sobi. „U redu je tata, završila sam ovde“, rekla sam žurno, dok sam prolazila pored njega pokrivajući moju pičku, a njegov kurac mi se trljao po kuku, osetila sam kako mi crvenilo prekriva lice.

„Pazi da se tako ne prehladiš!“ Čula sam kako se šali dok sam zatvarala vrata.

Oporavljajući se od sramote, zgrabila sam novi par gaćica, ovog puta ružičaste tange i vratila se u njihovu spavaću sobu. Miris pice i sperme bio je toliko jak da sam počela da se migoljim čim sam ušla u sobu. Mogla sam da vidim mokre tačke na krevetu gde je bio prekriven sekretom kurca i pičke, a takođe i gde je moja majka slinila od zadovoljstva dok joj je otac lizao šupak.

Bila sam radoznala da saznam kakav je miris i ukus. Krenula sam do podnožja kreveta, a zatim se spustila do mrlje u kojoj je bio njihov sok. Imao je jak miris, nimalo neprijatan. Dodirnula sam ga prstom i prinela nosu. Mislila sam da miriše malo na mene, a onda sam ga okusila vrhom jezika. Nisam mogla da osetim mnogo ukusa, pa sam odlučila da prinesem usta do vlažnog mesta i počela sam da ližem.

Pročitajte i ...  Nabijena na Tatin Kurac

Jedna ruka mi je pomagala da zadržim ravnotežu nagnuta nad krevet, dok sam drugom nežno počela da dodirujem anus, maštajući da me otac tamo liže. Imalo je božanski ukus; čak je bilo malih lepljivih stataka sperme koje sam brzo lizala uživajući u slanom ukusu. Nisam se više mogla suzdržati, drugu ruku sam zavukla u tange i džarala picu koja mi je curila ostavljajući glavu da se odmara u lokvi njihovih jebenih sokova.

Uživala sam da milujem klitoris i šupak u isto vreme dok sam istovremeno uživala u mirisu njihovog seksa svuda oko sebe. Kad sam ponovo bila usred pulsirajućeg orgazma, osetila sam taj dah preko guze i bez razmišljanja sam molila u zadovoljstvu: „Da tata molim te poliži mi guzu!“

„O dušo!“ Čula sam svoju majku. „Mora da je tako teško nemati nikoga da te jebe, videla sam te kako nas posmatraš na vratima jutros. Da sam znala kako se osećaš, zamolila bih te da nam se pridružiš!“ mama joj liže čmarić

Bila sam u post orgazmičkom raju, prsti su mi razdvajali guzove, tada sam osetila kako njen jezik klizi gore-dole preko mog anusa, a zatim se nežno uvlači u moje dupe. Njene ruke su mi razdvojile guzove snažno da bi mogla dublje da prodre u mene. Zatim je ušla u brže lizanje, ližući svuda oko moje sada pulsirajuće rupe.

Njenim pokretom jezika moje lice je sada bilo prekriveno seksualnim sokovima na krevetu. Osećala sam se kao bezobzirna drolja, ali sam takođe očajnički morala da imam nešto u svojoj pički, da prodre u mene, da se osećam kao prava žena. Bacila sam pogled preko ramena i primetila da mi je majka sada odvojila jednu ruku od dupeta i skidala gaćice, već je skinula grudnjak koji je sada ležao odbačen na podu kod vrata. Uklonila je lice sa mog šupka i pogledala me požudnim očima, a zatim je sa osmehom puna ljubavi rekla: „Tvoj otac mi je rekao da mirišeš ukusno, ali imaš bolji ukus nego što sam mogla da zamislim! Ali draga, moraš da počneš da briješ anus ako želiš da ljudi probaju tvoj šupak, male dlačice mogu da odvuku pažnju.“

Odgovorila sam joj: „Hvala na savetu mamice.“

Zatim sam podigla majicu preko glave i mrdala dupetom da spustim natopljene tange na pod, dok sam se penjala na krevet. Moja majka me je pratila, primetila sam da ima potpuno obrijane usmine. Ona je legla pored mene i ispreplele smo noge. Njena obrijana pica bila je na mojoj i počela sam da curim po njoj i po njenoj nozi.

Suočila sam se sa njom i odlučila da je poljubim u usne, odgovorila je, žudno otvarajući usta, gurnuvši me na leđa, popela se na mene. Zatim je spustila glavu i počela da sisa moje bradavice, stavila je celu u usta i jako sisala, a onda je taman kada se moja bradavica stvrdnula u njenim ustima, ugrizla je i štipala me za usmine, odmah sam svršila u nasilnom orgazmu.

Pročitajte i ...  Teniski meč Brata i Sestre 2. Deo

Utonula sam u polu san, opuštajući se dok su mi majčini prsti masirali ribicu. Brzo sam došla k sebi kada sam osetila da nešto pokušava da prodre u mene, a onda me je jak bol gurnuo pravo na krevet. U tom procesu videla sam dildo kako mi napušta pičku. Moja majka je klečeći pred mojim raširenim nogama gledala s ljubavlju u moje oči i rekla: „Opusti se… i primi moj lažni kurac sa uživanjem! Da te pripremim za pravu stvar!“

Tucala me je kada sam primetila tatu kako nas posmatra i drka svoj nabrekao kurac. Gledala sam ga u oči i oblizivala usne što je bio jasan znak šta želim. Prišao je i još par sekundi drkao pre nego mi je nabio vrh kite u usta! Borila sam se sa njegovim kurcem kolko sam mogla, ali ukus je bio prelep!

„Tako dušo… posisaj tatin kurac i lepo ga namoči da lakše uđe u tvoju prelepu mirisnu pičkicu.“

Zadrhtala sam na ove prljave incestuozne reči moga oca! Mama je ubrzo izašla iz mene a tata se u jednom pokretu namestio i počeo da trlja vrh glavića o moje zjapeće usmine željne pažnje.

„Slobodno je razvali dragi, spremila sam je za tebe.“

„AAAAAAAAAAAAAAAhhhhh…“ – vrisnula sam iz sveg glasa kada je tata probio moju pičku i uleteo do jaja u nju! analna trojka sa roditeljima

Nije me štedeo i počeo je odamh da me razvaljuje kao da sam jebena sex lutka a ne živo biće i to njegova rođena kći! Gurao mi je prste u usta i štipao mi bradavice dok me je tucao, nisam znala kako da se ponašam dok mi je celo telo bilo preplavljeno trncima i seksualnim uzbuđenjem.

A onda kada je izašao i kada sam mislila da ću napokon prodisati, mama me je uhvatila i stavila mi ruku preko usta a tata je počeo da ulazi u moj maleni šupak! Nisam bila spremna za to ali sam svršila čim je vrh moga tate ušao u moj nevini šupak! Bio je sporiji dok me je nabadao na svoju kitu a prste zavlačio u moju pičku.

Orgazam jedan drugi treći…. Bila sam razvaljena od kurca i maltene sam izgubila svest kada je tata izašao i počeo da prska spermu po mom i maminom licu. Delile smo njegovu semenu tečnost ljubile se i gutale dok je on dolazio sebi nakon drugog orgazma tog dana.

Na kraju smo svo troje zagrljeni legli uz mamine reči: „Pozvaću posao i reći da se ne osećam najbolje. Želim da provedemo ceo dan zajedno – u krevetu.“

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)