stric jebe nećaka u čmar

Vratili smo se na svadbu kao da se ništa nije desilo… Polako su se gosti razilazili i svako je otišao svojoj kući.

Narednih par dana smo se svi zajedno viđali, ali nas dvojica smo se pravili kao da ništa nije bilo. Ja nisam mogao da ga izbacim iz glave, samo sam o tome razmišljao i drkao kad god sam imao priliku.

Međutim, nisam smeo da pokrećem opet tu priču jer mi on nije davao nikakav povod. A i osećao sam se malo loše što sam to uradio. Sve sam to pokušavao da potisnem neprestanim seksom sa devojkom, međutim, nije to bilo to.

Posle neke 2 nedelje zove me stric i pita šta radim i jesam li slobodan za vikend. Rekao sam da nemam ništa u planu i pitao što. Mislio je da odemo do Beča u shopping. Svidela mi se ideja, ali ništa mi nije bilo jasno, odakle to odjednom? Rekao mi je samo da se spremim i da ćemo pričati.

U petak ujutru me pokupio i krenuli smo. Pričali smo neke neobavezne priče, široko zaobilazeći ono što smo radili. Stigli smo i smestili se u hotel, zujali po gradu, večerali, bili smo umorni za izlazak pa smo se vratili u hotel.

Okupali smo se i seli da pričamo. Rekao mi je da ne može da me izbaci iz glave, da se trudio ali samo o tome misli. Rekao sam mu da je i kod mene isto i da kad imam seks sa devojkom ne mogu da se napalim kao kad sam s njim.

On je bio na svojoj strani kreveta, ja na svojoj. Osetio sam da mi se približava. Okrenuo sam se i poljubili smo se. Privukao me sebi i legao preko mene dok smo se ljubili. Ja sam jako razvijen, jer treniram ceo život, ali on je životinja. Imam dlake samo po nogama, tako da me njegovo dlakavo telo golicalo i grebalo dok smo ležali skroz pripijeni.

Pročitajte i ...  Zapostavljena sestra

Odmah sam se napalio, a osetio sam da je i njemu tvrd. Obmotao sam noge oko njega, dok smo se trljali preko bokserica. Spuštao mi se niz vrat, ljubio grudi, sisao i grickao bradavice. Lizao pločice na stomaku, pupak.

stric mu liže čmarSvukao mi je bokserice i uzeo mi kurac u ruku. Drkao mi je i odjednom krenuo da mi puši. Tresao sam od uzbuđenja.

Prešao je na jaja i onda mi podigao i raširio noge. Toliko sma bio napaljen da mi je čmar bio opušten. Prodirao je jezikom u mene. Stenjao sam i uvijao se.

Ubacio mi je prst u guzu i krenuo da mi masira prostatu… Ubacio je i drugi, sve brže je nabijao i ja sam u tom trenutku svršio. Izvadio je prst i počeo da se smeje, ja još uvek nisam mogao da se smirim, ni da se pomerim.

Nisam mogao da verujem da sam svršio. Legao je pored mene i opet smo se ljubili. Lizao mi je uvo i šapnuo: „Puši mi”.

Spustio sam se i stavio njegov tvrd kurac u usta. Pušio sam mu što sam bolje mogao, a on je stenjao i nabijao mi ga u usta tako da je i njemu prijalo.

Posle nekog vremena ga je izvadio i ustao. Otišao je do kofera i izvadio neku bočicu. Namestio me je na leđa i podigao mi noge. Rekao mi je da se opustim i da sad neće onoliko boleti. Namazao mi je ulje na čmar i prste ubacivao u mene.

Namazao je svoj kurac i prislonio mi ga na čmar. Polako je ulazio, išlo je lakše nego prošli put, ali opet je nenormalno bolelo. Ulazio je polako do kraja i stao. Spustio se i gurnuo mi jezik u usta. Krenuo je žestoko da me ljubi, zaboravio sam na bol u guzi.

Pročitajte i ...  Prva Iskustva

Kad je krenuo da ga vadi i opet polako ulazi, bol je popuštao. Posle par minuta sam shvatio da mi prija, on je to video i krenuo brže da me kara. Nabijao ga je i vadio celog.

Rekao mi je da se naguzim, što sam i uradio. Bio je iza mene i osetio sam kako mi ga ubacuje. Ušao je do kraja, a on me je držao za kukove i nabijao ga divljački.

Ja sm izbacivao guzu što sam više mogao, želeo sam ga jako. Uhvatio me za kosu i držao dok ga je nabijao sve jače i jače. stric jebe nećaka u čmar

Počeo je da stenje i sve jače diše. Par puta ga je vadio i nabijao celog… Odjednom, kad se samo umirio. Obojica smo glasno disali. Legao je preko mene dok mu je kurac još pulsirao u meni.

Kolena su mi popustila tako da sam i ja samo legao sa njim iza mene. Nismo se pomerali neko vreme, a on mi je rekao: „Svršio sam u tebe”.

Okrenuo me i počeo da mi drka. Pokupio je spermu koja mi je curila iz guze i dao mi na prstu da poližem, što sam i uradio. Pokupio je još sperme i namazao mi je na kurac… Drkao mi je još par sekundi kad sam ja krenuo da svršavam.

Prskalo je na sve strane, jedan mlaz je njemu prsnuo na obraz. Pokupio ga je prstom i stavio sebi u usta. Nasmejao se i rekao mi je: „Mali, nije loše”.

Ležali smo zagrljeni i ubrzo zaspali.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)