razvaljivanje nećaka u čmar

Ujutru smo se probudili i više nisam imao ona neprijatan osećaj… Ujak je već ustao i čuo sam da se kupa. Spremili smo se, otišli na doručak pa u shopping. Ceo dan smo bili po gradu, vratili smo se u hotel da se sredimo, odemo na večeru, pa u izlazak.

Pili smo koktele i prilično smo se napili, ali bilo nam je dosadno. Ustvari, jedva smo čekali da se dohvatimo, tako da smo ubrzo rešili da odemo u hotel. Čim smo otvorili vrata gurnuo me je na zid i krenuo da me ljubi žestoko. Bukvalno nismo mogli da se zasitimo jedan drugog, bili smo kao životinje.

Dovukli smo se do kreveta, bacali stvari jedan sa drugog, sve vreme se ljubeći. Dohvatio je ulje pored kreveta, namazao mi na čmar i krenuo da gura kurac u mene.

Toliko sam ga želeo da nisam ni obraćao pažnju na bol. Odmah je krenuo da me nabija. Okrenuo me je na bok, legao iza mene, u ubacio mi ga opet.

Ruke su mu bile svuda po mom telu, stiskao mi je bradavice a ja sam se uvijao na njegovom kurcu. Ljubio me je po vratu i grickao mi uvo, šaputao je nešto ali ne mogu sad da se setim šta. Palilo me još vise njegovo dahtanje.

Ustali smo i nabio me je na zid. Izbacio sam guzu što sam više mogao, a on ga je nabijao do kraja. Pribio se skroz uz mene i brzim i kratkim pokretima me jebao. Uhvatio me je za kurac i krenuo da mi drka. Ubrzo sam krenuo da svršavam i stenjao sam jako. To ga je još više napalilo pa je krenuo iz sve snage da mi ga nabija i da ispušta krike. Svršavao je u mene.

Umirili smo se, nismo imali snage da se pomerimo. Rekao mi je da idemo da se okupamo jer smo bili mokri od znoja.

Pročitajte i ...  Tata i Ja delimo Ljubav prema Kurcu

Ušli smo u tuš-kabinu. I tu smo se ljubili, rekao mi je da ne može da veruje šta mu se dešava i da ovako nešto nikad nije doživeo. Ja sam rekao da je isto i kod mene, ali da me to i brine. Rekao mi je da pustimo da sve ide svojim tokom i da smo sad ovde da uživamo.

Voda je tekla po nama, njegiv jezik duboko u mojim ustima, a 2 prsta mi je gurnuo u čmar. Osetio sam da se opet diže, a i njemu je već bio tvrd.

pušenje stricu pod tušemOkrenuo me je i krenuo da mi liže guzu, iz koje je i dalje izlazila njegova sperma. Približio mi je kurac i hteo da ga stavi, ali ja sam se okrenuo i čučnuo. Želeo sam da mu pušim.

Gutao sam ga kao nikad do tad, on se oslonio rukama o zid kabine i krenuo da me jebe u usta.

Podigao me je gore i počeli smo da se ljubimo opet. Osetio sam nešto vruće po stomaku i nogama, a kad sam pogledao dole video sam da pisa… Počeo je da se smeje i onako perverzno me pogledao, uhvatio me za ramena i spustio dole.

Pišao mi je po grudima, i polako dizao mlaz ka gore ispitujući dokle može da ide. Nisam se bunio pa je došao i do mojih usta. Gledali smo se pravo u oči, bio sam u transu od napaljenosti. Zinuo sam i usmerio je mlaz ka mojim ustima, prvi put sam probao pišaćku i nije bio uopšte ružan ukus…

Usisao sam mu glavić dok je pišao, ali ostavio sam mesta da može da mi iscuri pišaćka. Kad je završio uhvatio me je za glavu i krenuo divljački da mi ga nabija u usta.

Ja sam drkao sam sebi kad mi ga je nabio u grlo i krenuo da svršavam. Posle par sekundi sam i ja svršio. Nisam ga vadio iz usta, nastavio sam da mu sisam dok se nije skroz opustio.

Pročitajte i ...  Božićna Čarolija 1. Deo

Ustao sam i kroz smeh mi je rekao da nisam normalan.

Zaspali smo iscrpljeni. Probudio sam se ujutru prvi. Sredio sam se u kupatilu i kad sam izašao video sam da ujak još spava. Ležao je na stomaku skroz go. Gledao sam mu dupe, mesnato, tvrdo i dlakavo. Prišao sam sa strane kreveta, legao između njegovih nogu, raširio mu guzove i prešao jezikom preko čmara. Imao je čudan ukus, nisam mogao da odredim da li mi se sviđa, ali želeo sam još.

Kružio sam jezikom, kad se ujak trgao i krenuo da se okrene, ali ja sam ga zadržao. Rekao sam mu da se opusti. On se nasmejao i rekao mi: „Mali, pazi šta radiš”.

Nastavio sam da ga ližem, gurao sam jezik u njega, jako mu je prijalo. Čak je i guzu izbacivao više. Ispravio sam se na kolena i prineo glavić njegovom čmaru. Kad je to osetio rekao mi je da bolje da mi nije palo na pamet. Rekao sam da neću da ga ubacim, samo da ga trljam…

Nastavio je da leži, a ja sam se jedva suzdržavao da ga ne ubacim, posebno što sam primetio da i on uživa i da mu je čmar skroz opušten. Trljao sam ga gore-dole, u krug, lupao kitom po njemu… Onda sam, malo pomalo, krenuo da ga ubacujem, sve dok nisam odjenom ubacio glavić, na šta me ujak opsovao i rekao da ga vadim odmah.

Legao sam preko njega i rekao mu da stvarno želim ovo i da ga neću ubaciti colog. Ponavljao je da ga vadim, ali sve neubedljivije, dok sam ga ja polako pomerao u njegovoj guzi. Polako sam ulazio sve više, dok nisam ušao do kraja.

Pročitajte i ...  Tatina Ivana 2. Deo

Kad je to osetio opet me je opsovao, na šta sam je ja nasmejao i krenuo da ga jebem. Čuo sam da je ispustio uzdah i shvatio da njemu ovo prija. Počeo sam sve brže i jače da se nabijam, a on je izbacivao guzu.

Izašao sam iz njega i rekao mu da se okrene na leđa, što je i uradio. Smestio sam se između njegovih nogu i nabio mu ga do kraja. Uhvatio me je rukom pozadi za glavu i privukao sebi. Krenuli smo da se ljubimo žestoko, ja sam ga sad baš cepao. Gledao me je u oči i rekao mi: „Svrši unutra”. razvaljivanje nećaka u čmar

To mi je bio okidač, krenuo sam da se grcim i da prskam spermu duboko u njega. Kad sam se umirio opet me je opsovao i rekao da sad poližem svu spermu iz njegove bulje.

Spustio sam se i lizao, onda sam pokupuo, namazao njegov kurac i opkoračio ga. Namestio sam ga meni na čmar i krenuo da se nabijam. Išao sam polako dok nisam došao do kraja. Onda sam krenuo da vrtim guzom sa kurcem duboko u sebi.

Nabijao sam se dok mi je on stiskao bradavice. Neko vreme smo se tako karali, rekao mi je malo da se odignem, a on je krenuo od dole da mi ga nabija. Bili smo skroz mokri, a on je počeo da svršava u mene. Nabio mi ga je do kraja i tako smo ostali jedan na drugom sve dok nije izašao napolje i sperma počela da curi.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

One thought on “Prvo pa Muško 3. Deo”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Licni oglasi upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)