puši mu i jebe ga prstom

Pozdrav ljudi. Ja sam Marko, imam 23 godne. Visok sam 186, 75 kg, redovno treniram, tako da mogu da kažem da izgledam jako dobro. Volim i devojke i muškarce.

Ovo što ću vam pisati se desilo prošle godine. Napravio sam lažni profil sa slikama jedne atraktivne devojke na jednoj društvenoj mreži kako bih sprdao jednog druga.

Odmah su počeli da šalju zahteve za prijateljstvo razni ljudi, tako da je izgledalo kao da je pravi profil. Posle par dana uđem i vidim da je i moj stric poslao zahtev. Čim sam ga prihvatio stigla je poruka, međutim to sam iskulirao.

Posle nekoliko dana opet je pisao, meni je bilo dosadno i krenem i njega da zajebavam. Inače on je oženjen, ima 45 godina i stvarno jako dobro izgleda. Mi nikad nismo bili nešto preterano bliski, tako da sa njim nisam ni imao priliku da provodim nešto vremena. Nikad me nije privlačio u seksualnom smislu, niti sam mogao tako da ga gledam. Međutim kako smo nastavili dopisivanje (ja sa lažnog profila), prelazilo je sve više u seksualnu konotaciju.

Pisao je šta bi mi radio i insistirao je da se vidimo. Par dana je trajalo to dopisivanje i svaki put mi je kita bila kao kamen. Osećao sam se kao bolesnik, prvo što sam napravio lažni profil, a onda što sam se primio na strica.

U jednom trenutku šalje meni on sliku dignute kite koliko je bio debeo i lep.

Ja sam skidao slike pički sa neta i slao mu. To je trajalo danima, kad mi je palo na pamet da mu kažem da može da me kara ako hoće, i mog druga. Mislio sam da će me odmah blokirati, međutim samo mi je stiglo: „Kakav je drug?” Gledao sam i nisam mogao da verujem. Slikao sam se go i poslao mu, samo sam glavu skratio. Rekao je da odlično izgledam i da možemo nešto da se dogovorimo.

I dalje nisam mogao da verujem pa sam ga pitao je li bio nekad sa muškarcem, na šta mi je odgovorio da su mu par puta pušili, ali ništa više. Danima sam razmišljao kako da izvedem ovo, baš sam ga želeo. Dogovorili smo se da se nađemo svo troje u jednom hotelu. Stigao sam ranije ali sam čekao ispred da vidim kad on dođe.

Prijavio se na recepciji, a meni je srce lupalo kao ludo. Krenuo sam ka sobi. Kad sam došao ispred vrata toliko sam se tresao da sam hteo da se okrenem i odem. Međutim, prelomio sam i ušao. Ljudi, takav strah i adrenalin nikad u životu nisam osetio.

Pročitajte i ...  Kako sam Počeo Jebati Svoju Majku

Ušao sam, a on me gledao sokiran. Posle par trenutaka me pitao: „Šta ćeš ti ovde?” Samo sam mu rekao: „Pa ja sam drug”. Gledali smo se, niko reč nije progovorio. Seli smo i krenuli da pričamo, pitao me od kad sam peder i takve stvari. Objasnio sam mu da nisam, ali me on mnogo privlači na šta mi je rekao da nisam normalan i da treba da idemo.

Bio sam razočaran, ali nisam hteo da se nastavljam, tako da smo samo otišli i dogovorili se da ovo nikad ne pominjemo.

Kad sam došao kući nisam mogao da verujem šta sam uradio i osećao sam se kao najveći bolesnik. Posle nekih mesec dana smo svi zajedno bili na svadbi moje sestre, on i ja smo se izbegavali što smo više mogli. Međutim, sve ostalo je prošlo super, dosta smo popili i atmosfera se opustila. Izašao sam napolje malo na vazduh i da dođem sebi, posle par minuta je i stric došao. Zapalili smo cigare i počeli da se smejemo.

Pitao me da li je moguće da sam hteo da se karam sa njim, a ja sam rekao da ne znam šta mi je bilo, ali sve je bilo u šaljivom tonu. Rekao sam da sam ostao bez cigara i pitao njega jel’ ima još jednu paklicu, kad mi je rekao da ih ni on nema više. Rekao sam da idem da ih kupim, kad me uhvatio i rekao da će on voziti jer sam ja pijaniji od njega.

Mesto gde se održavala svadba je bilo nekih 20 min. od grada. Seli smo u kola i odjednom sam se osetio neprijatno. On je krenuo da me ispituje šta sam radio sa muškarcima, kad sam prvi put, itd, sve sam odgovorio iskreno.

Stigli smo do pumpe, uzeli cigare i krenuli nazad. Negde na pola puta je usporio i skrenuo niz neki putić u šumu. Ništa mi nije bilo jasno, a iskreno i uplašio sam se. Pitao sam ga gde idemo, a on mi je rekao da ću videti.

Zavukao se malo dublje u šumu i zaustavio auto. Gledali smo se, a on mi je rekao da je često razmišljao o onome kad sam došao u sobu i da ne zna šta mu se dešava, ali da ja jako dobro izgledam i da ga palim. Samo smo se gledali, kad je odjednom krenuo ka meni, prislonio je usne na moje i gurnuo mi jezik.

Pročitajte i ...  Plivanje sa Rođakom

Ljubili smo se neko vreme, a meni se kurac odmah digao. Iako sam bio pijan, sav sam se tresao, prijalo mi je, ali bilo mi je i neprijatno. Odmakao je glavu od moje i samo smo se gledali. Tek tad sam počeo da obraćam pažnju na to kako je lep. Crna kosa, široka vilica, braon oči, kratka brada, baš pravo muško.

puši kurac svom ujakuUzeo je moju ruku i stavio je na svoju dignutu kitu. Pitao me jesam li siguran da želim ovo, na šta sam klimnuo glavom i krenuo da mu masiram kurac preko pantalona. Opet smo krenuli da se ljubimo, spuštao mi se niz vrat, raskopčavao košulju i sisao bradavice, što me dovodilo do ludila.

Otkopčao sam mu šlic i izvukao taj prelepi kurac. Bio je skroz vlažan i tvrd, a ja sam mu drkao.

Rekao mi je da legnem preko njega. Povukao je svoje sedište pozadi, takao da sam mogao da ga opkoračim. Raskopčao sam mu košulju i video prelepo dlakavo telo, bilo je uredno podšišan.

I on je trenirao, tako da je bio jako zgodan: široka ramena i dobre grudi, samo što je imao stomak.

Otkopčao mi je pantalone i zavukao ruke pozadi. Ljubili smo se žestoko kad je krenuo prstom da mi mazi čmar.

Polako je ulazio u mene, jako mi je prijalo. Rekao mi je da pređemo pozadi. Bilo je dosta mesta jer smo bili u džipu. Skinuo se skroz, što sam i ja uradio. Gledao sam ga i sve više me palio, mislio sam da ću poludeti.

Mazio me je po celom telu, pričao mi je kako mu se ovo nije nikad desilo i da ga izluđujem. Spuštao sam se niz njegov vrat, sisao sam bradavice, lizao sam mu pazuh, tako me je palio taj njegov miris… Dlake su me grebale po licu, stigao sam do kurca.

Lizao sam dlake oko njega, nadrkao sam mu kad sam usisao jedno jaje, glasno je uzdahnuo i stresao se. Prešao sam na drugo, sisao sam ih i kružio jezikom oko njih. Rekao mi je da mu pušim.

Glavić je bio skroz vlažan, osetio sam slan ukus kad sam ga stavio u usta.

Pročitajte i ...  Kako sam Izgubila Nevinost s Tatom

Krenuo sam da mu pušim, gurao sam jezik u rupicu na glaviću. On je stenjao i nabijao mi glavu na svoj kurac. Pušio sam ga do kraja.

Rekao je da će svršiti i tad sam ga izvadio i ostavio. On me gledao, a ja sam mu rekao da hoću da me jebe. Rekao je da nemamo čime da podmažemo, a da ja nikad nisam primao i da će biti teško. Namesti me na leđa i podiže mi noge.

Lizao mi je čmar, nisam mogao da verujem koliko je dobar osećaj, prodirao je jezikom u mene, skroz sam se opustio, Krenuo je prste da mi ubacuje, a drugom rukom mi je drkao. Rekao sam mu da puši, a onda ga je polako stavio u usta i par puta se spustio gore-dole.

Onda je rekao da ne može to da radi i nastavio je da mi liže guzu. Legao je preko mene i namestio mi glavić na čmar. Gledali smo se, i krenuo je da ulazi. Takav bol nikad nisam osetio u životu, kao da me neko cepa i pali. Ušao je do kraja i tako ostao, rekao mi je da se opustim. puši mu i jebe ga prstom

Ljubili smo se, međutim nisam uspeo, bol nije popuštala i rekao sam mu da ga izvadi.

Kad je izašao seo je, a ja sam se spustio da mu pušim. Drkao sam mu i sisao u isto vreme. Sve je brže i dublje disao kad je odjednom krenuo da mi svršava u usta.

Držao mi glavu i nabijao je sve više. Nisam mogao da se pomerim, nije mi se sviđao ukus sperme i hteo sam da pljunem, ali nisam imao gde, pa sam gutao. Kad se smirio, popustio je, i mogao sam da se pomerim.

Gledao me i rekao mi je da nikad nije tako svršio. Ja sam seo i počeo da drkam, spustio se i krenuo da me ljubi. Uhvatio me za kitu jednom rukom, a drugu mi nabio u guzu. Par puta mi ga je svukao i navukao i krenuo sam da prskam kao lud. Ljubili smo se dok se nisam malo smirio.

Obukli smo se i bez reči se vratili na svadbu.

 

KRAJ 1. Dela

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Licni oglasi upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)