sisa jaja nećaku

Bio je petak veče a ja nisam bio u izlasku, nisam bio na žurci. Imao sam devetnaest godina, ali umesto da budem napolju sa svojom devojkom ili sa prijateljima, ja sam čuvao tetkine klince. Voleo sam ja decu ali glavni razlog što sam bio tamo skoro svakog vikenda bio je što imam priliku da provedem neko vreme sa svojom tetkom Danicom. Moja tetka je možda bila u ranim 40-im, ali nije izgledala ni godinu starije od 30.

Moj teča je radio u inostranstvu i nije joj pridavao pažnju za kojom je žudela. Čuo sam je nekoliko puta kako masturbira u spavaćoj sobi tokom noći kada sam joj pomagao oko dece. Sami zvuci su bili dovoljni da me napale žestoko. Koliko god to neprirodno zvučalo jer je sestra moga ćaleta, ipak je bilo logično da me privlači toliko.

Imala je prelepo lice sa velikim lepim plavim očima i punim, ružičastim usnama dopunjenim blistavim osmehom. Njeno telo je bilo jednostavno ukusno, zakrivljeno na svim pravim mestima i uvek preplanulo do savršenstva. Imala je izgled za poželeti, ali se zadovoljila reputacijom verne domaćice iz predgrađa.

Te noći je izašla sa nekoliko prijatelja na večeru a ja sam čuvao decu. Nisu predstavljali nikakav problem, vrlo su fina dečica. Igrao sam malo plejstejšn sa njima, dao im večeru i poslao ih u krevet oko 22h. Posle sam se samo srušio na sofu i pokušao da zadremam. U narednih nekoliko sati nekoliko puta sam utonuo u san i iz njega izašao. Tek oko 2 sata ujutro čuo sam kako se ključ okreće u bravi i vrata se polako otvaraju. Seo sam i pozdravio tetku. Nasmejala se, skinula kaput i ušla u dnevnu sobu.

„Izvini, jesam li te probudila?“

„Jok… Nisam mogao da spavam.“

„Da li je sve prošlo dobro sa klincima?“

„Da, izmorio sam ih, nahranio i poslao u krevet.“

Sela je na pored mojih nogu i stavila ruku na moj otkriveni stomak, prelazeći prstima preko mojih trbušnjaka. „Ti si tako dobro dete Nikola“, slatko je prošaputala.

„Hvala“, odgovorio sam sa osmehom.

Ruke su joj još bile tople i mogao sam da osetim miris parfema na njoj kada je bila ovako blizu. „Vežbaš, zar ne? Teretana?“

„Da, ne preterujem, svaki drugi dan“, odgovorio sam.

„Devojke su sigurno lude za tobom…“

„Pa ono… nije da nisu…“ rekao sam uz smeh.

Prošla je rukom kroz moju smeđu kosu i uzdahnula. „Volela bih da se tvoj teča brine o sebi kao ti“, reče ona sa čežnjom.

Pročitajte i ...  Razbio sam Pičku Sestrici kad mi je Došla u Posetu

„Hm?“

„Bilo bi lepo da se vrati kući sa puta u ovakvom telu…“

„Nije ni njemu lako tamo preko. Ali on ne mora da brine… mora da je više nego zadovoljan sa ženom kao što si ti“, rekao sam sugestivno. sisata tetka

„Na šta misliš?“ upitala je sa stidljivim osmehom.

„Paa lepo lice… divna figura… mislim… izvini….“ promucao sam, pocrvenevši.

„Ne, ne… hajde, nastavi.“

„Pa, samo sam hteo da kažem.. da si… zgodna? To je sve…“ rekao sam nespretno.

Zabacila je kosu i nasmešila se. „Stvarno? Mislim, da li je realno da neko tvojih godina tako misli?“

„Totalno… stvarno si zgodna!“ rekao sam, smejući se glasno.

„Stvarno sam zgodna…“, ponovila je, osmehujući se. Sedeli smo zajedno, uživajući u ovom novootkrivenom saznanju nekoliko trenutaka. „Hvala Nikola. Biće da mi je baš prijalo da to čujem.“

„Pa, drago mi je što konačno mogu to da ti kažem.“

Nastupila je još jedna neprijatna tišina. Ocrtala je zalutali prst u krugovima oko mojih trbušnjaka. „Pa?“

„Pa?“ – nisam razumeo šta želi.

„Pa čoveče otvoreno smo flertovali. Hoćeš da ti popušim ili tako nešto?“ upitala je potpuno nonšalantno.

Odmah sam se zagrcnuo. „Š-šta?“

„O, izvini… jel je to čudno pitanje u današnje vreme?“ upitala je igrajući se kosom.

„Ma nije to, ne… Svaki muškarac sanja da ga tako lepa žena pita to… ali…“

„Ali šta? Tetka sam ti pa zato? Hajde, nije valjda da je moj Nikola uštogljeni moralista, a?“

Spustila je svoju ruku sa mog stomaka do mojih bokserica. Drhtao sam dok sam gledao njene pedantne prste kako spuštaju moj donji veš i otkrivaju moj blago dignut kurac.

„Vau… moj mali nećak je porastao…“ rekla je zadivljeno.

„Ne žalim se…“ odgovorio sam, pogledavši u njen velikodušni dekolte.

„Oh… da li želiš da ih vidiš?“ upitala je, hvatajući svoje velike grudi kroz gornji deo. Klimnuo sam glavom i ona je navukla košulju preko glave, ostavljajući sise samo u seksi, čipkastom grudnjaku.

„Prelepe su!“

Nasmejala se i otkopčala grudnjak sa leđa, polako ga skidajući da me zadirkuje. Konačno, pustila ga je i prvi put mi otkrila svoje gole grudi. „Hoćeš li da ih dodirneš?“ upitala je napaljivo. Pružio sam ruku da uhvatim njenu dojku. „Videla sam te kako ih gledaš, znaš?“

Pročitajte i ...  Drolja sam... ne stidim se

„Ouu… jesi?“ upitao sam pocrvenevši. sisa tetkine sise

„Jesam, ali ne brini… Sviđa mi se. Prija mi pažnja. Volela bih da me tvoj teča ponovo tako pogleda“, rekla je ona razočarano.

Poželeo sam da prestane da pominje mog teču, ali nisam smeo da se žalim. Sada sam nežno štipao njene čvrste bradavice. Njene ruke su se u međuvremenu spustile do moje kite i počela je radoznalo da ga miluje. „Moram da probam ovo“, progunđao sam, hvatajući je za ramena i prinevši njene grudi svojim ustima.

Zakikotala se, ali je poslušala, i dalje milujući moj ukočeni kurac. U usta sam ugurao onoliko koliko sam mogao i polako je sisao. Jezik mi je mazio njene bradavice. Stenjao sam, sa ustima punim sisa. Nakon par minuta povukla se i okrenula, njena guza sada samo nekoliko centimetara od mog lica. Zatim je polako skidala pantalone, otkrivajući čipkaste ružičaste tange.

„Jebeno seksi…“ uzdahnuo sam. Donji veš nije dugo trajao. Uklonila ga je dajući mi pun pogled na njeno savršeno okruglo dupe i pičku. Prstima je razdvojila usne, zadirkujući me, pre nego što se okrenula i pala na kolena preda mnom. Znao sam šta sledi i krenuo sam napred, približavajući joj svoj uspravni kurac. Srećno se nasmešila i prinela meke usne do glave mog penisa. Kad ju je dotakla poslala je strujne talase niz moju kičmu. Zatim je lizala od glavića do jaja. sisa jaja nećaku

Kada je krenula da ga smešta duboko u svoja usta jedva sam uspeo da ne vrisnem. Bila je neverovatna pusačica. Nisam mogao da shvatim zašto moj teča nije provodio svaki budni minut sa ovom ženom. Taman kada sam počeo da osećam prve bolove približavanja vrhunca, ona je uklonila kurac iz svojih usta.

„Hej, idemo gore u moju sobu“, predložila je.

Obrisala je usta i povela me za ruku uz stepenice. Iako je bio mrak, mogao sam da razaznam obris njenog ukusnog dupeta kako se njiše levo-desno tačno ispred mene. Ušli smo u spavaću sobu i ona je upalila sveće na stolu. Polako sam zatvorio vrata za sobom i skočio na krevet, uživajući u mekim satenskim čaršavima. Popela se pored mene i puzala prema meni, savijajući se u vazduhu, a velike sise su se njihale dok se kretala.

Nagnula se napred i poljubila mi usne, grizući ih i razigrano šapućući: „Hajde da se jebemo Nikola“, govorila mi je na uho, grickajući moju ušnu resicu.

Pročitajte i ...  Biću VEOMA dobar Nećak

„Kondomi…“ uspeo sam da izdahnem.

Pokazala je na fioku levo od mene. Pronašao sam neotvorenu kutiju i izvukao jedan kondom. Ona ga je vešto nanela na moj penis koji je uveliko pulsirao. Postavila se iznad mene, pažljivo se spuštajući dok nisam ušao u nju. Samo klizanje u njenu vlažnu, toplu picu bilo je očaravajuće. Vratio sam kontrolu i zgrabio je za kukove. Počela je polako da poskakuje gore-dole. Zabacila je glavu unazad i stenjala dok sam se igrao sa njenim sisama i ljubio njeno telo gde god sam mogao. tetka ga jaše

Njeni pokreti bili su savršeni. Pravila je kružne poteze, spuštala se pa se dizala, stenjala je erotično… bilo je kao da sam u seksualnom raju. A onda se u jednom trenutku nagnula, njene sise na mojim grudima, gleda me u oči i počinje da radi guzom. Jebala je moj kurac na taj način nekoliko minuta i nije bilo šanse da izdržim. Čim sam joj to rekao ona se skinula sa mene, istrgla kondom i širom otvorila usta.

Mlazovi lepljivog semena prskali su po njenom licu i niz grlo. Ona je radosno gutala, mažeći moja prazna jaja. Srušili smo se jedno pored drugog na krevet i duboko uzdahnuli. „Hvala Nikola… To mi je stvarno trebalo“, rekla je, nakon što smo došli do daha. „Ovo očigledno mora da ostane među nama…“, rekla je ozbiljnim tonom.

„Znam tetka“, priznao sam tužno.

„…ako želimo da nastavimo sa ovim“, dodala je neočekivano.

Srce mi je preskočilo. „Stvarno?“

Ona je odgovorila tako što se otkotrljala nazad u moje krilo i zadala vlažan poljubac u moje usne. „Očekujem vas ovde svake nedelje, gospodine“, zadirkivala me je.

„Naravno“, odgovorio sam.

„A moraćeš redovno da posećuješ svoju dragu staru tetku Danicu kada budeš na fakultetu.“ Smejali smo se i mazili jedno uz drugo. To veče je predstavljalo samo naš početak.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)