sedi na tatinom kurcu

To se nije dogodilo zato što je bio napaljeni tinejdžer. Da se ne lažemo, on jeste napaljeni tinejdžer, ali se vratio sa višesatnog jebanja sa svojom devojkom kada se to dogodilo. Dakle, nije se desilo samo zato što je bio napaljeni tinejdžer.

Bojan je došao kući oko jedan ujutru, ali nije morao da bude tih. Njegovim roditeljima nije smetalo kada je dolazio kasno. Plus, njegova mama je ionako bila na poslu. Čak i kada nije radila treće smene ona je na poslu provodila više vremena nego bilo gde drugde. Njegov tata je bio kod kuće, ali je smatrao da sa osamnaest godina njegov sin može dolaziti i odlaziti kad god želi, davao mu je svu slobodu.

Ali Bojan to veče nije očekivao ono što je ugledao u dnevnoj sobi. TV je bio uključen a njegov tata je ležao na kauču. Ono što je Bojan video ga je šokiralo. Ali nije ga samo šokirao prizor već i osećanja koja su ga obuzela. Mirko je ležao na leđima u boksericama, ali te bokserice su mu pokrivale kolena umesto međunožja.

Što se tiče kurca, njega je pokrivala pokretna ruka dok je masturbirao. Oči su mu bile zatvorene i tihi jauci su dopirali iz polu otvorenih usta. Bojan je želeo da ode u svoju sobu i pretvara se da ovo nije video ali bio je skamenjen na mestu. Strah i šok ubrzo su zamenjeni željom i požudom. tata drka kurac

Bojanov kurac je rastao u pantalonama sve dok nije imao drugog izbora osim da spusti ruku da ublaži nelagodnost. Dok su Mirkove ruke žestoko drkale kurac, Bojanova ruka je stezala skriveni penis preko tanke tkanine. Ubrzo, otac i sin su svršili jednoglasno! Bojan je otrčao u svoju sobu, plašeći se da će se njegovi jauci čuti i osramotiti ih oboje. Nazad u svojoj sobi, Bojan je skinuo uflekan donji veš i otkrio da mu je kurac još uvek tvrd. Ostatak noći Bojan nije mogao da izbaci sliku svog oca iz glave.

**

Tokom narednih nekoliko dana, Bojan je nastavio da razmišlja o onoj večeri. Privlačnost prema muškarcu mu nije toliko smetala, mogao je da se nosi sa time što je očigledno biseksualac, iako su osećanja bila nova. Međutim, nijedan drugi muškarac nije napalio Bojana, ma koliko on gledao ili razmišljao o njima. Ne, samo je njegov otac imao takav uticaj na njega.

Pročitajte i ...  Tatine Prljave Čarape

Znao je da mora da uradi nešto u vezi sa svojim osećanjima. Ako ništa drugo, želeo je da razgovara o tome sa svojim ocem, možda da vidi da li je njegov otac ikada u životu osećao isto, ne nužno prema Bojanu, već možda prema sopstvenom ocu ili nekom drugom muškarcu. Bojan je znao da je njegov otac seksualno zadovoljen jer često je slušao roditelje kako imaju žestok seks.

Poslednjih dana Bojan je čak bio ljubomoran na sopstvenu majku. Sve česšće je zamišljao da tata jebe njega umesto njegove mame. Takve misli, koliko kod perverzne i poremećene bile, okupirale su njegov um u narednim danima. Čak je i drkao dok je zamišljao da guta tatin kurac.

**

Jedne večeri mama je otišla poslom, ostavivši muža i sina same u kući. Bojan je znao da je ovo prilika koju je čekao. Udahnuo je duboko i sišao dole u u dnevnu sobu gde je tata, kao i svake večeri, ležao pred televizorom.

„Sine, otkud to da nisi negde napolju u izlasku?“, prokomentarisao je Mirko.

Bojan je slegnuo ramenima. „Prošlo je dosta vremena otkako smo samo nas dvojica proveli veče zajedno uz neki filmić.”

Mirko je klimnuo glavom. „Naravno. Želiš nešto posebno ili?“

Bojan je nedeljama skupljao hrabrost i nije nameravao da sada pobegne kao pičkica. Pogledao je oca u oči i odgovorio: „Želeo bih da ti sedim u krilu.“

Naravno, Mirko je bio začuđen ovim neprimerenim odgovorom. „Molim?“

Bojan je ustao sa stolice, otišao do kauča i seo u očevo krilo. Prislonio je zadnjicu uz očevo međunožje, a glavu je smestio na njegovo rame. „Sine, šta to radiš. . .?”

Veoma odlučan, Bojan je počeo da pomera kukove tako da mu se zadnjica kretala napred-nazad i levo-desno uz očevo međunožje. Mirko ga nije skinuo sa sebe, ali nije ni podsticao kretanje svog sina. Ono što je uradio, međutim, bio je instinkt i nešto što nije mogao da sakrije – Njegov kurac je počeo da raste uz dupe njegovog sina. Osmehujući se, Bojan je počeo da trlja svoj kurac kroz farmerke. sisa tatin kurac

Kada mu se kurac digao sin je kleknuo ispred oca. Kada je krenuo da mu spušta donji deo začudio se načinu na koji je njegov otac podigao kukove prema njegovoj ruci da bi mu pomogao. „Uffff…“, zastenjao je Mirko, kad je njegov sin oslobodio erekciju i počeo da je drka svojom rukom. Sve što je Mirko mogao da uradi bilo je da još malo zajeca dok mu se Bojan smeškao. Ali kada je njegov sin obavio kurac svojim slatkim, vlažnim ustima, Mirkova glava je pala unazad u ekstazi.

Pročitajte i ...  Bratov Fetiš Stopala

Bojan je do sada znao da je svaka moguća inhibicija njegovog oca nestala. Odgovarao je na erotska usta svog sina tako što je stenjao i mazio ga po glavi. Bojan nikada ranije nije pušio kurac, nikada nije ni želeo do one večeri. Ali išao je instinktivno i po reakciji svog oca, Bojan je znao da sve radi kako treba.

Na trenutak je napustio tatin kurac i počeo da ljubi i liže očeva bedra, osećajući kako drhte pod njegovim dodirom ljubavi. „Bojane. . sine… ne bismo trebali… uhhhh….” Mirko je stenjao. „Kako ga dobro… pušiš…“ Na Bojanovom licu se razlegao osmeh dok ga je otac hvalio. Pomerao je usta stazom od kite do očevih grudi, ližući i sisajući njegove bradavice sve dok se nije skroz podigao da poljubi oca.

Bojan nije imao pojma kako će njegov otac reagovati na to. Mirko je bio toliko daleko u stanju uzbuđenja da je usisao sinov jezik u svoja usta i strastveno ga poljubio. Bojan je znao da sada ima svog oca. Nastavivši da ga ljubi, zgrabio je tatin kurac i počeo da ga drka. Vrućina koja je dolazila iz njegovog iskusnog kurca naterala je Bojana da zastenje u očeva usta. Zatim je dozvolio svojim usnama da putuju do očevog uha gde je šapnuo: „Jebi me tata. Molim te…“

Nežno i oprezno spustio je tatu na leđa. Njegov otac je ležao na kauču i drkao dok se Bojan nameštao iznad njega i skidao svoju odeću. Dok se skidao Bojan je video kako otac oblizuje usne u iščekivanju. Ponovo se nagnuvši ka očevom kurcu, Bojan je dozvolio da mu usta postanu još vlažnija kako bi podmazao tatinu kurčinu. Iako Bojan nije znao mnogo o analnom seksu, znao je da je podmazivanje neophodno.

Pročitajte i ...  Tajna Njenog Sina 2. Deo

Opkolio je tatu i polako spuštao svoju vruću rupu na očev kurac koji je čekao. Bojan se spustio veoma polako, želeći da se sruši naglo, ali znajući da će ga to rastrgnuti. Njegov otac je ležao veoma mirno, ali je Bojan osećao drhtanje u Mirkovom telu, koje je bez sumnje gorelo od nestrpljenja. Kada je prvi centimetar njegovog oca ušao u anus, Mirko je uzdahnuo, a Bojan je postao još uzbuđeniji. sedi na tatinom kurcu

Spustio se još više. Bolelo je ali i bilo je tako dobro. Bojan se znojio od naprezanja ali je stenjao od zadovoljstva. Mogao je da oseti očeva jaja ispod svog dupeta i to ga je prepalilo tako da je počeo besno da drka kurac naboden na tatu. Mirko je stenjao kao lud od osećaja da mu uska, vruća rupa njegovog sina stiska kurac. Počeo je trzati kukovima prema sinu, zabrinut da ga boli, ali je morao nekako da ublaži ogroman pritisak u preponama. Međutim, Bojan je prešao bol. Počeo je da se kreće zajedno sa ocem i ohrabruje ga.

„Da, jebi me tata! Jebi me jako! Da! Volim tvoj veliki kurac u meni tata. . . Jebi me, tata, jebi svog sina!” – sve vreme je pričao vulgarnosti dok je jahao tatinu kitu.

Koliko god da je uživao u sinovim prljavim rečima, one su jedan od razloga zašto je tako brzo svršio. Počeo je da puni sinovu nezaštićenu rupu a Bojan ga je ubrzo sledio, voleći osećaj sokova duboko u njemu. Obojica su se smejala a potom se Bojan nagnuo i naslonio glavu na očeve grudi.

„Ovo je bilo tako pogrešno“, rekao je Mirko. Uprkos njegovim rečima, prebacio je ruke preko leđa svog sina na način koji se ne bi mogao smatrati očinskim dodirom.

Bojan je podigao pogled na svog oca: „Tako pogrešno… ali tako jebeno dobro!“

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

One thought on “U krilu svoga Oca”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)