jebe ćerku prstima

Ležala je tiho, nežno uživajući u sebi, ali opirući se da se odvede do ekstaze koju je toliko želela. Njena spavaća soba bila je okupana svetlošću punog meseca. A zatim su se vrata sobe, gotovo nečujno, otvorila i u mekom sjaju svetla hodnika posmatrala ga je kako ulazi u njenu sobu, zatvarajući je i zaključavajući je za sobom. Gledala je dok joj je srce divlje kucalo, kako njen 40-godišnji otac odlazi do ivice kreveta.

Pustio je svoj ogrtač da sklizne sa njegovih moćnih ramena na pod, otkrivajući joj svoju golotinju na jakoj mesečini. Oduvek se divila i bila ponosna na njegovu građu, a sada je, stojeći nag pored njenog kreveta, izgledao kao jedna od onih golih mermernih statua rimskog boga, samo što je za razliku od tih savršenih izvajanih oblika, njegovo telo bilo toplo i živo i njegov kurac je bio potpuno uspravan i pulsirao od želje.

Na trenutak je videla njegov penis potpuno ocrtan u profilu. Tiho je dahtala od strahopoštovanja i nestrpljivog iščekivanja, primetivši da je njegova muškost bila debela i moćna, punih 17cm snage, a ogromna neobrezana glava nalik pečurki je tek napola bila otkrivena iza njegove velikodušne kožice. tatin divan kurac

Podigao je jorgan i smestio se pored nje.

Samo pola sata pre toga su se držali jedno uz drugo gledajući televiziju u dnevnoj sobi, dok je njena majka kao i obično sedela sama u fotelji i dremala. Poslednjih nekoliko meseci bila je svesna tatine uzbuđene i krute muškosti koja se obično nalazila između njenih guzova, pulsirajući i grčevito se trzajući uz tanki materijal njene spavaćice i njegovog satenskog ogrtača koji je sprečavao njihovu kožu od dodira.

To je postao gotovo noćni ritual u poslednja 3 meseca, ali nikada ništa nije rečeno između njih i ona bi uvek nerado izlazila iz dnevne sobe i uz poljubac za laku noć bi odlazila u svoj krevet. Ali, to veče je bilo drugačije. Imala je ultra tanku spavaćicu na sebi koja joj se bila podigla do struka tako da je samo tanak saten njegovog ogrtača bio barijera između njegovog uspravnog kurca i njene zaobljene zadnjice.

Pročitajte i ...  Mamina i Tatina Radoznalica

Onda se lagano pomerio i njegov debeo uzbuđeni kurac pobegao je iz njegovog labavo vezanog ogrtača i čvrsto zalegao između njenih guzova. Ona je dahtala, a on je tiho zastenjao dok je prvi put osetila kako njegov vreli penis pulsira na njenoj koži. 10 minuta su ležali tako, a njegov penis je pulsirao, dok su uživali u osećaju kože uz kožu. Po prvi put je takođe osetila njegovu vlažnost, dok je njegova pre-sperma velikodušno curila.

Njihov tihi požudni zagrljaj, naizgled nevin makar iz ugla njene polu budne majke, prekinula je baš njena mama rekavši da je vreme za spavanje. Nekako je uspela da se pokrije pre nego što je ustala iz tatinog zagrljaja, spavaćica joj se vratila na svoje mesto, poljubila ga je u obraz i otišla u krevet.

Nadala se da će on podleći iskušenju i prekršiti taboo. To se i desilo. Sada je bio u njenom krevetu, njegove snažne moćne ruke obavile su je. Ušuškala se uz njegove široke grudi. Kurac mu je pulsirao uz njenu kožu tik iznad njene mlade pičkice. Njegova ruka ju je nežno milovala i pronašla put ispod njene spavaćice do njenih velikih grudi. Prvi put je osetila da je tuđa ruka erotski miluje. Njene bradavice su skoro odmah reagovale i uspravile se. jebe ćerku prstima

Tada je njegov dah bio na njenom vratu i ubrzo su je usne milovale a on ju je tiho ujeo. Njegova snažna, ali nežna ruka se spuštala između njenih butina, a njegovi prsti su nalazili put kroz njen mekani prorez. Prvi dodir njegovih prstiju na njenom mokrom ulazu u pičku izazvao je glasno dahtanje. „Ohh… da tata, da, dodirni me, dodirni me“, prošaputala je, svesna da je njena majka možda još uvek budna. Tokom tih 10 minuta njegovi prsti su radili svoju magiju duž njenog proreza i preko klitorisa dok konačno nije mogla zaustaviti talas zadovoljstva koji je eksplodirao u njenoj pički.

Pročitajte i ...  Tata me jebo u guzu

Gurnula je kukove napred ka njegovim napadnim prstima i zastenjala, šikljajući reku nektara iz pice dok ju je obavijao najneverovatniji orgazam u svom životu. Bio je nežan i pun razumevanja, nije je previše stimulisao i dozvolio joj da uživa u pulsirajućem orgazmu bez ikakvog drugog očekivanja. Ležali su u tišini nekoliko minuta, a onda je došlo do njenog uzbuđenja i potrebe za još jednim orgazmom.

„Tata… molim te uđi u mene …“

Iako je želeo da prodre u nju, želeo je da to bude i njena želja, nikako nije želeo da je prisiljava ili povredi. „O dušo, jesi li sigurna da je to ono što želiš?“ Ona je čvrsto uhvatila njegov pulsirajući penis, koji sada obilno curio. „Da tata, ovo je ono što želim, želim ovaj prelepi kurac u svojoj pički, tata, gurni mi ga sada, nabij mi ga.“

Čvrsto je zgrabila njegov penis i nadrkavala ga je bez milosti. „Nisam više mala devojčica, učini me ženom“, šaputala je uporno.

Zastenjao je kad je gurnuo svoju debelu kurčinu u svoju 18-godišnju ćerku. Nekoliko minuta je polako uvlačio i izvlačio svoj penis iz mokre pičke, ne želeći da prerano svrši dok ne iskusi maksimalno zadovoljstvo od ove zabranjene požude. Oboje su stenjali i dahtali dok su ih zapljuskivali talasi zadovoljstva. Ali na kraju je znao da ne može da se obuzda i počeo je žestoko da se nabija snažnim udarcima. jebanje nevine čerke

„Da tata, da… jebi me jako. Ne izvlači taj divan kurac, svrši u mene tata.“

To je bilo previše prljavo i perverzno da bi joj se odupreo. Ispustio je iskonski krik požude, nešto duboko u sebi što je dotaklo prvobitni instinkt da muškarac širi svoje seme u plodnu ženu i počeo je da svršava u svoju ćerku u ludilu požude. Zajedno sa njim i ona je svršavala. Njegov penis je izlio guste mlazove vruće kremaste, incestuozne, sperme. U nju je šikljala divna topla plodna tatina tečnost, milioni spermatozoida plivali su u njenu matericu da bi pronašli njena jajašca i od njih napravili bebu. Ispraznio je ogroman rezervoar sperme koju su proizvela njegova jaja.

Pročitajte i ...  Kabina za Presvlačenje

***

Očekivano, mesec dana kasnije ona i tata su napustili njenu majku i otišli da žive u inostranstvu u zapadnoj Evropi. Brak je ionako bio na ivici kolapsa jer je njena majka već dugo jebala šefa na poslu, a to su znali svi, bila je praktično javna tajna.

Devet meseci kasnije rodila je zdrave devojčice bliznakinje. Njihov incestuozni brak pokazao se kao dugotrajan i srećan, obožavali su se i istinski voleli.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)