poljubac sa tatom

Bila sam na prvoj godini prestižnog fakulteta. Imala sam dve cimerka – jedna moje godište a jedna godinu dana mlađa. Sanja, koja je bila najstarija, došla je na ideju da zaradimo dodatni novac kroz posao poslovne pratnje. Upoznala je menadžera u jednom luksuznom hotelu, jednom od najpoznatijih u gradu. Redovno su se tucali i saznala je da su većina mušterija hotela dobrostojeći ljudi, korporativni rukovodioci koji putuju, ne pitaju za cenu.

Većina njih su bili stariji muškarci koji su voleli priliku da uživaju sa lepim devojkama u stranom gradu, posebno sa mladima i diskretnima. Taj menadžer je mislio da smo nas tri devojke ispunjavale sve te uslove. Predložio je da bi za fin procenat sredio da se sretnemo sa nekim od ovih bogatih tipova, obično noću. Sa našim izgledom, rekao je, mogli bismo da zaradimo brdo para.

Nije da sam lično patila zbog novca. Moja majka je bila izvršni direktor u osiguravajućoj kompaniji, a moj otac je bio potpredsednik u jednoj velikoj firmi. Pre nekoliko godina su prošli kroz prijateljski razvod, oboje su bili više zainteresovani za svoje karijere nego jedno za drugo. Moj otac se preselio na sever države gde je bilo sedište njegove kompanije. To je bilo dovoljno daleko da ga od tada nisam mnogo viđala, iako me je često zvao i redovno mi slao novac. Ali obično sam odlazila kući svojoj majci tokom praznika.

U svakom slučaju, bila sam finansijski komforna. Više je to bilo uzbuđenje zbog predloga pa sam se brzo i lako složila. Nije da nisam imala previše aktivan društveni život — i seksualni život — ali ideja da se jebem sa ovim starijim tipovima bila je nekako čudna i zvučala je zabavno. Irina, moja druga cimerka, se samo nasmejala i rekla „Ma hajde da probamo!“ matorac joj liže pičku

Iskreno, prva dva ili tri puta kada je zakazao sastanke za mene, bila sam nervozna. Muškarci su bili u pedesetima, jedan od njih šezdeset i nešto čak, i bili su pakleno napaljeni. Izašla sam i kupila neku posebnu odeću, uključujući i čipkaste gaćice koje mogu da nosim sa podvezicama, čarape i visoke potpetice, sve crno, a prvi momak sa kojim sam bila počeo je da svršava pre nego što sam se svukla! Nije bio u stanju da ga ponovo podigne, ali je na kraju lizao moju picu do veoma lepog vrhunca „da mi se iskupi“. To je bilo u lepo od njega.

Pročitajte i ...  Skrivena Sinova Želja

Posle toga sam se osećala mnogo sigurnije u vezi celog posla. Menadžer bi sve sa njima rešio pa bi nas pozvao. Onda bi neko od nas otišao do hotela i u sobu. Ponekad bi bilo posla za nas dve u istoj noći, ali ne baš često. Menadžer je pozvao jedne noći nešto kasnije nego obično radi „pratnje“, kako je on to nazvao. Rekao je da ima klijenta koji je upravo ušao, nekog tipa koji je čuo za „posebne užitke“ hotela preko korporativnog vrha.

Sanja je bila nešto „skenjana“ taj dan, a Irina je sutradan spremala težak ispit, tako da je odgovarala na manje poziva nego Sanja i ja. Tako da sam bila ja na redu. Osvežila sam se i obukla jednu od mojih haljinica za drolje, pošto mušterija nije tražila ništa posebno kao što bi bila školska uniforma, suknjica za sobarice ili nešto slično. (Inače većina ovih muškaraca ima spremačice u svojim vilama i ćerke u privatnim školama.)

Počela sam sa čipkastim crnim gaćicama sa prorezom, praćeno crnim podvezicama i divnim tamnim čarapama koje sam zakopčala za pojas. Tanka kestenjasta bluza, uska crna kožna suknja i crne štikle sa odgovarajućom šminkom, seksi, ali ne previše kurvanjski. Odvezla sam se do hotela i parkirala na parkingu za zaposlene iza.

Soba mog tipa bila je gore na desetom spratu, a ja sam uhvatila lift koji je koristilo osoblje hotela, na kraju hodnika ispred glavnog predvorja. To me je uglavnom držalo izvan vidokruga ostalih gostiju, a samim tim i potencijalnih nevolja. Dok sam išla liftom do desetog sprata, razmišljala sam da će biti lepo što ovog puta ne treba da jebem nekog starca, na osnovu onoga što mi je menadžer rekao: mlad za direktora, verovatno srednjih četrdesetih, zgodan, verovatno velikodušan tip.

Moram da priznam da sam te večeri bila posebno napaljena, pošto sam i sama bila pomalo „neraspoložena“ i žudela sam za nekim žešćim vrelim akcijama. Gaćice su upijale moje sokove iz pice samo razmišljajući o predstojećem događaju.

Videla sam nekoliko momaka starijih u hodniku dole koji su me jebali očima. Na trenutak sam pomislila da će me pratiti do lifta, i pitala sam se da li je možda neko od njih moj „dejt“ za veče. Spori i škripavi lift je konačno stigao do desetog sprata, a ja sam izašla u tihi i slabo osvetljeni hodnik. Brzo sam pronašla put do sobe 1034, koja se nalazila na kraju hodnika. Usledela su uobičajena 3 brza kucanja kao znak da sam stigla. Moj klijent me je očigledno očekivao, jer je odmah otvorio vrata i brzo sam prošla pored njega i ušla u sobu.

Pročitajte i ...  Magična kutija

Predsoblje stana je bilo prilično mračno, a samo osvetljenje u sobi je bilo prigušeno. Okrenula sam se da pogledam mušku figuru koja je još uvek stajala pored vrata, obučena samo u par uskih gaćica. Nagoveštaj njegovog čudno poznatog losiona posle brijanja stigao mi je do nozdrva otprilike u trenutku kada smo on i ja dobro pogledali lice jedno drugom. Oba naša uzvika iznenađenja i prepoznavanja došla su u istom trenutku: „Nina!“ „Tata!“

Prošlo je više od godinu dana otkako smo se poslednji put videli uživo. Odjednom sam postala svesna da su mi kolena klecnula i šokirano sam zurila u njega. „Nina, jesi li to stvarno ti?“ Moj otac je prišao bliže.

„D…D… Da.“ Moja usta nisu radila kako treba. Morala sam da sednem. Tata je stavio ruke na moja ramena, nežno me držeći. Iako sam otupela, shvatila sam da sam zaboravila koliko je zaista zgodan – njegovo lice, mišićavi torzo, njegove jake noge. ćale u gaćama

„Mislim da mi treba piće“ bilo je sve što je rekao dok sam se teturala unazad u stolicu, ali sam primetila da su mu se ruke tresle dok je stavljao led u čašu i sipao burbon iz mini-bara. „Pa, khm … kad si već tu… da li želiš jedan?“ Promucao je ponudu dok je jednim prstom mešao sadržaj čaše.

„Sranje jebote… da, može.“

Napravio je identično piće za mene. Pružio mi je čašu, ne gledajući u mene, a ja sam je eksirala u dva gutljaja. Popio je svoje malo smirenije, i privukaos tolicu da bi mogao da se suoči sa mnom. Pokušao je da priča, ali je sve ispalo mucanje: „Šta – kako – ne razumem – nemoj mi reći da je ovo – khm – ono što ja mislim da jeste… “ promucao je i bespomoćno me pogledao.

Nisam bila mnogo razumljivija „Da, izgleda da… pretpostavljam da… jeste… jebiga tata.“

Pročitajte i ...  Poslijepodnevno veselje

Iako još uvek nisam mogla jasno da govorim, moja šokirana čula su počela da se vraćaju, možda zbog burbona. Koncentrisala sam se na čoveka koji je sedeo naspram mene, ovog čoveka koga sam poznavala ceo život, svog oca. Bio mi je tako poznat, a opet u ovom trenutku skoro kao stranac.

Zgodan muškarac obučen samo u te primamljive uske gaćice koje su prelepo ocrtavale paket koji nisam mogla a da ne pogledam, makar samo u mili sekundama. Primetila sam da je isto radio on sa mnom, gledajući moje sise ili noge, a zatim vraćajući pogled na moje lice i oči. Posle još jednog piće kao da smo se oboje malo opustili. Ispričala sam tati sve o poslu sa menadžerom, moje dve cimerke, i kako sam to radila uglavnom zbog uzbuđenja, a ne zbog novca, i bilo je savršeno bezbedno.

Zauzvrat mi je ispričao kako je za ovaj hotel čuo od prijatelja iz drugih kompanija, i kako je noćni menadžer mogao da mu sredi da se „poveže sa zgodnim mladim devojkama za veče“, kako je rekao. Tata se kiselo nasmejao. „Hteo sam da te pozovem sutra, da te posetim i vidim da li ti treba nešto. Možda da te izvedem i na ručak i večeru negde. Ali večeras…“ poljubac sa tatom

Ustala sam. „Dogovoreno tata, vratiću se dole i reći menadžeru, dobićeš novac nazad.“

Odmerio me je od šiljastih potpetica naviše, očima mu je lutao po celom telu. Onda je i on ustao i zagledao se pravo u moje lice. „Bože Nina, kakva si lepa i zgodna žena postala.“ Glas mu je bio drugačiji, šokiran, promukao od emocija. Nasmejala sam mu se. „Da li bih vredela ono što si platio?“

U početku nije odgovorio, već je samo prišao i zagrlio me. Osetila sam veoma drugačiji od svih očinskih zagrljaja koje mi je dao u prošlosti. „Voleo bih…“, šapnuo mi je na uho, „da se lično uverim.“ Zatim je prislonio svoje usne na moje i snažno me poljubio, pritiskajući svoje telo uz moje.

KRAJ 1. Dela

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)