tata jebe ćerku pred mamom

Ivana je ležala u mraku. Konopci oko njenih zglobova i članaka bili su mekani, bezbolni iako su bili čvrsto vezani. Bili su pričvršćeni za svaki od 4 ćoška bračnog kreveta njenih roditelja, a s obzirom na relativnu labavost omogućeno joj je da se pomalo kreće. Međutim, bila je na leđima u raskrečenoj pozi, a povez joj je pokrivao oči. Bila je sigurna da je njena mama izašla iz sobe tek pre nekoliko minuta, ali bilo je teško pratiti protok vremena u mraku.

Ali jedno je bilo sigurno – to nije bilo ono što je očekivala za svoj 18. rođendan!

Mama joj je to jutro rekla da će dobiti razvratno iznenađenje – to je bila tačna reč koju je upotrebila. „Sada si ipak odrasla i vreme je da se prema tebi ponašamo kao prema odrasloj osobi.“

U školi, Ivana je prepavala dosadne lekcije pitajući se šta bi to moglo biti. Dildo? Lubrikant? Nešto egzotičnije? Pomisao na to ju je toliko uzbudila da je za vreme ručka posetila toalet da se dotakne i svrši kako bi se rasteretila pritiska.

Nakon svog tog vremena zamišljanja, kada je došla kući a mama ju je požurila na sprat, uvela u glavnu spavaću sobu i zamolila je da se skine. Bila je to čudna molba, ali mama je bila vrlo prijateljski nastrojena, rekla je Ivani da će dobiti pravo seksualno iskustvo i pobrinuće se da njena ćerka bude sigurna i bezbedna. ćerka leži gola na krevetu

Ivana je pocrvenela, a zatim klimnula glavom, pre nego što se stidljivo skinula. Zavese su bile navučene i minut kasnije Ivana se našla kako stoji gola ispred svoje majke. Bila je prosečne veličine za svoje godine, ali vitka sa uskim strukom. Uprkos tome, zadnji deo joj je bio dobro zaobljen, a grudi srednje veličine pune i živahne sa blago natečenim bradavicama. Njena kestenjasta kosa spuštala se do ramena u kontrastu sa njenom mlečno belom kožom koja je bila posuta pegama.

Zatim joj je mama stavila povez preko očiju, odvela je do kreveta i vezala je za mesto pre nego što je izašla iz sobe. Sada se našla kako čeka. Poželela je da može da se dodirne, makar samo da bi rasteretila živce. Odjednom su vrata zaškripala i otvorila se i neko je ušao. Dušek se pognuo kada je osoba sela, nakon čega je neko drugi ušao hodom koji je Ivana jasnije prepoznala.

Pročitajte i ...  Ispovest moje drugarice

„Mama?“

„Ovde sam dušo, u uglu sobe.“

„Ko je na krevetu?“

„On će se pobrinuti za tebe večeras. Samo se opusti i pusti ga da radi.“

Njegov stisak je bio poznat, kao i neodređeni miris koji je ispuštao. Krevet je ponovo zaškripao dok se on postavljao, a onda je, u mraku, osetila kako njegov jezik klizi po njenoj mokroj pički koja je već postajala mnogo vlažnija. Ivana je nehotice zastenjala, ne mogavši čak ni da pokrije usta. Zatim je uzdahnula kad je ponovo osetila jezik, i ponovo, i ponovo.

Lizao je po njoj kao gladan čovek kome je to bio prvi obrok. Osećala je zadovoljstvo kroz telo, leptiriće u karlici. „U redu je, dušo, možeš da stenješ.“ reče njena majka.

Ivana je počela da stenje, da uživa u prisustvu i zadovoljstvu ovog čoveka. Iako nije bila nevina, nikada ranije joj niko nije pičku tako dobro, jezik je plesao preko usmina i klitorisa, izazivajući dahtanje i cviljenje.

Ali onda je prestalo.

Malo je klonula od razočaranja, pre nego što se trgnula kada je osetila kako prst ulazi u nju. Gruba ruka, žilava, očigledno stariji čovek. Još jednom je zastenjala, osećajući da je još jedan prst ušao u nju, pa još jedan. Isprva je bilo neprijatno, rastezanje iznutra, ali se ubrzo navikla na to i čovek je ubrzao. Bio je miran i kontrolisan, pažljivo je trljao i njen klitoris. Počela je da drhti. Pokušala je da skupi noge, ali su je konopci držali na mestu.

Osetila je novi talas zadovoljstva koji se diže duboko u njenim bokovima i pokleknula je i stenjala dok ju je orgazam gazio, ne obazirući se sada na majku koja je posmatra. Ako ništa drugo, iako se o tome nije bavila u mislima, znala je duboko u sebi da je njena mama gleda ovakvu, izloženu i seksualnu – i to ju je palilo. Mnogo!

„Dobra devojka.“ To nije bila njena mama. Taj glas je bio…. Osetila je kako se čovek ponovo pomerio, osetila je kako ga njegove čvrste i velike ruke stežu za bokove. Kad je njegov penis skliznuo u nju, uzdahnula je i izvila leđa. Bio je ne previše velik, ali dovoljno da je čvrsto ispuni.

Pročitajte i ...  Mama Kućepaziteljka 5. Deo

Osetila je kako joj majka odvezuje povez i osećalo se kao kurva koja se razmnožava sa tim veoma pulsirajućem kurcu u sebi. Povez je sklonjen i videla je starijeg čoveka, prosede kose, kremastih očiju i strogog lica. Dobre veličine, očigledno jak u mladosti, ali sada u kasnim 40-ima. Nasmejao se i ponovo rekao: „Dobra devojka. Topla, mokra, predivna.“

Ivana je tek tada shvatila ko je to kada je njen otac izvukao svoj kurac iz nje i ponovo ga zabio. Povikala je, i iznenađena i pomalo povređena. Tatina ruka počivala je na njenom ramenu, dok ju je mirno gledao u oči. Povukao se i gurnuo ponovo, i ponovo, i ponovo. Bol je brzo nestao i ubrzo je ostalo samo zadovoljstvo. tata jebe ćerku pred mamom

Grubo ju je uhvatio oko struka, udarajući u nju sa žestinom kakvu nikada ranije nije ni primetila kod tog nežnog muškarca koji ju je stvorio. Njeni jauci su joj kliznuli iz usta, mešajući se sa njegovim gunđanjem i mokrim šamarom njegovog jebanja. Pogledom u ugao shvatila je da je njena majka tamo sedela na stolici, potpuno gola.

Bucmasta žena, crvenokosa, izgledala je previše dobro za nekoga u ranim 40-ima dok se energično trljala po zreloj pički. Odjednom je Ivana postala potpuno svesna. Evo nje, osamnaestogodišnjakinje, privezane za krevet, jebao ju je sopstveni otac dok je majka gledala.

Čovek koji ju je odgajio, njena sopstvena meso i krv sada je bio u njoj, čineći je svojom, dok je njena majka uživala u orgazmu. Ivana se pitala da li je to ono što su joj roditelji oduvek nameravali, ili je to neka tek nedavna i spontana ideja. U svakom slučaju, sada to nije bilo važno, jer sve što je bilo važno je bio sam taj zabranjeni čin.

Da li je to bio greh? Da li bi se nešto tako pogrešno osećalo tako savršeno ispravno? Zadovoljstvo ju je jednostavno savladalo i, pre nego što je to shvatila, ponovo je doživela orgazam, a to pitanje je bilo nebitno. Osetila je iznenadnu želju da bude bliža svom tati dok ju je karao, da mu uzvrati kako treba. Ali prvo je morala da ga okusi na usnama i zato je molila: „Molim te, poljubi me tata.“

Pročitajte i ...  Osmesi na Kiši

Njegov korak se usporio i on se sagnuo napred, stegnuvši usta preko njenih, a ona se stopila u njega, jedva svesna nereda i buke koju je pravila njena mama preko puta sobe. Poljubac se završio prerano i njen otac je ubrzao tempo, leptirići su se ponovo pojačali. Ivana se sada osećala malo smelije, pa je upitala: „Mogu li da se odvežem tata?“ Njegov odgovor je bio trenutan, ruka na njenom vratu, priklještena dok je dahtala od bola i zadovoljstva. Kako je znao da ona voli da bude davljena?

„Uradićeš ono što ti kažem“, zarežao je, „i želim da te držim vezanu dok ne svršim u tebe.“

Tada je Ivana zaista razumela celu poentu. Ona nije bila ovde samo da bi bila nagrađena; bila je ovde da bi je jebali! Bila je ovde da bi je iskoristili! Bilo je prijatno, volela je da je jebana ovako, ustvari, jebeno joj se svidelo što će njen otac da svrši duboko u nju, da položi seme u svoju ćerku. Bila je njegova kurva, i to joj se dopalo.

Kao na znak, njen otac je pojačao svoj intenzivan tempo i stenjao glasnije. Njeno stenjanje i cviljenje su se podigli, njena majka se prikrala krevetu da je pogleda u oči, a onda je osetila kako tatin penis pulsira dok je vrela sperma štrcala u njenu potpuno nezaštićenu matericu.

Njena mama je spojila usne sa njom i, nakon par sekundi njen zadihani otac se povukao. Dok su se ponosni roditelji povukli da se dive svojoj ćerki, Ivana je ležala tamo, sa užadima oko zglobova i članaka raskrečena i napunjena spermom. Njena kestenjasta kosa bila je raščupana, vrat crven, znoj joj je prekrivao kožu dok je bela sperma kapala iz njene pice.

„Najbolji rođendanski poklon ikada.“ – rekla je svojim ponosnim roditeljima.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Aaaaaaaa nemoj :)