sisa tatin kurac u tuš kabini

Kaja je imala dvadeset tri godine. Živela je u velikom gradu sa ocem i maćehom. Branka, njena maćeha, sve vreme je bila nepristojna i odvratna prema njoj. Sve vreme je govorila Kajinom tati šta da radi i da obuče, kako da razgovara i sa kim. Takođe je pokušavala da se poveže sa mladim trenerom u teretani koju je posećivala. U poslednje vreme je tamo provodila sve svoje slobodno vreme, pohađala časove, vežbala itd. Ostavljala je Kajinog oca Miroslava samog kući svake noći do deset ili jedanaest.

Jednog dana Kaja se vratila kući sa posla (radila je kao učiteljica) oko četiri i trideset. Te srede, njen tata je bio kod kuće, ležao je na kauču i odmarao. Pio je pivo a tu je bila i flaša viskija i čaša na stolu ispred njega. Sela je ispred njega na uglu stola, zahtevajući njegovu pažnju.

„Tata, ovako ne može dalje. Moraš da razgovaraš sa Brankom i odlučiš da li je ona deo ovog vašeg braka ili nije. Ne bi trebalo da budeš tako depresivan, trebalo bi da budeš lepo obučen, da izlaziš na večere i da budeš srećan, zgodan pedesetogodišnjak čovek.“

Tužno je uzdahnuo, „Ne znaš ti ništa. Ne mogu čak ni da nateram svoju napaljenu ženu da sa mnom… ma gotov sam!“ Uz to, popio je još jednu čašu viskija i vratio se svojoj bedi. ćerka raširenih nogu gola

Kaja se povukla u svoju sobu. Posle dugog lepog tuširanja, još je malo razmišljala o svom tati. Morao je da povrati svoj ritam. Razmišljala je o tome da unajmi striptizetu ili čak i kurvu. Nije znala odakle da počne sa tim. Stajala je ispred svog ormara, na sebi je imala samo peškir. Divila se svom telu.

Zavalila se na krevet i širom raširila noge. Volela je da pozira ispred ogledala. Volela je da se oseća kao porno zvezda. Kao stroga učiteljica, morala je sve vreme da bude pribrana i pristojna. Njena ogledala u ormanu pružala su joj malo seksualne zabave svake noći. Ležala bi na leđima, podignutih kukova u vazduh. Njena pica se raširila pod njenim dodirom. Odjednom su se vrata otvorila i njen tata je ušao.

Miroslav je bio šokiran! Ali videvši svoju kulturnu ćerku u ulozi kao nestašne male drolje – odmah mu je penis oživeo. Nije se pomerila da se pokrije, oči su joj bile prikovane za njegov rastući kurac i svidelo joj se ono što je mogla da vidi. Postiđen, povukao se, zalupivši vrata za sobom. Kaja je ustala iz kreveta, ne trudeći se da zgrabi ni ogrtač. Prošla je hodnikom do tatine kancelarije, otvorila vrata i ušla.

Pročitajte i ...  Ćerka brine o Majci

Sedeo je za svojim stolom, pognute glave sa licem zakopanim u naručje. Prišla je njegovom stolu i nagnula se, podižući njegovo lice. Oči su mu se raširile kad je shvatio da se nije potrudila da se pokrije.

„Šta nije u redu tata? Nije valjda da se stidiš? Video si me golu stotine puta ranije.“

„Kajo, vrati se u svoju sobu i obuci se! Možda sam te ranije video golu, ali nisi imala takve… khm, grudi i nisi se igrala sa svojom…!“

„Ali tata!! Samo sam pokušavala da smislim kako da te oraspoložim!“

„Tako se ne radi, ti si moja ćerka, moja krv! Ne mogu da te… ni da hoću!“

„Znači ne želiš? Pošto mi je KURAC u tvojim pantalonama rekao nešto drugo!“ zakikotala se naglasivši reč kurac.

„Kajo, to nije poenta! Ti si moja ćerka!“

Kaja se približila: „Možda sam tvoja ćerka, ali imam dvadeset tri godine i sposobna sam da pojebem svakoga koga hoću! Čak i tebe, ako to želim!“

Lice mu je postalo još crvenije, ako je to bilo moguće, „Trebalo bi da jebem svoju ženu, a ne svoje….“

„Oh tatice, prestani da brineš. Ja nisam više dete, ja sam žena koja ima potrebe i želje i znam da ih ti možeš ispuniti… kao i ja tvoje!“

„Kajo!!“

„Ozbiljno tata, samo me pusti da te zadovoljim!! Osećaćeš se mnogo bolje i uz mene naći ćeš načina da ponovo pridobiješ svoju kurvu od žene.“

„Dosta, gubi se odavde!! ODMAH!!!“

Kaja se nevaljalo nasmejala i tako golišava vratila u svoju sobu, napaljenija nego što je bila ali još više frustrirana svojim tatom. Zavalila se na krevet i koristila prste da ugodi sebi pre nego što je pomislila na novu ideju. Iznenadiće svog oca toliko da bi morao da spava sa njom.

***

Kasnije te večeri, oko sedam, Kaja je čula kako njen otac izlazi iz kancelarije i odlazi u svoju spavaću sobu. Čula je kako skuplja stvari za tuširanje i ulazi u kupatilo. Znala je da njen otac nije zaključao vrata, a nije zaključao ni svoju spavaću sobu. Bila je gola pola dana u nadi da će joj se tata vratiti u sobu. Pogledala se u ogledalo pre nego što je krenula u njegovu sobu. Otvorila je vrata, polako na vrhovima prstiju je išla do vrata kupatila koja su ostala otvorena par centimetara. Otvorila je vrata i za nekoliko koraka stigla do zavese za tuš. Duboko je udahnula, povukla zavesu i ušla kod oca. Naslonila se na njegova leđa i pritisnula grudi u njega.

Pročitajte i ...  Esma

„Branka?“ otac joj se okrenuo. „Kajo, šta to jebote radiš?“ Pogledala je u njegov kurac, bio je potpuno uspravan, tvrd i prekriven sapunom. On je drkao!

„Tata, jesi li mislio na mene dok si ga… drkao?“ nasmešila mu se.

„Ne smeš biti ovde sa mnom.“ sisa tatin kurac u tuš kabini

Pokušao je da se pokrije, ali ona je bila brža i uhvatila ga je za kitu, drkajući ga nekoliko puta pre nego što je uspeo da se odmakne. Kada je ispružio ruku da je zadrži podalje, ona se spustila na kolena i brzo ga smestila u svoja usta. Sve više ga je gutala, osećajući punoću njegovog kurca duboko u svom grlu. Uzela je celu njegovu dužinu pre nego što se nekoliko puta zagrcnula.

Oslobodivši ga, pomilovala ga je dok su joj se usta spustila do njegovih jaja, uzimajući jedno pa drugo u svoja usta. Zastenjao je, nije mu baš išlo to zaustavljanje. Vratila se do njegove glave i okretala jezikom po njoj. Uzeo je deo njene kose u svoju pesnicu, polako je vodeći dublje prema sebi. Njegov penis joj se susreo sa krajnicima u grlu. Kada ju je pustio, ona je ustala, a njegov penis je još uvek bio u njenoj ruci.

„Dakle, da li želiš da me probaš? Ako ti se ne svidi, ne moraš me tucati ponovo.“

Izašao je iz kabine pre nego što je odgovorio: „Ne bi sada mogla da me zaustaviš čak i da hoćeš.“ Uz to ju je podigao i odneo u spavaću sobu. Bacivši je mokru na krevet, popeo se između njenih nogu. Njene noge raširene i njena pica gola, spustio je lice i okusio njenu pičku koja je kapljala od mešavine vode i njenih sokova.

Njegov jezik je masirao njen klitoris. Zadirkivao ju je, a zatim je udario jezikom o njen mokri otvor pre nego što je ponovo pronašao njen klitoris. On je to radio toliko dugo da je dva puta doživela orgazam. Njeno telo se treslo kada ju je pustio. Podigao je njene noge na svoja ramena i uvukao svoj kurac u nju. Znao je da nije u redu, ali nije mogao da dočeka da ponovo oseti pičku oko svoje kurčine. Povikala je kad je ušao u nju, bio je najveći koji je ikada primila. Njegov penis mokar od njenih sokova, skliznuo je sa lakoćom. jebe ćerku misionarska poza

Pročitajte i ...  Razvod je nov početak za Tatu i Mene

Što je više pumpao, ona je više dozivala njegovo ime. Spustio je njene noge i prevrnuo se, povlačeći je u svoje krilo. Bila je prilično dobra u jahanju njegovog penisa. Kukovi su joj se ljuljali, a sise poskakivale. Njegove usne i jezik prelazili su napred-nazad preko svake bradavice, zadirkujući ih.

Dok se ljuljala, raširio joj je guzove. Njegovi su prsti pronašli njen šupak dok su joj njegove usne ljubile vrat. Privukla ga je bliže i on je osetio kako ulazi dublje u nju. Posegnula je unazad i milovala mu jaja dok je on uvlačio prst u njen napaljeni anus. Tada je svršila na njegov kurac. Dok su njeni sokovi tekli preko njegovog još uvek tvrdog penis ona se spustila sa njega, klečeći na krevetu.

Ustao je i privukao je k sebi. Njegov penis odmarao je između njenih grudi, bradavice tvrde. Počeo je da je jebe u sise, sve jače i jače. Nagnula je bradu i uzela glavić u usta. Pumpao je sve jače, jebeći joj usta sa svakim udarcem kroz sise. Konačno je povikao, izvio leđa i prskao spermu po njenim grudima i vratu.

Lizala je deo njegove sperme sa sebe. Nakon manjeg odmora ustala je s kreveta i prišla mu. „Tata, ja sam u svojoj sobi ako želiš da me ponovo izjebeš.“ Uz to je izašla iz sobe, gola sa spermom koja je curila niz njeno telo.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

One thought on “Brižna Ćerka”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)