jebozovna bucka nećakinja anal

Sećam se tog dana kada sam je posetio u bolnici. Ona je kći mog starijeg brata ali nismo se mnogo družili ni sam ne znam zašto. Imao sam tada 30 godina, a ona je rodila devojčicu iako je imala samo 14 godina. Sećam se da sam je gledao i primetio koliko je velika za 14-godišnjakinju. Bila je bucka. Imala je velike grudi a njena kosa upletena u 3 kike bila je prelepa.

Četiri godine kasnije ponovo smo se sreli u selu. Njena beba je porasla, a moja nećakinja je i dalje bila pomalo bucmasta ali ne kao ranije, a grudi su joj još uvek bile velike. Imala je 18 godina i htela je da pokaže koliko je privlačna pa je nosila samo tanke uske stvari od kojih joj se guzica treskala dok je hodala.

Grudnjak nije nosila, ostavljajući ogromne grudi da vas mame. Sećam se da je došla da mi posluži hranu i malo smo ćaskali pre nego sam dobio njen broj. Ona je otvoreno flertovala sa mnom, a ja sam otvoreno zurio u njene grudi u njenoj majici i ona je to znala.

Kada sam stigao kući, poslao sam joj poruku gde sam joj rekao koliko volim da je gledam i da budem sa njom. Izvinio sam se što sam bio odsutan iz njenog života tokom njenog odrastanja i da želim da se to promeni. Rekla je da bi trebalo da se vidimo uskoro i obećala je da će me snažno zagrliti kada me vidi.

Rekao sam joj iskreno da bih želeo više od zagrljaja, a razmišljanje o tome šta želim me je uzbuđivalo. Poslala mi je čudnu poruku u fazonu da ne bi trebalo da se uzbuđujem na nju jer sam joj stric, ali je takođe priznala da se i ona oseća napaljeno nakon našeg susreta.

Pročitajte i ...  Pokorna Drolja - Moja Bratanica

Dogovorili smo se da će doći kod mene i provesti vikend sa mnom kako bi razgovarali i nadoknadili makar malo onoga što smo godinama unazad izgubili. Tog petka sam ispratio svoje rođake i čekao nećakinju sa erekcijom koja je sve vreme bila pristuna.

Sa ćerkom je stigla oko 5 uveče, vidno uzbuđena. Kada smo se zagrlili, osetila je kako se moj kurac pritiska uz nju a njene sise koja su me stiskale nisu pomagale mojoj erekciji. Brzo smo večerali i čekali da njena kći zaspi.

Čim je zaspala, uzeo sam nećakinju za ruku i odveo je u svoju sobu. Skidao sam joj odeću tako lagano i nežno dozvoljavajući joj da svakog trenutka prekine ako to poželi… na moju sreću – nije joj palo na pamet da me prekida. Tada je usledio naš prvi poljubac.

Ubrzano je disala dok sam joj sisao velike sise i brzo sam i sam ostao go. Stajali smo i divili se jedno drugom, njena debela seksi bedra, njeno ogromno dupe i velike grudi. Kliznuo sam prstom preko njenog proreza i ona je ispustila uzdah kada sam uvukao 2 prsta u njenu pičkicu.

Poljubili smo se dok sam nastavio da je jebem prstima pre nego što sam joj gurnuo sisa stričevu kurčinuramena dole i ona je kleknula. Gledajući u mene, držala je moj kurac i nasmešila se. Tada sam znao da je iskusna kurvica, nije mogla da sakrije svoje uzbuđenje. Polako je lizala moj kurac pre nego što mi je povukla kožicu unazad i lizala celom dužinom.

Uhvativši moj penis za koren pokušala je duboko grlo, ali nije mogla sve da uzme u usta. Počela je da ga ljubi a potom je krneula ka gore, ližući mi pupak pre nego što mi je posisala bradavice i nežno ih grizla. Poljubio sam je i sisao joj vrat pre nego što sam joj polizao uši i rekao joj koliko volim njeno telo.

Pročitajte i ...  Volim Striku najviše na Svetu

Trebala mi je njena pička. Povukao sam je i gurnuo na krevet. Automatski je otvorila noge ostavljajući svoju mokru pičku otvorenom za moj pogled. Kliznuo sam na nju i ponovo smo se poljubili. Držao sam je za ruku i vodio je do svog tvrdog kurca. Držala ga je i gurnula u svoju picu i omotala noge oko mene. Bio sam unutra, duboko. Bila je mokra i vruća, ne toliko uska, ali dovoljno da počnem da polako ulazim i izlazim iz nje dok je stenjala i podizala svoje kukove. jebanje sočne bucke nećakinje

Posle nekoliko minuta i naše disanje se ubrzalo i to me je uzbuđivalo. Držao sam je za ramena i počeo da guram sve brže i brže… stenjala je i vrištala i rekao sam joj da ću uskoro svršiti. Tada je svršila uz glasan vrisak. Nisam mogao da podnesem pomisao da teram nećakinju da svrši i njen orgazam me je tada naterao da se izgubim.

Svršio sam u nju obilno, više nego što obično svršavam i znao sam da je moja i da je imam kad god poželim. I želeo sam je. Posle 20 minuta odmora ponovo sam bio tvrd. Pogledao sam njeno debelo dupe dok je ležala u krevetu na stomaku. Držeći moj kurac, kolenima sam razdvojio njene debele butine i mazio njenu macu svojom kitom. Podigla je kukove da pokuša da mi uvuče kurac u njenu picu, ali ja sam hteo nešto drugo.

Protrljao sam njenu picu glavom svog kurca još jednom pre nego što sam je lagano ugurao. To je bila samo glava. Osetio sam kako joj pičkica pulsira, želeći još mog kurca u sebi, ali sam ga izvukao i stavio joj na anus. Udahnula je i pokušala da se okrene. Gurnuo sam kurac unutra, polako. Da bih ublažio bol, pomislio sam da spustim ruke ispod nje i držim njene velike sočne grudi. Kako sam ulazio dublje u njeno dupe, tako se i ona opuštala i navikla se na sočnu bol. jebozovna bucka nećakinja anal

Pročitajte i ...  Noć u Motelu... sa Tatom

Bio sam skroz u njoj i polako sam počeo da se izvlačim i guram nazad. Ona je uživala u tome da je njen striko jebe u dupe. Pomerila je ruke i počela da se trlja po pici dok sam je jebao u dupe. Želeo sam da gledam sve to kasnije pa sam zgrabio telefon i počeo da snimam. Blizu orgazma, izvukao sam i zabio kurac u njenu picu. Hteo sam ponovo da svršim u nju.

Jebao sam je najgrublje što sam mogao sa svojim debelim kurcem, ali ona je samo stenjala i savijala leđa želeći jače. Još jednom pička joj je bila napunjena.

Morali smo posle ove seks seanse da kupimo tablete, ali smo se jebali i vodili ljubav ceo vikend.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

One thought on “Nećakinja je Odrasla”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)