jebe ćerku u usta

Mogla sam da osetim njegovu tvrdoću kroz gaće. Uzvraćala sam poljupce, naši jezici su ulazili jedno drugom u usta, najpre nežno a zatim sve prljavije. Kao i obično na ovim susretima, nisam nosila grudnjak, a bradavice su mi bile uspravne i pritisnute uz njegove gole grudi kroz tanku bluzu. Bila sam iznenađena, na neki čudan način, što sam obilno vlažila, tako da su mi mokre gaćice bile natopljene sopstvenim sokovima.

Kako se poljubac produbljivao, jednom je rukom prešao preko moje guze, stisnuvši je kroz kožnu suknju, a drugom rukom na mojim grudima, povlačeći mi bradavicu pravo kroz tkaninu. Ponovo sam bila u šoku, ali na drugačiji način nego ranije. Noge su mi ovog puta bile u redu, ali mi se vrtelo u glavi. Taj čovek me je strastveno milovao i ljubio, a to nije neki uobičajeni stranac već rođeni otac.

Nisam imala sumnje u sebi – želela sam da budem jebana. Bilo je kao u snu dok sam mu stajala u naručju, a on je počeo da me svlači. Otkopčao mi je bluzu i sagnuo se dovoljno da uzme moju drugu bradavicu u svoja usta, nežno je sišući dok je njegova ruka nastavila da stiska drugu bradavicu, ovog puta na moje golo meso. Jecaj mu se oteo iz usta dok je sisao, a ja sam i sama odgovorila stenjanjem.

Prsti su mi se tresli dok sam otkopčavala šlic na svojoj suknji, puštajući je da padne na pod. Izula sam cipele kad smo zajedno krenuli prema krevetu. Onda sam legla, a on seo pored mene, zajedno smo spuštali moje crne gaćice niz moje noge i na pod. Počela sam da skidam i čarape i podvezice, ali me je zaustavio.

„Ne“, rekao je, zakačivši palčeve u pojas svojih gaća. „Ostavi ih dušo. U njima si jebeno seksi“, dodao je dok je spuštao svoje gaće. Njegov penis, koji je bio čak i veći nego što sam mislila, iskočio je nakon izlaska iz zatočeništva, a ja sam duboko, duboko udahnula dok sam pažljivo posmatrala njegovu dužinu i obim, okruženu sitnim dlačicama stidne kose. Jedna kap pre-sperme blistala je u sredini ljubičastog vrha. Nisam želela više da gubim vreme.

„Uhhhh, tata,“ zastenjala sam u želji za njegovom kitom.

Raširila sam noge dok se on postavljao između njih. Ja sam ga vodila prema svojoj pički koja ga je čekala, ali zaustavio se na pola puta. „Dušo, Nina, da li nam treba kondom?“ Pritisnula sam vrh njegovog penisa na moje goruće usmine. Sa bilo kojim drugim klijentom, naravno, odgovor bi bio potvrdan, i ja bih se o tome pobrinula još ranije. Ali šapnula sam: „Ne, naravno da ne treba tata, čista sam i sigurna, verujem tebi.“

Pročitajte i ...  Magična kutija

Pomerila sam kukove napred i primila glavu njegovog penisa u sebe. Dok smo se nežno gurali jedno ka drugom, njegova kurčina tvrda kao kamen ulazila je sve dublje u mene. Odjednom mi se um vratio u fokus i setila sam se rutine koje su prijale mojim klijentima. „Mmmm, jebi me“, rekla sam. „Jebi me tatice… jebi svoju zgodnu malu kučku.“ Ali iako je to bila rutina, iskreno sam izgovarala svaku reč. Bila sam zgodna mala kučka mog tate.

„Uffff… moja slatka vruća mala pičko.“ tatica jebe kurvu od ćerke

Kada sam čula te reči od tate srce mi je zadrhtalo od želje, koja se brzo promenila u čistu požudu. „Zabij svoj kurac u moju pičku, treba mi tvoj veliki kurac duboko u meni.“ – Povukla sam noge i sklopila ih oko njegovog dupeta, moje noge u čarapama su ga jahale, zabijajući se uz njega dok me je tucao i tucao. Mogla sam da osetim kako se orgazam gradi u meni jer sam bila raščepljena više nego ikada ranije.

Znala sam da ni on ne može dugo da izdrži i besramno sam prizemljila klitoris o njegovu stidnu kost da pokušam i da svršim što pre. „Ohhhh, dušo, svršiću u tebe“, zastenjao je. Mogla sam da osetim njegova teška jaja kako poskakuju o moje guzove pri svakom udarcu. Konačno sam to osetila – izlivanje njegovog soka u sebi, preplavljujući me semenom koje me je stvorilo.

Iako je njegov orgazam bio gotov, bio je dovoljno izdržljiv i potentan da mi ga nastavlja zabijati još nekoliko kritičnih trenutaka dok moj sopstveni vrhunac nije dostigao nebesa. Mogla sam da osetim lepljivu toplu bujicu njegovih i mojih sokova kako izlaze iz mog vaginalnog otvora. Čula sam mokre zvukove dok je nastavljao da me jebe, nežnije se zabijajući u ukusni nered koji smo napravili od moje pice.

Njegova usta su sada bila na mojima, naši jezici ponovo se pipaju kao na početku svega ovoga, njegove usne su usisale moj jezik, moje telo je drhtalo. Onda je konačno bilo gotovo i on se srušio na mene. Osetila sam kako se njegov penis polako vraća u normalu i mokro curi iz mene. Okrenuli smo se i legli zajedno, okrenuti jedno prema drugom, njuškajući se i nežno puštajući rukama da istražuju naša tela. Prešla sam rukom preko oštrih dlaka na njegovim grudima i uplela prste u njegove sitne stidne dlake. Omotala sam ruku oko njegovog mekog penisa. „Mislim da si ga potpuno istrošila“, nasmejao se. „To je bilo intenzivno… jače nego što jedan matorac očekuje da će ikada ponovo osetiti.“

Pročitajte i ...  Njen Tatica

Lagano sam ga udarila po ruci. „Ti nisi matorac“, prekorila sam ga.

„Nina, dušo, imaš fantastično telo. Nikada u životu nisam bio tako jeban kao sa tobom“, rekao je, zvučeći kao mali dečak na novogodišnje jutro nakon otvaranja poklona.

„Ni ja tata, nisam ni ja“, šaputala sam. jebe ćerku u usta

Kao dobra ćerka spustila sam se i prvo sam ga potpuno očistila jezikom, skupila sve prosute sokove i progutala ih. Onda sam krenula na vrh, spustila se do njegovih neočekivano osetljivih bradavica, grizući ih i ližući ih tek toliko da se on trgne iz polu sna. Zatim sam ljubila njegova široka prsa i tvrdi stomak, konačno ponovo dostigavši njegov penis. Uzela sam celu glavu u usta, okrećući jezikom njegovu meku površinu i rukom uhvatila mlohavo telo.

Zatim sam uzela svako od njegovih jaja u usta, nežno ih sišući jedno po jedno. To ga je nateralo da zastenje i mogla sam da osetim kako se kurac ponovo stvrdnjava. Ponovo sam uzela glavić u usta i spustila se dole, drkajući kitu, sve dok nisam osetila kako glava struže u dubini mojih žednih usta. Zatvorila sam oči, opustila se, udisala na nos i gutala ga, tehnika koju sam naučila od jednog od mojih klijenata i usavršila na mnogim drugima.

Ali duboko sam u grlo svog tatu primala ne zato što mi je plaćao, već zato što sam ga volela. On je shvatio igru i počeo je žestoko i najdublje što je mogao da me jebe u grlo: „O Bože – O Bože – nikada – čak ni tvoja majka nije …“ Ni sama nisam verovala koliko je duboko ulazio i sa kakvom me je silinom jebao.

Ali tada, iznenada je povukao moju glavu unazad. Bila sam razočarana i pogledala sam ga zbunjeno. „Naguzi se!“ – rekao je.

Odmah sam zauzela položaj pognute glave u jastuk, a guza visoko. To je bio stil jebanja koji sam obožavala. Iznenađujuće brzo je ustao na kolena i uzjahao me s leđa. Osećala sam se od početka kao njegova kučka, ali sada na više načina! Znala sam da će moći da me zadovolji jer lako svršavam uz tu pozu. Nastupila je kratka pauza, onda sam osetila ruke na bokovima, a onda je vrh njegovog kurca pritisnuo moj ulaz na samo trenutak pre nego što je žestoko nabio kurac u moju vlažnu pičku. jebanje s guza doggy

„O Bože, oh tata, jebi me tako jako,“ brbljala sam.

Pročitajte i ...  Sekin Povređen Zglob 1. Deo

Ubrzavao je tako jako da sam mislila da će me oduvati sa kreveta. Orgazam je već jurio kroz mene. Jebao me je tako snažno da su mi se kolena podizala sa dušeka, a on je zaključao obe ruke ispod mog stomaka, pridržavajući me i snažno povlačeći svoje telo uz sebe svakim udarcem u moju pičku.

„Ohhhh tatice, oh tatice, jebi me, jebi me, jebi me…“ vikala sam, moj orgazam je dostigao vrhunac dok mi se pica stisnula uz njegov penis. „Aaaaaahhhhhhhhh!“ viknuo je dok je sam svršavao, ispunjavajući me svojom tečnošću. Kao i ranije, osetila sam našu kombinovanu tečnost kako mi teče niz noge.

U svojoj fantaziji, želela sam da ostane u meni dvadeset minuta, da me tuca i puni bez stajanja, kao da sam stvarno neka kučka u koju je zaključao kurac. Ali naravno, moj tata je bio samo muškarac, i on je nije mogao to da uradi. Dao mi je nekoliko poslednjih udaraca i izvukao se uz mokro pljuskanje. Pre nego što sam to shvatila, spustio se dole. Ovog puta, on je mene čistio, stenjao i uvijao svoje telo dok svaka kap soka nije otišla sa mog tela u njegova usta i grlo.

**

Ostala sam sa tatom celu noć, naravno. Nisam imala energije da se vratim u svoj stan nakon svega toga. Sledećeg jutra je imao poslovni doručak i ostavio me da spavam. Otišla sam oko podne u stan, ne govoreći ništa, uz radoznale poglede mojih cimerki. Tata je popodne zvao da dogovorimo večeru. Obukla sam se privlačno, ali otmeno. Imali smo fini obrok i podelila sam flašu vina s njim, a onda sam se, naravno, vratila u njegovu hotelsku sobu na još vrućeg seksa.

Ispostavilo se da je moj tata veliki poznavalac egzotičnih seksualnih činova i delili smo repertoare dok nismo bili potpuno iscrpljeni. Tata je sledećeg jutra odleteo kući. Naravno, ovo je bilo samo prvo od mnogih, mnogih poslovnih putovanja u moj grad.

Što se tiče posla, mušterije pružaju olakšanje od dosadnih večeri kod kuće, ali moje srce pripada samo mom tati – i moja pička takođe.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

One thought on “Neočekivan susret sa Tatom 2. Deo”
  1. Vrhunska priča i čak bih rekao sasvim moguća. Nema ništa lepše od mlade a tako iskusne devojke. Tata je očigledno macan. 5+

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)