mama se trlja pred ćerkom

Moja osamnaestogodišnja ćerka Milica i ja smo se opuštale u dnevnoj sobi. TV je bio uključen, ali nismo obraćale mnogo pažnje na njega. Sedela sam na jednom kraju troseda sa laptopom i čitala mejlove, a Milica je ležala na drugom kraju i listala neki tinejdž časopis. Bila sam u svom uobičajenom kućnom izdanju, što će reći da sam imala samo gaćice na sebi.

Ne bih rekla da smo živele nudističkim načinom života, ali nam je bilo prijatno da smo gole u kući. Mislim da je to sve počelo nakon što smo izgradile veliki bazen u dvoritu naše kuće. Veoma je privatno i od samog početka sam se sunčala u toplesu ili gola. Kako je Milica postajala starija i svesnija svoje preplanule kože i zrelijeg tela, počela je da radi isto. Bilo je nelogično da pored bazena budemo gole a kad uđemo u kuću obučemo odeću.

Tako da nam je postalo prijatno i prirodno da budemo gole i nismo mnogo razmišljale o tome. Doduše… to nije sasvim tačno. Mislila sam ja o tome. Volela sam da budem gola i volela sam da me vide golu. Iako je Milica moja ćerka, to što sam bila gola uvek me je uzbuđivalo. Činilo se da su mi bradavice uvek bile malo uspravnije nego normalno i uvek sam osećala toplotu koja je zračila iz moje pičke. napaljena mamica

Tog dana sam osećala istu tu vrućinu dok sam čitala mejlove od svoje prijateljice. Volimo jedna drugoj da šaljemo provokativne porukice a njena poslednja je ubrzala moje srce. Osetila sam da mi bradavice bride i da mi se grudi rumene dok sam čitala. Čak i ne razmišljajući o tome, kliznula sam rukom preko stomaka i unutar gaćica, samo držeći ruku na svojoj vlažnoj pički. Završile smo kuckanje, podigla sam pogled i primetila da me Milica gleda sa izvijenom obrvom i iskrivljenim osmehom na usnama.

Pročitajte i ...  Tropska Incest Avantura

„Izvini Mico” rekla sam dok i izvukla ruku iz gaćica. Milica je samo slegnula ramenima i tiho se zakikotala. Inače, masturbacija je nešto što radim praktično svaki dan i Milica to vrlo dobro zna. Imale smo one klasične mama/ćerka razgovore i bila sam iskrena u svemu. Rekla sam joj da uživam u tome i da je to normalno i zapravo sam je ohrabrivala da i sama masturbira kada god je htela.

Ali… nikada to nisam radila pred njom osim povremenih dodira kao što je bio tog dana. Milica se vratila svom časopisu, a ja sam duboko udahnula jer ono što me je zaista pokrenulo je to što se naša razmena mejlova odnosila upravo na ono što se dešavalo. Obe volimo da se samozadovoljavamo i smatramo da je uzbudljivo to raditi pred drugima, a ona mi je poslala mejl o tome da je svršila pred svojom ćerkom!

Dok sam kucala svoj odgovor na laptop-u, sve više sam se palila. Kucala sam prilično eksplicitnu poruku i morala sam da stanem nakon svakog pasusa i ponovo spustim ruku u gaćice. Držala sam svoju picu glatko obrijanu i bila je tako topla i meka pod mojim prstima. Sedela sam i čitala šta sam napisala, dok su mi se prsti igrali usminama i milovali moj sve vlažniji ulaz. Kada sam konačno završila i pritisnula dugme za slanje, srednji prst sam gurnula duboko u pičku i bila sam tako jebeno napaljena.

Pogledao sam u Milicu a ona me je sada samo pažljivo posmatrala. „Milice dušo, da li bi ti smetalo da … završim?“

„Završiš šta mama?“

„Znaš… da svršim. Tako sam blizu da ću poludeti.“

„Bože mama… Znam da to stalno radiš jer te čujem, nisam gluva. Ne moraš mene da pitaš.“

Pročitajte i ...  Mama i sestra

Nasmejala sam se dok sam pomerala laptop u stranu i podizala noge tako da sam sada bila okrenuta prema njoj i naslonila se raširenih nogu. Nisam bila sigurna da li da skinem gaćice, ali nisam ni morala. Zaista sam bila vrlo blizu svršavanja i počela sam se jebati prstima, počevši polako, a zatim sve brže. mama se trlja pred ćerkom

Leđa su mi se izvijala, a kukovi su mi plesali da bi se susreli sa mojom rukom. Zastenjala sam kao kučka kada sam nabila dva prsta u svoju mokru pičku duboko koliko mogu i istovremeno sam drugom rukom gnječila svoj nabrekli klitoris. Jebala sam se sve brže i brže, a moja pica je ispuštala vlažne, mljeckave, seksi zvukove.

Posle par minuta sam osetila kako se orgazam razvija i puca kroz moje telo električnim impulsima. Pogledala sam pravo u ćerkine oči dok sam prelazila preko ivice. „Uhhh… jebote, ovo je dobar osećaj… tako mokra… tako… vruća…“ Kad sam se vratila na zemlju i skinula ruku sa pičke, blistala je od mojih sokova. Milica i ja smo se i dalje gledale.

„Mama… to je bilo tako jebeno kul! Nikada te ranije nisam videla da to radiš.. iako sam te čula milion puta.“

Smeškala sam se od zadovoljstva, i dalje sam osećala drhtanje i trnce u butinama. „Oh, hvala ti dušo.“ Opustila sam se u blaženstvu a Milica je iznenada ustala i otišla gore u svoju sobu. Prva misao koja mi je prošla kroz glavu je bila – da li sam trebala ovo da radim pred njom? Ali druga misao je odmah usledila – šta li ona sada radi u svojoj sobi?

Kraj 1. Dela

Za Drugi Deo klikni OVDE!


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

One thought on “Orgazam pred svojom ćerkom 1. Deo”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)