mama jebana na plaži

„Dolaziš često ovde?“ upitala je sedeći pored mene. Imala je oko pedeset godina, ali ih je sjajno nosila. Bila je veoma privlačna, crvenkasto smeđe kose, velikih plavih očiju i svetle puti. Uz umerenu šminku bilo je nečega u njoj, sofisticiranosti, samopouzdanja u načinu na koji se ponaša, što ju je činilo veoma privlačnom. Bilo mi je teško da skinem pogled sa nje.

„Živim van grada“, rekao sam, a onda se nasmešio, gledajući je u oči.

„Kad sam bila tvojih godina često sam posećivala ovakva mesta.“

„To nije moglo biti tako davno“, rekao sam, i dalje je gledajući u oči.

„Sladak si“, rekla je, dodirujući mi ruku. „Sereš, ali barem se trudiš.“

Bili smo u restoranu hotela u kojem smo odseli i koji je bio tačno na plaži ostrvskog letovališta. Bilo je to veselo bratovo venčanje. Bilo je kasno i znao sam da će se restoran uskoro zatvoriti, ali nisam bio umoran. Dovršila je martini i maknula kosu sa očiju. Sedela je gledajući u mene. Nije ništa rekla, samo me je neko vreme gledala.

„Šta?“ Pitao sam.

„Ti si veoma zgodan mladić.“ Imala je izuzetnu smirenost kojom sam se divio.

„Mora da si pijana.“

„Vrlo“, rekla je, a njena prisebnost se vratila tako brzo da sam se na trenutak zapitao da li je zaista toliko pijana kao što sam prvo pomislio. Konobar je došao i pitao da li je sve u redu. Pitao sam je da li želi piće.

„Ne, ali tebi fali“, rekla je tapkajući moj skoro prazan viski.

„Dobro sam“, rekao sam.

„Donesi mu još jedan“, rekla je konobaru i on je otišao ne čekajući odobrenje.

„Pokušavaš da me napiješ.“

„Apsolutno“, rekla mi je u oči, smešeći se.

„Pa pričaj mi, zašto si ovde? Godišnji odmor?“

„Ne, moj brat se oženio noćas.“

„Kakva slučajnost“, rekla je, „i ja sam ovde zbog venčanja.“ zgodna mama

Sada je sedela bliže i naše noge su bile pritisnute jedna uz drugu. Izgledala je umorno i njena glava se polako spustila na moje rame, kao da ne može da je kontroliše. „Da li si dobro?“

„Ma jesam… bio je ovo dug dan. Moj bivši muž je bio na venčanju.

„Zaista?“

„Bio je sa nekom mladom malom kurvom za koju se verio.“

„Kopile“, rekao sam.

Konobar je došao i rekao nam da mora da naplati jer zatvaraju uskoro. Rekao sam mu da donese račun. „Hoćeš li malo na vazduh?“ Pitao sam. „Mogli bismo prošetati plažom.“

Pročitajte i ...  Trešnjica

„Što da ne.“ rekla je.

Podigla je glavu kada je konobar doneo račun i bacila svoju kreditnu karticu pre nego što sam uspeo da izvadim novčanik. „Hajde, ja plaćam“, rekao sam.

„Ne“, rekla je dajući karticu i odmahujući mu.

„Imam novac.“

„Tiše…“, rekla je i stavila prst na moje usne.

Gledala me je u oči a zatim se nagnula napred i zamenila prst mekim usnama. Nežno sam joj uzvratio poljubac. Bio je to samo mali poljubac i ona se brzo povukla. Ostavio sam konobaru veliku napojnicu a potom pomogao dami da ustane. Nosila je laganu haljinu sa cvetovima u koju se presvukla posle venčanja.

Još uvek sam bio u svojim pantalonama koje sam nosio na venčanju mog brata, ali sam sada imao samo belu laganu košulju. Ponudio sam joj ruku i izveo je kroz predvorje hotela do staklenih vrata koja su nas izvela napolje. Bio je to veliki hotel i nekoliko ljudi je još uvek bilo budno. Napolju puno palmi i žbunja, a malo dalje mogli smo da vidimo svetla bazena. Poveo sam je pored bazena i uz stepenice do šetališta.

Vetar nas je udarao dok smo hodali preko dine i mogli smo da vidimo tamne talase kako se kotrljaju. Sišli smo do plaže, a ona je izula sandale i ostavila ih pored šetališta. Prošetali smo mekanim peščanim putevima uz plažu. Našli smo se izvan vidokruga hotela kada smo prošli pored niza ležaljki koje ste mogli da iznajmite tokom dana.

Pomogao sam joj da sedne na jednu i seo pored nje. Neko vreme ništa nije bilo rečeno i ja sam je zagrlio. Bio sam veoma uzbuđen mirisom njenog parfema i zario sam nos u njen vrat, udišući. Onda sam počeo da je ljubim u vrat. A onda sam je poljubio u usta. Bilo je toplo… vrelo. Prošao sam prstima kroz njenu kosu i lagano raširio dlan i prste preko njenog potiljka i vrata dok smo se ljubili.

Rukom sam krenuo iza nje i otkopčao joj haljinu. Spuštajući naramenice, poljubio sam je između njenih grudi i osetio kako počinje da diše teže. Nosila je crni grudnjak ali pre nego što sam uspeo da ga skinem, osetio sam kako počinje da se trza i shvatio sam da plače. Zaustavio sam se i privukao je k sebi.

„Izvini…“, rekao sam. Nisam znao šta drugo da kažem.

Pročitajte i ...  Mamine sise

„Ne, ne“, rekla je, „izvini ti. Bio je to duuuug jebeno dug dan.“

„Hoćeš li da se vratiš u svoju sobu?“

Nije mi odgovorila i ćutala je dok nije prestala da plače. Konačno je progovorila mirnim šapatom. „Prošlo je samo osam meseci od razvoda, znaš?“

„Znam. Kreten nije trebao da je dovodi sa sobom.“ Naslonila je glavu na moje rame. „Znam da je teško. Moji roditelji su se nedavno razveli.“ Nasmejala se kada sam ovo rekao, podigla pogled i poljubila me. Osetio sam njene suze niz obraze. Kada se ponovo povukla, ispružio sam ruku i prstom joj obrisao jedno oko.

„Zašto moraš da budeš tako jebeno sladak?“ Pitala je, ponovo se smejući.

Samo sam odmahnuo glavom, ne znajući kako da odgovorim. „Želiš li da te odvedem u tvoju sobu?“ Pitao sam. Sedela je na trenutak, razmišljajući. Jedva sam je mogao videti u mraku, ali se nakon par sekundi osmehnula. Sada je nadolazila plima i ležaljke su bile sve bliže talasima.

„Ne“, rekla je, a zatim dodala: „Želim da me jebeš baš ovde.“

Privukao sam je sebi i svukao joj haljinu. Poljubio sam je snažno i naši jezici su se gladno lizali u taktu talasa koji su udarali o obalu. Povukao sam joj grudnjak i uhvatio je za grudi jednom, a drugom rukom sam je trljao između njenih nogu kroz gaćice. Rukom sam obuhvatio donju stranu jedne od njenih grudi i smestio njenu bradavicu u svoja usta.

„Uffff….“ rekla je, „ne mogu ti opisati koliko je jebeno seksi kada mi to radiš.“ Nastavio sam da joj sisam bradavicu i trljam je. Glasno je zastenjala i zadrhtala. Stao sam i pitao je da li je dobro. „Upravo sam doživela orgazam“, rekla je i osetio sam da su joj gaćice natopljene. „Želim te u sebi.“

Poljubio sam je i vatra se podigla. Skinula je moju košulju i povukla me k sebi, dajući mi da osetim toplinu njenih golih grudi uz svoja i vetar koji nam šiba leđa. Gurnuo sam je nazad u ležaljku i opkolio je. Ludo sam petljao po kaišu i pantalonama pokušavajući da ih spustim ispod kolena. Nisam znao da li da ih skinem do kraja ili da ih ostavim do pola u slučaju da neko naiđe. Konačno sam rekao “ko ga jebe“ i bacio ih pored. mama jebana na plaži

Povukao sam joj gaćice i ciljao sam pravo u nju, a ona me je dočekala rukom i uvela me unutra. Zacvilila je sa potpunim zadovoljstvom. „Prelepo je…“ zastenjao sam.

Pročitajte i ...  Majčine greške - X dio

„Jebi me jače, molim te.“

Počeo sam da je tucam sve jače i brže. Bila je topla i mokra. Lako sam ulazio i izlazio iz nje. Imao sam jednu ruku iza njenog vrata, a drugu na boku. Nastavio sam da guram i da uživam u stezanju njenih vaginalnih zidova. Stenjala je veoma glasno. Kada je svršila na moj kurac ja nisam mogao više da se suzdržavam. Osetio sam da svršavam i počeo da se izvlačim, ali ona me je držala uz sebe.

„Ne“, vikala je između udisaja, „u mene!“

Nabio sam se u nju još par puta a onda sam eksplodirao između njenih nogu. „Ohhh dušo moja draga“, rekla je, dok sam spuštao svoju težinu na nju, „duša moja… to je moj dragi.“

Ležao sam na njoj neko vreme i osetio sam kako njeni mišići popuštaju oko mene dok sam omekšavao. Držao sam njenu glavu na svojim grudima i ljubio je u kosu. Sedeli smo tamo neko vreme, pošto je plima počela da se vraća.

„Hvala, to mi je baš prijalo“, rekla je.

Ustao sam i obukao pantalone. Pokupio sam njen donji veš i strpao ga u džep. Gledao sam kako popravlja haljinu. „Mogu li da te vratim u tvoju sobu?“ Pitao sam nakon što smo se obukli.

„Da, ali ne zaboravi šta si mi obećao.“

„Da odem pre nego što se probudiš.“

„Tako je…“

„Ne znam zašto to želiš… ali u redu.“ Ništa drugo nisam rekao.

Pomogao sam joj da ustane i krenuli smo nazad niz plažu. Sada je dobro hodala i samo sam je držao za ruku. Nakon par minuta smo se vratili u hotel. Nismo se spremali, samo smo legli i zaspali. Kada je sunce probilo zavese njene sobe, uradio sam kako je tražila. Poljubio sam je u čelo i ustao. „Volim te mama.“ – rekao sam i zatvorio vrata. Znao sam da nikada nećemo zaboraviti tu noć.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)