mama doggy sin punjenje

Bio je to dan pre mog venčanja. Buduća supruga mi je zadala određene zadatke, što je uključivalo i svraćanje do mojih roditelja na čas plesa sa mamom. Bilo je to sredinom popodneva i ona je uzela slobodan dan dok je moj tata ostao na poslu. To je bilo prvo venčanje jednog od njena četiri sina i bila je od velike pomoći. Ona je godinama išla na časove modernih ali i klasičnih plesova pa je bilo logično da me ona poduči jer sam veoma smotan po tom pitanju.

Stigao sam i poslužio se vodom i grickalicama. Nije bila u dnevnoj sobi pa sam pretpostavio da je u spavaćoj. Pokucao sam na vrata i ušao, a ona se javila iz svog ormara: „Hej dušo! Samo da se sredim i tvoja sam!“ Poljubila me je u obraz onako usput i uputila se u kupatilo. Bila je mala, vitka žena sa slatkom figurom uz talasastu tamnu kosu. Uvek je bila prava dama i iskren da budem bila je zgodna za svojih 48 godina.

Pojavila se u haljini koju je kupila za venčanje. Bila je jarkih boja i grlila je svaku maminu krivinu. „Vau! Mama izgledaš sjajno“, uzviknuo sam. I zaista jeste izgledala fenomenalno. Odbacila je moj kompliment, kao što to čine skromne žene kada znaju da izgledaju dobro. Malo smo razgovarali o predstojećem danu i bavili se porodičnim poslovima. Ipak, nije prošlo mnogo vremena pre nego što je čas plesa počeo.

Imao sam oskudno malo iskustva u plesu, ali ona je bila odličan učitelj. Tokom vežbe moja ruka je bila na donjem delu njenih leđa ali podvsvesno sam razmišljao o tome šta se krije ispod te haljine i postao sam zabrinut kada je to počelo da se vidi. Dok su naša tela čvrsto stisnuta jedno uz drugo, moja mama je sigurno osetila moj sve uzburkaniji kurac. Naravno, kao i svaka primerena majka, zadržala je to sve za sebe.

Kada smo završili, povukli smo se u kuhinju po čašu hladne vode, a ja sam se nadao da ću se smiriti. „Sjajno upijaš sve pokrete sine. Bićeš sjajan sutra!“ Klimao sam glavom ali nisam mogao da izbacim njeno telo iz glave. Nije pomoglo ni to što poslednjih nedelja zbog svih obaveza nisam ni imao šanse da imam seks sa svojom budućom ženom.

Pročitajte i ...  Mamin Skriveni Album Deo Drugi

Nakon još dobrih sat vremena plesanja, ja sam više pazio da je ne dodirnem svojom erekcijom nego što sam pazio na same pokrete. Morao sam da odem odatle što pre, ali kada smo završili mama me je pozvala u svoju spavaću sobu da joj pomognem da skine haljinu. Osetio sam ogromnu nervozu kada je to rekla, ali nisam mogao da je odbijem. nagužena mama

Pratio sam je do kreveta gde je bila okrenuta prema njemu, stavljajući ruke na dušek i čekajući da otkopčam zadnji deo. Način na koji je stajala…. Kao da je njeno nagnuto telo vapilo da preuzmem kontrolu. Prešao sam obema rukama preko njenih golih ramena dok sam spuštao rajsferšlus. Spustio sam ga polako jednom rukom, a drugu pustio da luta oko njenog struka.

Kada je rajsferšlus dotaknuo dno, refleksno sam prišao svojim telom. Moje polu dignuto međunožje slepilo se za maminu zadnjicu. Držala je zatvorene oči i dopuštala mi da se pribijam uz nju, moje ruke su se pomerale da spustim haljinu sa njenih ramena. Izašla je iz nje i ostala samo u nekoj vrsti polu prozirnog svilenog bodija ispod kojeg se video divan seksi donji veš.

Rukama sam nastavio da istražujem njeno telo. Svila je bila divna pod mojim rukama, tako senzualna i lagana. „Mama… prelepa si…“ rekao sam tiho i jedna moja ruka je tada pronašla njene grudi. Nežno sam stisnuo i izazvao još jedan oštar uzdah iz njenih otvorenih usta. Plitko je disala još uvek zatvorenih očiju i rukama na dušeku. Druga ruka je lebdela nad njenim butinama. Dodatno je izvijala leđa kada je osetila moje ruke na bokovima i na njenoj guzi.

Kada sam hrabro spustio ruku niže osetio sam kroz svilu da je mokra. Njeno disanje je postalo još brže kada sam otkopčao bodi na delu kod njene pičkice i podigao ga. Sada je njena guza imala na sebi samo lep beli čipkasti materijal njenih gaćica. Prešao sam rukom preko njene guze a potom niže do njene sada jebeno vrele pičke.

Pročitajte i ...  Sinek Puni Mamicu

„Aaahhh… sine…“ – veoma tiho je rekla. Držao sam dodir laganim, skoro da sam joj golicao unutrašnju stranu butine i oko njene ribice, zadirkujući je. Nagnuo sam se i poljubio joj ramena dok je moj prst ulazio pod mokre gaćice i pronašao njen klitoris. Bila je jebeno spremna. poskočila je na dodir i praktično se nabila na moj prst, pritiskajući guzu unazad.

Ni jednom nisam stao da razmislim o mogućim očajnim posledicama… nekako se sve samo dešavalo i nije se moglo zaustaviti. Konačno sam je okrenuo da se suoči sa mnom i pogledao je u oči. Ostala je bez reči. Skinuo sam majicu i spustio pantalone a ona je isto to uradila sa svojim bodijem. mama mu sisa kurac

Ugledala je moj pulsirajući tvrdi penis. Senzualno je uzdahnula kada su njene ruke pronašle glatku kožu i nategla ga preko drhtavog kurca. Stavio sam obe ruke na njena ramena i vodio je na kolena, kurac je sada bio svega par centimetara od njenog lica. Nije gubila vreme. Otvorila je usta i progutala moj kurac. Bilo je toplo, mokro i veoma napaljivo. Nežno mi je drkala kitu dok ju je sisala i okruživala svojim sočnim jezikom.

Bila je stručnjak! 25 godina braka očigledno nudi mnogo prakse. Njen jezik me je graciozno držao odozdo i tačno je znala kako da primeni više tehnika. Iskočio sam iz njenih usta i ona me je pogledala pravo u oči dok je lizala moju kurčinu. Činilo se da je ovo trajalo godinama. Zvuk njenog sisanja i šmrcanja bio je dovoljan da poludim. Kada više nisam mogao da izdržim, izvukao sam se iz usta i podigao je. Energično sam je preokrenuo savijajući je ponovo preko dušeka.

„Sine…“ bilo je sve što je mogla da kaže. To je bila prva stvar koju je izgovorila kada je moj kurac ušao celom dužinom u njenu pičku. Izašao sam iz nje, protrljao kurac gore-dole po njenom ulazu, a potom se ponovo vratio tamo odakle sam izašao pre toliko godina. Nije bilo teško uhvatiti ritam jer sve je bilo natopljeno njenim sokovima. mama doggy sin punjenje

Pročitajte i ...  Mimica

Kada je moje zabijanje postalo jače, stavio sam ruke na njene bokove, a ona je držala ruku na svom klitorisu. Nisam mogao da skinem pogled sa njenog dupeta, poskakivalo je i talasalo se pri svakom udaru. Bilo je glatko i mladoliko. Toliko sam je snažno tucao da se u potpunosti srušila na dušek. Zvuk maminog dubokog seksualnog zadovoljstva još više je podstakao moju strast. Mogao sam da osetim svaki centimetar svog kurca dok je klizio i izlazio iz njene mokre pice.

Bio sam tako tvrd i napaljen, nisam dugo izdržao. Posle nekoliko minuta duboko strasnog jebanja, osetio sam poznati uspon eksplozije koja je čekala u mojim jajima. Izvukao sam se naglo i gađao vrelom spermom svuda po tom njenom divnom telu i guzi. Orgazam je potresao moje telo i pao sam unazad, oslanjajući se na komodu. Ležala je nepomično dok se moja sperma spuštala niz njene guzove i glatke butine.

Oboje smo uzeli nekoliko minuta da dođemo do daha i shvatimo šta se upravo dogodilo. Nismo mogli da objasnimo zašto se to desilo, jednostavno nam je bilo potrebno a ples je učinio da se oboje napalimo. Oboje smo bili posramljeni, crveni, jedva da smo mogli da se pogledamo u lice.

„Nećemo nikada da pričamo o ovome. Sutra je tvoj dan… dan kada ulaziš u brak i u novi život.“ – rekla je i poljubila me u usne.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)