sin joj liže vrelu picu

Zašto neće da me pogleda dok ležim ovde napolju u senci? Molim te, želim da me pogleda. Zar ne zna kako se osećam ležeći ovde skrivena od toplote sunca? Uradila sam sve što sam mogla da ga privučem k sebi. Obukla sam svoj najatraktivniji bikini. Pomerila se tako da može da vidi moje grudi sa uspravljenim bradavicama koje se pritiskaju na tanku tkaninu. On je tako blizu; zar ne oseti moju žensku aromu koja zrači iz moje vagine?

Osećam kako moji sokovi iz pičke vlaže tkaninu koja se nalazi preko mog polnog organa. Pravi fleku koju može da vidi ako me samo pogleda. Zar ne oseća želju – žudnju – koja izbija iz mene? Sigurno tako moćna osećanja dopiru do njega.

On samo leži par metara od mene na vazdušnom dušeku, čita svoju knjigu. Njegovo mlado bronzano telo je opušteno, lepi glatki mišići smireni. Nije čak ni obukao šorts, samo leži u boksericama, njegova muškost se jasno vidi na sjajnoj tkanini. Čini se da mu je penis delimično uspravan, testisi natečeni, ispunjeni mladim semenom, čekajući trenutak oslobađanja.

Da li on misli na nekoga? Misli na nekoga u koga može da se isprazni u trenutku požude ili ljubavi, ili ga knjiga koju čita budi slikovitim prikazima seksualnog zanosa? Za njim žudi ne samo moj intimni organ, već celo moje telo i um. Izjeda me ova neprestana glad koja me iz dana u dan prožima i koju nikakva samostimulacija neće ublažiti. Noću kada spavam on ispunjava moje snove i tragično se budim u trenutku njegovog prodiranja u mene.

Ne, ni u snovima ga ne mogu imati. Tako dugo me prožima ova mučna želja – proganja me dan za danom, nedelju za nedeljom. Da li su to dve, ne, bar tri duge godine; godine u kojima mi je bio tako blizak i tako drag. Pokušala sam da izgovorim reči da mu dam do znanja o mojoj ljubavi prema njemu i da ne postoji ništa što ne bih učinila za njega, ništa što ne bih dala, za samo jedan trenutak sjedinjenja sa njim. Ali nisam to izgovorila…

Da li me voli kao nekada? Nekada mi je tako često pričao o svojoj ljubavi, ali izgleda da je izbledela i umrla. Da li se njegova ljubav okrenula drugoj, ne znam kojoj jer ne govori mi o tome. Sama ta pomisao kroz mene šalje mučna koplja ljubomore. Samo je jedna prikladna za njega, a ona leži pored njega, polu gola.

Ponekad se osećam kao da ću poludeti, toliko čeznem za njim, ali ne mogu da govorim, ne mogu da mu otkrijem svoje srce iz straha da ću biti odbačena. Možda sam luda, moje telo i um su tako opsednuti njime, želeći ga, trebajući ga. Ne, nisam ljuta. Dala bih sve da me oslobodi ovog ropstva; da mi ponovo podari život oslobođen spoznajom da će njegove muke prestati, njegova glad nahranjena.

Pročitajte i ...  Izmasirala me Mama

Vidim da je pospan zbog svoje knjige. Toplina dana ga je uljuljkala u svet polu snova. Da li je to moja mašta ili mu je penis postao tvrđi? Možda za trenutak će ustati i otići u svoju spavaću sobu da masturbira, uzdišući ime svoje fantazije. I dalje se ne pomera. Njegove prelepe tamne oči koje odražavaju toliko nijansi značenja; oči za kojima žudim da pogleda u moje i vidi ljubav u njima, polu zatvorene su. mama jebeno napaljena

Kad bih se malo pomerila da korpica mog gornjeg dela „slučajno“ sklizne da otkrije dojku, a zatim ispusti tihi zvuk – možda razdraženo dahtanje dok udaram zamišljenu muvu, da li bi me pogledao i video moje grudi otvorene njegovom pogledu, da me konačno namami u svoje telo? Ako bi tada došao, da li bi bio nežan ili bi me divljački uzeo, kažnjavajući me što sam u njemu pobudila neželjene želje?

Sa radošću bih ga primila da oseti ljubav koju imam prema njemu. Ali nikakvo božanstvo mi ne dolazi u pomoć, već izgleda da stoji izdaleka, smejući se mojoj muci, dolivajući još ulja u vatru koja gori u meni. Nema nebeske milosti, nema čina blagodati koji će mi doneti mir.

Da, pustiću bikini da sklizne. Sada ako me samo pogleda, samo jednim pogledom, videće zrelu dojku, čvrstu i punu, sa ružičastom bradavicom koja stoji pohotno, koja moli da bude sisana. Možda da otvorim noge šire da, ako ipak pogleda, vidi kako tečnost moje ljubavi natapa tkaninu. Sigurno onda ne bi odbio da ublaži glad koja me muči?

Gotovo je, otkrivena dojka, ali nemam hrabrosti da ispustim onaj mali zvuk koji bi ga mogao probudio iz njegovog dremeža. Mogu samo da ležim ovde, razdvojenih vlažnih usana, očiju koje sijaju od seksualne želje, nadajući se da će me ugledati. Njegova knjiga je ispala iz njegovog stiska i udarila je o tlo. On se trgne iz polu dremanja i sagne ruku da je podigne. Njegove oči su uprte u mene.

U početku širom raširene i zaprepašćene. Srce mi preskoči kada se podiže i kreće ka meni. Vidim njegovu muškost, sada potpuno nabreklu. Dragi Bože, konačno mi dolazi da me voli kao što je potrebno da budem voljena.

Pročitajte i ...  Vrela i Sisata Mama

Na trenutak je stajao ispred, zureći u mene. Ležala sam i otvoreno mu se predala, gledajući ga, govoreći mu očima da ne treba da okleva. Nije bilo reči. Spustio se pritiskajući usne na moje, otvorenih usta, istražujući moj jezik sa svojim. Rukom je obuhvatio dojku koju sam izložila i nežno je milovao, prstima pritiskajući bradavicu. Uvukla sam ruku u njegove gaće i osetila mlad penis, tvrd i topao, kako pulsira pri svakom otkucaju srca. Lepljiva tečnost njegove pre-sperme okupala mu je glavič.

Skinuo mi je gornji deo da bi otkrio obe dojke, i nakon što ih je na trenutak pogledao, uzeo je bradavicu u usta i sisao me kao gladno dete. Njegova ruka je dodirnula moj polni organ, prsti su tražili moj otvor. Njegovi prsti su skliznuli u mene osećajući vlažnost. Zapljusnuli su me talasi ljubavi. Želim mu pokazati šta znači prava ljubav.

Njegov prst je kružio oko mog klitorisa, a ja sam prestala da ga mazim po penisu, i po prvi put ispustila zvuk; ne više od uzdaha oduševljenja, ali činilo se da ga je to još više uzbudilo. Njegove ruke su istraživale moje telo kao da neko uzima u posed dugo željeni, ali tek stečeni predmet, i počeo je da ljubi svuda. Počevši od moje kose, mog čela, mojih očiju i nosa; zastao na mojim usnama, a zatim je krenuo niz moje telo dok nije stigao do moje vrele i napaljene pičke. sin joj liže vrelu picu

Kleknuo je preda mnom, podižući moju zadnjicu, a onda su me njegovi prsti otvorili kako bi otkrili ružičaste latice iza. Tu se sagnuo da me poljubi i na trenutak sam se uplašila. Da li će m,u se svideti moj ženski miris i ukus moje nedojebane pizde? Uverenje je došlo odmah jer je nestrpljivo lizao, činilo se da želi da popije svu moju tečnost. Njegov jezik dodirivao je moj klitoris, dovodeći me do ivice intenzivnog zadovoljstva. Ali tada mi nije dozvolio da svršim.

Privukla sam njegovo lice svome i poljubila ga, mirisajući i kušajući sebe. Ako je bilo moguće, još više sam se raspalila i više nisam mogla da ćutim. Raširivši noge, rekla sam: „Sada dragi. Daj mi svoj mladi tvrdi kurac, molim te…“ Prešao je preko mene i dok sam ga primala u sebe, podigla sam noge da mu pružim najdublji mogući prodor. Tiho je zastenjao kad je osetio vlažnu toplinu mog tunela. Zacvilila sam dok se duboko nabio u mene, a zatim se povukao da ga ponovo nabije, jače i žešće.

Činilo se da me njegova muškost celu ispunjava i orgazam je bio izvestan. Činilo se da dolazi izdaleka i juri ka meni kao neka divlja zver koja se sprema da zgrabi svoj plen. Tada sam bila u njegovom stisku, bila sam potresena i progutana dok je njegovo žestoko tucanje izvlačilo iz mene krikove ekstaze.

Pročitajte i ...  Mislila sam da sanjam 2. Deo

Spustio je glavu i zagrizao moju ultra osetljivu bradavicu. Mislila sam da će svakog trenutka usporiti tempo ali to se nije dešavalo. Razvaljivao me je u dvorištu ali ja nisam marila da prigušim svoje uzdahe. Iznenada se izvukao i bila sam tužna na trenutak ali me je brzo okrenuo i postavio na sve četiri. Znala sam da ima iskustva iako je i dalje tinejdžer, ali nisam očekivala ovakvo umeće. Šamarao me je po guzi dok me je guzio! Novi ugao, nove dubine, moj novi orgazam. jebanje s guza u mamu

Tiho je zastenjao i osetila sam vrelu erupciju. Sa svakim mlazom dahtao je i zabijao se duboko. Moje noge su sada klecale jer ne samo da sam svršavala nego se i on praznio u mene ali nije smanjivao tempo jebanja. Njegovo seme se pomešalo sa mojim sokovima dok sam plakala od ushićenja. Najzad su se završila duga lutanja po divljini neuzvraćene čežnje…. on je napokon bio moj.

**

Bili smo kao deca koja, nakon što uzmu jedan slatkiš iz kese i pojedu, ne mogu da prestanu dok se sve ne pojede. Ali posuda naših želja izgledala je bez dna. Što smo više konzumirali, više smo hteli da konzumiramo. Normalni zahtevi života i posla bili su samo trenutni prekidi naše ljubavi. Čak i kada nismo bili spojeni polnim organima, činilo se da nismo u stanju da ostavimo jedno drugo na miru, dodirujući se i ljubeći u svakoj prilici.

Ko bi rekao, on je prvi muškarac kojem sam progutala spermu. Pre njega to mi je delovalo neprijatno, ali kada je zatražio, kada je poželeo… njegova tečnost postala je moja omiljena poslastica. Obožavala sam i kada svrši na moje grudi. Ma sve sam volela sa njim. Nisam se ni plašila da mu kažem prvi dan kada sam otkrila da sam trudna. Njegove reči su mi dale svu sigurnost koja mi je bila potrebna. „Mama, čestitam. Volim te.“

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

One thought on “Čežnji je došao Kraj”
  1. Da sam ti ja sin ja bih te mnogo ranije primetio seksualno. Ali moraš da znaš da nije lako sve dok znaci nisu sto posto jasni jer je veliki rizik.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)