lizanje sekine dlakave pičke

Moja sestra se očigledno seksualno interesovala za mene i to me je uzbuđivalo na čudan način. Razmišljao sam dosta o tome. Kada sam se tog popodneva vratio u stan iz čitaonice, Aleksandra se tuširala. Izašla je iz kupatila i ponovo nije imala ništa na sebi osim peškira umotanog u kosu. Nasmejala se i rekla: „Čini se da me u poslednje vreme često hvataš golu.“ Iako me je ugledala, nije pokušala da se pokrije.

Bio je to pravi trenutak da nešto kažem: „Aleksandra, moram da razgovaram sa tobom.“

„Naravno. Pođi sa mnom u moju sobu.“ Sela je na krevet i pokazala mi da sednem u stolicu pored prozora. Sedeći licem prema meni, podigla je noge i spojila stopala koja su mi sada zaklanjala direktan pogled na njenu picu.

„Osećam se… loše. Počeo sam da gajim seksualna osećanja prema tebi. Znam da je to pogrešno, izvini. Od kada sam te video golu ja… ne mogu tu sliku da izbacim iz glave. Jebiga.“

Nasmejala se i rekla mi: „Hej, ne treba da osećaš krivicu. Mi smo dve odrasle osobe i ono što mislimo ili radimo sve ostaje između nas. A kada smo već iskreni… i ja sam počela seksualno da razmišljam o tebi.“

Sedeli smo tiho nekoliko sekundi. Kao da nam je pao kamen sa srca, ili makar meni pošto je ona delovala totalno opušteno.

„Zašto ne odeš da se istušraš, a ja ću srediti večeru. Možemo razgovarati posle toga.“

Te večeri nakon klope i posle samo nekih sat vremena učenja, Aleksandra je ustala i rekla da ide ranije u krevet. Ali kada sam ustao, prišla mi je i zagrlila me uz reči koje nikada neću zaboraviti: „Želim da spavaš sa mnom večeras.“

Uzbuđenje i nervoza pogodili su me u istom trenutku. Nisam mogao da govorim… samo sam je pratio do njene sobe. Aleksandra je skinula svoju a kasnije i moju majicu pošto sam bio skamenjen kao kip. Pritisnula je svoje grudi o moje i šapnula mi – „u redu je braco, opusti se.“ Njene grudi koje su me pritiskale bile su kao vatra na mojim prsima.

Pročitajte i ...  I Mama Voli Porniće 1. Deo

Poljubili smo se. Prvo sporo i nesigurno ali potom sve opuštenije i strastvenije. Skinula je i moj i svoj šorts i povela nas pod pokrivač. Tako pokriveni grlili smo se i ljubili nekoliko minuta. Moj ukočeni kurac je bio između njenih nogu. Mogao sam da osetim njenu mokru pičku pičku i počeo sam da pomeram bokove da bih stimulisao glavić svog kurca. sestra mu jaše kurac

Aleksandra se iznenada otkotrljala na mene i praktično me zarobila. „Možemo kasnije da radimo spore i nežne stvari. Sada želim taj kurac u sebi!“ Zgrabila ga je i drkala pred svojom pičkom dok je sedela na meni. Polako se spuštala na moj pulsirajući kurac. Bio sam svestan gubitka kontrole… znao sam da ću brzo svršiti.

Aleksandra je dahtala i sve brže me jahala. Nije bilo šanse da izdržim iole duže i počeo sam da ispuštam svoje seme u njenu pičku. Konačno je usporila i srušila se na mene. Još uvek sam bio duboko u svojoj sestri i skoro isto tako tvrd kao kada smo počeli. „To je bilo divno. Bićeš ti vrhunski jebač… i baš mi je drago što sam ti ja bila prva.“ govorila je dok me je grlila i ljubila.

****

Ležali smo zajedno desetak minuta oporavljajući se od zabranjenog seksa koji smo upravo imali. Zanimljivo da moj kurac ni jednom nije omekšao. Bio je to sjajan i potpuno novi osećaj. Mogao sam da osetim njen klitoris kako pritiska moj penis i pulsira na njemu. Nisam želeo da to prestane. Niko od nas nije žurio.

„Nikada nisam osetila ovako nešto. Ovo je posebno, tako emotivno i jedinstveno.“ – Gledala me je u oči i polako se spuštala dok joj moj kurac nije dodirivao usne. Kada ga je dodatka prvo usnama pa jezikom želeo sam da eksplodiram. Ispustila je obilnu pljuvačku na njega a potom ga smestila duboko u usta i počela da ga puši. seka mu sisa kurčinu

Pročitajte i ...  Nezasita

Nije gubila tempo ni jednog trenutka. Mogao sam da osetim kako joj se jezik pomer i stimuliše me šaljući električne udare u celo telo. Osećao sam želju da počnem da je jebem u grlo, ali znao sam da bi bilo bolje da samo pustim sestru da uživa i kontroliše tempo. Upozorio sam je da svršavam i nije se pomerila sa mesta. Ostala je prikovana ustima i svaki moj mlaz u trenutku progutala. Bilo je božanstveno. Zaspali smo jedno drugom u zagrljaju.

***

Sledećeg jutra kada sam se probudio, Aleksandra je već bila budna. Ustao sam da odem u kupatilo i istuširam se a kada sam završio, pozvala me je na doručak. Spremila je prženu slaninu i jaja. „Inače zaštićena sam tako da ne brini.“ Do tog trenutka nisam ni razmišljao o tome da smo imali nezaštićeni seks, toliko sam bio obuzet emocijama.

Naše ćaskanje je došlo do mojih osećanja. Rekao sam joj o toplini i ljubavi koju sam osećao i da se nadam da ćemo moći da nastavimo da vodimo ljubav. Taj razgovor me je, naravno, žestoko napalio i, dok smo čistili sto i posuđe, zagrlio sam sestru sa leđa. Gurnula je zadnjicu uz moj rastući penis veoma iskusno i smelo. Uživao sam u njenim pokretima koji su bili mnogo spretniji od mojih.

Posegnuo sam ispod njene majice i obuhvatio joj grudi. Za nekoliko minuta smo se našli na krevetu i strastveno se ljubili. „Sada je pravo vreme da naučim svog brata nekim tehnikama koje će se sigurno svideti budućim devojkama.“

Naučila me je da lagano mazim njeno telo i istakla koliko je senzualna unutrašnjost njenih butina. Rekla je da njen klitoris mora biti stimulisan indirektno dok se potpuno ne uzbudi. Pokazala mi je kako se to radi prstima. Te lekcije su nas ubrzo zagrejale i počeli smo da se jebemo, ovaj put sa mnom na vrhu.

Pročitajte i ...  Moja sestra nezasita droljica

Trljala je svoj klitoris dok sam punu dužinu svog kurca nabijao u njenu klizavu pičku. Od tada smo spavali zajedno svake noći. Naše studije nisu patile. Mislim da smo oboje mogli bolje da se koncentrišemo bez seksualne napetosti koja je ranije postojala. Čak sam počeo sve više da se interesujem za incest.

Većina priča na netu je bila čisto smeće – očigledne fantazije – ali je par njih sadržao realistične opise seksa. Jedne večeri dok smo se spremali za spavanje rekao sam joj da bih voleo da pokušam da joj ližem pičku. Duboko je udahnula – „Jebote, to zvuči sjajno. Postajem mokra samo dok razmišljam o tome!“ lizanje sekine dlakave pičke

Pratio sam sve njene instrukcije kao i svoj instinkt. Počeo sam da joj ljubim butine i postepeno obrađivao unutrašnju stranu dok nisam došao do njene pičke. Polizao sam svaku stranu usana i lizao oko klitorisa. Sestra me je hvalila i stenjala sve glasnije. Kada sam stavio klitoris među usne i započeo sisanje, počela je da cvili. Zastao sam iz brige ali rekla je: „Ne, molim te, nemoj stati. Volim to. Nastavi bracooo.“

Počela je da svršava dok sam ja nastavio sisati njen klitoris. Oralni seks je od tada postao neizostavni deo. Toliko volim svoju sestru da ne planiram da se odselim i udaljim od nje. Nakon što diplomiramo planiramo da se preselimo negde gde nas niko ne zna i živimo kao muž i žena.

KRAJ!

Za Prvi deo priče kliknite baš OVDE.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)