liže sekine prste na nogama

Bojana je bila veoma uzbuđena zbog onoga što je planirala. Nije imala sve pojedinosti, ali na osnovu onoga što se desilo prošli put … mogla je da oseti da on ima određene fiksacije sa tim nečim i želela je da sazna više. Sve se poklopilo kada je shvatila da njihovi roditelji neće biti kući tog popodneva, i to joj je dalo savršenu priliku da se još malo zeza s njim.

Ponovo je stala ispred ogledala, njene velike prelepe plave oči su zurile u figuru pred sobom. Ovaj put su bile fokusirane na zadatak koji je pred njima – kako da na najbolji mogući način „namuče“ njenog brata.

Zagledala se u svoja stopala i osmehnula se. Ceo dan je nosila dugačke prugaste čarape do kolena pripremajući se za ovo, i znala je da će joj se stopala pomalo osećati. Poznavajući svog brata, ovo bi ga još više napalilo.

Čarape su bile ljubičaste i roze sve do vrha. Bile su joj jedne od omiljenih i jedva je čekala da mu ih pokaže. Povrh tih čarapa nosila je crne cipelice sa potpeticom, koje su joj potpuno pokrivale stopala. Njena mama ih je kupila za nju prošle godine za rođendan. Dobila je mnogo komplimenata za njih, posebno od samog Aleksandra.

Danas se nije mnogo fokusirala na ostatak svoje odeće, iako je stavila maskaru i sjaj za usne, tako da on ne bi mogao da se suzdrži nego da joj bulji u usne, pitajući se kako je to poljubiti ih. Nosila je veoma usku nisku majicu koja je savršeno otkrivala njene grudi i kratak šorc za prelep pogled na njena bedra i čarape koje su joj se uzdizale uz noge. Sve je bilo po planu.

Kada je konačno bila zadovoljna svojim izgledom, pozvala ga je svojim uobičajenim pevačkim glasom. „Aleksandree!!“ Već je mogla čuti Aleksandra kako se javlja iz svoje spavaće sobe, ne znajući šta ovaj put može očekivati od nje. Sada je stalno bio zabrinut svaki put kada su zajedno bili sami kod kuće, znajući da će ga ona svaki put gurati dalje i dalje. Takva je ona bila – potpuna lisica.

„Ne, ne! Ovaj put sam zauzet. Ne ulazi.“ Očekivala je da će to reći, pa je stavila ruke na struk i namrštila se na zatvorena vrata njegove spavaće sobe. „Aleksandre!! vikala je.

„Rekao sam ti da sam previše zauzet!“ vikao je. Već je osećao neko stvrdnjavanje u pantalonama od zamišljanja šta bi mogla da nosi ovaj put.

„Ako odmah ne otvoriš ova vrata, reći ću mami i tati da si nedolično zurio u moje grudi!“ Povikala je, kucajući na vrata iznova i iznova. On je dramatično uzdahnuo i otvorio vrata. Stajao je tamo, razjapljenih usta od njenog izgleda. Nosio je ležernu majicu i šorc, koje je voleo da obuče čim bi došao kući i počeo da igra video igrice. Kosa mu je bila neuredna i razbarušena, kao da se upravo probudio.

Pročitajte i ...  Moja sisata sestra

Osmehnula mu se, ruku i dalje položena na bokove. „Sviđa ti se to što vidiš?“ Pitala je smelo.

Oči su mu se već pretvarale u požudu dok je skenirao njeno celo telo, stavljajući svoj pogled posebno na njene prugaste čarape. „Odakle ti?“ seka u cipelama i velikim čarapama

„Ove? Nedavno ih kupila. Da li ti se sviđaju?“ Nežno je upitala, pomalo pevušeći.

„Da veoma mi se dopadaju.“ Odgovorio je tiho, bio je oduševljen njima.

„Zašto ih onda ne skineš sa mene? Polako?“ Upitala je.

„Šta?“ On je odmah odgovorio, iako mu je to zvučalo veoma primamljivo. Bila je u pravu! Znala je to sve vreme. Njen brat je imao fetiš stopala, a sada želi to izvući iz njega, naterati ga da prizna koliko je njegov um zaista bio prljav. To bi za njega bilo mučenje.

„Hajde.“ Mjaukala je. „Znam da želiš.“

Nije progovorio ni reč, iako je blago ugrizao usnu i klimnuo glavom. Samouvereno je prišla krevetu i sela na njega. „Klekni.“ Rekla je, potpuno isto kao i prošli put. On je odmah udovoljio, a ona ga je pomazila po kosici.

„Verovatno bi trebalo prvo da mi skineš cipele.“ Klimnuo je glavom i ćutao dok joj je polako skidao cipele. Odvezao je kopče, malo po malo. Radio je kao njen rob, i ona je to volela. Svidelo joj se kako ga ovo čini jasno uključenim. Kada je konačno završio, skidao je cipele jednu po jednu, uživajući u tome.

Nežno ih je stavio sa strane, a zatim je pogledao kao izgubljeno štene. U vazduhu se osećao miris njenih stopala i sada mu je bilo jasno da je namerno nosila ove čarape ceo dan upravo iz tog razloga. Želeo je da joj očajnički siše nožne prste, ližući i dodirujući svaki njen deo, da vidi koji deo nje je najosetljiviji. Podigao je pogled ka njoj, čekajući sledeća uputstva.

„Veoma si tih Aleksandre? Šta nije u redu?“ Pitala je, iako je bilo očigledno da već zna.

„Ja…“ Promucao je.

„Ti?“ Pitala je, ali ne na zloban način. Samo je htela da to izvuče iz njega. „Ti šta? Nikad nisi sebi priznao da se baviš takvim prljavim stvarima?“ Zakikotala se, a glas joj je odjeknuo spavaćom sobom.

Odmahnuo je glavom, sad je pocrveneo, plašeći se da će ga napustiti ako shvati koliko ga je ovo napalilo. Brzim pokretom stavila je noge na njegove pantalone, tačno tamo gde mu je bio kurac. Već je mogla da oseti kako izbočina postaje sve veća i veća, i znala je da on očajnički želi neku vrstu dodira. Položila je noge na njega, zabijajući se u njegovu izbočinu dok je on glasno dahtao, osećajući senzacije.

„O Bože.“ Rekao je, oči su mu se potpuno raširile?

„Dozvoliću ti da uradiš više ako mi to priznaš. Priznaj koliko si jebeno prljav.“ Rekla je, sada ga prstima mazeći preko pantalona. Nikada ranije to nije radila, ali nije bilo tako teško upravljati.

Pročitajte i ...  Sestra Mina

„Bojana… to je tako dobro.“ Progunđao je.

„Znam braco.“ osmehnula se, voleći kako utiče na njega. „Pa? Čekam?“

Pogledao ju je u oči. „Da… Bila si u pravu! To je tako čudno i pogrešno, ali stvarno je napaljivo… ovako pod tvojim nogama, posebno sa ovim prljavim prugastim čarapama i kožnim cipelama sa potpeticom!“

„Ha…“ Rekla je pokazujući na njega. „Znala sam!“

Ignorisao ju je i krenuo u akciju. Sada kada je to konačno priznao, morao je da učini više. Da oseti više. Usredsređeno je stavio svoje lice veoma blizu njenih stopala i povukao čarape dole, jednu po jednu. Radio je to polako, malo po malo otkrivajući njene besprekorno obrijane noge. Bio je toliko fokusiran na to da se pitala da li će svršiti samo radeći ovo.

Kada je konačno završio, nije čekao ni sekund pre nego što je stavio njen najveći nožni prst u usta. Uzdahnula je, nije imala pojma da će se ovako osećati. Znala je da su njeni nožni prsti škakljiva tačka… ali ovo je bio sasvim drugi nivo. Međutim, ignorisao je njene reakcije i fokusirao se na sisanje svakog prsta na nozi, kušajući slanost kože. liže sekine prste na nogama

Nije bilo dovoljno, kako je moglo biti? Podigao joj je desno stopalo i lizao ga sve od pete do vrha prstiju. Povikala je i zarila prste duboko u njegova ramena. Mogla je da oseti kako vlaži od ovoga. Kako je uopšte mogao biti tako dobar osećaj dok ti sisaju prste na nogama? Dok ti proždiru prljava stopala? Lizao je i grickao svaki deo njenog desnog stopala, pazeći da se fokusira na mesta na kojima je očigledno bila najosetljivija.

Odjednom je zanemela, gledajući svog brata dok ju je obožavao. Kada je završio sa istraživanjem njenih stopala, pomerio se gore, obrađujući njene članke, i dajući joj male poljupce sve do potkolenice. Sve vreme je držala prste u njegovoj kosi i trudila se da uopšte ne pravi buku, iako je oboma bilo jasno da je to pogađa.

Zaustavio se kod njenih kolena, ne želeći da ode predaleko, a da mu ona svojevoljno ne dozvoli. Kada je završio, kao da je pao iz transa, i ponovo je seo na kolena, zureći u nju.

„Ti apsolutna kurva!“ smejala se glasno. „Vidi koliko si pljuvačke ostavio… slinio si po mojim nogama! Pogledaj kako si očajan!“ Ceo je pocrveneo, iako ga više nije bilo briga. Njegov kurac je skoro pucao u šorcu. Primetila je i zapovedila: „Svuci šorc dole“.

Klimnuo je glavom, čekao je ovu komandu, iako je počeo da se oseća zabrinuto. Da li će ovaj put ići do kraja? Međutim, imala je druge planove i odmah mu je naredila da počne da se dira. Opako se osmehnula dok je on pristajao, stavljajući prste oko kurca koji je pulsirao i bio vreo.

„Vidi kako si tvrd od toga što si video prljava stopala svoje sestre.” Svidelo joj se kako ga tera da oseti mešavinu nelagodnosti, ali i ogromne napaljenosti. Ipak je to bio njen poklon. Drkao je brže, a ona je željno posmatrala. Posle nekoliko sekundi, stavila je noge na njegova ramena. Kada on nije reagovao na to, ona se pomerila višlje, i stavila ih na njegovo lice.

Pročitajte i ...  Jebem svoju slatku, zgodnu sestricu

Drkanje je postajalo sve jače i jače. Duboko je ušmrkao i usredsredio se na vrh, stenjući. Mogla je skontati da se sada približava. Veoma je blizu. Nasmejala mu se, iako nije mogao da vidi zbog njenih prstiju na njegovom licu. Zatvorio je oči, uživajući u trenutku.

„Hej ti!“ Rekla je, a oči su mu se otvorile. „Jesam li rekla da možeš da svršiš?“ – upitala je.

„Šta?“ pitao je zbunjen.

„Jesam li ti dozvolila da svršiš?“ Ona je ponovila.

Odmahnuo je glavom, iako nije imao pojma da mu treba njena dozvola. „Nemaš dozvolu za to napaljeni perverznjaku.“ Rekla je.

Njegova ruka je zastala. „Što nemam?!“

U ovom trenutku je postajao frustriran i nije imao pojma zašto ga ona zaustavlja.

„Zato što mislim da ne bi trebalo da svršavaš na noge svoje sestre.“ Opako se osmehnula i pretvarala se kao da sve ovo nije isplanirala.

„Ali… ali…“ bilo je sve što je uspeo da kaže.

„Mooožda ako me lepo zamoliš.“ Rekla je, zureći dole u ​​njega.

Vratila je noge na tlo, a on je izgledao pomalo razočarano. Razmišljao je o tome na trenutak, nije mogao da veruje da ga ona tera na ovo. Kada je njegova mala sestra postala tako zla? Konačno je došao do dna svog dostojanstva i odlučio da je moli. Bio je previše očajan…. „Molim te seko? Mogu li da svršim?“ – upitao je zatvarajući oči od stida. svršio je seki na stopala

„Pa… pošto si tako lepo pitao, da, možeš!“ Ona je odgovorila.

Bio je ushićen, ponovo je počeo da drka, sve brže i brže, i konačno je svršio, eksplodirao na pod ispred nje, prskajući joj stopala. Namršteno ga je pogledala.

„Aleksandre! Sada su mi noge tako prljave!“ Pokazala mu je kako joj je bela lepljiva masa curila niz noge. Pocrveneo je, osećajući se neprijatno. Osmehnula se i naredila mu da liže spermu sa njenih nožnih prstiju i nogu, a on se odmah povinovao, kušajući svoju spermu i njena prljava stopala.

Ustala je čim je skinuo svu spermu sa nje, podešavajući svoju odeću. „Bilo je zabavno braco!“ Nasmejala se. „Vidimo se ponovo sledeći put.“ Namignula je, pre nego što je izašla kroz vrata i ostavila zbunjenog brata da i dalje kleči na podu.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Osobni kontakti

Aaaaaaaa nemoj :)