sestra spava gola

Pre otprilike godinu dana, moja starija sestra Aleksandra izgubila je muža u nesreći na poslu. Srećom, firma je odlučila da plati pozamašnu sumu kako ih ne bi tužila. Tako da je, nakon godinu dana tuge i teškog perioda života, ona odlučila da se vrati na fakultet i da ga napokon završi i uzme diplomu. Iznajmila je mali stan u blizini fakulteta i počela da pohađa predavanja.

U tom periodu došlo je vreme za mene da završim srednju školu i primljen sam na isti taj fakultet. Aleksandra je bila stvarno srećna i rekla mi je da mogu da stanujem kod nje jer je imala sobu viška u stanu koji je iznajmljivala. U početku sam se nećkao. Aleksandra je držala mesto veoma lepo i čisto, bilo je odlično namešteno… ali vukla me je moja sloboda.

Ipak, uverila me je da ona nije stroga kao mama i da mogu da dolazim i odlazim kako mi bude odgovaralo. Pošto sam mogao da uštedim priličnu sumu novca deleći troškove i kiriju na pola, prihvatio sam i uselio se kod nje sredinom septembra. Imao sam svoju sobu, ali smo morali da delimo kupatilo.

Brzo smo ušli u rutinu zajedničkog učenja svake večeri. Naravno, znali smo i da se zabavljamo. Ja sam povremeno sa ekipom išao u izlaske, a mirnije večeri bismo proveli zajedno, išli u bioskop ili na večeru. Aleksandra se razume i voli da popije dobro vino tako da sam uz nju i ja naučio da uživam u tome. Zaista mi se svideo život sa Aleksandrom. Odlično smo se slagali u svemu. Ali problemi su nastali otprilike 2 meseca nakon što sam se uselio.

**

Počeo sam da je gledam na drugačiji način. Morate shvatiti da je ona mnogo starija od mene, nismo zajedno odrastali jer dok sam ja krenuo u osnovnu pkolu ona je već bila u ozbiljnoj vezi. Tako da su mnoge stvari koje su njoj bile normalne, za mene bile novost. Prvo sam primetio da često nosi majice bez grudnjaka. Takođe, njeni šorcevi su bili bezobrazno uski i kratki.

Pročitajte i ...  Moja sestra Ivana

Pola guzova joj je bilo na slobodi skoro sve vreme dok je u stanu. Takođe, nisam mogao a da ne primetim njene bradavice jer ili su bile tvrde pa se videle, ili su majice bile tako tanke da su se skoro providile. Znam da me je više puta videla kako joj buljim u grudi, ali nikada ništa nije rekla i nije se trudila da promeni stil oblačenja. jebozovna seksi seka

Jedne noći sam do kasno bio budan i učio za veliki ispit. Aleksandra je izašla iz svoje sobe da uzme čašu vode. Nosila je vrlo tanku spavaćicu i na sebi je imala samo gaćice. Svetlo iz hodnika je bilo iza nje i jasno sam video profil njenih čvrstih grudi dok je pila vodu. Gledao sam u ovaj uzbudljiv prizor kada se okrenula prema meni. Hodala je prema meni: „Neki težak ispit?“

Odmahnuo sam glavom i pokušao da budem diskretan dok sam bacao pogled na njene velike areole koje su se jasno videle kroz tanak materijal. Aleksandra je nastavila sa ćaskanjem nekoliko minuta, a zatim se vratila u svoju sobu. Njene divno oblikovane grudi bile su sve o čemu sam mogao razmišljati nekoliko minuta. Konačno sam se vratio svojoj knjizi.

**

Sledeće večeri, Aleksandra je sedela za stolom jer je na mene bio red da spremam večeru. Počeli smo da pričamo o svemu i ćaskanje je „evoluiralo“ u zabavljanje i naravno SEKS! „Od kada je moj… nisam bila ni sa kim. Teško je to… moraću baš dobro da upoznam tog nekog pre nego što imam seks sa njim. Većina muškaraca mojih godina hoće da uskoči u krevet na prvom sastanku a meni to nikako ne odgovara. Šta je sa tobom? Imaš li neku?“

„Pa viđao sam se sa tom jednom… ali nemam devojku. I ne tripujem da prvi put mora biti iz ljubavi mada kažu da je seks tada bolji.“

Pročitajte i ...  Da li je incest greh - 2. deo

Sestra me je pogledala. „Kako misliš Prvi Put?“

Rekao sam joj da sam nevin. Pred njom se ničega nisam stideo i čak sam se osećao dobro kad sam joj priznao. „Hvala ti što deliš ove stvari sa mnom. I ne brini, ima mnogo više osamnaestogodišnjih devica nego onih koji će to priznati.“ Oboje smo se smejali na to i nazdravili dobrim vinom.

Posle večere smo zajedno pospremili i ja sam seo za sto da radim neke zadatke iz statistike. Aleksandra je otišla u svoju sobu i izašla nekoliko minuta kasnije obučena u bade mantil. Legla je na sofu i počela da čita knjigu. Bila je samo par metara od mene. Soba je kombinacija dnevne sobe/trpezarije.

Posle nekih sat vremena primetio sam da je zaspala. Otvorena knjiga ležala je na njenim grudima, ali ono što mi je privuklo pažnju su bile njene noge. Noga najbliža meni bila je savijena u kolenu i bila je gola skoro do kuka. Njen ogrtač je bio otvoren ali sa svoje pozicije nisam mogao da vidim koliko.

Razmišljao sam o tome nekoliko minuta. Aleksandra se nije pomerala i činilo se da duboko spava. Nisam mogao više da odolim iskušenju. Tiho sam ustao i otišao do podnožja sofe. Aleksandra nije nosila gaćice! Pogledao sam njena glatka bedra i podizao pogled do njene fascinantne pičke. Mogao sam da vidim njene usne kako vire. Pičkica joj je bila dlakava ali veoma veoma uredna. Divno podšišana činila je sjajan trougao iznad njene vagine.

Moja erekcija je počela da pulsira ali kada je Aleksandra počela da se kreće, brzo sam se vratio za sto. Kada sam seo u stolicu i ponovo je pogledao, ona me je gledala sa osmehom na licu. Pokrila se: „Izgleda da me je ova knjiga baš uspavala.“ Ne znam zašto ali imao sam osećaj da je želela… možda čak i planirala da vidim njeno telo.

Pročitajte i ...  Istinita Priča - Ja i Moja Sestra

** sestra spava gola

Sledeće jutro je samo potvrdilo moje uverenje. Znao sam njen raspored i da je imala čas i da bi trebalo da ustane iz kreveta do osam. Otišao sam u njenu sobu da je proverim. Njena vrata su bila napola otvorena pa sam ih do kraja gurnuo i video da leži na leđima pokrivena od struka nadole. Njene gole grudi bile su kao magnet za moje oči. Njene velike preplanule areole okruživale su njene male smeđe bradavice. Njene grudi su bile divno okrugle.

„Aleksandra. Aleksandra, zar nemaš predavanje ujutru?“

Brzo se probudila i rekla: „O Bože, koliko je sati? Ufff… dobro je! Još uvek mogu da stignem.“ Ustala je i protegla se POTPUNO GOLA. Zatim je polako otišla do svog ormara da uzme neku odeću. Iako je bila potpuno gola nije joj smetalo što sam tamo i gledam je. Dok je prebirala po svojoj garderobi, pitala me je: „Hoćeš li mi skuvati kaficu jednu jaku dok se spremim?“

Otišao sam a ona se pojavila u kuhinji posle 10ak minuta. Dok je odlazila, poljubila me je u obraz i rekla: „Hvala što si me probudio.“ Uputila mi je veliki topao osmeh. Očigledno je nije bilo sramota, što sam je video golu, naprotiv. Bio sam milion posto siguran da je sve to isplanirala!

Kraj 1. Dela

Za Drugi deo priče kliknite baš OVDE.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

3 thoughts on “Moja starija sestra Aleksandra 1. Deo”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)