brat lekar je jebe u ordinaciji

Ja sam 32-godišnji lekar i radim u privatnoj ordinaciji. Visok sam, velikih ruku i prilično privlačan momak. U braku sam 5 godina i moja žena je advokat i radi za jednu veliku poznatu firmu. Bili smo srećni u braku i naš seksualni život je bio odličan sve do pre otprilike godinu dana, kada je saznala za noćnu vezu koju sam imao sa koleginicom dok je ona bila van grada na nekoj međunarodnoj konferenciji.

Nemamo dece jer smo oboje veoma vođeni karijerom i još uvek smo zauzeti poslom. Imam jednu sestru koja je 4 godine mlađa od mene. Udala se odmah posle fakulteta za veoma bogatog farmera i nije radila ni dana u životu. Vidim je par puta godišnje na porodičnim okupljanjima ili kada ih posetimo na farmi. Uvek joj dam kompliment za njen zapanjujući izgled i način na koji se brine o svom telu.

Pošto sam lekar, svakodnevno viđam mnogo lepih žena, ali moja mlađa sestra je izuzetna. Pre dve nedelje dobio sam poziv od nje i rekla mi je da će sutradan prisustvovati poljoprivrednom sajmu u mom gradu i da bi voleli da provedu veče sa nama i da ostanu kod nas na par dana. Trebalo je da stigne rano uveče.

Kasno tog popodneva, dok sam se spremao da završim administraciju u ordinaciji, požurila je do mene, žaleći se da ima strašne bolove u leđima. Nikada ranije nisam lečio nikoga od članova moje porodice, samo poneka tableta tu i tamo ako sam mogao da im prepišem. Činilo se da ima strašne bolove i rekao sam joj da legne na moj kauč za pregled kako bih je na brzinu pogledao.

Dok je ležala, ponovo sam se divio divnom telu svoje sestre, a posebno njenim dugim vitkim nogama i zaobljenom zadnjicom. Pregledao sam joj leđa i otkrio da ima jak grč mišića i predložio sam da joj dam injekciju da ublaži grč i bol. Ona je pristala i pitala me da li da sedne, stoji ili legne.

Zamolio sam je da legne, da ne napreže mišiće, kao što svi radimo u strahu od igle. Moja sestra je imala suknju i zamolio sam je da mi je malo spusti, da joj ubrizgam u guzu. Zakikotala se i rekla da ne može da spusti suknju i da će morati da je podigne i da mi pokaže celo dupe. Nervozno sam se nasmejao i primetio da su mi dlanovi počeli da se znoje. Nisam bio siguran da li je to zbog činjenice da je to bila moja sestra ili me je ovaj neuobičajeni scenario zaista palio.

Pročitajte i ...  Pošteni Kradljivac Gaćica 3. Deo

Jedno je bilo sigurno; Bio sam uzbuđen znajući da ću videti njeno lepo dupe. Sledećeg trenutka je podigla suknju, a ja sam hvatao vazduh kada sam primetio da nema gaćice. Počela je da mrmlja da se izvinjava što nije nosila gaćice i davala je neke čudne izgovore koje nisam ni slušao. Srce mi je tuklo u grlu, ali sam se pretvarao da je to najnormalnija stvar na svetu. divna sekina guza

Okrenula se na bok prema meni dok sam počeo da pripremam injekciju. Pretvarao sam se da ne gledam, ali sam mogao da vidim mali deo tamnih stidnih dlačica što je odmah pogoršalo situaciju, jer me je strašno napalilo. Odjednom niko nije govorio. Moglo se čuti kako igla pada. Počeo sam da se znojim i ruke su mi drhtale. Prešao sam do kreveta i rekao joj da može da me uštine ako boli.

Odmah me je uhvatila za nogu i zamolila me da budem nežan. Ubo sam je i ona mi je stisnula nogu, toliko da me je stvarno zabolela. Osećao sam da je jako napeta pa sam stavio dlan na levi guz da je smirim. Mogao sam da vidim i osetim kako se naježila njena lepa guza. Brzo sam izvukao iglu i levom rukom počeo da trljam to mesto vatom, dok sam desnom rukom nežno stiskao njenu guzu.

Počela je da se opušta dok sam joj polako trljao/masirao zadnjicu. Lagano je popustila stisak na mojoj nozi i mogao sam da osetim kako mi vrhovi prstiju miluju natkolenicu i zadnjicu dok sam nastavljao. Ovo me je zaista napalilo i mogao sam da osetim kako mi kurac postaje sve tvrđi. Moje međunožje je bilo oko par centimetara udaljeno od njene kosti kuka i karlice. Mogao sam da stanem baš tu, ali sada sam se napalio preko svake mere.

Pročitajte i ...  Sestra Angela

Moji prsti su takođe bili na auto-pilotu na sestrinom dupetu dok su pravili lagane pokrete u svim pravcima. Sledećeg trenutka je uzdahnula i njena kost kuka se pritisnula pravo u moje međunožje. Hteo sam da se pomerim unazad, ali sam stao na trenutak i onda shvatio da je osetila kako joj kurac pritiska u kuk.

Počeo sam da se vraćam veoma polako da vidim šta ona radi, a onda sam osetio kako se njeno telo kreće prema meni, a kost kuka mi je ovaj put još jače gnječila kurac. Odlučio sam da ostanem na mestu i počeo sam otvorenije da milujem njenu guzu. Takođe sam malo razdvojio noge i odmah se njena ruka pomerila između moje zadnjice, a njeni prsti su dodirivali moja jaja. Niko od nas nije rekao nijednu reč dok smo oboje nastavili sa istraživanjem prstima.

Pomerio sam ruku niz njeno dupe i počela je polako da širi noge. Mogao sam da osetim toplotu njene pice na prstima, a zatim i vlažnost. Moj penis se nehotice trzao i bio sam siguran da čujem tihi jauk koji joj izlazi iz usta, a onda se ona još više približila meni. Hteo sam nešto da kažem, ali nisam mogao. Sada sam je milovao po natkolenici i klizio prstima kroz njenu pukotinu, slobodno dodirujući njene vlažne usmine.

Još više je otvorila noge i tada sam osetio njenu drugu ruku kako ulazi između nas. Pomerala je ruku sve dalje i dalje dok nije dodirnula moj besni kurac sa strane. Moj penis se sada nekontrolisano trzao. Malo sam se pomerio unazad i njena ruka je odmah uhvatila moj kurac. Uz to sam uvukao prst u njenu sada natopljenu pičku i palcem milovao njen anus.

Ubacio sam prst u njenu picu i počeo da milujem njen nabrekli klitoris sa dva prsta. Mogao sam da osetim kako petlja po mojim pantalonama, pokušavajući da mi oslobodi kurac. Ponovo sam se pomerio unazad, a ona mi je otkopčala dugme i zavukla ruku u moje bokserice da mi oslobodi kurac. Povukla me je i prvi put sam je pogledao u oči. Jasno mi je dala do znanja da želi da mi sisa kurac i ja sam se pomerio gore tako da je moj penis bio ispred njenih usta. brat lekar je jebe u usta

Pročitajte i ...  Mama se Potpuno Promenila 3. Deo

Odmah je počela da ljubi moj kurac i prima ga uzima u usta. Moji prsti su sada mahnito tucali pičku moje male sestre i ona mi je dala najbolje pušenje koje sam ikada imao u svom životu. Imao sam iznenadnu želju da isteram svoju sreću i jako sam želeo da osetim njen ukus pičke, pa sam pre nego što bih joj svršio u usta, nežno stavio ruku na njen klit i rekao joj da i ja moram nju da probam.

Gotovo je nevoljno pustila moj kurac, ali ga je držala u ruci dok sam se saginjao da je istražujem jezikom. Glasno je stenjala dok sam joj jako sisao klitoris i jebao je jezikom narednih nekoliko minuta. Onda me je povukla i rekla mi da želi da zajedno doživimo vrhunac. Sela je i podigla stopala sa kreveta, a zatim ih povukla da otkrije najlepšu picu koju sam video u dugo vremena, pozivajući me da je pojebem. brat lekar je jebe u ordinaciji

Potpuno sam spustio pantalone i ušao u nju a tad su se i naše usne našle. Dok smo se intimno ljubili, zabijao sam penis duboko u njenu picu. Uzdisala je, stezala me njome, bila je očigledno iskusna jebačica i to me je na neki način činilo ponosnim. Volela je kurac i uživala je u njemu.

Posle samo nekoliko minuta napetog incest seksa mogao sam da osetim kako se napinje i znao sam da mogu da svršim u nju. Zajedno smo dostigli vrhunac u vulkanskoj erupciji. To je bio najslađi i najerotičniji seks koji sam imao celog života. Nasmejala mi se i počela da se oblači.

„Vidimo se kod kuće“ bilo je sve što je rekla i ostavila me tamo samog.

Ono što se dogodilo te noći je priča za neki drugi dan.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Osobni kontakti

Aaaaaaaa nemoj :)