tata se nabija u pičku

Đorđe je oduvek bio dobar čovek, ali je istovremeno sebe smatrao pragmatičnom osobom. Na primer, Đorđe nije gajio iluzije da seks sa njegovom zgodnom 19-godišnjom ćerkom u stvarnom životu ne bi bio prepun trauma, neprijatnih posledica i užasa, ali je mogao nasamo da ceni čistu seksualnost milovanja svog kurca dok je zamišljao da je duboko zakopan u ćerkinu usku pičkicu.

Đorđe je inače bio onaj tip dobrog oca koji je vozio svoju ćerku na fakultet iako je vožnja trajala dobrih 6 sati i morao bi da ide autobusom kući, pošto je njegovoj ćerki bio potreban auto tokom tog semestra. Imala je smeštaj par kilometara od studentskog grada pa je automobil bio obavezna stvar.

Mia, Đorđeva ćerka, sedela je na zadnjem sedištu jer joj je bilo mučno na prednjem. Već posle neka 3 sata molila je oca za pauzu. „Molim te tata. Znaš da mrzim duge vožnje kolima, posebno ovako kasno. Ništa se ne vidi. Možemo li, molim te, da prespavamo u nekom motelu i vozimo se sutra ujutru?“

Đorđe je kiselo uzdahnuo ali je znao da će ona na kraju pobediti. Ali joj nije previše zamerio, jer je bio srećan što je dobio priliku da provede noć sa svojom ćerkom pre nego što se vrati na fakultet. „U redu dušo“, odgovorio je Đorđe. „Skrećemo kod sledećeg znaka za motel koji vidimo.“

Svega petnaest minuta kasnije smestili su se u motelsku sobu sa jednim bračnim krevetom. Ta soba je jedina bila dostupna u tom malom i neuglednom motelu. Istini za volju, to je bila više mala koliba nego soba u motelu.

„Uhhh, samo želim da se naspavam. Sutra taman stižemo na vreme za predavanje“, rekla je Mia, osvrćući se i gledajući otrcanu sobu.

„Slažem se draga“, rekao je Đorđe, „ali nisam siguran u veličinu ovog kreveta.“

Pročitajte i ...  Novogodisnja noc sa tatom

„Ma ne brini tata, taman ćemo biti jedno uz drugo. Ovde nije baš toplo“, rekla je Mia, kao da je deljenje kreveta sa ocem sasvim normalno u njenim godinama.

Još petnaest minuta kasnije Đorđe je pokušavao da sakrije svoju napetu erekciju od svoje ćerke. Svo to njegovo maštanje o vrućoj pički njegove ćerke nije očekivalo ovakvu situaciju! Đorđe je naravno zatvorio oči i pokušao da zaspi, nadajući se da će misli odleteti i da će mu se kurac spustiti.

Mia se u jednom trenutku trgla iz sna i čula kako njen otac počinje da hrče. Pitala se zašto joj je tako hladno okrenuo leđa. Prebacila je ruku je preko njegovog uspavanog tela i malo ga mazila dok slučajno nije zakačila nešto pri donjem delu njegovog stomaka. Da, osetila je njegov tvrdi penis ispod jorgana. ćerka drka na tatu

Većina ćerki bi odmah okrenule glavu, ali ne i Mia. Ona se zlobno nacerila. I ona je imala svoje prljave fantazije, posebno kada je shvatila da njeni vršnjaci nisu baš sjajni ljubavnici. Čak je i sama doživela orgazam kada je zamišljala očev kurac. Miina pica je postala mokra i natečena od saznanja da je njen tata tvrd kao kamen pored nje u krevetu. Njen otac se potom brobudio ulsed mokrih zvukova koji su dopirali iza njega.

Čuo je ćerkine male prste kako se trljaju oko njenog natečenog klitorisa i pšovremeno se zabijaju duboko u njenu osetljivu i napaljenu vaginu. Bila je spremna. Njegova ćerka je masturbirala pored njega! Progutao je pljuvačku i uspevao da se ne dodirne sve dok se ona nije otkrila i zapljusnula ga mirisom svoje mokre pičke. Ta je kap prelila čašu i on je počeo da drka kurac kroz tanke bokserice.

Pročitajte i ...  TATA

Oboje su uzdisali i više se praktično nisu krili. Pogledi su im se sreli i oboje su bili obavijeni taboo mislima. Mia je tada opkolila svog tatu koji je ležao na leđima. Desnom rukom je povukla njegove bokserice i erekcija mu se oslobodila. Hvatajući očevu erekciju desnom rukom, poravnala je njegov kurac svojom rupom. ćerka jaše tatinu kurčinu

Bio je u šoku, širom otvorenih očiju od užasa, nesposoban da ispusti ni zvuk. Mia se polako spuštala na kurac svog oca i gledala kako se njegove oči spuštaju nadole ka prizoru njegove muškosti kako klizi u vaginu njegove ćerke. Đorđe nije mogao da veruje da se ovo zaista dešava, ali pulsirajuće zadovoljstvo njegovog kurca učinilo je to neospornim.

Zajahala je njegov kurac spretno i sa glasnim uzdahom. Spustila je dlanove na njegove grudi i počela veoma snažno i brzo da izdiže guzu i da se nabija na tatinu kurčinu. Svakim udarom sve više se vraćao u realnost dok posle par minuta nije postao potpuno svestan – njegov kurac je bio u ćerkinoj pički!

Na Miino oduševljenje, Đorđe ju je zgrabio i povukao prema sebi, čvrsto je zagrlivši. Prevrnuo ih je u malom krevetu i Mia je zacvilila kad se našla na leđima, sa velikim tatinim telom na njoj, i kitom u njoj. Zatvorila je oči i predala se osećaju primanja tatinog kurca, dok je on glasno stenjao. Đorđe je jebeno uživao. Njegova ćerka, iako je imala 19 godina, i dalje je bila njegova devojčica, ali je imala i zgodno telo i očigledno dosta seksualnog iskustva. Obožavao je njenu usku glatku pičku.

Kao otac, njegov posao je da je zaštiti, ali u tom trenutku sve što je želeo bilo je da je napuni svojom spermom. Mogao je da vidi nesigurnost na njenom licu kada je shvatila da možda nije spremna da njen tata napuni njenu picu svojim semenom, ali tucao ju je jače da bi joj dao do znanja da to više nije njen izbor. tata se nabija u pičku

Pročitajte i ...  U Skrivenoj Kolibici sa Bratom

Odustala je od bilo kakvog predomišljanja kada je doživela orgazam tako nabijena na tatin kurac. Đorđe je osetio da se i sam približava orgazmu. Labavo je stavio jednu ruku oko grla svoje ćerke, tako da je mogla da diše, ali nije mogla da se pomeri, a svoje poslednje poteze činio je sporim ali jakim. Poslednjim udarcem ostavio je svoj kurac duboko unutra i tada su oboje osetili kako mu kurac pulsira i pumpa spermu u nju.

Đorđe je nekoliko debelih vrelih mlazova uprskao u ćerkinu nezaštićenu vaginu. Gledali su se u oči u tom trenutku incestuozne tmurnosti… ali onda je Đorđe nastavio da je jebe jer njegov kurac nije omekšao. Mia je počela da cvili a Đorđe je počeo jače da jebe, drugi orgazam je došao brzo i niotkuda. To mu se nikada nije desilo. Uvek je zahtevao barem 10 minuta pauze, ali ne i ovaj put.

Njegova napaljena ćerka pokrenula je nešto duboko u njemu zbog čega je poželeo da je jače pojebe i ponovo svrši. Srušio se na nju, a njeni jecaji su se ublažili dok joj se telo celo ttreslo od neopisivog uzbuđenja. Njegov kurac, još uvek tvrd u njegovoj ćerki, pulsirao je…

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)