lizanje pičkice svoje nevine čerke lezbejke

Otkad mogu da se setim uvek smo bili samo nas dve, ja Valerija i moja mama Marija. Mama nije imala braće ni sestara, a njeni roditelji su davno preminuli pre nego što sam ja uopšte rođena. Kada je moj tata pobegao ubrzo potom, njegovi roditelji, braća i sestre su prekinuli kontakt sa mamom, jer ja se nikada u životu nisam videla ni čula ni sa kim od njih.

Mama je, iako bez ičije pomoći, nekako završila poslovnu školu i onda dobila dobar solidan posao odmah nakon toga. Imala sam sve što mi je trebalo tokom odrastanja i činilo se da je mama uvek stavljala moje potrebe ili želje na prvo mesto ispred svojih. Ona me je rodila u svojoj devetnaestoj godini života, tako da je sa trideset sedam godina još uvek bila mlada i veoma lepa.

Iako sam ja bila slatka sa svojim sitnijim telom, peščano plavim pramenovima i nežnim malim grudima, moja mama sa svojom dugom plavom kosom i velikim sisama bila je jebeno prelepa. Znala sam da se moja mama tokom godina mnogo žrtvovala za mene i kada sam odrasla, konačno napunila osamnaest godina i završila srednju školu, počela sam da shvatam da, iako je izgledala srećno većinu vremena, ona je sigurno osećala umor trudeći se da meni obezbedi srećno odrastanje.

Nikada se nije žalila na to, ali sam znala da bi joj sada dobro došla pauza. Često je radila prekovremeno, a ponekad mislim da je to radila samo da bi odložila dolazak kući i uvlačenje u taj usamljeni krevet svake noći iznova i iznova godinama i godinama. Nikada se ne sećam da je moja mama izašla na sastanak ili dovela muškarca kući. Bilo je trenutaka kada sam tu i tamo bila odsutna nekoliko dana pa pretpostavljam da je to bilo moguće, ali ja to nisam primećivala.

Mogla sam da vidim olakšanje u njenim očima i osetim ga u njenom dodiru kada je stigla potvrda da sam dobila punu stipendiju za fakultet. Bilo je skoro kao da je to ono na čemu je radila ceo život. Bila je presrećna i mogla sam da osetim blistavu energiju čistog zadovoljstva i potpune slobode kako zrače iz njene duše.

Osećala je kao da je njen posao konačno završen i da je sada mogla potpuno da se opusti i uživa u životu. Bila sam veoma srećna zbog nje jer je tokom poslednjih godinu dana postalo bolno očigledno koliko se navikla na usamljenost i znala sam da joj je očajnički potrebno da pronađe nekoga koga bi ponovo mogla da voli i da uživa u životu. majka i ćerka zagrljene

Pročitajte i ...  Moje prvo brijanje.. sa Mamom

Kao što rekoh na početku, tokom godina smo bile samo ja i ona i skoro niko drugi kome bismo se obratile za razgovor, mnogo toga smo delile zajedno, a ponekad kada je bila malo pripita posle čaše ili dve vina nije pokušavala da to sakrije od mene da je bila veoma usamljena u spavaćoj sobi i da se nadala da jednog dana neće morati toliko da radi i da će moći da odvoji vreme da pronađe i upozna nekoga ko bi se lepo ophodio prema njoj.

Iako smo ponekad delile mnogo toga, uopšte nismo otvoreno razgovarale o seksu, ja sam još uvek bila nevina i ona je to znala, ali to je otprilike bilo što se tiče te teme. Mama definitivno nije imala seks ni sa kim, tako da se činilo da se to nikada nije tako često pojavljivalo u razgovorima. Ja zaoravo uopšte nisam bila dobro obrazovana kada je u pitanju seks, nikada nisam odvojila vreme da izlazim sa momcima i uložila sam skoro svu energiju u svoje studije.

Mama i ja smo delile jedini kompjuter u kući, tako da se nisam usuđivala da gledam pornografiju iz straha da ona ne sazna za to. Sećam se jedne posebne večeri, nakon što je popila skoro celu flašu vina za večerom, izašla iz kupatila i osluškivala pred njenim vratima misleći da ona plače. I taman pre nego što sam se okrenula da odem, shvatila sam da ona zapravo masturbira.

Sećam se da sam tada pomislila da, iako sam jedva znala šta to znači, iz nekog razloga mi je pomisao da to radi moja sopstvena mama postala veoma uzbuđujuća, a kasnije, dok sam se svlačila da bih se istuširala, bila sam šokirana kada sam primetila da su mi gaćice vlažne.

***

Moja mama i ja smo se veoma zbližile tog leta i do danas sam još uvek pomalo zbunjena kako je sve išlo od apsolutno ničega do laganog početka i na kraju do eskalacije. Da li je to bilo zato što smo bile toliko bliske jedna sa drugom sve ove godine a ja sam se spremala za odlazak na studije? Ili je to jednostavno bio način na koji smo se uvek osećale, ali smo bile primorane da to krijemo jer je društveno neprihvatljivo?

Pročitajte i ...  Sekin Povređen Zglob 4. Deo

Mislim da niko od nas nije bio mnogo svestan činjenice šta se zapravo dešava između nas dok nismo ugazile duboko u to. Koliko se sećam, sve je počelo prilično sporo sa samo malim zagrljajem ili brzim poljupcem u obraz koji se činio da se zadržao samo malo duže nego obično. Iznenadna praksa koju smo započele da jedna od nas gotovo neprestano pruža ruku i nežno miluje drugu po kosi bio je čin koji skoro nikada ranije nismo radile. poljubac majke i ćerke

Za kratko vreme uz usputni dodir ovde ili tamo ili blagi stisak koji je strastveno pekao kožu pri kontaktu, sve bi to počelo da tinja i gori do našeg sledećeg takvog dodira. Ubrzo smo obe ustajale ranije nego obično i doručkovale, još uvek polu obučene u naše prozirne ogrtače koji su bili neoprezno nabačeni preko naših kratkih tankih spavaćica, ali namerno ostavljeni odvezani da bi otkrili naše ukočene tvrde bradavice i omogućavaju da s vremena na vreme brzo zavirimo jedna drugoj u gaćice.

Često bismo se mazile na kauču kasno uveče tako obučene dok smo zajedno gledale televiziju i nežno češkale jedna drugu po golim butinama. Naši spori, nežni poljupci za laku noć u obraz ubrzo su prešli na razdvojene usne u mraku i tiho bi se zadržavali tamo par sekundi pre nego što bi se rastali tokom noći.

A onda samo nekoliko kratkih noći i nekoliko toplih poljubaca kasnije, iznenada se pojavila meka drhtava ruka koja je tako nežno stiskala nečiju dojku dok smo se nežno ljubile u usne, a zatim se ponovo polako razdvojile i tiho skliznule u noć. Televizijske večeri su ubrzo postajale sve kasnije i kasnije dok smo se mazile, ljubile i nežno grickale jedna drugu za uši, sise, a zatim nežno štipale i trljale bradavice.

Kada je mama jedne noći iznenada krenula rukom dole, pomerila pojas mojih gaćica i samo ih držala tako, znala sam da želi da spustim ruku na ribicu i osetila sam kako je drhtala od glave do pete dok sam to radila, a onda sam ja učinila isto za nju i sedele smo zajedno u mračnoj dnevnoj sobi i tiho masturbirale zajedno i brzo sam doživela svoj prvi orgazam! Gaćice su ubrzo postale prošlost jer smo obe prestale da ih nosimo i jednostavno bismo otvoreno ležale na kauču zajedno sa našim nogama široko raširenim stenjajući jedna drugoj na uho i masturbirajući zajedno držeći se za ruke samo uz svetlost od TV-a.

Pročitajte i ...  Mamina lekcija kroz Bol

Nakon kratkog vremena, jedne noći nakon što smo obe upravo svršile na svojim prstima, izvukla sam maminu ruku iz njenih glatkih nabora i prinela njene lepljive vlažne prste mojim ustima, i počela nežno da ližem i sišem njene slatke izlučevine sa njih. Videla sam gorući pogled u njenim očima dok sam polako podizala sopstvene mokre prste do njenih vlažnih razdvojenih usana gde ih je nestrpljivo usisala u svoja vrela otvorena usta i pažljivo ih lizala za mene. lizanje pičkice svoje nevine čerke lezbejke

Sledeće noći smo po prvi put počele da ližemo sokove ali sa izvora. Mama je naravno prva preuzela kontrolu kada je polako počela da me ljubi niz moj stomak ka mom mokrom međunožju, odjednom sam shvatila da sam samo nekoliko kratkih sekundi udaljena od toga da moja sopstvena majka prvi put proba moju vruću malu pičkicu.

Bože, pomislila sam, kako su se stvari drastično promenile za samo nekoliko kratkih nedelja!! Ona je mahnito lizala moju pičku dok sam joj ja iznova i iznova svršavala na lice, jezik i usne! Gutala je moje sokove i smeškala se kao da je to najnormalnija stvar na celom svetu. Te noći sam svršila toliko puta da sam spavala do podne sledećeg dana.

Sada sam samo morala da smislim kako da nagovorim mamu da pođe sa mnom jer nisam imala nikakvu nameru da idem sama bez nje na fakultet u drugom gradu!!!

***

Hvala vam što ste pročitali moju priču. Svi komentari su dobrodošli, dobri ili loši.

Elza99

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

6 thoughts on “Usamljene Mama i Ćerka”
  1. Ako je prica stvarna onda je extra, pre par godina sam upoznao prelepu crnogorku koja ima sex sa cerkom, inace i sam obozavam incest i probao sa sestrom od ujaka

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)