tetka ga prima u šupak

Možda je to moja zavisnost, ne znam, ali ne mogu da vidim prelepu tvrdu kitu, a da ne želim da je osetim u sebi. Kada vidim tvrdu kurčinu sa natečenim glavićem i venama koje pulsiraju, želim da je gurnem u grlo, da je još više očvrsnem i oližem pre nego što je zaronim u svoju vrelu pizdu. A ja bogami nisam ni izbirljiva, čak ni kada je u pitanju kurac mog 22-godišnjeg sestrića.

Ivan je došao u moj grad pa je bilo logično da bude kod mene dok posećuje neke prijatelje u okolini. Jedva da sam ga i viđala tih prvih dana jer je bio napolju cele noći, a ponekad se uopšte nije ni vraćao. Više puta bi osetila na njemu miris parfema neke verovatno lake ženske. Ali to je bilo i logično jer Ivan je bio visok mišićav mladić, dobrog izgleda i lepih očiju.

Kada sam ja bila u njegovim godinama, on je bio upravo tip sa kojim sam pokušavala da se skontam i da se pojebem. Što se mene tiče, 20 godina kasnije, još uvek imam lepo telo, ali izgleda da mladi momci ne žele staricu poput mene. Makar nisam primećivala da me mnogo merkaju.

Poslednjeg dana Ivanovog boravka spavao je na kauču u dnevnoj sobi samo u svojim boksericama. Zaspao je, verovatno pijan, posle noći provedene u gradu. Jutro je odavno poodmaklo i morala sam da ga budim. Kad sam mu prišla da ga probudim zbog povratka kući, zatekla sam se kako u neverici buljim u njegove bokserice. Imao je ozbiljan slučaj jutarnje erekcije. Njegov uspravan kurac je izlazio iz gaća. sestrićev debeo kurac

Bio je masivan.Dugačak i veoma debeo. Glavić nabrekao i prelep greben koji je izgledao tako privlačno. Buljila sam u njegov kurac dobrih pet minuta razmišljajući da li da uradim ono što mi je moja pica govorila da uradim. Bio je to moj sestrić, ali nisam mogla da dozvolim da ovo čudovište ode kući bez da se malo poigram.

Pročitajte i ...  Tetkina Intimna Potreba

Skinula sam se i trljala svoju već mokru pizdu dok sam gledala kurac koji je pulsirao i virio izvan bokserica. Klitoris je poskočio kada je moj prst prešao preko njega. Kleknula sam ispred kauča i polako obavila prste oko njegove široke kite. Moji prsti nisu napravili pun krug oko njega, ali moje usne svakako jesu. Ovlažila sam usne i uzela njegovu glavu u usta. Dok mi je jezik prelazio preko njegove glave, on se probudio i stenjao dok sam sisala i lizala njegovu natečenu kurčinu.

„TETKA?! Koji kurac? Jel ja sanjam!? Ovo je ludo!“

„Nije važno… neka bude san ili java, kako hoćeš. Samo ćuti i uživaj dragi. Previše ti je lep kurac da bih mogla da izdržim bez da ga osetim.“ rekla sam i ponovo nastavila da gutam tu vrelu kitu.

Njegov odgovor je bio da obuhvali moju glavu, počupa me za kosu i duboko mi nabije kurac u grlo. Gušila sam se, ali on nije popuštao niti sam ja želela da to učini. Bio je grub i svidelo mi se to! Moja pljuvačka ga je učinila glatkim, a moje ruke su klizile gore-dole po njegovom penisu zajedno sa mojim ustima. Osećala sam divan slan ukus njegove pre-sperme i znala sam da ga što pre moram osetiti u sebi. tetka i duboko grlo

Povukla sam mu noge i okrenula ga da stane u poziciju. Sedeo je zabačene glave i stopalima na podu, a predmet moje želje mu je strčao ka plafonu. Opasala sam ga licem prema njegovim stopalima i pustila da se glavić samo nasloni na prorez moje pulsirajuće pice. Ispružio je ruku, zgrabio me za kukove i povukao dole jednim snažnim udarcem. Nabio je moju pičku na svoj dugi tvrdi alat, i uprkos vrisku koji sam ispustila od šoka, osećalo se neverovatno.

Pročitajte i ...  Moja tetka

Njegova glava je širom otvorila moju macu, a njegova mesnata osovina me potpuno ispunila. Nisam ga baš jahala, ali sam mu dozvolila da me baca gore-dole na svom kurcu kao da sam krpena lutka. Jebao me je moj mladi sestrić i volela sam svaku sekundu, svaki centimetar toga. Jedna njegova ruka je pustila moj kuk i njegov se dlan spustio na moje dupe uz snažan udarac. Šok od šamara uterao je moju picu u preopterećenje, i moj prvi orgazam me je prožimao.

Htela sam da usporim i pustim da se grčevi smire, ali on uopšte nije usporio. On je nastavio lrazvaljivati moju pičku, njegova jaja udaraju o moj klitoris. Jedan orgazam prelivao se u drugi sve dok nisam izgubila brojku koliko sam ih imala. Ivan me je povukao skroz dole na svoj kurac a zatim se posidao i gurnuo me na pod.

Moje telo je bilo slabo od orgazmičkog zanosa. Položio me je licem na pod sa mojim dupetom u vazduhu, a glava njegovog penisa je još uvek sondirala otvor moje pice. Koristio je glavu svog kurca da širi moje ljubavne sokove na moj šupak, a onda je kitu premestio na moju drugu rupu. Sada je fin i gladak tvrdi falus nabio u moje dupe! Glava mu je delovala kao teretni voz koji pokušava da razdvoji moj jadni naborani anus, ali koliko god da je bolelo, istovremeno se osećalo divno. tetka ga prima u šupak

Vrištala sam i pomerala kukove kako bi ga dublje primala. Zabio je svoj penis do kraja u moje dupe pre nego što se nagnuo napred i pribio mi ramena o pod. Ivan me je koristio kao jebenu igračku kakva sam oduvek želela da budem. Njegov kurac mi je orao šupak dok nisam svršila i vrištala od oduševljenja. Počeo je da zabija dublje i jače, sve dok nisam osetila kako mu glavić otiče, a kurac mu se trzao kada je počeo da prska.

Pročitajte i ...  Moja životna priča

Njegova jaja pumpala su ono što se osećalo kao litar sperme duboko u moj rektum, i on se zadržao tamo nekoliko minuta pre nego što je njegov penis omekšao i ispao iz mene. Poplava njegovog semena potekla je niz moju guzu, i preko moje još uvek pulsirajuće pice. Bilo je nešto umirujuće u tom dok je izbijala iz mene.

Ležala sam, osećajući kako talasi zadovoljstva popuštaju dok je Ivan ustajao, obukao se i poljubio me u glavu govoreći: „Bilo mi je sjajno kod tebe tetka. Vratiću se sledećeg meseca. Ćaos.“ I otišao je.

I dan-danas maštam o ogromnom kurcu mog sestrića i osećam kako mi pička šiklja od iščekivanja njegove sledeće posete.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)