nabija dildo u maminu pičku

„Je li to moja košulja?“ pita Violeta dok njena ćerka ulazi u kuhinju samo u košulji i ružičastim gaćicama.

„Jeste mama“, odgovara ona prolazeći pored majke do frižidera. Ona ga otvara i izvlači bokal hladnog čaja. Violeta zatiče sebe kako zuri u ćerkinu guzu prateći zaglavljene gaćice između ćerkinih slatkih guzova. Kada shvati šta radi, odmahuje glavom i skreće pogled.

Kako mogu da razmišljam o njoj na taj način? – pomisli u sebi.

„Je li sve u redu mama?“ pita Sara.

„Ha? A da, sve je u redu.“

„Ništa, idem ja u krevet“, kaže Sara pijući čaj i ostavlja majku samu u kuhinji.

Violeta gleda svoju ćerku kako odlazi, ne skidajući pogled sa slatkog dupenceta. Sara je bila odsutna na fakultetu tek jedan semestar, ali deluje da se baš mnogo promenila. Do tog trenutka ni sama nije shvatala koliko je svoju ćerku smatrala privlačnom i lepom.

Sara je dosta toga nasledila od svoje mame, i podsetila je Violetu na njen izgled pre dvadeset godina. Ona uzdiše, spušta čašu i kreće ka spavaćoj sobi. Kada dođe u sobu, njen muž već spava. Razmišlja o tome da ga probudi primetivši da joj pička opasno vlaži ali ipak odluči da ga ostavi da spava.

Violeti je odbojno ali istovremeno i uzbuđujuće što joj je pička mokra od pomisli na ćerku i njeno telo. Leže i zatvara oči, počinje da zamišlja sebe sa Sarom i brzo zaspi. Budi se u nepoznato doba jer oseća kako joj jezik miluje usmine. Njene ruke instinktivno se spuštaju, misleći da je njen muž obrađuje oralno, pribija mu glavu u vrelu pičku.

Ali umesto da pronađe kratku podšišanu kosu, ona je iznenađena kada pod prstima oseti dugu mekanu kosu. Ona skače kao reakcija na to dok joj dve ruke miluju butine. „Mama, ja sam“, kaže Sara šapatom.

Pročitajte i ...  Lezbo Porodično Orgijanje

„Šta radiš?“ pita ona kćerku.

„Ne brini… čitam tvoje poglede, tvoje ponašanje… nisam više mala“, odgovara Sara. „Želela sam ovo da uradim odavno. Ali do danas nisam bila sigurna da li i ti to želiš. Više nemam sumnje..“

„Ja… Ali kako?? Dušo ja nisam sigurna da želim to“, izgovara Violeta, ali duboko u sebi zaista zna odgovor. liže mamu dok tata spava

Poslednji put je bila sa ženom još na fakultetu, ali to je bilo tako davno… plus ne treba objašnjavati koliko je ovo drugačije… ovaj put je to njena ćerka! Sara oseća nedoumicu koja se odvija na licu njene majke i da bi joj pomogla da odluči ona iznenada zavlači dva prsta duboko u majčinu pičku.

Violeta stenje i oblizuje usne. Oseća da ne sme dozvoliti da ovakva prilika ostane zauvek propuštena. „Uhhhh… polako… pazi da ne probudimo oca“, kaže ona.

„Ne brini mama, imam dovoljno iskustva.“

Ta izjava privlači njenu pažnju dok pokušava da se fokusira na ćerkin jezik, a Sarini prsti polako klize unutra. Sara uroni glavu unutra i jezikom trči po klitorisu svoje majke dok još uvek polako gura prste. Violeta se oseća kao da je u plamenu. Ona pokazuje svojoj ćerki da se popne na krevet i na nju. Ubrzo je ćerkina pička samo nekoliko centimetara od njenog lica. Više nema nazad! Ona zabija jezik duboko u mladu pičkicu i gladno liže.

Sara nemilosrdno nabija svoja dva prsta, masirajući unutrašnje zidove Violetine pičke. Njen jezik se vraća na rad na klitorisu. Violeta odavno nije imala ovakvu pažnju i ubrzo doživljava orgazme. Njeni sokovi stalno teku preko ćerkinih prstiju i niz bradu. Musava je od maminih sokova!

Mama nije toliko spretna i iskusna ali uspeva ćerki da izazove snažan orgazam. Uskoro je Violetino lice prekriveno debelim slojem ženskog ejakulata divne arome. Dok Violeta radi na pički svoje ćerke, Sara kaže: „Imam nešto posebno za tebe mama. Pođi za mnom.“ – mama i čerka polako ustaju da ne probude tatu i odlaze kod Sare u sobu.

Pročitajte i ...  Posle 18 godina Upoznala sam Mamu

Pre nego što Violeta uspe i da pita o čemu se radi, Sara ga već gura u maminu pičku. Masivni dildo od 18cm širi joj usmine i glatko klizi unutra. Dildo rasteže Violetine zidove kao nikada ranije. Njen muž ima prilično veliki penis, ali ni blizu ove veličine. Nikada nije imala nešto tako veliko ili dugačko u sebi. Poza 69 se nastavlja. Violeta zariva lice u pičku ćerke i nemilosrdno joj jede mokru vaginu.

dildo u maminoj guzi„Sviđa ti se ta mama?“ pita Sara. Violeta ne odgovara već samo jebozovno stenje i nastavlja da je liže. „I mislila sam da će ti se svideti“, kaže ona zavodljivo. „Da vidimo koliko ti se ZAISTA sviđa.“ Sa tim Sara počinje da nabija dildo sve brže i jače.

Violeta se migolji i trza od svog zadovoljstva dok joj ćerka sve više rasteže pičku masivnom igračkom. Violeta zabacuje glavu i sprema se da vrisne kada joj ga nabije, ovaj put između njenih guzova.

„Uhhh… To se čini kao dobro mesto“, stenje Sara. Ona tuca mamu u anus a povremeno ukljanja igračku i liže razjapljeni šupak.

„Liži tu malu maminu rupu.“ Violeta je iznenađena dominacijom svoje ćerke, ali je obuzeta zadovoljstvom.

Mamin šupak ima ukus ljubavi, a miris je opojan, skoro do te mere da poželi da ga proždere. Ona se migolji jezikom, kvasi ga i posle nekoliko minuta prelazi između šupka i pičke, sve dok ne izazove još jedan orgazam.

„Evo, stavi ga u mene mama.“ Ona daje Violeti masivni dildo.

Violeta ga uzima u ruke i kaže: „Hoćeš u guzu dušo?“

„Naravno da hoću mama“, odgovara Sara.

Violeta okleva, ali ako je to ono što Sara želi, onda će to Sara i dobiti. Ona pljuje i liže tesnu rupu pre nego što stavi gornji deo igračke. Primećuje da je dildo gladak, kao da je neka vrsta podmazivanja na njemu. Ona ga pritisne do kraja i polako počinje svoje putovanje. Sara stenje jer joj rupa ne popušta tako lako. Jauci njene ćerke povećavaju vlažnost već između njenih nogu i do lokve koja se već stvorila na čaršavima ispod nje. Na kraju se dildo probija i ostatak klizi pravo unutra.

Pročitajte i ...  Moja ćerka je izrasla u Drolju

Sara mora da zabije lice u dušek da bi vrisnula, ne od bola, već od zadovoljstva. „Jebi me mama“, stenje ona glasno. „Jebi me u dupe. Jebi me jako u dupe.“ Zahtev još više uzbuđuje Violetu i ona se povinuje, brzo zabijajući dildo. Ulazi i izlazi, sve brže i brže. Sara bukvalno iz pičke prska svuda po mami dok svršava. Njeni vrući sokovi teku niz grudi i niz stomak

Violeta je svršila samo od osećaja vrelih ćerkinih sokova na sebi. Sara klizi pored svoje majke i priljubljuje usne na njene. One se ljube nekoliko minuta, maze i grle. Sara polaže glavu na majčine grudi. „Ovo sam dugo čekala mama.“

„Volim te dušo“, kaže Violeta prolazeći prstima kroz Sarinu kosu.

„Možemo li ovo raditi češće?“

Violeta se smeje. „Samo moramo biti oprezne. Tata ipak ne bi trebalo da zna.“

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)