mama joj brije pičkicu

Često sam se pitala o svojoj seksualnoj fascinaciji sa roditeljima, osim očigledne privlačnosti nečega što se smatra tabuom i zabranjeno. Dok sam odrastala, bila sam srećna što su grudi počele da mi rastu veoma rano, već sam imala fine grudi sa 14 godina. Trenutno imam 22 godine i možete me zamisliti kao raskošnu devojku rumenih bradavica sa kovrdžavom kestenjastom kosom.

Moje seksualno buđenje vezano za roditelje mora da je bilo kada sam imala oko 18 godina. Bila sam u kupatilu sedela na WC šolji i uživala u dobroj erotskoj knjizi a usput sam mazila klitoris sa svojim gaćicama i farmerkama skupljenim oko kolena… i tada je iznenada u kupatilo upala moja majka potpuno gola. To je bio prvi put da samprimetila koliko je seksualno i lepo izgledala.

Imala je velike grudi sa dugim bradavicama i mali busen stidnih dlačica iznad pičke. Primetila sam da sa sobom nosi kremu za brijanje i brijač. Moja majka Sanja je rekla sa iznenađenim izrazom lica: „O, Marina, nisam znala da si ovde. Ne ustaj dušo, samo ću se istuširati.“ Prošla je pored mene dok sam pokušavala da sakrijem svoju pičku rukama.

Zakoračila je pod tuš. Bilo mi je neprijatno što me je uhvatila kako se dodirujem, ali pošto nije primetila ili makar ništa nije rekla, brzo sam se pribrala. Dok je koračala pod tušem, primetila sam curenje bistre lepljive tečnosti iz njenih izdašnih usmina, zatim sam osetila njen miris i ono što sam pretpostavila da je očeva sperma. Uživala sam u njihovom mošusnom mirisu i bila sam iznenađena kada sam otkrila da mi maca curi oko prstiju.

Majka me je pogledala i sa osmehom na licu rekla: „Draga, ne smeš da zaboraviš da zaključaš vrata kada se igraš sa sobom. Tvoj otac je mogao da uđe i da te uhvati na delu. I ne, ne poriči to što si radila, osećam tvoje uzbuđenje i videla sam postiđen pogled kada sam ušla. Ne zaboravi da je tvoj otac muškarac… u takvom stanju bi uzbudila svakog muškarca. Kada si uzbuđena, tvoja vagina luči miris koji može da izludi muškarce do te mere da ne mogu da se kontrolišu.“

Pročitajte i ...  Ćerka za koju nisam znao

Bila sam zapanjena što sam mogla da izazovem takvo uzbuđenje kod muškaraca, čak i kod svog oca. Pogledala sam majku; ležala je u kadi koja se punila vodom. Gledala je u moje grudi dok je milovala svoje sise. Mora da sam se jako uzbudila od njenog mošusnog mirisa jer su mi bradavice probijale kroz grudnjak i ružičastu majicu bez rukava.

„Draga, daj mi makazice one male, moram da je prvo skratim.“

Povukla sam gaćice i izašla iz farmerki dok sam posegnula za ormarićem. Donji veš se brzo natopio od moje uzbuđene pičke, a kada sam krenula za makazama leđima okrenuta majci, videla je da su mokre i umrljane. Nisam shvatila da je moja majka sa tom vlažnošću sada mogla jasno da vidi obris moje pice i dlake koje mi prekrivaju usmine i anus. Mamina dlakava pička

Okrenula sam se sa makazama u ruci i otišla do kade. Moja majka je ležala u kadi nežno čupajući svoje stidne dlake, dlake su bile prekrivene malim grudvicama sperme. Sela sam sa strane kade i pružila joj makaze, a ona je nastavila da šiša svoje stidne dlake. Primetila je da je posmatram i rekla je šapatom: „Draga, moraš da skineš te gaćice, skroz su natopljene. Plus tvoja maca će sada zračiti tvojim mirisom, najbolje je da se okupaš sa mnom pre nego što kreneš da šetaš po kući i uzbuđuješ oca ili brata.“

Osećajući se radoznalo šta će da uradi sa svojim dlakama, klimnula sam glavom i skinula majicu i grudnjak dok je ona sve vreme zurila u mene. Pogledala je moje grudi koje su se ljuljale kada sam izašla iz gaćica. Raširila je noge i savila kolena da mi da mesta u kadi. Morala sam da uradim isto jer je bilo malo mesta u kadi; Zurila sam u njene otvorene usmine i uzbuđeni klitoris, dok je ona nastavila da šiša svoje stidne uvojke.

Pročitajte i ...  Mamina i Tatina Radoznalica

„Mama, zašto ih šišaš?“ Pitala sam dok sam prala vaginu mekim sapunom.

„Tvoj otac više voli takav izgled na meni nego prirodan izgled, ja se brijem svuda oko svoje pice i guze, ali ostavljam malu liniju na vrhu, on to voli tako.“

Pogledala sam svoju dlakavu pičku i šupak i tada sam odlučila da počnem da se brijem kao moja majka. Kada je završila sa brijanjem, jasno sam mogla da vidim trakicu koju je ranije spomenula, izgledala je tačno kao pičke u bratovim časopisima koje potajno gledam poenkada. Zatim je ustala na kolena, okrenula se i ustala na sve četiri pružajući mi žilet.

„Marina, možeš li da obriješ čmarić, molim te, ne vidim dovoljno dobro i ne želim da se posečem!“ Rekla mi je gledajući preko ramena. Nagnula sam se blizu i kada nije gledala stavila sam nos na njenu rupu i duboko udahnula. Imala je jak sladak miris znoja. Naprskala sam joj losion za brijanje između njenih guzova, a drugom rukom ga nežno nanela i iskoristila priliku da joj protrljam šupak.

„Dušo, pazi.. to golica!“

Počela sam da joj brijem čmar, veoma oprezno dok sam prelazila oštricom preko njenog anusa, koji se sada pulsirajući otvarao i zatvarao. Malo sam je pljesnula po guzi i zakikotala se: „Sve gotovo mama!“

Zavalila sam se u kadu, raširila kolena i opustila se, zatvorila sam oči. Osetila sam blagi dodir na svojoj dojci i zaprepastila sam se, otvorivši oči videla sam majku kako mi drži desnu dojku. „Marina da li bi volela da tvoja pička izgleda kao moja? Mogla bih da ti pomognem sa tvojim prvim brijanjem ako nisi sigurna kako da to uradiš. Sada si na početku svoje seksualnosti, najbolje je biti uredan tamo dole, jer nikada se ne zna kad će je neko videti.“ mama joj brije pičkicu

Pročitajte i ...  Pušenje kakvo samo Majka Zna

Raširila sam kolena dalje i gledala kako mi majka šiša stidne dlake makazama, a zatim nanosi veliku količinu kreme za brijanje na moju vaginu. Zatim je razdvojila moje usmine i počela da ih brije i da oblikuje traku poput njene. Zamolila me je da se okrenem i obrijala mi je šupak. Bila sam tako uzbuđena kada mi je oštrica prolazila preko anusa. Oprala sam svoju sveže obrijanu pičku i počela da mazim klitoris.

Pošto smo završile brijanje, obe smo ustale i isprale se pod mlazom tuša. Isključivši vodu, moja majka je uzela peškir i izašla iz kupatila. Osećajući radoznalost u vezi sa svojim novim izgledom, izašla sam iz kade, okrenula leđa vratima kupatila, sagnula se i pogledala svoju tek obrijanu pičku i anus u ogledalu zakačenom na vrata. Želela sam da osetim koliko je glatko, i osećajući svoje usmine, počela sam da ih štipam i mazim, drugom rukom grubo trljajući moje grudi.

Unela sam prst u svoju macu dok mi je palac milovao klitoris. Curilo mi je po celoj ruci, kada su se vrata iznenada otvorila i ušao je moj otac. Naglo sam se trgnula i okrenula, grudi su mi bolno poskakivale gore-dole, obema rukama pokrivajući moju tek obrijanu pičku.

„Hej Marina, nisam znao da si ovde! Izvini!“ reče on žurnim glasom.

Brzo je zatvorio vrata, ali ne pre nego što sam ga takođe čula kako kaže: „Inače, veoma lepo… sviđa mi se novi izgled.“

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)