svršio po maminom licu

«M…mama…Doma si? !» «Sjetila sam se nećega što bi mogao napraviti, a onda sam primjetila da sam ostavila mobitel pa sam se odlučila vratiti. Nije te bilo dolje…. došla sam te potražiti. No nisam znala da ću te naći tu…. takvog…» Bilo mi je tako jebeno neugodno. Što da radim? Što sam mogao napraviti? ! Osim nastavit mucati… «Mama, Ja…. žao mi je…. tako mi je žao… Nisam si mogao pomoći…» «Smiri se, dušo», imala je nevjerojatno smiren glas dok me nježno milovala po nogi.

«Svi mi imamo svoje fantazije, i da ti budem iskrena… sumnjala sam na tebe i moje gaćice… No nisam znala da te to još drži. » «Naravno da si mi i dalje bila zanimljiva! Mislim… Nisam zato prestao» O bože!

Objašnjavao sam svojoj majci zašto se ne bi trebala bedirati što sam prije par godina prestao nositi njene gaće, štoviše, drkati na njih! Bilo je nevjerojatno. Ipak, uhvatila me totalno nespremnog… a kada je odjednom otkopčala sako i bacila ga na pod bio sam još zbunjeniji. Polako je uzela gačice koje sam mirisao.

Morala se sagnuti kako bi ih podignula, tako da sam lijepo vidio šta se zbiva u njenoj raskopčanoj košuljici. Ostala je u tom položaju tek trenutak duže no što je potrebno dajući mi dovoljno vremena da pasem po njenim visećim sisama koje je grudnjak tek malo uspio obuzdati. Kita mi je opet divljala, morao sam upotrijebiti svu snagu volje da je smirim. Ona je vrtila gaće oko prsta….

Izraz lica sve joj se više mijenjao… onda ih je primaknula licu i duboko udahnula slatkast miris zrele pičke. I dalje ih držeći na nosu bacila je pogled na mene, «Sviđa ti se taj miris, ha? » Morao sam se složiti da mi se itekako sviđa.

Kada je sljedeći put progovorila zvučalo je kao da sama sebi priča, «Što je to tako posebno na mom rublju? Ako te gaćice mogu tako napaliti, pitam se što bi rekao da ih vidiš na pravom mjestu…? » Prije no što sam stigao povezati na što mama misli, bacila ih je na krevet i počela otkopčavati bluzu. Samo sam zurio u nju i biserno bijeli grudnjak koji se ubrzo pojavio.

Zatim je rukom krenula prema zatvaraču suknje i pustila je da joj sklizne niz noge. Nosila je samostojeće crne čarape koje su oko bedara imale prekrasnu, gustu čipku. A gaćice… moj bože. Bijele satenske, komplet s grudnjakom, a cijeli prednji dio u čipki s uzorkom cvijeća i malih srčeka.

Jasno se kroz njih vidio pizdin crni trokut… a još niže… tamna vlažna mrlja. Totalno sam izgubio kontrolu nad kurcem. Zijevao sam zureći u mamu kako kruži oko krevetu, kao manekenka za donje rublje… samo za mene. A nakon kratke predstave rekla mi je da legnem. Nagnula se i primila me za ruke, sise su joj se klatile pred mojim ustima. Je li to bio neki jebeni san? ? ?

Opkoračila me… a onda mi je ruke stavila na svoju zrelu okruglu guzu… Gotovo instinktivno stidljivo sam je počeo hvatati za guzove čim sam pod jagodicama osjetio mekoću satena. Mama se bez riječi počela pomicati, i mijenjati udaljenost među našim tijelima sve dok joj se pičkica nije našla tik do mojih usana. Ja sam joj i dalje mazio guzu, na što je reagirala nježnim pogledom, prošla mi je rukom kroz kosu i rekla, «Šta ćekaš mali, pomiriši ju.
» Došli smo do stupnja kada više uopće nije bilo bitno je li to san ili ne.

Pročitajte i ...  Vrela majka

Sve što sam znalo bilo je da se nikako nisam mogao oduprijeti iskušenju. Lagano sam istegnuo vrat, tek onoliko koliko je bilo potrebno da nosem dotaknem maminu čipkastu pičku. Udahnuo sam punim plućima; miris je bio isti kao na gaćicama u kupaoni, samo mnogo puniji, jači… Osušene mrlje na gaćama imale su svoju draž kada čovjek nema ništa bolje na raspolaganju, no ovo je bila živa zvijer, prava stvar. miriše maminu pičku

Bojao sam se da ne pomisli kako sam nastran pa sam se zadovoljavao samo s njušenjem i pipkanjem guze, a ona je na to reagiral miješanjem. I dalje mi je mrsila kosu. Ipak, nisam se mogao praviti da taj slatkasti miris koji je kuljao iz njene pizde ne budi želju za ševom. Maknula je ruku iz moje kose i posegnula za nečim iza sebe… Jaja su mi se zgrčila kada sam osjetio dodir njene ruke na glaviću koji je još bio prekriven ružičastom tangicom.

Malo me zezala kružeći prstom oko korijena pa do vrha na kome je pokupila kapljicu pred svršotine koja se uspijela probiti kroz nježan materijal. Stavila je bisernu kapljicu na usnu i oblizala je šiljatim vrhom jezika. Okrenula je očima, «Mmmmm, ovo je dobro, Danko. Zašto i ti mene ne bi probao sada? » Nisam joj ni mislio odgovoriti riječima, samo sam desnom rukom maknuo njene gaćice u stranu i oslobodio pičku.

Koji prizor! Očito joj je idalje bilo stalo kako izgleda obzirom da je bila super pažljivo ošišana. Nije brijala pizdu; oko usmina je bila kratko istrimana, a na vrhu, tzv trokut, puštala je da bude prirodno gust, što sam uostalom već dobro vidio kroz bijelu čipku.

Mačkica joj je već bila poštenski mokra od predhodnog napaljivanja, s usnice je visila velika kap picine sluzi koju sam smjesta pokupio jezikom. Čim je osjetila da je ližem stresla se i duboko udahnula kroz nos. Okus mamine pičke topio mi se u ustima šireći toplinu cijelim tijelom.

To je to, aroma za kojom sam vapuio godinama, esencija pičke koja se nije mogla usporediti ni s jednom drugom rupom. Pičkica moje mame. Kada sam joj počeo lizati klit čvrsto me stisnula za ruke, a kako sam pojačavao lizanje i ljubljenje spremne picice i njen se pritisak pojačavao pokazujući mi koliko joj pašu sinove pusice na pički. Sisao sam joj klit, a onda bi polizao sve naplavljene sokove među usnicama… pa sa skroz vlažnim jezikom natrag.

Totalno smo se prepustili životinjskim nagonima; ona mi se snažno nabijala u lice tražeći sve jaće i jaće ubode jezikom sve dok me naglo nije odgurnula, skliznula na mene i počela me strastveno ljubiti u usta.

Okus sredovječne mamine mace pomiješao se s našom slinom. Dlanove je držala na mom licu kao da ga želi uokviriti i sluđena od želje za ševom duboko me ljubila, istraživala svaki kutak usana. Ležala je na meni točno tako da joj je pičkica bila tik do kurčine po kojoj se sve življe trljala.

U tom času postalo mije jasno da će mi se ispuniti najmračnija fantazija. Ljudi, ševit ću svoju majku… Primio sam kurac, usmjeri ga u maminu pičku. Tu je uslijedio moment tihe komunikacije. Čvrsto sam ga držao i zakucao oči na njene tražeći u tom pogledu dozvolu za poljetanje… koju sam i dobio.

Pročitajte i ...  Incest Seks s Majkom

Onda je polako pritisnula otvorenu kurvicu prema mom kurcu. Blaženo sam uzdahnuo, zatvorio oči i uživao u svakom milimetru njenog nabadanja, osjećaju kako joj se pica širi preko mog glavića i guta ga…

Sada mi je bio skroz u njoj. Zagrlio sam je i počeo pumpati prvo polako, a kako sam pojačavo jebačinu tako se i ona prilagodila i uhvatili smo savršen ritam fuka. Mama se skroz izgubila, počela me grepsti po prsima a onda me primila za ruke i mahnito si ih stavila na sise kako bi mi pokazala da joj treba još jači seks.

mamica prima sinovu kurčinuI dalje je bila u grudnjaku, no ipak su nekontrolirano poskakivale od njenog snažnog jahanja, a tako sam još bolje mogao osjetiti i koliko su bile teške. Moje ruke teško bi sakupile obilnu masu maminih dojki… ipak sam uvukao ruke pod naramenice grudnjaka i spustio joj ih niz ramena.

Bradavice su joj bile tamne i skroz ušiljene kao svakoj parenoj ženki. Na kraju ga je sama otkopčala, pustivši da joj se sisetine razliju po mojem licu, dobro svjesna koliko sam napaljen na njušenje.

Vratio sam ruke na maminu guzu. Sve je glasnije jecala dok sam joj širio guzove sa svakim ubodom, kako bi joj ga zakucao do jaja. Duga plava kosa joj se raspustila od bacakanja, tako da je sada i sa njom lamatala. No, onda se smirila, samo je sjedila na mojim preponama s kitom duboko zabijenom u pički… i nakon par momenata sjašila.

Gledao sam zbunjeno u dignutu kurčinu koja se presijavala od njenih sokova kao da molim za još, na što mi je mama uputila smirujuć pogled. «Opusti se, Danko, još nismo gotovi. Ali…ti si mene probao. Mislim da bi bilo fer da ti to vratim…» Prije no što sam joj stigao odgovoriti nagnula se i zgrabila me za kurac.

Klečela je pored kreveta i nježno ljubila glavić nadražen jebanjem. Vidjelo se da to radi s posebnim entuzijazmom jer je gutala vlastite sokove. Osim oralne obrade nije propustila ni igru pogledima; svoje poluzatvorene oči držala je na mojima a povremeno se i smijala. Ipak je to bila pomalo neobična situacija.

Primio sam je jednom rukom za glavu, a drugom obujmio sisu igrajući joj se s bradavicom. Diktirao sam tempo pušenja gurajući joj glavu prema dolje brzinom kojom sam želio da ga guta u grlo.

Lickala ga je tako slatko kao da u ustima ima lizalicu, no nebi li svaka majka morala isto uživati u sinovoj kari? Bila je iskusna, godine čine čuda, tako da se jako rijetko zaustavljala da ulovi dah. Za vrijeme tih pauzi nije ga ostavljala usamljenog; mahnito ga je drkala pljujući po njemu kako bi i dalje imao filing da sam u njenom grlu.

Odlučila je u tu igru uključiti i one crne gaćice koje sam njušio na samom početku. Omotala ih je oko mojih jaja i trljala me njima po kurčini dok ga je sisala dovodeći me do još višljeg stupnja seksualne nirvane. Sigurno je osjetila da sam blizu orgazmu jer je odjednom usporila a zatim i skroz pustila napaljenu batinu. Sišla je s kreveta i prstom mi pokazala da joj se pridružim.

Pročitajte i ...  Utjeha za moju majku

I dalje u njenim satenskim tangicama prišao sam joj i primio je za kukove. Još jednom smo se strastveno poljubili prije no što je stavila ruke na komodu, podigla nogu i omotala me njome oko dupeta. Primio je sam je ispod koljena kako bi joj se pičkica što bolje namjestila i gurno joj kurac vračajući se klasičnom ritmu jebe. Njena ruka našla se na mojoj guzi tražeći čvrsto stisnutu rupicu u koju je uvukla srednjak i lagano mi vračala ubode.

Stisnuti u incestuoznom zagrljaju ljubili smo se o svim dostupnim mjestima ostavljajući na koži sjajne tragove sline. S nekoliko konačnih zaveslaja ušao sam duboko u njeno tijelo i osjetio prve drhtaje orgazma. Dok mi se tresla u rukama morao sam se jako namučiti kako bi je uspio držati u rukama. Ona sama to više nije mogla.

Pukla je. Majka se pretvorila u lutku za jebanje. Bez riječi strovaili smo se natrag na krevet gdje si je ona mahnito trljala klitoris pokušavajući produžiti ekstazu, dizala dupe dok sam joj ja napokon skidao vlažne gaćice. Odjevena samo u naočale i samostojeće čarape mamica je dignula noge u zrak i jako ih raširila.

Kleknuo sam ispred mokrog ulaza i primio je za gležnjeve. Centrirao sam kitu na otvorenu rupu, malo ga trljajući po raskvašenom mesu spreman na posljednji ulet. Mama je duboko zastenjala, «Danko, hoću da svršiš skroz po meni. Želim osjetiti tvoju vruću spermu na koži…» Bog zna koliko sam joj bio spreman udovoljiti.

Od kada sam imao 17 sanjao sam o tucanju vlastite mamice, a naravno da je u fantaziju bilo uključeno i kupanje tog zrelog tijela spermom. Držao sam joj noge snažno raširenima i pojačavao skakanje. Kako su mi ubodi postajali snažniji mamine sise su odgovarale istim ritmom skačući na sve strane poput olujnih valova. Pogledao sam moju prelijepu, seksi, kurvastu majku i vidio kako je spremna za još jedan orgazam kao i sperma u mojim mudima na izbacivanje. svršio po maminom licu

S jednom rukom masirao sam joj klitoris, zakucao ga do balčaka još tri puta i onda je prvi mlaz izletio. Ispalio sam ga duboko u nju, izvukao tamno crvenu žilu i zasprejao je ostatkom. Rezanci sperme letjeli su na sve strane, čak su joj i naočale bile bijele od muškog mlijeka, a ona je prostačila, psovala, sva izgubljena u svom klimakteričnom orgazmu. Više nisam mogao, srušio sam se na nju.

Ležali smo tako neko vrijeme dok me nije poljubila na usne i rekla, «Danko…hvala ti. Ovo nisam, znaš…već jako dugo…» «Volim te mama, i…hvala TEBI. » Samo se nasmiješila i nježno me pogladila po kosi. Onda je odskočila kao da se trgnula iz sna.
«U kurac! Moja prezentacija! Moram na posao!» Na brzinu je pokupila odjeću istovrmeno vračajući kosu u punđu i rekla, «Vidimo se večeras, mili. »

U letu je brisala spermu s naočala, poljubila me i stuštila se niz stepenice. Čuo sam kako se vrata zatvaraju i auto brzo odlazi. Ostao sam u krevtu, s rukama iza glave, duboko disao i razmišljao.
«I nije tako loše opet biti kod kuće…» .

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

One thought on “Mamine Gaćice me Pale 2. Deo”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Osobni kontakti

Aaaaaaaa nemoj :)