Mamina zrela picka incest Bosna

Mamina zrela picka incest Bosna

Odrastao sam u jednom lijepom selu u Bosni. Do braka sam živio u petočlanoj porodici, sa ocem, majkom i dvije sestre blizankinje, šest godina mlađe od mene. Moj otac Mirko bio je majstor metalske struke. Tih osamdestih godina često je bivao po terenu po bosanskim planinama, radeći repetitore za vojsku i pošte. Završio sam gimnaziju i razmišljao o fakultetu.

Moja majka Bojana bila je tad zrela četrdesetdvogodišnja žena. Vrijedna, domaćica, stub kuće. Bila je jako lijepa. Dugu crnu kosu vezala je preko dana, imala je lijep stas, sa malo većim grudima u odnosu na svojih 60 kilograma težine. Otac je bio vrijedan, ali prijek čovjek. Volio je popiti i tad bi nastajale nevolje. Znao sam da uvijek ima drugu ženu, nebrojeno puta sam čuo svađu u roditeljskoj sobi, majka je često plakala, danima je skrivala modrice ispod oka. No, uvijek su probleme gladili u krevetu. Oboje su bili vatreni, pogotovo majka, koja je glasno svršavala, budeći u meni nemir.

Tog juna otac je bio tri sedmice na terenu u blizini Bihaća.

Mamina zrela picka incest BosnaPetak je popodne, majka ga se nadala. Pospremila je kuću, napravila dobar ručak, navukla novu posteljinu, sve je blistalo. Oko 8 naveče naišao je kombi sa radnicima iz očeve firme. Izašao je tatin drugar i rekao majci da je otac ostao da dežura pored tehnike i alata. Donio je torbu sa njegovim prljavim vešom i malo para. I majka i ja smo znali da to nije to.

Znali smo da je otac ostao preko vikenda kod jedne žene u selu, kojoj je muž godinama u Njemačkoj. Primijetio sam suze u majčinim očima, pomiješane sa razočarenjem i bijesom. I taj očev drugar gledao ju je pohlepno, čak joj je tiho rekao, Bojana, tu sam, ako ti šta treba pomoći samo mi reci. Majka je samo odmahnula rukom i ponosno rekla, ne treba mi ništa, navratite samo kad pođete da vam dam Mirkovu čistu garderobu.

Noć je odmicala, a ni meni ni majci nije bilo do spavanja. Onako u šorcu gledao sam na tv neku emisiju, tek da sam tu. Sestre blizankinje su uveliko spavale. Majka je otišla u svoju sobu i raspremila se za spavanje. U njihovu, roditeljsku sobu ulazilo se ne iz hodnika, već iz dnevne sobe. Prošlo je 11 čuo sam da majka ne spava. Odškrinuo sam vrata i ušao kod nje. Plakala je tiho, osjetio sam to. Zagrlio sam je i poljubio i rekao joj, nemoj plakati, šta možeš. Poljubila me i rekla sine nemoj se ti opterećivati našim problemima, idi spavaj.

Pročitajte i ...  Izdrkala mi je Mama

Ne mogu majko, odgovorio sam i vratio se u dnevnu sobu da gledam tv.

Nakon desetak minuta iz sobe je izašla majka. Svjetlo u boravku bilo je ugašeno, prostoriju je obasjavao samo tv ekran. Majka je bila u podužoj spavaćici, ispod koje nije imala ništa. Otišla je do toaleta. Kad se vraćala jasno su se vidjele lijepe nabrekle grudi i crni veliki trokut. Prošla je pored mene u svoju sobu, pomilovavši me po kosi. Okrenuo sam se za njom i primijetio lijepu, kao izvajanu guzu. Znao sam da je željna seksa, da je čekala nestrpljivo oca, da je razočarana i povrijeđena. Osjetio sam da mi kurac raste u gaćama, bilo mi je krivo i nejasno zašto osjećam takvu reakciju.

Nakon desetak minuta majka je ponovo izašla. Primijetio sam da je još nervoznija, znao sam da neće spavati cijelu noć. Razumio sam je, znala je da je njen muž u naručju tamo neke seljanke, da je vara i laže, da ju je ponizio pred očima njegovih radnih kolega. Sjela je pored mene i pitala zašto ne spavam. Ne mogu, odgovorio sam nervozno.
-Čudi me da ove večeri nisi sa društvom ili djevojkom, da si se zatvorio u kuću, pitala me.

-Majko i ja sam mislio da će stari doći, pa sam planirao da malo kasnije izađem, ali sad mi nije do izlaska.

Ustala je i iz donjih ladica regala tražila ručnik, da se obriše. Sagnula se jako, guza joj je stršila kroz skoro providnu haljinu. Ponovo je sjela pored mene. Pričali smo tiho o svemu. Govorila mi je da dobro otvorim oči kada su žene u pitanju i da ne budem kao otac. Zavalila se na kauč na kom sam i ja sjedio i počela drijemati. Neprimijetno sam joj posmatrao velike grudi, bradavice i krugovi su se jasno ocrtavali.

Pogled mi je išao ka dole, ka bujnoj čupavici. Dlačice su joj probijale kroz spavaćicu, to me je jako palilo. Kurac mi je narastao maksimalno, imao sam jaku želju da izdrkam ali nisam smio ustati da ne bih trznuo majku iz sna koji ju je lagano savlađivao. A onda sam ustao namjestio jastuk i položio majku da spava. Rekao sam joj da ću je pokriti i da spava ovdje u dnevnoj sobi, samo se nasmijala i klimnula glavom u znak odobravanja. Iz njene sobe sam donio lagani pokrivač i počeo je pokrivati.

Pročitajte i ...  Među maminim bedrima

Lagano sam joj podigao spavaćicu i jasno vidio lijepu obraslu zrelu pičku. Jedva sam se suzdržao da je ne dirnem. Sjeo sam pored majke i nastavio gledati tv. Ton sam maksimalno smanjio, jednostavno nije mi se ni gledao program a niti spavalo. Jednom rukom sam trljao svoj nabrekli kurac a drugu naslonio tik do majke. Ležala je na desnom boku, okrenuvši lice meni.

Sjedio sam joj uz stomak , osjetio sam kako diše.

Ponoć je već prošla. Pretraživao sam kanale na satelitu i zadržao se malo na nekom porniću. Bez tona, samo slika. Uspalio sam se kao nikad do tada. Meškoljio sam i razmišljao najprljavije misli. Mislio sam kako sad moj otac jebe tamo neku ženu, a moja majka, nejebana tri sedmice ga željno čeka. Sve više sam se pripijao uz vrelu ženu pored mene. Osjetio sam kako diše, kako se ponekad malo vrcne u snu.

Odjenom se nešto prelomilo u meni, podvukao sam ruku pod pokrivač i stavio joj dlan na bedru, samo nekoliko centimetara od rasne čupave lijepe pičke. Vjerovatno je osjetila moju ruku, ali nije se ni pomjerala ni opirala. Išao sam milimetar po milimetar i došao do dlačica. Htio sam pući od uzbuđenja. Majka se samo malo pomjerila, legla je na leđa, napravila mi još bolju priliku da je mazim rukama. Nisam se povlačio, uzbuđivala me ludo pomisao da mazim majku, koja je te noći ležala razočarana i povrijeđena, željna kurca. A spremila se poput djevojke za žestok seks. Okupala, namirisala, željna…

Cijeli dlan moje lijeve ruke držao sam na majčinom crnom trokutu.

Spavala je, a znao sam da se pretvara da spava. Bio sam ubijeđen da je sa namjerom došla tu pored mene, da se malo smiri.Prsti su mi krenuli ka rascjepu, bila je vlažna i topla. Sve je jače disala i blago razmicala noge. Prst mi je uronio u prelijepu majčinu pičku, gurnuo sam ga i ostavio u njoj, a potom ga počeo lagano pomjerati. Podigao sam se sa kauča i kleknuo ispred nje na pod.

Pročitajte i ...  Kevin poklon za rođendan

Ponovo sam joj lijevom ruko potražio vrelu pičku, a desno lijepu bujnu sisu. Kurac mi je bio pred eksplozijom. Majka nije reagovala na moje perverzije, bio sam ubijeđen da uživa. Pravila se da spava, prepuštajući mi se posebno. A onda sam joj počeo ljubiti čupavicu, jezikom obrađujući velike usmine i klitoris koji je izbijao iz njene pičke ljepotice. Malo sam popravio svoj položaj i ubacio joj glavu među noge. I odjednom njena reakcija. Savila je obje noge u koljenima, raširila ih maksimalno i objema rukama me uhvatila za glavu.

-Sine nemoj prestajati, pomozi mi, idi do kraja.

Oslobodio sam se , ustao, pojačao ton na tv sa namjerom da čujemo uzdisanje mlade ždrijebice pod navalom nekog crnca ragbiste. Pogledala je tv i nasmijala se. A onda je rukom pošla ka mom dignutom kurcu. Sama ga je izvadila iz šorca, blago ga par puta stisnula, i rekla primakni ga da ga poljubim. Halapljivo je strpala glavić u usta, cuclala ga je i blago dodirivala zubima. Bojao sam se da joj ne svršim u usta, izvukao sam ga, kleknuo joj među noge i jakim trzajem ušao do pola, a onda do kraja, do jaja.

Majka je jeknula i počela glasno da se jebe. Obuhvatila me je i nogama i rukama, držala za guzu i dodatno nabijala u sebe.
Nisam dugo izdržao, izvijao sam se kao ždrijebac i počeo mamu puniti vrelom spermom. Osjetio sam da joj se pička u dubini grči, da i ona svršava. Ječala je i grebala me po leđima. Nije mi dala da ga vadim, sve dok nije splasnuo. A onda je ustala, uzela me za ruku i povela u svoju bračnu posteljinu. Te noći sam je jebao još tri puta. Žestoko, mladalački. Ujutro sam joj vidio nesvakidašnji sjaj u očima rekla mi je da ovo ostane naša slatka tajna, da smo napravili grijeh, ali da nismo jedini. Intenzivno sam je jebao još narednih šest godina, dok se nisam oženio. Bilo nam je prelijepo.

Mamina zrela picka incest Bosna

besplatan sms

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sisate devojke za seks

Aaaaaaaa nemoj :)