sin u maminim gaćicama

O bože, nisam navikao na ovo… Bilo je tek nešto iza 6 ujutro, utorak. Glasan zvuk koraka koji se spuštaju niz stepenice bio je dovoljan da me razbudi. Sinoć nisam dobro spavao, tako da sam se nastavio vrpoljiti po krevetu, hvatajući položaj malo s lijeve, malo s desne strane.

No, iako mi je glava pucala dovoljno sam se poznavao da znam kako nakon buđenja, pogotovo uz svu tu buku, nikako neću uspijet ponovno zaspati. E da, nisam se predstavio… Zovem se Danijel, imam 23 godine, i prije koji dan sam nakon višesatne vožnje vlakom ponovno bio kod kuće.

Odselio sam se od doma zbog faksa, ali i želje za životom u većoj sredini tako da sam se navikao sam brinuti o sebi. Raditi stvari kako i kada mi ih se radi. Sada se činilo sve po starom – ja, mama i mlađa sestra Mia. Razlog zbog kojega sam opet tu uskršnji su praznici koje sam želio provesti sa obitelji, što mi se u prvom času učinilo kao odlična ideja, no ovako umoran i iziritiran počeo sam se pitati ne bi li mi ipak bilo bolje da sam ostao u svojoj studentskoj garsonjeri.

Mama i Mia nisu se uopće trudile biti obazrive, paziti na buku i te stvari; očito su predugo živjele solo. Fenirale bi kosu a da se nisu potrudile ni zatvoriti vrata, očito nesvjesne koliko muškarci imaju malo razumijevanja za takve zvukove.

Zabio sam glavu u jastuk i jebao im sve po spisku kako bi se oslobodio nakupljenog bijesa, no ovo je ipak njihov dom, i tako su se sasvim sigurno ponašale svakog jutra. Moja stara soba pretvorena je u sestrinu radnu, čak sam i krevet odselio sa sobom, pa sam kod njih spavao u nekoj maloj, gostinjskoj sobici.

Da budem iskren, ni ležaj nije bio najudobniji… to je krevet na kome je Mia prije spavala, a još prije nje moja starija sestra. Pičke su ga skroz izgazile. Vidjevši da od spavanja ništa, dohvatio sam majicu sa stolice, navukao je preko glave i par puta prošao rukom kroz kosu. Uz nezaobilazno zijevanje odšepao sam do kuhinje gdje je za malim stolom sjedila Mia, već ful sređena i s podjebavalačkim pogledom uperenim u moj pospani look.

«O već si se probudio? », kujica je bila sarkastična. «Dobro ti jutro Mia», rekao sam prokašljavajući grlo. «Gdje je mama? » «U kupaoni, sprema se za posao. » Prije no što sam se odselio od kuće živio sam tu, samo s njih dvije, 10 godina.

Mia je 5 godina mlađa od mene, prije par dana navršila je 18 godina ali smo joj ročkas uvijek slavili isto kad i Uskrs. Starci su se razveli kada sam imao 10 godina i doslovno raspolovili porodicu. Starija sestra otišla je tati, a Mia i ja prpali smo se sa starom. Na sreću, sve to skupa išlo je prilično civilizirano, njih dvoje čak su se povremeno i viđali, nije bilo nikakvih sranja, barem ne ako se radilo o kraćim susretima.

Rođendani, praznici i sl bili su ti dani kada bi se svi ponovno okupili. Tek sam kasnije skužio koliko su zapravo bili fer, jer su to sigurno radili zbog nas, obzirom da smo još bili klinci a oni se nisu odlučili razvesti bez razloga. Malo se zakompliciralo jedino kada je stari našao novu žesnku, Silvu, koju je i oženio. No, i ona se postepeno uklopila i normalno dolazi skupa s njim.

Pročitajte i ...  Majka U Ulozi Mamice - MAJČINSKA LJUBAV

Dakle, Tata i Silva trebaju se pojaviti u petak na sestrinom rođendanu, i stara je polako počela šiziti. To se događalo svaki put. Kuća nikada nije dovoljno čista, hrana dovoljnjo ukusna… Kao da je pokušavala impresionirati starog, ili možda još više njegovu novu ženu. Od kada je Mia postala punoljetna i ona brije o tome da se preseli, ali kako je pala jedan razred, to će moći tek kad završi srednju.

Roditelji bi trebali znati da će im jednog dana djeca otići, no našu mamu je to posebno brinulo. Ostati će sama u kući. Odjednom se pojavila u kuhinji. «Mili, pa ti si se digao!? », i ona je zvučala zlobnjikavo.

Mama mi se nasmiješila i krenula si natočiti kavu. Izvrsno je izgledala, morao sam to zapaziti. Za svojih 47 godina komad boli glava. Dobro, nije bila baš materijal za duplericu, ali nije se ni rasturila.

sexy mamica sekretaricaNajupečatljivija stvar bila je njena koža, glatka kao kod tinejdžerki i lagano iskvarcana tijekom cijele godine. Kosu je nosila obojanu u tamno blond, a plave oči naglašavala jako namazanim trepavicama. Tog je jutra nosila seksi poslovni kostimić; crni sako sa pripadajućom suknjom, crne svilene najlonke i bijelu košulju. Kosu je počešljala u punđu a naočale su samo naglašavale izgled inteligentne, sofisticirane žene.

Nisam siguran što mi se to dešavalo dok sam gledao vlastitu majku, ali radilo se o reakciji na koju sam već zaboravio. Kao i svi normalni dečko, često sam kao klinac drkao na mamu. Sve je počelo negdje oko moje 18te kada sam kod tate pronašao stari foto album i vidio njihove slike iz vremena kada su tek počeli izlaziti. U hrpi raznoraznih snimaka sa ljetovanja, nekakvih poslovnih događaja i porodičnih okupljanja, uvukla se i jedna na kojoj je mama kao dvadesetogodišnjakinja pozirala na krevetu odjevena samo u bijele pamučne gaćice.

Do dana današnjeg sjećam se svakog detalja na toj slici. Ona je okrenuta na boku, glavu pridržava jednom rukom dok joj je druga na bedru… a očima poziva fotografa, tatu, da joj se pridruži. Od kada sam nabasao na tu fotku mamu vidim u sasvim drugom svjetlu. Nije više bila samo moja majka, već i jebozovna, seksi pička, zrela žena vrlo uzbudljive prošlosti.

Ni sam ne znam koliko sam puta u svojoj glavi drkao na tu sliku sve više bildajući incestuoznu fantaziju o rasturanju, jebačini do bola sa mamom, mojom mamom. Bez daljnjeg da me zbog toga pekla savijest ali s vremenom sam se toliko navikao na to da je posatalo prirodno.

Zbog mame sam počeo spavati gol, kako bi si cijelu noć mogao trljati kurac u jastuk i zamišljao kako je to njeno rasno tijelo, žvalio sam ga i tucao da se cijela soba tresla… a na kraju bi ga zagrlio i tako zaspao zamišljajući kako sam umijesto jastuka prigrlio mamu, svježe poševljenu.

Pročitajte i ...  Sa mamom..sasvim slucajno

Jedva sam čekao odlaske na spavanje zbog tog jebanja posteljine – mame, a onda je sve to skupa polako izbljedilo kada sam počeo ozbiljnije izlaziti sa curama, i jastuke zamijenio mesnatim rupama.

No ovog jutra, sve se vratilo. Mama u svom super kostimiću – kontrast crne i bijele, naočale, punđa – i sjetio sam se opet one slike. Opet sam je vidio kao ženku, senzualnu i prelijepu. Da me sestra u tom času nije trgnula iz fantaziranja sigurno bi svršio u gaće.

«Sretno, mama. Nadam se da će sve proći dobro. » Nisam, naravno, imao pojma o čemu priča. «Sretno s čime? », pitao sam se trpajući cornflakes u pohotna usta.

«Rekla sam ti jučer», mama je odgovorila. «Imam sastanak sa jako važnim klijentom, sjećaš se? » «Fakat… sori. » Mama je radila u marketinškoj agenciji i rekla mi je sinoć da je njen tim uključenu neki važan projekt. Bila je dobra na poslu, no iz nekog razloga mi se činilo da nije tamo najsretnija.

Često je spominjala kako bi željela raditi nešto drugo, no da je prestara za promjene. Kao da je na neki nastrani način uživala u monotoniji i nezadovoljstvu, a s druge strane, kada Mia ode od kuće sve što će imati u životu biti će joj taj posao. «Ok… gibam», Mia je rekla čisteći suđe sa stola. Praznici joj počinju tek u petak tako da je morala još koji dan ići u školu.

Poljubila je mamu u obraz i krenula prema hodniku dobacivši nam još jedan «bok» prije izlaska. Stara je dovršila kavu, bacila pogled na kuhinju i rekla, «Joj i ja moram ići. Šta ćeš ti danas raditi, Danko? » «Nemam pojma. Nemam neke planove.»

Malo mi je bilo bed što sam prije bio namrgođen pa sam se ponudio, «Mogu ti nekako pomoći u pripremama za petak? «Ne…. », rekla je vrteći nešto po glavi. «mislim da sam sve sredila. » To je bilo tako tipično za nju.

Paničarila je, ali ne bi dozvoljavala nikome da joj uskoći. Sve je morala sama kontrolirati. «Nazvat ću te s posla ako mi nešto padne na pamet, ok? » «Naravno. » Onda me zagrlila i otišla na posao.

Čuo se zvuk automobila koji se udaljava a ja sam se vratio za stol i nastavio doručak. Listao sam odsutno novine razmišljajući cijelo vrijeme o njoj. Dobro poznat osjećaj koji me nakon nekoliko godina ponovno obuzeo, i 5 minuta nakon što je zatvorila kučna vrata misli su mi podivljale. Srce mi je tuklo kao ludo dok sam se penjao uz stepenice.

Odlučio sam; napravit ću nešto što već jako dugo nisam… Na drugom katu bila je mamina soba. Lijepo ju je uredila, zidovi su bili nježno žuti, i ukratko sve je bilo nekkao jako veselo. Osim velikog kreveta prostorijom je dominirao ormar pored kojeg je stajala komoda… a u srednjoj ladici… mamine gaćice, moji fetiš. Prizor je bio dobro poznat, samo s novim elementima.

Pročitajte i ...  Droljica Okružena Kitama

S njenim gaćama sam se počeo baviti još u školi, kada sam naišao u kupaoni na jedan prljavi par sfufljan na podu. Još ih se savršeno dobro sjećam – jednostavne, svjetlo plave, od satena, s malom mašnicom iznad mjesta za pičkicu. Smjesta sam se zaljubio u svilenkasti dodir materijala i onaj miris skorene mrlje na koju sam toliko puta drkao. Dok sam sada kao odrastao čovjek stajao pored ladice s njenim vešom sva su ta uzbudljiva sjećanja opet oživjela.

Srce mi je ubrzavalo dok sam mazio čipku, svilu, saten i pamuk… a usta se sušila od ubrzanog disanja. Konačno sam odabrao posebno jebozovan par; bile su od srebrno bijelog satena s uzorkom sitnih ružičastih ruža. S prednje strane je bio trokut od bijele čipke a dio koji je sjedao na picu bio je rasporen. Pitao sam se što će mami tako jebačke gaće.

Nije s nikim bila od kako se rastala, tako da nitko nije mogao uživati u tim krpicama. No vjerojatno je baš zbog toga što je nedojebana imala potrebu biti seksi zriktana. Ostavio sam ih na krevetu i otišao u kupaoni prekopavati prljavi veš. Nije mi dugo trebalo. Ulov su bile crne svilene tangice s čipkastim rubom sa svake strane. Brzo sam ih stisnuo uz lice snifajući svježe iscjeđenu majku na međunožju. Mmmmmhhh…

Aroma je bila tako poznata. Kurac mi se grčio dok sam se brzo vračao u njenu sobu. Nabrzinu sam pobacao odjeću sa sebe, a kako sam imao samo bokse i majicu za čas sam bio gol. Zgrabio sam bijele satenske i pažljivo ih obukao. sin u maminim gaćicama

Dok sam ih navlačio preko nogu dodir nježne tkanine na koži još mi je više ukručivao kurac. Utrpao sam poplavljela jaja u njih, primio prljave crne i legao na krevet. Ležeći na leđima stavio sam si ih na lice i nastavio inhalirati a desnicom sam miješao kitu i muda u satenskoj zamci koja mi je postajala sve manja i manja. Više nisam mogao izdržati, mamina pička pucala me ravno u mozak.

Morao sam provuči kurac kroz rupu među nogama i malo mu se ozbiljnije posvetiti. Nadoknađivao sam sve te godine u kojima ga nisam prašio na majku. Totalno nesvjesan sobe, sebe… cijelog svijeta, luđački sam drkao, lizao skorenu pičkinu sluz i buncao o mami, najpoželjnijoj jebačici na svijetu.

Iz tog slatkog transa prenula me nečija ruka na bedru. Šokirano sam sjeo na krevet, brzinski maknuo gaće s lica i refleksno ih bacio na pod. Osjećao sam kako mi se lice crveni, a mama je samo sjedila na krevetu kraj mene s nekim zagonetnim izrazom na licu. Nespretno sam pokušavao uvuči ogromnu erekciju u te gaćice…. pronaći riječi kojima sam mogao objasniti to u čemu me uhvatila.

KRAJ 1. Dela

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

One thought on “Mamine Gaćice me Pale 1. Deo”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)