Sestra drolja pusi bratu kurac

Sestra drolja pusi bratu kurac

Jednog dana sedeo sam u kuhinji I doruckovao bilo je to sasvim obicno jutro kao I svako drugo sem sto sam bio sam kod kuce sa mojom sestrom. Sve oatalo je bilo normalno na sebi je imala crveno sorcic koji joj se non stop usecao u guzu. A gore je imala majicu sa ogromnim dekolteom. A sise su kiptile iz njega. Nisam to primecivao par danaa kada je pocela redovno da se tako oblaci. Kada smo sami kod kuce pa sam onda ukljucio malo mozak I pomislio da me izaziva.

Od tog danaa kurac mi je divljao po gacama kad god tako izadje pred mene. Cak sam poceo da joj njuskam gacice I pokusam da je vidim kada se tusira ne bi li video te sisetine I njenu picku.

Zatim sam poceo da joj svrsavam na tangice I drkao sam po 5 puta dnevno I na njene slike I na nju samuu.

Sestra drolja pusi bratu kuracOna se i dalje oblaca veoma droljasto.

Jedne veceri sam resio da ga izdrkam misleci da sam sam kod kucee krenuo sam da drkam moj veliki kurac. A onda sam zacuo skripu vrataa I ukrutio see skontao sam da je to moja seka koja me gleda. Balim na njene sisetine ogromne I mazi pickicu preko sorca.

Spremi se za uzivanjee!

Uzela ga je u svoje balave I kurvinske ruke I pocelaa da ga drkaa I pusii tako strastveno kao droljetina prava. Jecao sam I drhtao I mucio se da ne svrsim u njenaa lepaa droljasta usta. Nisam verovao sta mi se dogadjaa u tom trenutku podigla se I rekla je:

Jebi me kaoo svoju kuckicuu najjace sto mozesss!

Svukao sam joj gacicee I ubacioo ga u njenu vrelu picketinuu. Jebao sam je tako jako da je vristala od uzbudjenja uhvatio sam je za kukove I poceo da je navlacim na moju kurcinu jakoo zabolela me je.

Pročitajte i ...  Razvaljivanje seke

Poceli smo silovito da se grcimo I ona I ja zatim smo svrsili veoma obilno. Napunio sam joj pickicu celu svojom vrelom spermom.

Otisli smo zajedno pod tus da se okupamoo tada me je poljubila I rekla: „Od sada imas svoju kurvu za jebanjee kad god pozelis tu je tvoja sisata droljetina.“

Sestra drolja pusi bratu kurac

besplatan sms

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Hot oglasi

Aaaaaaaa nemoj :)