mama piški u wc šolju

Moja mama i ja smo živeli sami od kada je moj tata otišao kada sam imao 5 godina. Bila je sjajna mama i uvek smo bili bliski dok smo odrastali. Iako nije bila super seksi pička o kokvim tako često čitate na ovom sajtu, bila je svakako lepa na svoj način. Sa 50 godine, mama se brinula o sebi i svom telu, sa sjajnim nasmejanim raspoloženjem i divnim sisama. Dok je većina momaka mojih godina maštala o plastičnim pornićarkama, ja sam smatrao da su starije žene, poput moje mame, posebno privlačne.

Proveo sam mnogo noći mazeći se uz misli o majci i tražio sam njene korišćene gaćice da mirišem dok sam drkao. Istorijski gledano, tuširao sam se uveče pre spavanja, ali nedugo nakon što sam napunio 18 godina počeo sam da trčim ujutru da bih ostao u formi i tuširao bih se nakon što dođem kući.

Tada smo počeli da razvijamo zanimljiv obrazac. Činilo se da se moje vreme tuširanja poklapalo sa njenim skupljanjem prljavog veša i paljenjem mašine za pranje veša. Počelo je kucanjem na vrata kada sam se tuširao. Mama bi nežno pokucala i pitala da li je u redu da uđe i sredi prljavu odeću.

Prvog jutra rekao sam joj da ću izaći za sekund. Tako je bilo i drugi dan. Trećeg jutra, rekao sam joj da uđe i odradi jer neću skoro. Imali smo stariju zavesu za tuš koja je bila jednobojna, ali prilično tanka i moglo se videti kroz nju ako bi svetlo bilo jako i pod pravim uglom, mada i bez toga su se videle senke. Čuo sam je kako otvara vrata, uzima odeću, stavlja u mašinu i brzo odlazi.

Sledećeg dana sam bio tvrd i uzbuđen jer sam shvatio pomenuti obrazac i leptirići u mojoj kiti su se pitali da li će mama ponovo doći. Posle nekoliko kratkih minuta, začulo se kucanje i rekao sam joj da zaista ne treba da kuca i da može da uđe jer sam ja riv što sam promenom svojih jutarnjih rutina pokvario njen jutarnji raspored. Zahvalila se i malo pričala sa mnom dok je skupljala odeću, a onda je opet otišla dok sam polako mazio kurac. sin drka u tuš kabini

Sledećeg dana sam upalio lampu iznad ogledala u kupatilu i usperio je diskretno ka zavesi tuš kabine. Čuo sam je kako otvara vrata i činilo se da je zastala na par sekundi. Potrudio sam se da stanem postrance, znajući da ona ne može da vidi jasne detale, ali sam ipak drkao kurac i ti pokreti su bili lako prepoznatljivi.

Pročitajte i ...  Nevaljala mama

Nije se čula pa sam zastao da pitam da li je dobro, a ona je rekla „da“ zbunjenim glasom, a onda je brzo otišla.

***

Sledećeg vikenda mama je došla kući iz kupovine i rekla da je kupila novu zavesu za tuš kabinu jer je starabila ishabana i pitala je da li mogu ja da je postavim. Rekao sam joj da nema problema i uzeo sam je iz torbe. Dok sam je nameštao odmah sam primetio da je ova nova zavesa potpuno providna! Postavio sam je i pitao se kako će to uticati na našu malu igru.

Sledećeg ponedeljka, mama je ušla kao sat. Rekla je „dobro jutro!“ sa dodatnom vedrinom u glasu. Bio sam okrenut leđima od nje, ali sam bio veoma svestan da je imala direktan pogled na moju zadnjicu dok sam se tuširao. Zazviždila je i rekla: „trčanje baš pomaže, izgledaš sjajno sine!“ Zahvalio sam joj, a ona je odradila svoje i otišla.

Sledećeg dana je ušla i odlučio sam da se brzo okrenem da vidim kakva će biti njena reakcija. Okrenuo sam se dajući joj brz pogled na moj polu tvrdi kurac i mogao sam da osetim njen izraz šokiranosti dok me je gledala. Delom napaljena, delom ljubav, delom sramota i crvenilo. Polako je sredila gledajući u mene svesna da i ja gledam u nju. Kada je otišla doveo sam sebe do neverovatnog orgazma.

Primetio sam da je naša interakcija počela da se menja. Mama je oduvek bila prijateljski nastrojena, ali je postajala mnogo nekako prisnija prema meni. Takođe je počela da vežba pred youtube videima a njene majice su pokazivale malo više dekoltea. Čak je počela da nosi parfem po kući, nešto što je ranije bilo nezamislivo.

Sledeće nedelje naš ritual se nastavio sve do četvrtka. Međutim taj dan je došlo do male promene. Ušla je i rekla mi da hitno mora da piški i da li bi mi smetalo da to odradi dok sam se tuširao. Rekao sam joj da nema problema i pogledao sam da vidim kako spušta pantalone i čuo kako njena mokraća udara u vodu wc šolje.

Pročitajte i ...  Pošteni Kradljivac Gaćica 1. Deo

Nikada do tog trenutka nisam znao da je to toliko seksi i to je svakako bio početak i otkrivanje jednog novog fetiša. Pogledala me je sa druge strane prozirne zavese i videla me kako buljim. Oči su joj se spustile do mog kurca koji je pulsirao i dok je brisala pičku i podizala pantalone rekla je „Izvini što ovako upadam, bila sam na ivici da pustim u gaćice.“ Nasmejala se i otišla. mama piški u wc šolju

Kasnije za večerom, pitala je da li može da mi postavi malo intimnije pitanje. Apsolutno sam joj rekao da može i ona je pitala da je jutros ona bila odgovorna za moje stanje. Bio sam zbunjen mada sam pretpostavljao na kakvo „stanje“ misli. Spustila je pogled na sekundu nadole kako bi mi objasnila na šta misli. Nije bilo smisla lagati. Rekao sam joj iskreno da jeste.

Pitala je „da li je to bilo prvi put?“

Odgovorio sam kratko – „ne.“

Završila je razgovor blago crvena u licu, ustala je i rekla da ide da se istušira.

***

Sledećeg jutra je ponovo došla rekavši da mora da piški. Rekao sam joj da uđe. Ovaj put se nisam trudio da sakrijem činjenicu da gledam, a ona se nije trudila da sakrije da me posmatra. Kako je mokraća počela da teče, razdvojila je noge da mi dozvoli da vidim. Uzeo sam penis u ruku i počeo polako da ga drkam, a zatim sam provirio jednim okom iza zavese.

Ispustila je mali uzdah i ugrizla donju usnu. Piškila je i uzdisala a ja sam je gledao i žestoko drkao kurac. Progutala je pljuvačku, zatim se obrisala i naglo otišla. Izbegavala me je veći deo dana i bila je tiha na večeri te noći. Dok smo završavali, pitala me je da li može da mi postavi još jedno intimno pitanje – „da li se osećaš čudno zbog onoga što smo radili jutros? Volim te i ne želim da bilo šta pokvari našu vezu.“ mama prima sinov kurac i spermu

Ustao sam, krenuo prema njoj da je zagrlim, poljubio je u čelo i uverio je da ništa ne može stati između nas. Pogledala je prema meni i poljubili smo se. U početku lagano, a zatim snažnije pre nego što je svoj jezik smestila u moja usta. Uzeo sam je za ruku i odveo nazad u njenu sobu. Pitala je da li sam siguran da želim to a ja sam joj dao do znanja da nikada nisam želeo ništa više u svom životu.

Pročitajte i ...  Mama i Sin Taboo

Veoma brzo smo oboje bili goli. Kada su se pojavile grudi koje su me dojile, zastenjao sam a kurac kao da je hteo da eksplodira. Uzeo sam bradavicu u usta i sisao dok sam rukama milovao njeno telo. Spustio sam glavu među njene noge i počeo da ližem topli tunel iz kojeg sam pre 18 godina izašao.

Bilo je nešto tako opojno u vođenju ljubavi sa mojom majkom. Iako ne mnogo iskusan, nameštanje svog kurca pred njen ulaz, lagano uvlačenje, spazam mišića, mimika naših tela… sve je delovalo tako prirodno i tako normalno. Držala je rukom moj penis i mazila mi jaja dok sam tražio savršeni tempo tucanja. Pogledi su nam se sreli. Oči u oči. A onda je počela da se trese i da doživljava orgazam.

Njene noge su se zaključale oko mene ne puštajući me. Tada sam se spustio na nju i počeo žestoko da se nabijam. „Ah, ah, ah…“ svakim udarom je jecala u uzbuđenju. Više nije bilo one majčine nežnosti, izgubila se u tom zabranjenom trenutku. Hvatala me je za guzove i terala me da je jebem jače, žešće, dublje!

Dok ju je razbijao drugi orgazam, moja sperma je eksplodirala duboko u matericu u kojoj sam započeo svoj život. Verujte mi da nisam želeo da izađem iz nje, toliko sam se osećao ispunjenim – i emotivno i fizički.

Dok smo ležali, pričali smo o tome kako će nam se život promeniti, koliko smo srećni, koliko smo ispunjeni. Zaspali smo dok sam joj sisao grudi kao kad sam bio dete.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

3 thoughts on “Jutarnje Igrice sa Mamom”
  1. Dve stvari koje su u prici posebno predivne – napunio mamu spermom jer je poznato koliko zene vole da osete tu divnu tecnost u sebi. A pored toga sisanje maminih bujnih grude koje su ga nekad hranile.

  2. […] za korišćenje tokom kuckanja kao i kod stvarnog seksa. Zato ne oklevajte da ih uključite u svoje igrice, bilo da ste žensko ili muško. Najintenzivnija atmosfera je onda kada oboje masturbirate tokom […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)