seke ližu pice sa mamom

1. NAPOKON 18

To jutro sam imala prelep san. Milioni kratkih, sitnih poljubaca je završavalo na mome licu. Po mirisu i nežnosti znala sam da je u pitanju ženska osoba ali joj nisam videla lice. Poljupci su dodirivali moje čelo, obraze, nosić, moje osetljive uši… neki su čak završili i blizu mojih usana.

Što sam se više približavala budnom stanju to su se poljupci činili sve stvarnijim. Probudila sam se.
Poljupci nisu prestajali.
Osećala sam toplotu nečijeg tela koja me je grejala. Nečije nežne ruke preko mog stomaka i noge obgrljene oko mog donjeg dela tela.

Nevena: “CMOK CMOK CMOK… ajde Mila, probudi see… CMOK CMOK CMOK…!”

Trebalo mi je par trenutaka da shvatim da moja sestra Nevena pokušava da me probudi ne prestajući da me ljubaka po licu.

Mila: “Mhmm… Nevena, šta ti je? Vidiš da spavam?” – promuklo sam rekla, ali njeni poljupci nisu prestajali.

Nevena: “Heeejjjj… CMOK CMOK… spavalicee… SREĆAAAN ROĐENDAAAN!!!” – još me je čvršće zagrlila, tako da sam umalo ostala bez daha.

Da, na dan 26-og decembra pre tačno 18 godina smo došle na svet. Činjenica da smo konačno punoletne nije za mene bilo nešto previše značajno, ali za moju sestru je to očigledno bilo i više nego bitno!

Mila: “Da seko… srećan rođendan. A sada ako nije problem da prestaneš da me balaviš. Mislila sam još malo da odspavam. Koliko je uopšte sati?”

Nevena: “Parti-brejkerko! Zar ti ne shvataš šta ovo znači? Eeeejjj 18 godina! Napokon možemo da ostajemo do kasno na žurkama bez da mama smara, možemo da cirkamo bez da brinemo da li ćemo se osećati na alkohol… i što je najbitnije mogu napokon da se otarasim ove glupe odeće!”

Za razliku od sestre ja nisam išla često na žurke, niti sam nešto posebno pila, ponekada vino… ali ovo za odeću je bilo razumljivo znajući da je Nevena potpuni nudista! Ipak, nikada do tada nije gola šetala po kući, imala je uvek makar donji veš na sebi.

Mila: “Nevena? Nemoj samo da mi kažeš da si upravo sada gola.” – bile smo pokrivene, a ja sam na sebi imala pidžamu tako da nisam mogla da znam da li je sestra gola priljubljena uz mene.

Nevena: “Božee, pa naravno da sam gola.” – brzo nas je otkrila i njeno golo telo je sada bilo pred mojim očima.

Srce mi je odmah malo preskočilo i sigurno sam u tih par sekundi prestala i da dišem. Ipak, nisam smela duže da je zagledam i stavila sam ruku preko očiju.

Mila: “Nevena, reći ću te mami! MAMAAA….!” – počela sam da se derem i mama je ubrzo utrčala u sobu.

Sara: “Mila, šta je bilo? Jesi dobro?”

Mila: “Mama, Nevena je gola!” – sestra uopšte nije paničila, niti je pokušala da se pokrije.

Sara: “Jaooj Mila, tako si se proderala da sam mislila da ti nije dobro. Da, gola je, znam…”

Ništa mi nije bilo jasno i zahtevala sam objašnjenje.

Nevena: “Ja i mama smo se dogovorile i pošto sam sada punoletna mogu da budem gola.” – rekla je ponosno i isplezila mi se.

Sara: “Slušaj Mila, znam da je čudno ali to je njena odluka i ja je poštujem. Naravno, bezobraznica ne sme da se šetka gola nigde sem u svojoj kući, i samo onda kada nemamo goste. Doduše, nagovorila me je lako, obećala mi je masažu jednom nedeljno.”

Mila: “Uvauu mama, prodala si se za jednu masažu!” – mama je odmahnula rukom i izašla iz sobe.

Nevena: “Ajde šta se foliraš, pa mi smo praktično iste, biće kao da gledaš sebe golu… ajde, pokaži mi svoju ribicu da uporedimo.” – krenula je ka mojoj pidžami da me skine ali sam se izborila i ustala iz kreveta.

Mila: “E stvarno si luda. Ne dam ti da vidiš moju… videla si je kad smo bile male i to ti je dosta.” – krenula sam ka kupatilu da se umijem i malo smirim.

 

2. TAJNA 1

Stajala sam pred ogledalom u kupatilu i razmišljala o svemu. Razlog moje nervoze nije bio u tome što će sestrino lepo golo telo šetkati po kući, nego u tome što ne znam kako ja da se izborim a da je ne pogledam tamo gde ne bi trebalo.

Od kada znam za sebe osećam prema sestri određenu privlačnost. Ne, bar ne do tog trenutka, u seksualnom smislu koliko u nekoj duhovnoj vezi koju imamo.
Čitala sam da je takva privrženost normalna kod blizanaca i zaista smo bile veoma povezane.

Ta njena otvorenost i iskrenost me je oduševljavala. Nije krila da voli devojke, ne stidi se svog tela i seksualnosti. Neretko bih u toku noći otvorila oči i videla je kako pokrivena pod jorganom mazi svoju ribicu, kako ju je zvala, gledajući razne lezbo scene na svom tabletu. gleda seku kako mazi picu

Valjda me je ta različitost između nas dve najviše privlačila. Ja sam uvek bila štreber, povučena, slabo sam se družila sa drugima… Moje naočare i proteza na
zubima, sa kosom uvek vezanom u rep, striktnim oblačenjem… ličila sam na neku malu naučnicu i maminu dobru curicu.

Izašla sam iz kupatila i krenula ka dnevnoj sobi odakle je dopirala rođendanska pesma.

Sara, Nevena: “Danas nam je divan dan, divan dan, divan daaan….” – pevale su sa sve rođendanskim kartonskim kapicama na glavi.

Mama je bila obučena za posao u svojoj “bankarskoj” odeći – suknji, štiklama i bluzi. A Nevena… bila je potpuno gola!

Nas dve smo bile jednojajčani blizanaci. Potpuno identične od glave do pete. Crvena kosa dugačka do pola leđa, potpuno beli ten kao mleko, blage smeđe

pegice pri vrhu obraza i oko nosa, niske građe sa vitkim telom. Grudi malecne ali savršene sa rozim malim bradavicama, guza čvrsta malena, a ribica… uhhh preslatka, crvenkastih usnica i sa malim riđim dlačicama pri vrhu.

Mama je držala tortu na kojoj je bilo 18 svećica.

Sara: “…ajde Mila, priđi pa da zaželite želju zajedno.” – prišla sam sestri koja mi je stavila malu kapicu i poljubila me u obraz.

Par trenutaka smo samo gledale u tortu i zamišljale želju, zatim smo se pogledale međusobno, klimnule glavom jedna drugoj i ugasile sve svećice u jednom dahu.

Sara: “Bravooo… Jao ljubi vas mama CMOK CMOK. Nažalost moram još danas na posao, pa sam od sutra na godišnjem. Vas dve uživajte, imate hrane, pića… i ostavite mi koje parče torte.”

Nevena: “Naravno mamice… ljubimo te i vidimo se večeras.”

Mila: “Šta kažeš na neki film. Neki novogodišnji možemo… uz tortu naravno.”

Nevena: “Čitaš mi misli. Ajde, pusti neki i smesti se na krevet, eto mene samo da nam isečem torte.”

Pustila sam film i ušuškala se pod jorgan. Nevena je ubrzo stigla do mene i dala mi moje parče. Golišava, uvukla se pored mene i počele smo da mljackamo slatku čokoladnu tortu dok je film počinjao.

Zagledala sam se u moju sestru dok je uživala u zalogajima. Primetila je da je gledam i pogledala me je začuđeno, sva musava od torte. Bila je preslatka.

Nevena: “Šta je bilo? Znaš kako volim slatko, zato glasno mljackam.”

Mila: “Hahahaha… nije to, nego… Ništa, samo… volim te seko.” – zagrlila sam je i poljubila je u obraz.

Nevena: “Dobrooo… čudakinjo… volim i ja tebe.”

 

3. SJAJAN PRIZOR

Sara: “Devojkee… jeste spremne? Volela bih da ranije krenemo jer će biti gužva.”
– govorila je sledeće jutro na vratima sestrine i moje sobe.

Nevena: “Mama ajde idite samo ti i Mila, ja bih ostala da završim oko jelke i ukrasa ako nemaš ništa protiv?”

Sara: “Što? Zar ti se ne sviđa jelka?”

Nevena: “Iskreno – odvratna je! Mila očigledno nema baš stila.”

Sara: “Nevenaaa…! Kako možeš tako, sestra ti se baš trudila.” – odgovorila je pomalo ljutito.

Mila: “Neka je mama. Ako zna lepše da je ukrasi neka se igra.” – ustala sam iz kreveta i presvukla se u toplu odeću pošto je napolju napadao sneg.

Volela sam novogodišnji šoping. Smejale bi se, pile toplu čokoladu u našem omiljenom kafiću i naravno kupovale brdo poklona.

Sara: “Hoćeš da kupimo Neveni nešto? Šta bi volela, šta misliš?”

Mila: “Pa znam da joj odeća više ne treba.” – nasmejale smo se ispijajući topli napitak.

Odlučile smo da joj kupimo razna mirisna ulja kako bi masaže koje je obećala mami bile lakše i udobnije. Usput i neku šminku koju voli, neke igračkice plišane koje je obožavala, iako nije htela da prizna ali sam znala da ih nije prerasla.
Naravno, svratile smo i u “slatku kuću” pošto Nevena obožava slatko, prosto šta god da joj date ako ima makar malo čokolade ona će sa uživanjem sve pojesti.

*

Vratile smo se kući puni raznih kesa u rukama. Ušle smo tiho u dnevni boravak i kese su mi tada ispale iz ruku. Razlog je bio prizor koji sam ugledala. Nevena je ležala na podu pored jelke i sređivala ukrase i lampice. Bila je na stomaku a noge su joj bile potpuno razmaknute. Zbijeni beli guzovi su čvrsto sakrivali njenu malu zadnju rupicu, ali joj je ribica bila veoma vidljiva. Usnice su joj bile blago razmaknute i njen crveni ulaz u slatki kanalić se pomalo nazirao.

Sara: “Slušaj Nevena, znam da sam rekla da možeš biti gola, ali zaista malo manira ne bi bilo na odmet. Mislim, potpuno si se tu… raskrečila.” – govorila je stojeći pored mene.

Na moje razočarenje skupila je noge.

Nevena: “Izvinii mamaa… nisam vas čula da ste ušle.”

Sara: “Ajde onda, diži to dupence i pomozi nam sa ovim stvarima.”

Nevena je ustala i odmah primetila plišanog medu kako viri iz kese.

Nevena: “Bože seko, kome ste kupili ovu… smešnu igračku.”

Mila: “Ne sviđa ti se? Mislila sam da ti je poklonim za Novu… ali ako je ne želiš…?”

Izvadila ga je iz kese i malo ga pipkala osećajući njegovu mekanost.

Nevena: “Pa, mislim… i nije loš. Zadržaću ga. Nije da se ja igram sa igračkama i to… ali… poklonu se ne gleda u zube. Hvala.” – poljubila me je i pomalo veselim korakom otišla sa medom u sobu.

*

Kao po običaju to veče smo mama i ja same pravile večeru pošto kuhinja nije bilo Nevenino omiljeno mesto. Kada smo završile, servirale smo sto i pozvale je da dođe u kuhinju.

Nevena: “Mmmmm… ovo fino miriše.” – došla je do stola i umesto na svoje mesto sela je meni u krilo.

Sara: “Nevena, nemoj sestri da smetaš. Sedi tu pored.” – pokazala je na prazno mesto.

Nevena: “Mamaaa, samo želim da zajedno ručkamo. A njoj ni ne smeta. Jel tako seko?”

Naravno da mi nije smetalo da moja preslatka gola sestra sedi u mome krilu! Ali nisam smela tako oduševljeno da priznam.

Mila: “Ne smeta mi… mislim, nisi teška tako da…” – mucala sam osećajući njenu toplu guzu na sred moje pice.

Delila nas je samo tanka tkanina mog šorca i pamučnih gaćica.

Nevena: “Eto vidiš mama. Ajde sad, reci aaa…” – otvorila sam usta i sestra mi je svojim rukama ubacila u usta malo piletine. – “Ajde sad ti meni.” – ponašala se kao neka mala devojčica.

Ne mogu reći da mi je setra bila ne zrela, čak štaviše zanimala se i za dosta ozbiljne stvari i čitala ponekad velike pisce i priznata dela, ali volela je tako nekada da se glupira što meni naravno nije smetalo. To je bio deo njene ličnosti, i samo ju je činilo slađom.

Moje ruke su bile mnogo nesigurnije ali sam uspela nekako da joj prinesem parče mesa. Lujka kakva je bila, namerno me je malo gricnula za prst.

Mila: “Auuč… polako, odgrišćeš mi prste.” – mama i Nevena su se smejale na glas.

Bilo je to zaista prelepo veče. Večera sa dve osobe koje najviše volim i cenim. Bio je to savršen početak praznika.

Nažalost to veče sam se zanela dozvoljavajući sestri da me hrani pa sam pojela malo više nego što treba i stomak mi je brujao… nije mi davao sna. Okretala sam

se po krevetu tražeći udoban položaj. Našla sam u jednom trenutku da mi najviše prija ležanje na boku, okrenuta na desno tačno prema krevetu moje sestre.

U kući je bila pored mamine sobe, dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom, još dve sobe, praktično za svakoga po jedna, ali smo Nevena i ja navikle da delimo istu još od malena. Osećale smo se tako najprirodnije i opuštenije.

I tada, u gluvo doba noći mala svetlost je počela da dopire sa sestrinog kreveta. Virila joj je samo glava iznad pokrivača i shvatila sam da je upalila svoj tablet.
Znala sam da to može da znači samo jednu stvar – pornići.

Čim sam videla komešanje ispod njenog jorgana zaboravila sam na neprijatnost u stomaku. Bilo je jasno da se mazi iako nisam mogla dobro da razaznam šta se tačno dešava pošto je izvor svetlosti bio veoma slab.

Počela je ubrzano da diše i povremeno sam mogla da čujem neku reč, ali veoma tiho. Želela sam da se dotaknem, ali ovako plašljiva i nesigurna u sebe nisam se usudila. Ribica mi je vlažila i osetila sam onaj dobro poznati osećaj sličan svrabu, nema sumnje da sam gorela od želje da makar na trenutak osetim svoje prste na nežnom klitorisu.

Gubeći kontrolu usled sestrinog sve napaljenijeg i glasnijeg stenjanja, zatvorila sam oči na trenutak i rešila da ću samo malo da se pomazim… samo da me želja mine. Spustila sam sporo ruku u gaćice i pre nego sam se dotakla otvorila sam oči. Na moje zaprepašćenje Nevena je tada odlučila da se okrene, verovatno da se uveri da spavam.

Oči su nam se možda u deliću sekunde srele, ali nisam bila sigurna. Brzo sam zažmurila i pravila se da duboko spavam. Bila sam veoma nervozna i dugo sam tako glumila sve dok nisam shvatila da se malo svetlo ugasilo.

Trebalo mi je dosta vremena da se smirim, i najzad sam utonula u san.

 

4. PRIZNANJE

Jutro je odavno stiglo a ja sam još uvek bila u krevetu. Da nisu praznici bili u toku mama bi uveliko vikala kako smo lenjivice uspavane, ali u ovom slučaju nije htela da nas budi. Rastezala sam se po krevetu i lagano otvarala oči.

Nevena je sedela na svom krevetu i gledala pravo u mene. Bila je naravno gola, sa prekrštenim nogama i tabletom u ruci.

Mila: “Koliko dugo buljiš u mene? Znaš, pomalo je jezivo da gledaš nekoga dok spava.”

Nevena: “Ja sam jeziva? Pa ne znam ko je ovde koga gledao!” – namrštila se i pokazala mi tablet koji je držala.

Joj Bože! Videla me je… sigurno me je uhvatila u u onom kratkom trenutku u toku noći.

Mila: “Ne razumem šta pričaš. Kakvo gledanje, šta…?” – pokušavala sam da se izvučem ali laganje nije nešto u čemu sam bila vešta.

Nevena: “Stvarno? Igraćeš na tu kartu? Pa ti ne bi mogla da me slažeš sve i da se trudiš najviše što možeš. Ali neću da ulazim u to… želim samo da znam zašto?” – ustala je iz svog i sela pored mene na moj krevet.

Mila: “Zašto šta?”

Nevena: “Zašto me nisi prekinula ili nešto? Zašto si ćutala i gledala?”

Spustila sam pogled i nisam rekla ni reč. Postidela sam se i Nevena je to prepoznala.

Nevena: “Jel ti se svidelo ili si samo bila radoznala? Mislim, možda se ti ne igraš sa sobom pa ti je bilo zanimljivo?”

Mila: “Seko, zaista nećemo voditi ovakav razgovor. To su moje privatne stvari.”

Nevena: “Pa i ti si narušila moju privatnost sinoć!”

Mila: “Molim? Pa to uopšte nije isto. Masturb… dirala si se preda mnom u zajedničkoj sobi!”

Nevena: “Ahaaa… znači i ti se diraš, samo ne u sobi. Dakle, nije radoznalost! Čekaj, znači da ti se svidelo?” – oči su joj se zacaklile u iščekivanju mog odgovora.

Naravno da nisam odgovorila, već samo skoro za trenutak zaplakala. Ništa novo za emotivnu i povučenu devojku kao ja.

Pročitajte i ...  Mamino i Sestrino Rivalstvo

Sestra je stavila svoj dlan na moj obraz i nežno me mazila.

Nevena: “Dobro, ne moraš ništa da kažeš. Razumem. Mislim, i ja sam zatečena, nisam znala ni da ti se sviđa da gledaš devojke dok… iskreno nisam ni znala da masturbiraš, očigledno to dobro kriješ.”

Njen dodir me je opustio i ohrabrio. Malo sam se oslobodila i odlučila da podelim sa sestrom par intimnijih stvari.

Mila: “Nije da se dobro krijem nego… prosto ne radim to često kao ti, i nikada u sobi.”

Nevena: “Znači sinoć nije bio prvi put da si me videla? Voajeru jedan bezobrazni!”
– nasmejala se i štipnula me za obraz. – “Samo, nemoj da misliš da ću sada promeniti svoje navike, i dalje ću biti golišava a ti ćeš se morati navići.”

Mila: “Znači ne ljutiš se što sam te malo… gledala?”

Nevena: “Ljutila sam se na početku, ali ne želim da mi kriješ te stvari. Neću više masturbirati u sobi i poštovaću tvoju privatnost. Sestra si mi i dovoljno što mi gledaš ribicu ceo dan, ne moram još i da je diram pred tobom. Osim ako ti to želiš, a sestrice?” – zezala me je i smejeći se dodirnula je svoje sisice.

Mila: “Hahahaha… e ti si stvarno luda. Ali, hvala ti što me razumeš… ja nemam iskustva kao ti u svemu tome. Samo, molim te mami nemoj ništa spominjati. Ipak sam ja još uvek dosta zbunjena i…”

Nevena: “Kontam… tražiš se. Tako je i meni bilo kada sam shvatila da me možda ipak interesuju žene, devojke… mamice… sestrice.” – opet me je zezala.

Mila: “Eee dobro, dosta si me zadirkivala. Stvarno ću početi da plačem od sramote. Ajmo na doručak!” – ustale smo i krenule ka kuhinji.

*

Nakon ovog našeg razgovora osećala sam se mnogo opuštenije.

Dan je tekao u dobroj atmosferi i druženju. Ponekada bi moji pogledi odlazili ka sestrinim zabranjenim delovima tela ali više nisam bila toliko uplašena da ću biti uhvaćena.

Sestra je sigurno tu i tamo primetila moje poglede ali nije se obazirala niti protestvovala.

Upijala sam njeno telo koliko sam mogla i zadržavala te slike u glavi. Požuda je postajala sve jača i odlučila sam to veče da se opustim u toploj kupki.

Zaključala sam vrata, smestila se u toplu vodu i zatvorila oči. Sestrino nago telo bi se tada pojavilo u mojim prljavim fantazijama. Znala sam da ću svršiti misleći na nju i nisam se osećala loše zbog toga.

mazi se kurvica u kadiRaširila sam noge i polako počela prstom da kružim oko svog klitorisa. Nisu moja maštanja imala neku previše bezobraznu i perverznu konotaciju. Prosto sam zamišljala svoju sestru kako šetka gola, kako se blago guzi i pozira.

Gledala bi me svojim prelepim očima i mesila svoje grudi stiskajući male bradavice. Bilo je tako lako zamišljati je jer ne samo što sam je ceo dan gledala golu, već je bila ista kao ja.

Nije mi trebalo dugo da osetim taj prelepi osećaj svršavanja i vrelinu među nogama. Ono zbog čega sam drkala svoju picu uvek u kupatilu nije samo zato da bih imala svoju privatnost, već i zbog samog čina svršavanja.

Naime, u tom trenutku bi bukvalno prskala svojim sokovima, ponekada u veoma velikim količinama i jakim mlazovima. Naučila sam vremenom i da zadržim svoje tečnosti makar delimično ali orgazam tada ne bi bio zadovoljavajuć i potpun.

Čitala sam da ženski ejakulat može potencijalno biti veliki fetiš i da je mnogima veoma ukusan. Ali ja se nisam usuđivala da ga probam… čak ni da licnem svoje
prljave sokove. Moji bi orgazmi bili veoma snažni i uvek veoma mokri zbog čega su kada, ili kupatilo uopšte, bili logičan izbor za moje seksualne seanse samozadovoljavanja.

Kada sam sve obavila, osušila sam kosu, obukla pidžamu i uputila se ka sobi. Na moje čuđenje sestra je već spavala iako nije bilo baš toliko kasno. Prišla sam joj i poljubila je tako da su mi usne jedva dodirnule njen mekani obraz. Ušuškala sam se i zaspala.

*

U toku noći sam otvorila oči. Probudila me je bol u desnoj ruci i ubrzo sam shvatila da je potpuno utrnula. Ležala sam na njoj i neprijatno bockanje je počelo da me obuzima.

Okrenula sam se na drugu stranu i tada videla sestrin krevet koji je bio prazan. Ustala sam, provirila kroz vrata i videla da svetlo u kupatilu ne gori. Vratila sam se u krevet i pomislila kako se iskrala iz kuće da bi se videla sa nekom drugaricom… ili možda nekom novom devojkom. Ne bi joj bio prvi put.

Međutim, u jednom trenutku sam začula korake ispred sobe. Zatvorila sam oči ali ne skroz već sam blago virkala što u mračnoj sobi ne bi moglo da se primeti.
Nevena je veoma tiho i na vrhovima prstiju ušla u sobu. Bila je gola, zadihana i činilo mi se da male kapljice znoja mogu da se vide na njenom čelu.

Gde li je bila? Šta je radila? Sve ovo je bilo veoma čudno, ali nisam mogla da ulazim u dublje analize. Bila sam umorna i želela sam da nastavim da spavam.

 

5. NJAM NJAM

Probudila sam se i prvo što sam ugledala bila je sestrina blago dlakava i veoma crvena pičkica!!! Da, to nije prizor koji vidite svaki dan ali bi svakako mogla da se naviknem na njega.

Sestra je tiho hrkala i bila je potpuno otkrivena sa raširenim nogama, a mali medo koji sam joj poklonila je ležao pored nje. Sisice su joj se podizale i spuštale usled dubokog disanja. Gledala sam je i divila se njenoj lepoti. Koliko ću dugo izdržati a da se ne poigram sa sobom? Znala sam koliki je rizik, znala sam koliko je
pogrešno… znala sam da će me mokra posteljina odati, ali sam se nadala da ako budem brza mogla bih da se izvučem bez da budem primećena.

Brzo ali tiho sam skinula donji deo pidžame i svoje pamučne gaćice, raširila svoje noge i dalje pokrivene za svaki slučaj i počela da razmazujem pljuvačku natopljenim prstima po pici.

Pogled mi je kružio po goloj sestri. Išao bi od njenih malenih usana, preko opuštenih crvenih bradavica, ravnog stomaka, njene vrele ribice… Dok sam gnjavila klitoris, drugom rukom sam lagano ugurala prst u svoj topao kanalić. Ranije bih masturbirala par puta mesečno, a sada sam bila blizu drugog svršavanja za nekih 10ak sati.

Sve je bilo savršeno dok tik pred savršen jutarnji orgazam moja sestra nije odlučila da se probudi. Pogledala me je i sve joj je odmah bilo jasno.

Pokušala sam u panici da se sredim i smirim ali bilo je kasno.

Nevena: “Ne mogu da verujem! Licemeru jedan napaljeni!”

Mila: “Nevena… nije kao što se čini!” – pokrila sam dlanovima lice.

Nevena: “Pa ako ću iskreno, znaš kako mi se čini? Čini mi se da sam te prekinula… čini mi se da nisi svršila još uvek.” – ustala je i sela ispred mene na krevet.

Mila: “Molim?” – bila sam zbunjena na njenu reakciju.

Nevena: “Gledala si me ono veče dok masturbiram, čak si se i sama mazila dok si me gledala. Sad hoću i ja malo šou. Sada ima ja tebe da gledam dok svršavaš!”

Otkrila me je i moja vlažna napaljena pica je posle mnogo godina ponovo bila pred sestrinim očima.

Nevena: “Znala sam! Potpuno su nam iste! Prelepe! Pogledaj!” – raširila je svoju pičkicu i pokazala mi ju je.

Da, sličnost je bila neverovatna. Gotovo da je jedina razlika bila u tome što su dlačice oko moje ribice imale nešto svetliju nijansu crveno-narandžaste boje.

Nevena: “Čekam. Možeš da nastaviš prljavice jedna. Da te vidim.”

Mila: “Nemoj seko, molim te. Pice su nam iste na izgled, ali… i nisu baš skroz. Ne bih da…” – odmah me je zaustavila.

Nevena: “Znači tako? Dobro, pomislila sam da ti se sviđam i da želiš da svršiš ali… izgleda da sam pogrešila. Mada možda bi te moj dodir predomislio.” – prišla je rukom ka mojoj pici i pomazila moj klitoris.

Problem je bio što sam bila veoma blizu a njen dodir je bio potpuno napaljujuć. Ipak bila je praktično tik ispred mene i znala sam da bih je isprskala kada bi svršila. Odlučila sam da odglumim.

Mila: “Aaahhhh… uhhhh… baš sam svršila jako… uhhh.“

Nevena je sklonila ruku sa mog srećnog mesta i gledala me sa polu ljutim izrazom lica. napaljene bliznakinje

Nevena: “Mila? Jel ti to mene zajebavaš? Samo sam te dotakla. Ovo je bio najgori pokušaj glume u istoriji. Veruj mi bila sam sa neiskusnim smotanim devojkama i imala sam svojih pet minuta glume… znam da prepoznam lažljivicu. Sad se opusti i

dozvoli sebi da svršiš!” – ponovo me je počela maziti ali sada mnogo ozbiljnije i jače.

Mila: “Ne Nevena… uhhh ne razumeš!” – bilo je kasno.

Njen dodir je bio previše za mene! Moje ne je naravno značilo DA… želela sam još dugo da me mazi i trlja ali je orgazam preovladao. Pokušala sam da se suzdržim koliko sam mogla ali ipak nije bilo pomoći, i jedan mlaz mojih toplih sokova je prosto izleto iz mene.

Nevena je stala pokušavajući da shvati šta se upravo desilo. Na njenom stomaku i grudima se slivala moja tečnost.

Nevena: “Da li si me ti to upravo isprskala?”

Mila: “Izvini seko… pokušavala sam da ti objasnim ali…” – osećala sam se loše ali je Nevenin osmeh otkrivao još jednu njenu prljavu tajnu.

Nevena: “Moja sestra prska! Moja rođena sestra jebeno PRSKA!? Pa da li si ti svesna koliko dugo želim da budem sa devojkom koja ovo može? Tražim je 100
godina! Ne, ovo moram opet da vidim, i nemoj slučajno da zadržiš ni jednu kap u sebu, želim sve.”

Nisam uspela ni da se oporavim a njene ruke su već bile na meni. Ovaj put je gurnula i prst u moju pičku i počela da me tuca sa njim. Očigledno je imala dosta iskustva… stiskala je baš gde treba… gde volim.

Mila: “Aaahhh… jesi normalna, uhhh… eksplodiraću seko…” – vrištala sam osećajući njen prst duboko u sebi.

Nevena: “Ajde ajde… svrši na mene, molim te…!”

Uzbuđenje usled sestrine želje da svršim na nju me je obuzelo. Izvadila je prst iz mene kada je osetila koliko je stiskam i namestila se čekajući vreo talas.

Rukama sam gužvala posteljinu na krevetu i uz glasan uzdah počela da svršavam.

Oči su mi bile zatvorene i ne znam koliku sam tačno količinu tečnosti isprskala ali sam jasno osetila tri velika mlaza kako su izašla iz mene.

Orgazam se polako stišavao. Otvorila sam oči i prvo pogledala ka svojoj pičkici koja je bila potpuno mokra zajedno sa posteljinom ispod nje.

Podigla sam pogled i ugledala sestru. Skamenjeno je sedela, ruke blago ispružene ispred tela i nepomične. Kosa joj je bila praktično potpuno mokra, a sa vrhova kose, sa ivice brade kao i sa sada ukrućenih bradavica, kapljala je moja topla
bezbojna tečnost.

Nevena: “Ovo… je bilo… jebeno… BRU-TAL-NO!!!”

I dalje nepomična primetila je kako joj se i na ivici nosa skupljaju male kapljice i padaju sa njega. Ispružila je svoj jezik što je više mogla i par kapi je palo na njegov vrh. Unela ih je sa jezikom u usta i počela da mljacka osećajući ukus mog sočnog nektara. Pravila je grimase kao da pokušava da potpuno razazna ukus, i ubrzo mi je njen osmeh dao odgovor da joj se sviđa.

Mila: “Jesi ti to upravo probala moje… sokove iz…?” – bila sam začuđena ali i uzbuđena.

seka polizala prstNevena: “Ovo je nešto najfinije i najslađe na svetu, a ti znaš koliko volim slatko.”

Mila: “Zar je tako fino?”

Nevena: “Šta? Nisi nikada probala? Pa moraš odmah to da ispraviš seko. Preukusna si!” – prstom je pokupila tečnost koja je i dalje bila na i oko moje pice i primakla mi ga.

Gledala sam je u oči a potom i na prst koji je bio potpuno mokar. Prišla sam i
veoma malo otvorila usta. Njen prst je ušao i počela sam jezikom da skidam svoje sokove sa njega.

Mila: “Mmmm…!”

Nevena: “Jesam ti rekla! Ne mogu da verujem da nisi do sada probala. Uhhh ni sama ne znaš šta propuštaš!”

Izvadila je prst iz mojih usta, stavila ga u svoja i potpuno ga oblizala. Jebozovno me je gledala i da sam se tada samo malo dotakla ponovo bih svršila!

Krenula je polako ka meni i usne su nam se našle praktično na par centimetara.

Sara: “Devojkee… jeste dobro? Kakva je to galama tamo!” – vikala je iz kuhinje.

Nevena: “Mislim da je vreme da se sredim. Zamisli da me mama vidi ovako mokru, šta bi žena pomislila.” – poljubila mi je usne na blic i izašla iz sobe.

 

6. TAJNA 2 – TAJNA NOĆI

Nevena: “Mama, dovoljno sam jela, jel mogu da idem. Ranije bih legla.” – rekla je dok smo sedeli i večerali.

Sara: “Već? Možeš dušo, naravno, samo mi je čudno da ideš ovako rano.”

Nevena: “Pa volim da se dobro naspavam. Ljubim te mama.” – poljubila je mamu i mene i otišla u sobu.

Sara: “Jesi primetila da ti sestra ranije leže nego obično? Nije da mi smeta, bolje nego da luta sa onim njenim drugaricama, ali ipak je čudno, zar ne?”

Mila: “Da mama, i ja sam to primetila. Ko zna šta se mota po toj njenoj ludoj glavi.”

Znala sam da nešto ne valja. Oni njeni izlasci u pola noći su mi bili sumnjivi i odlučila sam da ću otkriti o čemu se radi. Popila sam kaficu pre nego sam otišla u krevet kako bih ostala što duže budna. Pokrila sam se i zatvorila oči nadajući se da će Nevena ustati kao i noć pre.

I zaista. Oko 1 ujutru ustala je iz kreveta. San me je polako savladavao ali srećom nisam zaspala. Izašla je iz sobe bez odeće. Nisam htela odmah da krenem za njom misleći da možda samo ide do toaleta ili po čašu vode.

Čekala sam 15ak minuta i tada odlučila da je pronađem. Kupatilo je bilo prazno, kao i dnevna soba. Pomislila sam da jedino može još biti u onoj sobi koju koristimo samo za neke stvari i sitnice, polako sam ušla ali je bila prazna.

Ostala je još samo mamina soba, ali šta bi radila tamo? Ipak, odlučila sam da pogledam. Vrata nisu bila potpuno zatvorena tako da sam ih samo malo odgurnula i provirila unutra. Imala sam šta da vidim!

Nevena je sedela na podu pored maminog kreveta. Jednom rukom se pridržavala za ivicu kreveta a druga joj je bila zauzeta trljajući klitoris i nabijajući povremeno

prste u pičku. Mama je spavala… ležala je na stomaku, bila je otkrivena i imala je na sebi samo običan beli donji veš. uhvatila sestru kako drka na mamu

Kako bi se mama u snu pomerila tako bi i Nevena prestala sa masturbiranjem i malo spustila glavu za slučaj da se mama probudi. Kada bi se uverila da se samo pomerila u snu, Nevena bi ponovo nastavila da se mazi. Prišla je u jednom trenutku glavom veoma blizu mamine pozamašne guze i kao da je htela da je oseti, pomazi, poljubi.

Nevena: “Mamice, mamicee… uhhh…” – njene tihe reči su me zatekle i slučajno sam laktom zakačila vrata.

Nevena me je čula i okrenula se ka meni. Brzo je ustala, uhvatila me je čvrsto za ruku i odvukla u sobu. Zatvorila je vrata i pogledala me ljutito.

Nevena: “Zašto ne spavaš?? Trebala si odavno da hrčeš a ne da me špjuniraš!”

Mila: “Videla sam da te nema neko vreme i samo sam… htela sam da vidim gde si.”

Shvatila je tada da sam samo bila znatiželjna i da nisam mislila ništa loše.
Promenila je izraz lica kada je videla da se držim za ruku koju mi je stisnula. Uhvatila me je ovaj put veoma nežno i poljubila me u ruku.

Nevena: “Izvini… evo poljubila sam i sad će da prođe. I odmah da ti odgovorim – DA, tvoja sestra je perverznjakinja koja drka na mamu! Gledam je dok spava i svršavam na nju.

Pročitajte i ...  Usamljene Mama i Ćerka

Ti imaš tajne, ja ih imam… svi ih imamo. Jebi ga… šta da kažem. Razumeću ako misliš da sam malo… poremećena.”

Svakako nije bila srećna što sam je uhvatila, ali sam se opet iznenadila i oduševila njenom iskrenošću.

Mila: “Kao prvo ja sam ta koja je gledala tebe dok si spavala, i pod broj dva ne mislim da si poremećena. Ali ipak, moraš mi objasniti… pališ se na mamu? ”

Nevena: “Ne traje to toliko dugo. Tek od kada sam počela da se šetkam ovako golišava primetila sam da me ponekad pogleda, znaš? Ne kao ti, ti si oduvek volela da me gledaš.”

Mila: “Nisaaam…” – odmahivala sam glavom ali nije vredelo.

Nevena: “Lažljivice jedna. Skidam tvoje oči sa svoje guze stalno.” – okrenula se i naguzila se lagano.

I zaista sam počela da buljim u njene savršene guzove.

Nevena: “Eto vidiš! Ne možeš a da se bar malo ne zagledaš.”

Mila: “Pa kad si gola i tako… eeejjj ovo nije bila tema, vrati se na mamu. Počela je da te gleda? Nisam primetila.”

Nevena: “Pa to samo kad smo same. I naravno veoma je diskretna ali ja dobro poznajem te poglede.”

Mila: “Seko nemoguće, pa to nam je mama! Verovatno samo malo zagleda ali ništa više od toga. Mislim, zgodna si i još plus uvek gola!”

Nevena: “Pazi, moguće je i to. Ali problem je što sam i ja nju počela da gledam drugačije. Evo obrati pažnju sutra, pogledaj je malo bolje i videćeš. Mama je predobra pička.”

Mila: “Heeej! Lakše malo sa tim ružnim rečima! Ona nas je rodila.”

Nevena se samo nasmejala i zlokobno me pogledala.

Nevena: “Uhh izvini… izvini što nam je mamica brutalna pičketina!” – počela je da se smeje.

Mila: “E znala sam da si perverzna, ali stvarno… Odakle ti da ona uopšte voli devojke?”

Nevena: “Jooj razmisli malo – tata je otišao pre skoro 15 godina, a ona od tada nije imala ni jednu vezu. Eeejjj 15 godina onakva riba da ne nađe nikoga. Plus svi prijatelji su joj žene i to često mlađe od nje. A znamo i to da – iver ne pada daleko od klade!” – aludirala je na našu privlačnost prema ženama.

Mila: “Bogami, vidim da si dugo povezivala kockice. Ipak, ne znam…”

Nevena: “Veruj mi, sutra se malo bolje zagledaj i videćeš.”

Ove reči su mi odjekivale u glavi. Nije dovoljno što sestru gledam na ne dozvoljen način, ali još i mamu?

 

7. MASAŽA

Probudila sam se sledeće jutro i osetila toplinu na leđima. Pogledala sam preko ramena i ugledala sestru kako priljubljeno leži uz mene. Njen topao dah je mazio moj vrat a njene sike su bockale moja leđa.

Nisam ni znala kada je prešla u moj krevet, verovatno kada sam zaspala. Okrenula sam se polako da je ne probudim i nežno joj poljubila mali pegavi nosić. Nažalost nisam mogla tu da stanem i poljubila sam je još par puta što je bilo dovoljno da je probudim.

Nevena: “Čudakinjo… znala sam da me voliš!”

Mila: “Pa naravno da te volim, sestra si mi!”

Nevena: “Ne mislim samo na tu ljubav.” – prišla mi je i blago me poljubila u usne.

Mila: “Ne znam zaista o čemu govoriš.”

Nevena: “Aha… ajde neka ti bude. Reci mi jesi razmislila o mom predlogu?”

Mila: “Jesam… pogledaću je malo, ali samo malkice… Ne želim da me uhvati kako je odmeravam.”

Sara: “E stvarno ste nešto posebno. Pa zar niste već dovoljno velike da spavate u odvojenim krevetima, ako već nećete u odvojenim sobama.” – nismo ni primetile da je mama ušla u sobu.

Nevena: “Mama, nemoj mnogo da se čudiš nego nam se pridruži.” – odvojila se od mene i napravila mesto za mamu u sredini kreveta.

Sara: “Može, ako mi obećaš danas onu tvoju masažu? Sutra za doček da budem odmorna i da možemo fino da plešemo zajedno.”

Mila: “Zajedno? Zar vodiš i nas na doček sa koleginicama?”

Sara: “Ne, odjavila sam im. Želim da dočekam Novu Godinu sa moje dve ćerkice, ako nemate ništa protiv?”

Nevena i ja smo se pogledale i složile se u trenutku.

Nevena: “Ali možemo da pijemo vino i onaj tvoj šampanjac!”

Sara: “Hahaahha… dogovoreno! A sad, napravite još malo mesta, nije mama više baš tako mršava.” – smestila se između nas i prebacila pokrivač preko pokrivši nas sve tri.

Mila: “Mamice, samo da znaš – izgledaš sjajno. Jel tako seko?”

Nevena: “Ooo da… seksi seksi MILF!” – obgrile smo je i stavile glavu svaka na jednu maminu sisu sakrivenu u njenom kućnom ogrtaču.

Sara: “Eee baš ste lude! Seksi mama… kako da ne.”

Nevena: “E sad me baš nerviraš mama. Odmah da si ustala, skinula taj ogrtač i stala pred ovo ogledalo da se i sama uveriš.”

Sara: “Jeli mala, jel ti zaboravljaš ko je koga ovde rodio?”

Mila: “Mama, Nevena samo hoće da kaže da treba više da ceniš svoj izgled. Ajde, malo ispoziraj pred ogledalom i videćeš.”

Sara: “Ali imam samo gaćice i grudnjak ispod.” – rekla mi je tiho.

Mila: “Pa ako ćemo iskreno, Nevena je stalno gola tako da… ništa novo.” – ove moje reči su je ubedile i ustala je iz kreveta.

Odvezala je ogrtač i skinula ga gledajući se na veliko ogledalo ispred sebe.

Imala je na sebi crveni svileni donji veš koji nije mnogo otkrivao ali ju je veoma činio ženstvenom i seksipilnom. Nevena je bila u pravu, bila je prelepa, i sa svojih 40 godina poprilično zgodna.

Krupnije građe, malog stomačića što je i logično pošto je 9 meseci nosila blizance, ali kakve obline! Grudi blago spuštene ali velike i mekane, zadnjica svakako pozamašna i sa malo celulita ali opet veoma privlačna. Teško je opisati maminu guzu rečima ali mi je bilo jasno zašto ju je moja sestra onako pohotno gledala ono veče.

Njena bordo crvena duga kosa joj je prelazila polovinu leđa i njen prelep miris se osećao kada god bi prošla pored nje.

Nevena: “Uvauu! Pod hitno treba da ti nađemo dečka mama!”

Sara: “Nije mama toliko u lošoj formi, a? Mada dečko, neka hvala…”

Mila: “Pa dobro mama, onda možda neku devojku?” – obe su bile iznenađene na ovu moju opasku.

Nevena me je pogledala i bez reči me pohvalila namignuvši mi.

Sara: “Mila, ovo sam više očekivala od tvoje sestre. Mislim, nemojte me pogrešno shvatiti ali ona je više u “tom” fazonu.”

Nevena: “Evo mama, ja ću ti biti devojka…”

Sara: “Hahahaha… a jeli? Ne znam, videćemo posle masaže. Ako se dobro pokažeš možda te izvedem na sastanak.”

Nevena: “Pa moraćeš onda obe da nas izvedeš mama.”

Sara: “Kako to misliš?” – ni mami ni meni nije bilo jasno.

Nevena: “Pa Mila će mi pomoći sa masažom… tako je želela, zar ne seko?” – okrenula se ka meni i morala sam brzo da reagujem.

Mila: “Da mama… ovaj, mislila sam ako se slažeš?”

Sara: “Naravno dušo… uhhh jedva čekam. Kad bolje razmislim, odo ja da se otuširam a vi nešto pojedite, pa da mi to obavimo ranije, jel može? Taman ću imati vremena i do grada posle, moram da kupim za sutra neke sitnice.”

Mama je izašla a ja sam počela blago da paničim. Masiraću svoju seksi mamu sa svojom napaljenom i pritom golom sestrom.

Nevena: “Ma kakvo jelo. Idem ja da spremim krevet i sve što mi treba, ulje, možda neka sveća za atmosferu. Ti nađi neki lep donji veš ako već nećeš da budeš gola kao mama i ja.”

Mila: “Mama će isto biti gola??”

Navena: “Pa naravno, nagovoriću je… objasniću joj kako bi joj ulje samo uništilo odeću. Ajde, spremaj se, zaveži kosu u rep da ti ne smeta i nađemo se u maminoj sobi kad budeš spremna.”

Mila: “Ali, ja nemam nikakav donji veš… mislim, nemam ništa lepo.”

Nevena: “Uhhh samo me zadržavaš. Evo, uzmi ovaj moj rozi komplet i podseti me da odemo sledeće nedelje da ti kupimo neko seksi rublje.”

*

“Sestra mora da se šali!” – pomislila sam gledajući se u ogledalo nakon što sam obukla njeno rozo rublje.

Mala roza tanga koja nije mogla ni da sakrije sve moje dlačice, a grudnjak maltene providan… Gledala sam se i pomislila kako ne bi bilo mnogo razlike i da se pojavim potpuno gola.

Ušla sam u maminu sobu, bilo je polu mračno sa par upaljenih sveća. Mama je ležala na stomaku na svom krevetu očigledno gola ali joj je beli peškir pokrivao guzu. Nevena je pripremala ulje kada su me obe čule da ulazim, i okrenule se ka meni.

Buljile su u mene par sekundi usled čega sam se zacrvenela i malo postidela.

Sara: “Mila… khm khm… nisam znala da… da imaš takvo rublje.”

Mila: “Nevena mi je pozajmila… jooj previše otkriva, jel da?”

Nevena: “Samo ću reći – ooo daaaa… Otkriva puno ali ima se i šta videti. Seko, brutalna si riba!”

Mila: “Hvala ali… nemojte tako da me.. gledate. Ajde, radite nešto drugo.” – došla sam do kreveta, popela se i sela pored sestre.

Nevena: “Dobro, evo tebi ova bočica sa uljem, ti ćeš početi sa maminim leđima i ramenima a ja ću ove seksi noge da preuzmem. Mama, ti zatvori oči i uživaj. Ne obaziri se na nas, kao da si na profesionalnoj masaži, ok?”

Sara: “Ne brini, ja sam se već opustila. I nemojte tu mnogo da ste mi nežne. Slobodno stisnite i gnječite, tako volim.”

Nevena: “Vidiš Mila, naša mamica voli grubo.”

Sara: “Nevenaaa… ponašaj se.”

Gledala sam mamina gola leđa i jedva čekala da stavim ruke na njih. Sipala sam malo ulja ispod maminog vrata i počela da razmazujem. Miris ulja i sveća je ispunio sobu i ubrzo je zavladala tišina.

Sestra je počela od maminih stopala. Dobro ih je nauljila a zatim počela da ih masira. Veoma vešto je savijala i stiskala mamino stopalo dok sam ja blago masirala mamin vrat.

Nevena: “Jaooj mama što imaš slatke prstiće i stopala. Ihh sad bi ih pojela.” – prišla je i poljubila mamin mali prst na nozi.

Sara: “Hahaha… eej to golica! Mila, možeš malo jače slobodno. Baš tu oko lopatica.”

Stiskala sam i lupkala po maminim nauljenim leđima. Obožavala sam njenu kožu, njen miris i mekoću.

Nevena je polako prešla sa stopala prema listovima, i ubrzo je počela da masira i mamine butine. Peškir se završavao već pri početku mamine guze tako da je
Nevena malo spustila glavu niže i provirivala pod peškir.

To što je videla joj se sigurno svidelo pošto je jednom rukom prešla preko svoje ribice ostavljajući masan trag na njoj od ulja. Pogledala me je i pokazala mi prstom da priđem.

Nevena: “Jooj mama, ove tvoje slatke butine su baš napete. Jel može Mila da mi pomogne malo oko njih?”

Sara: “Da, ubijaju me od silnog stajanja na poslu. Slobodno budite grublje.”

Prišla sam sestri koja je tada još malo razdvojila mamine noge. Donji delovi guzova su se sada jasno videli.

Nevena: “Dođi sekund, pogledaj… pogledaj kako joj je lepa ribica.” – šapnula mi je i pogled mi se odmah ustremio ka maminom međunožju.

Ležala je na stomaku pa nisam mogla sve da vidim ali mamina rupica se nazirala. Bila je prelepa, sijala se i nisam mogla da vidim ni jednu dlačicu. Prišla sam drhtavim rukama i počela da masiram mamine butine a ruka mi je sama išla sve višlje dok nisam prišla na samo par centimetara od njene prelepe pice.

masiray maminu guzuČula sam par uzdaha od mame i nije se bunila što sam toliko blizu njenog mirisnog i toplog blaga.

Dok sam je masirala osetila sam kako Nevena počinje da mazi moju guzu.
Pogledala sam je a ona je samo stavila prst preko svojih usta pokazujući mi da budem tiha.

Moja mala tangica je ubrzo bila sklonjena u stranu i sestrini prsti su počeli da ispipavaju moj uski ulaz.

Sara: “Uhhh… možeš jače, slobodno. Tu malo iznad.”

Nevena: “Mama, mislim da bi trebale malo da se posvetimo i tvojoj guzi. Sigurna sam da je i ona napeta.”

Sara: “Guzi? Bože, pa niko mi nikada nije masirao dupe.”

Sestrini prsti su već polako ulazili u mene i počela sam usled uzbuđenja sve čvršće da masiram mamine prepone.

Nevena: “Pa to je zato što profesionalne maserke ne smeju da te diraju tamo… a mi smo ti ćerke… veruj mi mama, jako će ti prijati. Ti samo drži oči zatvorene i uživaj.”

Stiskala sam sestrine prste svojom mokrom pičkom i nisam verovala da mama zaista razmišlja da nam dozvoli da joj masiramo mesnato dupe.

Pogledala nas je samo na sekund preko ramena i sestra je morala brzo da izvadi prste iz mene.

Sara: “Ali molila bih vas da budete profesionalne i da pazite… pošto sam… recimo da sam malo osetljivija na tom delu, u redu?”

Nevena: “Daa… mislim, bićemo oprezne mama. Ne brini.” – vratila je glavu na jastuk i zatvorila oči.

Ja sam sklonila peškir sa njene guze koja je sada bila jedini deo koji nije bio nauljen.

Nevena: “Mama, za masažu na tom delu mi treba specijalno ulje…”

Nevena je tada počela strahovito da me jebe prstima a ja sam morala da uzmem peškir i da ga zagrizem kako se ne bi čula.

Nevena: “Seko, uhhh kako si mokra… želim da mi daš malo one tvoje slatke
tečnosti i da sa njom masiramo maminu guzu… uhhh ajde svrši na moje ruke.” – šaputala mi je da sam je jedva čula.

Izvukla sam njene prste iz sebe i ona je spojila svoje dlanove tačno ispred moje pičke kako bi uhvatila moje sokove. Nakon kraće stimulacije i ja sam dlanove stavila ispod sebe i počela sam da ih punim svojim sočnim ejakulatom.

Drhtala sam svršavajući i gledala ka mami nadajući se da se neće okrenuti.

Sara: “Hoćete vas dve početi da me masirate dole, ili?”

Nevena: “Evo mama, krećemo…”

Punim rukama moje tečnosti smo krenule ka maminoj zadnjici. Posuli smo sve po njoj i počeli polako da razmazujemo.

Sara: “Uhhh… pa to je baš fino i toplo.”

Mila: “Da mama… to je zapravo MOJE specijalno ulje.”

Gnjavile smo i gnječile mamine sočne guzove. Razdvajali bi ih na trenutak kako bi videli prelepi braonkasti čmarić koji se sijao. Sestrin prst je tada da li slučajno ili namerno zakačio maminu malu rupicu usled čega je mama poskočila.

Sara: “Juu ju… dosta… dosta… uhhh… okrećem se na drugu stranu devojke… ne mogu više ovako…”

Zaista je bila veoma osetljiva nazad što smo Nevena i ja odmah skontale i pogledale se.

Mama se okrenula na leđa i potpuno nas je zatekla pošto nije tražila peškir kako bi se pokrila. Njene bujne grudi i potpuno obrijana pička su se našli pred nama.
Buljile smo u nju i kao da smo u trenutku zaboravile na masažu.

Sara: “Šta je sa vama? Hoćete početi skoro? Kukovi me ubijaju kao i noge… tako da – manje gledanja i više rada.”

Ovo svakako nismo očekivale ali smo morale da se prilagodimo. Ja sam počela da stiskam i štipam mamin stomačić dok je sestra obrađivala mamine kukove.

Kada je prešla na mamine noge mama ih je malo razdvojila. Usnice njene pičke su se razmaknule. Prizor je sestru veoma napalio i ruka joj je krenula ka njenoj uskoj blago dlakavoj pici. Dodirnula bi se samo na sekund jer je mama, iako zatvorenih očiju, lako mogla da je primeti ako bi i samo malo provirila.

Nevena: “Mamice, nisam znala da… da se briješ… dole.”

Sara: “Mmmm… a što pitaš? Jel ti se sviđa?”

Nije se čuo nikakav odgovor.

Sara: “Hahahaha… ajde šta ti je, samo te zezam. Pa tako mi je lepše i… prosto sam navikla.”

Nevena: “Zezaj ti mene koliko hoćeš ali… pomalo si i… vlažna mama.” – pogledala sam u neverici prema sestri.

Pročitajte i ...  Poklon Roditeljima za Godišnjicu 5. Deo

Sara: “Slušaj… to je zato što ste bile malo… ne primerene prema mom zadnjem delu iako sam rekla da sam osetljiva, eto to je sve.”

Nevena: “Pa trebala bi možda onda da se više posvetiš svojim… potrebama. Jel tako seko?”

Mila: “Pa… mislim… trebala bi mama.”

Sara: “Ma od kad vas dve razmišljate o mojim tim… potrebama? Posvećujem ja sebi pažnju, samo sam malo… napeta ovih dana, i to je to.”

Nevena je tada prišla maminoj pici i nežno prešla prstima preko nje.

Sara: “Šta radiš Nevena?” – otvorila je oči i pogledala u nju.

Nevena: “Ništa, što?” – namestila je svoj palac na mamin nabrekao klitoris i počela da ga mazi.

Sara: “Uhhh… to ne bi smela da diraš svojoj majci, jel znaš?”

Nevena: “Jooj opusti se, samo ne želimo da nam budeš napeta… daj nam pet minuta i sve će biti bolje.”

Kako je počela da trlja maminu vrelu pičku tako sam se i ja okuražila i počela masnim rukama da nežno mazim i stiskam mamine grudi.

Sara: “Uhhh… pa da, možeš Mila tako malo da me… ali… ne, ne…stanite!” – podigla se na laktove i pogledala nas. – “Ovo je samo sad trenutno jer sam malo…”

Nevena: “…napaljena?” – sestra je završila maminu misao.

Sara: “Ali nemojte slučajno da ovo nekome kažete, jel jasno? Ovo nije odnos koji je dozvoljen i zato mora ostati tajna.”

Legla je nazad na leđa, zatvorila je oči i sada potpuno raširila noge.

Nevena: “Ostavi sada mamine sike, trebaš mi ovde.” – prišla sam i ponovo ugledala prelepu maminu ćelavu pičku, kao i poznatu usku zadnju rupicu.

Mila: “Hoćeš da ja ovde gore, a ti…?”

Nevena: “Upravo to. Vidiš kako voli da je diramo po čmaru, veruj mi. Ti se skoncentriši na mamin klitoris, a ja ću da je jebem u rupice…!” – ovaj sestrin bezobrazni plan me je potpuno izbezumio i počela sam strahovito da trljam mamin vlažan klitoris. jebanje mame prstima

Sestrina dva prsta su lako ušla u maminu pičku i počela je da ih nabija, a drugom rukom je počela da kruži oko mamine zadnje rupe.

Sara: “Uhhh… nadam se da ne ideš tamo gde mislim… uhhh…”

Nevena: “Nemoj da se praviš, videle smo koliko voliš da ti se igramo sa guzom… Uhhh jebeno si uska mama…” – gurnula je svoj mali kažiprst lagano u mamino dupe.

Sara: “Aaaahhhh… pazi na rečnik bezobraznice jedna napaljena. Zašto nisi više kao sestra, vidiš, uhhh ona me samo zadovoljava i ćuti.”

Nevena: “Eeee kad bi samo znala koliko i ona zna biti… perverzna, jel tako seko?”

Nevena je veoma oprezno ali i jako jebala obe mamine rupe i bilo je jasno da mama neće još dugo izdržati.

Sara: “Uhh uhhh… jače… jebite me jače…”

Nevena se sada prstima posvetila potpuno maminom čmaru pa sam ja nadomestila njen izostanak gurajući dva prsta u maminu mokru pičku.

Stenjala je i počela da se bacaka po krevetu kako ju je orgazam tukao. Prsti su mi bili potpuno mokri i osećala sam kako ih mama čvrsto steže.

Sara: “Uhhh… Aaaaaaa…” – mislim da je pola ulice čulo njen krik. –“Stanite! Uhh stanite… dosta… dosta… ne mogu…”

Prišla sam mami i na njeno čuđenje poljubila sam je u jednu pa u drugu bradavicu, a potom i u njene usne. Čudno me je pogledala i prišla mi da je još jednom poljubim.

Nevena: “A mene ništa?” – ljubomorno je prišla i poljubila mamu.

Sara: “Joooj… šta učinesmo. Uhhhh… treba mi tuš pod hitno. Idem posle do grada, a vas dve… obećajte da, o ovome, nikome ni reči!”

Nevena, Mila: “OBEĆAVAMO!”

 

8. NOVOGODIŠNJE PERVERZIJE

Osvanulo je poslednje jutro u tekućoj godini. Sneg je napolju vejao, deca su se grudvala i pravila šneške beliće. Osećala se praznična atmosfera u vazduhu.
Nažalost bila sam ovaj put sama u krevetu pošto mi se sestra nije pridružila tokom noći kao veče pre.

Pogledala sam ka njoj i odmah mi se osmeh pojavio na licu. Bila je okrenuta leđima od mene ali u položaju fetusa sa izbačenom guzom.

Skinula sam sve sa sebe i prišla njenom krevetu. Šta se sve izdešavalo proteklih par dana, kada se samo setim. Bila sam drugačija osoba… osoba koja se više ne boji svog tela, svojih osećanja i seksualnosti.

Sela sam na njen krevet i spustila glavu ka sestrinoj istrćenoj guzi. Ljubila sam njene bele guzove nežno i dugo. Nisam se plašila njene reakcije kada bi me uhvatila, čak sam i želela da se to desi, ali ipak je veoma čvrsto spavala.

Legla sam iza nje, prilepila se uz nju i pokrila nas. Mirisala sam njenu dugu kosu i upijala njenu toplotu.

KUC KUC

Sara: “Devojke… jel spavate?” – provirila je kroz vrata.

Pogledala sam je i mahnula joj.

Mila: “Nevena još spava mama… jel je nešto hitno?”

Ustala sam iz kreveta potpuno golišava, i krenula ka maminom zagrljaju.

Sara: “Šta je ovo? Izgleda da si i ti postala mala nudistkinja kao i seka.”

Mila: “Pa možda i jesam. Jel ti smeta? Mogu i da se obučem ako želiš?”

Uhvatila me je za obraze i poljubila me toplo u usne.

Sara: “Znaš da mi ne smeta, samo… ne mogu da obećam da neću možda nekada pomalo… pogledati. Baš ste izrasle u zgodne devojke i…”

Mila: “Mama možeš slobodno da gledaš. Mislim da je to fer jer sam ipak ja tebe juče gledala.”

Sara: “Bilo je to malo i više od gledanja, zar ne?”

Mila: “Da… malo smo se zanele juče.”

Nevena: “Šta se vas dve domunđavate tamo? Vidi ovu… gologuza tu vrcka. Džabe ti je, mama više voli moje dupe.”

Sara: “Hahaahah… dobro jutro spavalice. Jel može topla čokolada za moje dve gologuze ćerkice? Bože, ne mogu da verujem da sam upravo izgovorila ovu
rečenicu.”

Mama je izašla da nam spremi napitak a ja sam se vratila u krevet pored sestre.

Nevena: “Jel sam sanjala ili je neko ljubakao moju guzu?”

Mila: “Paaaa… možda i nije bio san.”

Nevena: “Znala sam perverznjakinjo jedna. Okreni se da te sad istučem.”

Smejale smo se i brzo sam završila na stomaku. Sestrina ruka je par puta veoma blago ošamarila moju guzu, a potom sam osetila njene usne na mojim crvenkastim guzovima.

Mila: “Jaooojj… opet ljubiš da prođe?”

Nevena: “Pa naravno. Ju, vidi izgleda da i ovde fali malo poljubaca.”

ćerkice se ližuRazmakla mi je noge i poljubila me par puta u crvene usnice moje male pice, a potom je par poljubaca završilo i na mom zatvorenom čmariću.

Mila: “Aaaa… heeejj ne želiš da me sada napališ seko, uništiću ti posteljinu.”

Nije ipak stala nego je nastavila da me licka po guzi i pici.

Sara: “Evo gaa… stiže fina čokoladica za moje spavalice.”

Nevena se brže bolje podigla i legla uz mene. Brzo smo se pokrile i pre nego je mama ušla poljubila me je.

Nevena: “Morala sam da podelim tvoj fin ukus ribice i guze sa tobom. Kako si samo ukusna mmm…”

Sara: “Ko je fin? O čemu se radi?” – mama je ušla i pružila nam šolje.

Nevena: “Ti si mamice tako fina. Samo, nisi me ni poljubila za dobro jutro.” – mama je prišla i poljubila Nevenu dok su joj još moji sokovi bili na usnama.

Mamin izraz lica je bio čudan i malo je licnula usne svojim jezikom.

Mila: “Mama, jel sve u redu?”

Sara: “Jeste dušo… sve je u najboljem redu. Baš ukusan poljubac… Neću danas mnogo da vas gnjavim nego fino uživajte a ja ću spremiti klopu i grickalice za večeras.”

Mila: “Tu smo ako ti treba pomoć mama.”

Sara: “Hvala Mila… ali ne treba. Dovoljno je da ste tu uz mene. Izaberite neke filmiće, neku muzikicu… Ja kada sve završim zvaću vas i zabava može da počne.”

Malo je reći da smo poslušale mamin savet. Ceo dan smo provele u krevetu, jele neke treš grickalice, pile slatko kuvano vino i smejale se uz novogodišnje filmove.

Čuli bi ponekad mamu kako lupka po kući i trčkara ali se nismo obazirale.

Vreme je brzo prolazilo i mrak se polako spustio.

*

Sara: “Devojkeee… večeraaa…”

Došle smo u dnevnu sobu i zatekle neverovatan prizor. Ukrasi i lampice su bili po celoj sobi, ispod jelke su se nalazili razni upakovani pokloni, a na sred sobe naša mama koja je držala flašu nekog fensi vina. Celo telo joj je sijalo kao da je bila namazana sa nečim.

Bila je prelepo našminkana, kosa joj je bila podignuta a oko vrata sjajna biserna ogrlica. Ta ogrlica se veoma isticala pošto je to bilo sve što je imala na sebi osim kućnih papuča usled kojih je prizor dobio i malo komični prizvuk.

Nevena i ja smo gledale u neverici!!!

Sara: “I? Šta kažete? Ajde Nevena, donesi nam čaše pa da nazdravimo.”

Mila: “Mama? Pa ti… ti si gola i… sijaš!”

Sara: “Nisam želela da budem jedina obučena u ovoj sjajnoj noći. Nadam se da vam ne smeta?”

Nevena, Mila: “Neee… ne smeta nam mama!” – odgovorile smo u glas.

Mama nam je svima sipala čašu vina koje smo odmah ispile i dalje u neverici.

Kako bi malo opustila atmosferu odlučila sam da pustim neku laganu muziku.

Sara: “Sjajna ideja Mila, taman da vas zamolim za jedan ples.”

Prišle smo mami, obe je nežno uhvatile oko struka i počele da se pomeramo u ritmu muzike. Primakla sam se još više maminom telu i udahnula. Mirisala je čudesno.

Sara: “Šta ste tako tihe?” – sputila je svoje ruke i uhvatila naše malene guzu.

Nežno ih je stiskala na šta smo mi odreagovale istom merom. Mamina guza je bila zaista sjajna na osećaj i počele smo sve čvršće da je mesimo i štipkamo.

Sara: “Uhhh… vidim da baš volite moju guzu.”

Nevena: “A mama, jel ti voliš naše guze?” – okrenule smo joj leđa i malo se naguzile.

Mama je čučnula šireći noge u kolenima i spojila sestru i mene tako da nam guzice budu jedna pored druge. napaljeno lezbo inc trojka

Sara: “Da! Obožavam važe malene guze. Želim da ih ovako stiskam i gnjavim…”

Mila: “A mama, želiš li možda i još nešto da im radiš?”

Mama je prišla i počela da ljubi naše čvrste guze povremeno jezikom prelazeću preko osetljivih čmarića.

Sara: “Mmmm… kako ste jebeno fine i ukusne!”

Nevena: “Mamaa… uhhh, pazi na rečnik.”

Mama ju je tada malo pljesnula po guzi.

Sara: “Zapamti ko je ovde mama a ko ćerka.”

Nevena: “Uhhh izvini mamice!”

Sara: “Ajde sad, okrenite mi se. Želim da vas poljubim još negde.”

Okrenule smo se i mama se zagledala u naše crvene pičkice. Prišla je prvo mojoj udisala aromu i par puta poljubila u sred malog klitorisa. Zatim je to ponovila i na sestri.

seke ližu pice sa mamomSara: “Joooj… neverovatno da ste čak i istog ukusa.”

Isplezila je svoj jezik i sada počela da liže naše pičke halapljivo i napaljeno.

Nevena: “Aaaahhhh… mamice…!”

Lizala nas je veoma stručno… sigurno joj nije bio prvi put.

Mila: “Uhhh mama… kako radiš to… uhh.”

Uvlačila je svoj jezik duboko u naše vlažne kanale i kupila sve sokove.

Prva se predala Nevena i počela da stenje svršavajući na mamina usta. Sestra se uhvatila za moje rame kako ne bi pala i mama je tada krenula na moju pičku.

Sara: “Uhhh Mila, hoćeš li i ti svršiti u mamina usta kao i tvoja napaljena sestrica, a?”

Nevena: “Uhhh mama, veruj mi, ne želiš da je izazivaš inače će ti potpuno pokvariti šminku!”

Sara: “Jeli… znači pičkica ti toliko vlaži? Pa hajde, ne bojim se… i onako sam veoma željna tvojih sočnih sokova.”

Njen jezik je činio čuda i bilo je pitanje trena kada ću eksplodirati. Nevena je tada takođe kleknula pored mame očekujući moj topli nektar.

Mila: “Aaaaah mama, evo… uhhh svršiću, aaaaa….”

Mama je držala usta na mom ulazu i prvi mlaz ju je potpuno iznenadio. Progutala je koliko je mogla ali je ubrzo morala da se malo udalji i tada je Nevena počela da prihvata moju tečnost u svoja usta.

Sara: “Uuuu… pa nisam baš ovoliko očekivala. Uhhh ali preukusna si Mila… prskaj još po svojoj sekici i po meni.”

Svršavala sam i prskala još par sekundi snažno trljajući klitoris. Mama i sestra su bile potpuno natopljene i počele su na smenu da oblizuju moju mokru pičku.

Kolena su mi klecala i morala sam da sednem na pod. Mama i Nevena su počele da se oblizuju skidajući moje sokove jedna drugoj sa lica, grudi, stomaka…

Nevena: “Jooj mama, pogledaj kako smo mokre. Samo da znaš, ono Milino specijalno ulje za masažu, upravo si ga probala!”

Sara: “Uuuu bezobraznice jedne prljave. Šta sve neću saznati.”

Nevena: “Saznaćeš mama još nešto, tvoja lepa ribica će biti prva koju će Mila lizati.”

Sara: “Stvarno? Mila, zar bi htela da mamina pica bude prva koju ćeš osetiti na svom malenom jeziku?”

Mila: “Da mama, ali želim i Neveninu da probam usput.”

Nije im trebalo dugo da se nameste ispred mene i rašire noge. Ležale su jedna pored druge i počele prljavo da se ljube čekajući da krenem na posao.

Spustila sam ruku na sestrinu picu i mazila je dok sam jezik usmerila na maminu zreliju pičku.

Prvo sam samo zavukla nos i osetila predivnu aromu mamine napaljene ribice a potom počela jezikom da prevrćem njen veliki klitoris.

Nisam imala iskustva ali sam se prepustila instinktu i po maminom stenjanju sam videla da joj prija.

Sara: “Uhhh, ovaj tvoj jezik je tako dobar…”

Nevena: “Sekoo… ajde i mene malo, molim tee…”

Gurnula sam prste u maminu rupu i prešla jezikom na seku. Drugačija aroma, ali vemo slatka i jaka, je odmah ispunila moja čula. Njen mali klitoris je bio potpuno

vreo i veoma brzo je počela da svršava u moja usta. Skupljala sam njene sokove i halapljivo ih gutala.

Sara: ”Uhhh Mila, znaš šta još mamica voli, molim te, gurni mi i prst u čmar.”

Uz mali napor uspela sam da gurnem svoj kažiprst duboko u mamino dupe i
počela sam da je jebem, a ona je ubacila svoje prste u pičku i čvrsto se jebavala sa njima.

Mila: “Ajde mamice… svrši mama, svrši dok te jebem u guzu…!” – prljave reči su odavne prestale da budu problem.

Sara: “Aaaaa… jače uhhh…” – svršavala je i veoma snažno stiskala moj prst svojim anusom.

Nevena se tada pojavila pored mene i ne dajući mami da dođe sebi počela iskusno da obrađuje maminu pičku toplim jezikom.

Pustila sam je da radi svoj posao i otišla do maminog lica. Uhvatila sam je čvrsto za obraze i zabila joj jezik u usta.

Mila: “Jel ti se sviđa kako te ćerkice ližu? Jel smo te lepo izjebale mamice?”

Sara: “Ufff jeste, jako…!”

Nevena ju je ponovo dovela do vrhunca i najzad je mama bila potpuno zadovoljena, ali i iscrpljena.

Sara: “Jaoj šta ovo bi… jooj majko moja. Pa vas dve ste me razvalile.”

Nevena: “Mamice, jel ti se sviđa onaj sekin mokar trik?”

Sara: “Daaa… preukusna si Mila, zaista. Uhh nikada nisam doživela tako nešto!”

Mila: “Hvala mama. I Neveni se sviđa.”

Sara: “Ihhh, za nju ne sumnjam.”

Nevena: “Mama mislim da smo bile dobre curice i da smo zaslužile malo šampanjca za proslavu.”

Mama nije ništa odgovorila. Ustala je otvorila flašu šampanjca i ponovo legla između nas dve.

Sara: “Uzmite ove mamine sike u usta da vas napojim.”

Ja sam uzela jednu a sestra drugu bradavicu u usta i počele da je sisamo. Mama je nagnula flašu iznad svojih grudi i šampanjac se penušavo slivao preko grudi u naša žedna usta. Pile smo slatku tečnost dok smo grickale i sisale najlepše bradavice na svetu.

 

KRAJ                                                                                                                                          MomLover

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)