jebanje mamice

1. NEPRIJATNO SAZNANJE

Mama: „Da, ja sam… izvolite?” – odgovorila sam u slušalicu nepoznatom ženskom glasu.

Psihijatar: „Izvinite što vas zovem ovako rano. Ja sam psihijatar zadužena za studente fakulteta koji pohađa vaš sin. Da li ste slobodni danas da svratite do moje kancelarije, trebala bih da popričam sa vama?”

Mama: „Da naravno, nije problem. Recite mi samo, jel je sve uredu sa njim?” – bila sam pomalo zbunjena. Ne zove vas svaki dan psihijatar da razgovara o vašem detetu.

Psiholog: „Jeste, jeste… ne brinite, ali zaista ne bih preko telefona. Možete li biti tu za sat vremena?”

Mama: „Mogu. Recite mi kako da vas nađem?”

Psiholog: „Treći sprat, kancelarija broj 30.”

Mama: „U redu. Eto me za sat vremena. Doviđenja.”

Presvukla sam se i malo uredila. Ništa specijalno ali nisam htela da idem baš sa svojom raščupanom jutarnjom frizurom. Malo šminke, pantalonice, košulja i kratki sako.

Pre nego što sam izašla, otišla sam i pokucala sam na vrata od sobe da vidim da li mi je sin budan.

Sin: „Uđi mama.”

Mama: „Dobro jutro dragi… jesi se naspavao?”

Okrenuo se ka meni i dalje krmeljivih očiju.

Sin: „… mogao bih još malo… da dremkam. Gde si se ti tako sredila? Zar nisi na odmoru?”

Mama: „Jesam, imam još dve nedelje slobodno, nego imam neke male obaveze u gradu, brzo ću se vratiti. Uzmi nešto doručkuj, i umij to lice ne ličiš na sebe.” – osmehnula sam mu se, poljubila ga u obraz i izašla.

Vozeći se do fakulteta razmišljala sam o čemu bi moglo da se radi. Da li je možda nešto uradio na fakultetu? Odgovorio profesoru, ili opsovao? Ne, to ne liči na njega… Bila sam zbunjena.

Psihijatar: „Dobar dan, stigli ste. Izvolite, sedite molim vas. Može kafica… ili čaj, sok?” – obraćala mi se vedro i sa osmehom.

Mama: „Popila sam kafu jutros, možda samo čaša vode, hvala.” – uzela sam dva gutljaja i nestrpljivo čekala da čujem zašto sam ovde.

Psihijatar: „Dobro. Sada kad ste se smestili želela bih da vas pitam par stvari o vašem sinu. Da li ste primetili neku promenu u njegovom ponašanju u zadnjih par meseci?”

Mama: „Hmmm… pa ne znam. Istina, malo je možda povučeniji, slabije izlazi i manje se druži u zadnje vreme.” – pokušavala sam da se prisetim.

Psihijatar: „Da… ovde vidim da je napuno 18 godina pre par meseci.” – govorila je gledajući u neke papire ispred sebe. – „Rekao mi je da oca nije upoznao?”

Mama: „Tako je. Zapravo ostavio me je kada je naš sin imao dva meseca, tako da se može reći da ga nije upoznao. Otac mu je pobegao je sa mlađom i lepšom… smrad jedan! Ups… izvinjavam se.” – ponele su me emocije.

Psihijatar: „Nemojte se izvinjavati. Mislim, ona je možda bila mlađa, ali lepša? U to čisto sumnjam.” – pogledala me je sa blagim osmehom.

Podigla sam obrve u čuđenju. Nije ovo prvi put da su pohvalili moju lepotu, ali zaista je bilo neočekivano. Sa svojih 45 godina bore su se lagano pojavljivale na mome licu, ali sam se uvek trudila da se “nosim” mladoliko.

Kosu sam od dvadesete godine farbala u tamno crvenu boju, prekrivala mi je ramena u blago talasastoj formi. Tamne oči i usne uvek prekrivene crvenim karminom su se sjajno slagale uz nju.

A telo? Pa… nisam bila foto model, to sigurno. Malo punačkija, sa veoma izraženim ženskim atributima. Velike bujne grudi sa kojima sam se borila kada god bih se oblačila… i naravno moje dupe! Zanimljivo upravo moju zadnjicu je moj muž, onaj smrad malo pre pomenut, najviše obožavao. Uvek je bila poveća, ali nikada mlohava ili opuštena već sa dobrom strukturom, lepom mešavinom tvrdoće i mekoće. Kada god bih se malo više utegla, pogledi muškaraca su se lepili za nju. crvenokosa milf mama

Mama: „Hvala vam, mada on očigledno tako nije mislio.” – zahvalila sam se na komplimentu i nastavila – „Ne bih da budem ne kulturna ali zašto sam ja ovde? Jel je moj sin nešto uradio?” – bila sam direktna.

Psihijatar: „U pravu ste, nije u redu da okolišam ovoliko. Dakle, došlo je do mene da vaš sin pokazuje određene depresivne epizode. Odsutan je često sa predavanja, a kada i prisustvuje jasno je da je samo fizički tu, a mislima daleko.
Zalaganje mu je opalo, kao i bodovi sa predavanja i vežbi.”

Slušala sam ovo i zaista nisam bila sigurna šta da mislim. Svako prolazi kroz određene “tamne” faze u životu, tako da nisam mislila da je to nešto opasno. Postao je punoletan, nije imao ozbiljnu vezu… moguće je da se prosto malo povukao u sebe.

Psihijatar: „Ja sam ga juče pozvala kod mene, i posle dosta dugog razgovora o životnim temama napokon je odlučio da mi se otvori i kaže mi šta ga muči. On je meni ovo rekao u poverenju, ali ja sam morala da vas pozovem jer ipak, kao njegova majka, smatrala sam da biste morali ovo da znate.”

Sada sam već pomalo paničila.

Psihijatar: „Problem je seksualne prirode! Po mom iskustvu, uzrok njegovog stanja može biti fizički ili psihološki, a posledica je to da…khm khm… vaš sin ne može da ejakulira.”

Sedela sam u neverici. Nisam ništa govorila samo sam skamenjeno gledala u doktorku.

Psihijatar: „Ne znam da li ste razumeli… probaću ovako, dakle vaš sin u trenutku orgazma ne izlučuje semenu tečnost… i to ga zaista muči u zadnje vreme.”

Mama: „Ne… mislim da, razumem, nego…” – jadan moj sinčić – pomislila sam.

Psihijatar: „Elem, ništa strašno. Bitno je da on ima orgazme, i da je pre ovog perioda redovno ejakulirao mada mi je rekao da nije nikada bilo puno… sperme, ali tvrdi da ju je bilo. Zato smatram da problem nije fizičke prirode.”

Bila sam u šoku. Koja majka na ovom svetu želi da čuje ovako nešto.

Mama: „Ali, šta predlažete? Neko savetovanje, pregled…?” – oči su mi se caklile i punile suzama.

Psihijatar: „Predložiću vam jednu sjajnu doktorku. Ona je sjajan urolog, ali i diplomirani psiholog specijalizovan za seksualne probleme i mladih i starih. Njene metode su možda malo… ne konvencionalne, ali su rezultati uvek pozitivni. Ovo vam je njen broj.” – pružila mi je mali papirić.

Zahvalila sam se, i napustila kancelariju. Neko vreme sam samo sedela u kolima ispred kuće. Razmišljala sam kako da pokrenem ovu temu sa svojim sinom.
Shvatila sam da što više razmišljam to je gore, i da moram da budem direktna sa njim. Ušla sam u kuću, i zatekla ga u kuhinji.

Mama: „Fino da si tu.” – prišla sam mu i zagrlila ga čvrsto.

Sin: „Mamaaa…”

Mama: „Ajde ajde… nemoj sada da se praviš. Poljubi majku.” – šaljivo sam mu rekla, i namestila obraz.

Poljubio me je na brzinu i nastavio da sprema doručak.

Mama: „Tako. A sad… da pređemo na stvar. Dakle, bila sam kod one divne doktorice na tvom fakultetu.”

Brzo je pocrveneo u licu i spustio pogled. Znala sam da mu nije svejedno i morala sam da budem oprezna. On je svakako osetljiv momak, ja sam to najbolje znala.

Mama: „Slušaj… nema čega da se stidiš. Zapravo, trebala je ogromna hrabrost da uopšte podeliš takvu privatnu stvar sa tamo nekom nepoznatom osobom.”

Ove reči su ga malo ojačale, i pogledao je u mene.

Mama: „Znam da te je malo i sramota pričati o tome sa majkom, ali ne moramo ako nećeš. Ipak, idi otuširaj se, obuci čiste stvari… Ja ću za to vreme dogovoriti sastanak sa tom nekom specijalistkinjom, navodno je najbolja za ove stvari.”

Sin: „Mama… moraš da ideš sa mnom, važi?”

Mama: „Pa naravnoo… ništa ne brini.” – okrenuo se i krenuo ka kupatilu.

 

2. SASTANAK

Držali smo se za ruke dok smo sedeli u ogromnoj ordinaciji, gledajući zidove oko nas koji su bili ispunjeni uramljenim sertifikatima, diplomama, nagradama… Jedna manja vrata u uglu sobe su se otvorila, i iz njih izašla jedna starija gospođa, sigurno u svojim pedesetima. Izgledala je veoma profesionalno – dugi beli mantil, uska suknja koje se spuštala ispod kolena, štikle, i bluza koja je fino ocrtavala njene svakako pozomašne grudi.

milfara psihijatricaKosa podignuta u punđu, svetliji karmin i naočare mačkastih okvira. Sela je za sto ispred nas i mrmljala nešto čitajući sa papira. Zatim je spustila dokumenta, prekrstila noge, pogledala nas i nasmešila se.

Doktorica: „Dobar dan. Vidim da vas je moja koleginica sa fakulteta poslala kod mene. Upoznata sam sa svime što treba, ceo slučaj je na ovim papirima ispred
mene… tako da ne bih mnogo da dužim, već bih zamolila ovog slatkog momčića da stane tu do mene, na jedan kratki pregled.”

Sin me je uplašeno pogledao. Sve se nekako dešavalo brzo… prebrzo. Ja sam mu glavom pokazala da je u redu i da ode ka njoj. Pustio mi je ruku i otišao do doktorke.

Doktorica: „Nemoj ništa da brineš, samo spusti pantalone, i gaće… želim da se uverim da fizički sve stoji kako treba.” – osmehnula mu se.

Mama: „Doktorice, da ja izađem dok…?”

Doktorica: „A ne, nikako. Vi ste deo svega ovoga, i bitno je da ste prisutni. Uostalom, vi ste mu majka tako da nema čega da se stidite.” – dok je govorila, moj sin je spuštao gaće.

Svakako je porastao od poslednjeg puta kada sam ga pre mnogo vremena videla golog. Doktorica mu je opipavala testise veoma nežno i profesionalno. Zatim ga je uhvatila za opušteni organ i opet veoma nežno povukla kožicu i oslobodila
crvenkasti glavić.

Doktorica: „Da… sjajno. Vidite kako fino reaguje na dodir. Odlično, već ulazi polako u erekciju. Mama, nemate šta da brinete, vaš sin je potpuno fizički zdrav.”

Povukla ga je još par puta gore-dole stiskajući mu jaja. Osetila sam blagu toplinu na ovaj prizor, a videla sam i po sinovom izrazu lica da mu nije bilo svejedno.

Doktorica: „Bravo. Možeš da se obučeš, i da sedneš pored mame. Dakle, problem je kao što sam i mislila – mentalne prirode. Postoje određene blokade usled čega ne dolazi do lučenja sperme. Prvo što preporučujem su dve masturbacije dnevno, uveče i ujutru. E sad, pretpostavljam da gledaš određene filmiće, ili možda gledaš neke slike dok masturbiraš?” – usredsredila je pogled ka mome sinu.

On je spustio pogled i nije odmah odgovorio, pa sam se ja ubacila.

Mama: „Da, ima on svoju kolekciju filmića, jel tako? Slobodno reci doktorici.” – ohrabrivala sam ga. Znala sam da je provodio dosta vremena gledajući porniće, ne samo zato što bi ih lično gasila kada bi zaboravio da zaklopi laptop, nego što je to bilo normalno za njegove godine, posebno što nije imao devojku.

Klimnuo je glavom potvrđujući moje reči.

Doktorica: „E sada, kao što znate, moje metode su malo… iskoristila bih izraz – drugačije. Ako ne želite da ih prihvatite, ja ću to poštovati i možete da tražite druge načine kod drugog doktora. OK? Dakle, sutra ujutru i uveče ćeš da pustiš taj svoj filmić, i da pokušaš da svršiš kao i inače, ali ovaj put sa jednom razlikom. Tvoja mama će da bude pored tebe!”

Oboje smo širom otvorili oči u čuđenju!

Mama: „Šta?? Ne razumem… jesam dobro čula?” – bila sam u šoku. Sin pored mene je bio u još većoj neverici. – „Ne razumem… kako će to pomoći?”

Doktorica: „Moja istraživanja su veoma jasna. Vi ste mu najdraža osoba na svetu, otac ga je rano ostavio i sin je na vas je preneo svu svoju ljubav. E sad, neka druga njemu bliska ženska osoba bi mogla da bude tu pored njega, recimo sestra ili neko drugi iz familije, ali tada su rezultati veoma raznoliki i nepouzdani. Prisustvo majke predstavlja sigurnost i opuštanje, i zato bih vas zamolila da dobro razmislite. Ako

dođete prekosutra kod mene u kancelariju u 9 ujutru da mi kažete kako je prošlo ići ćemo dalje sa terapijom, ako ne dođete, razumeću to kao da ste odustali.”

Potpuno smušeni, moj sin i ja smo pozdravili vedru doktorku, i uputili se ka kući. Koliko god bilo čudno sve ovo, ja sam prelomila u sebi i bila sam spremna da učinim sve za svog sina.

To veče napetost je bila na vrhuncu. Sedela sam u sobi i pijuckala vino, čekajući da sin donese svoju odluku – da li će dopustiti svojoj “matoroj kevi” da bude prisutna u njegovom najintimnijem trenutku. Rekla sam mu ranije da ću ja sve uraditi za njega, da verujem ovoj šašavoj doktorici i da je na njemu da odluči.

Sin: „Mama… mogu li i ja jednu čašu?” – seo je pored mene.

Sipala sam mu malo vina… kako da mu ne dam posle svega što je sirotan prošao danas.

Sin: „Želim da probamo!” – rekao je iznenada i bez upozorenja, tako da se umalo nisam zagrcnula od vina.

Mama: „Stvarno? Jaooj pa to je divno.” – zagrlila sam ga tako da mu je skoro čaša ispala iz ruku. Kada sam se malo smirila i došla sebi, nastavila sam – „Slušaj, naravno veoma je važno da ovo ostane među nama. Znaš kakvi su ljudi… ne bi razumeli.”

Sin: „Naravno mama… nisam lud da nekome pričam o ovome.” – smejao se i ispio svoje vino.

Pročitajte i ...  Mislila sam da Sanjam 1. Deo

Mama: „Onda dosta je vina, znaš da alkohol povećava želju ali smanjuje mogućnosti. Ljubim te, pa se vidimo izjutra.”

Sin: „Mama, ne moram mnogo rano? Oko pola 9, može?”

Mama: „Može! Onda sam u 9 kod tebe u sobi.” – bila sam veoma srećna, i željno sam čekala jutro.

 

3. POMEŠANE EMOCIJE

To jutro sam ustala dosta ranije, kako bih se barem malo doterala. Razmišljala sam da ne mogu tek tako da se pojavim u njegovoj sobi, ali nisam ni želela da preterujem. Obukla sam nešto užu majicu na bratele sa manjim dekolteom, i veoma usku suknju, ispod koje sam po prvi put posle toliko godina obukla svoj nešto provokativniji donji veš. Bila je to svilena polu tanga. Gledala sam se u ogledalo, i osećala sam se pomalo seksi.

Mama: „KUC-KUC. Mogu da uđem?” – lagano sam otvorila vrata.

Moj sin je sedeo u svojoj kratkoj majici i boksericama, gledajući na laptop i tražeći scenu koju će da pusti. Kada je sve namestio okrenuo se da me pozdravi, ali nije mogao ništa da izusti kada me je video.

Mama: „Šta je bilo? Joj, ne sviđa ti se, a? Preterala sam… jooj znala sam.”

Sin: „Ne! Mislim… nisi… izgledaš…” – zastao je za sekund – „…sjajno.”

Mama: „Stvarno to misliš? Zar nije previše?” – okrenula sam se kako bi me video od pozadi. Tada sam u odrazu ogledala ispred sebe videla njegove oči koje se nisu odvajale od moje velike guze. Zacrvenela sam se u trenutku.

Mama: „Khm khm…onda, jesi li izabrao film? Evo ja ću sesti tu pored tebe, može?”
– sela sam u fotelju pored sina, malo iskosa, tako da sam videla i laptop i njega.
Primetila sam da je u poslednjem trenutku promenio film, i pustio neki drugi. Na ekranu se ubrzo pojavila jedna starija žena. Rekla je u kameru da je napaljena MILF, i da želi mladi tvrdi kurac u svojoj pički i guzi. Zatim se naguzila pred
kameru, i dupe joj je jedva stalo u kadar. Bila sam veoma začuđena da moj sin voli ovako tvrdokorne porniće. Nekako mi nije išlo uz njegovu povučeniju prirodu. sin drka pred mamom

Postajao je veoma tvrd i mazio je svoj kurac kroz bokserice. Zatim je zavukao ruku u njih, i pogledao me je kao da traži dozvolu da ga izvadi.

Mama: „Slobodno dragi, zato smo tu.” – rekla sam, i gledala kako ga oslobađa iz bokserica. Bio je u punoj erekciji.

Gledala sam ovog mladića pored sebe, sa svojom crnom kratkom kosicom,
prelepim mladalačkim licem, ne mnogo razvijenim telom ali u punoj snazi kako stiska svoj nabrekli kurac i lagano ga drka. Moj sin je zaista bio tada opušten, i ja sam bila ponosna na njega.

Scena se zahuktavala. MILF-ara je pušila ogromnu kurčinu sa lakoćom, a potom ga isto tako lako primala u svoju dlakavu pičku. Kada se kasnije naguzila i počela žestoko da ga prima u dupe, moj sin je zapenio. Počeo je čvrsto i brzo da ga drka. Njegov izgled sa svojim kurcem u rukama me je tada pogodio! Osetila sam sokove kako se polako skupljaju u mojoj pici, i jedva sam izdržala da je ne dodirnem kroz svilene gaćice.

Nisam više ni gledala u ekran, već samo u njega, i bila sam sigurna da će u ovakvom uzbuđenju da isprska svoju mladu spermu na sve strane. Kapi znoja su se pojavile na njegovom čelu, i počeo je da uzdiše sve brže. Zatim je zaustavio ruku i zatvorio oči. Orgazam ga je snažno pogodio… zadrhtao je, ali nažalost… ejakulacija je izostala.

Došao je ka sebi i pogledao me svojim tamnim okicama.

Sin: „Vidiš mama?” – govorio je tužno, oblačeći bokserice. – „Opet ništa.”

Bila sam veoma tužna. Prišla sam mu i zagrlila ga.

Mama: „Ne brini ništa, sve će biti u redu. Doktorica će nam pomoći,. Ajde, idi
operi rukice, pa da ručkamo.” – osećala sam se tužno, ali sam znala da nećemo tek tako odustati.

 

4. PLAN B

Nakon ručka, shvatila sam da nisam htela da čekam jutro nego sam odmah upalila auto i otišla do doktorice, nadajući se da će da me primi iako se nisam najavila.

Doktorica: „Uđite uđite… jeste sami”?

Mama: „Jesam. Sin je ostao kući, ni ne zna da sam došla. Jooj doktorice, uradili smo jutros kako ste nam rekli, i sve je bilo u redu ali…”

Doktorica: „Ništa od sperme, a? Neka… drago mi je da ste došli. Zapravo, i
očekivala sam ovakav rasplet, sama pojava pored osobe uglavnom nije dovoljna u ovakvim slučajevima. Recite mi, kako ste se osećali dok ste ga gledali?” – spustila je naočare, i čekala moj odgovor.

Mama: „Pa… mislim… u početku čudno malo, ali posle…” – nisam znala ni sama šta da kažem.

Doktorica: „Jel bi moglo da se kaže recimo… da ste uživali? Da ste se osećali lepo? Kako je on odreagovao kada vas je video u sobi?” – bombardovala me je pitanjima.

Mama: „Paaaa… bilo mi je lepo, da… možda čak i malo uzbuđeno. A on… pa on je uglavnom bio zalepljen za ekran laptopa i veoma napaljen… mada, razmišljala sam posle svega i zapravo bilo je nešto čudno.”

Doktorica: „Je li… da čujem?”

Mama: „Kada sam ušla, okrenula sam se u želji da me vidi i u mojoj suknji, i…” – zaustavila sam se.

Doktorica: „Daa…, recite slobodno!?”

Mama: „Videla sam da je dugo gledao u moje dupe.”

Doktorica: „Stvarno, hmm zanimljivo…” – uzela je olovku i zapisivala nešto. – „A porno video? Da li je scena bila neka specifična, ili?”

Mama: „Zapravo, promenio ju je nakon što sam ušla, i pustio je veoma žestoku scenu… anal scenu sa starijom ženom.”

Doktorica: „Anal? Hmm veoma veoma interesantno. Dobro, idemo na viši nivo. Kako bi ste se osećali da pokažete malo mesa?”

Opet ta njena brza pitanja koja vas pogađaju kao metak.

Mama: „Mesa? Mislite… ne razmem?”

Doktorica: „Pa mislim recimo, da mu pokažete ove vaše bujne grudi dok ga drka? Jel bi to bilo nešto što biste mogli da učinite za svog sina?”

Ova doktorica je bila dobra! Videlo se da ove silne diplome nisu uzalud. Znala je tačno kako da vam postavi pitanje, i da vam ne da izlaz.

Mama: „Pa ako mislite da bi mu pomoglo?”

Doktorica: „O daaa… sigurno. Idite kući, pripremite neko fino ulje. Kada pusti svoju scenu vi grudi oslobodite, i nauljite ih dobro pred njim. Sutra ujutru u 9 dođite sami da mi kažete kako je prošlo.”

Put do kuće je bio napet. Stigla sam predveče, i odmah otišla da nađem mirisno ulje, i neki lep brushalter. Izabrala sam jedan koji mi je možda za jedan broj mali, tako da su mi grudi čvrsto bile zbijene i podignute. Osećala sam se uzbuđeno, vodeći se samo željom da moj sin bude zdrav i srećan.

Obukla sam se isto kao i jutros, samo su mi sada grudi bile mnogo izraženije. Čim sam ušla u njegovu sobu u dogovoreno vreme, odmah je primetio moje grudi.
Ništa nije rekao, samo me je gledao.

Mama: „Izgleda da ti se sviđa moj novi grudnjak, a?” – smejala sam se i sela pored njega.

Pustio je video, i isto kao i jutros pogledao me je kako bih odobrila da se skine. Ovaj put nisam ni gledala scenu. Gledala sam samo njega, i čekala trenutak. Kada se već fino oslobodio i ubrzao tempo drkanja, uzela sam majicu, i skinula je preko glave. Pornić na ekranu više nije ni njega interesovao, samo moje poprsje. Polila sam ulje na grudi i lagano ih premazivala.

nauljene mamine siseDrkao je svoj kurac sve brže, gledajući me bez treptaja. Ovaj voajerski momenat me je uzbudio i odlučila sam se da improvizujem. Otkopčala sam grudnjak i pustila svoje velike grudi na slobodu. Dodavala sam još ulja, i lagano stiskala grudi, povlačeći svoje velike braonkaste bradavice.

Za mog neiskusnog sina je ovo bilo previše, i počeo je da stenje u prelepom bolu… svršio je glasno ali kao ni jutros, ni sada nije bilo tečnosti koju smo željno
iščekivali.

Suze su se polako skupljale u njegovim očima, i sakrio ih je među ruke. Postajali smo očajni.

 

5. PLAN C?

Doktorica: „Kažete da ste potpuno skinusli brus i namazali grudi? Dakle improvizacija, to je dobro… vidim da ste spremni da idete i van granica za dobrobit vašeg sina… ali i dalje ništa?”

Mama: „Ništa doktorice… pomozite mi, gde grešim?” – tužno sam pitala sedeći preko puta nje.

Doktorica: „Ne grešite vi nigde… ovo je ipak malo ozbiljniji slučaj nego što mi se činilo na početku. Morate podići malo ulog… Do sada je sve bila samo vizuelna stimulacija, očigledno je potrebna i verbalna.”

Mama: „Kako to mislite doktorice?”

Doktorica: „Pa vidite, muškarci, a posebno tako mladi kao vaš sin, vole određene “prljave” reči da čuju, to ih dodatno uzbuđuje znate.” – govorila je spretno i profesionalno.

Ono što nije znala, jeste da sam ja u krevetu sa svojim bivšim mužem morala ponekad da igram “igrice” i glumim razne uloge koje je on voleo, tako da mi bezobrazni razgovori u krevetu nisu bili potpuna nepoznanica. Ali, ovo je ipak bio moj sin!

Mama: „Da razumem, ali… U redu, ako mislite da će pomoći… ja vam verujem.”

Doktorica: „I još jedna bitna stvar, nemojte da ga drka dva puta dnevno, pametnije je samo jednom, i to predveče, a ja vas očekujem izjutra u 9 da mi prenesete šta i kako, ok?”

Pozdravile smo se, i pošla sam kući.

Mama: „Slušaj, od večeras moramo malo drugačije. Kao prvo masturbacija samo jednom dnevno, predveče.” – počela sam govor, a sin me je pažljivo slušao. –
„Takođe… ufff, ne postoji drugačiji način da ti ovo saopštim nego direktno i odmah. Dakle, doktorica želi da ti pričam malo… bezobrazne stvari! Biće malo prljavijih i ružnijih reči, ali nemoj to da pogrešno shvatiš… Ne želim da pomisliš da ti je majka neka poremećena kurva, ok? – smejala sam se, trudeći se da mu objasnim.

Sin: „Bože mama… nikada to ne bih pomislio.” – potpuno me je podržao… a zatim me je sramežljivo pogledao – „A Grudi? Mislim… hoćeš mi ih ponovo pokazati?” – primetila sam blagu uzbuđenost u njegovom glasu.

Mama: „Jaooj sviđaju ti se mamine grudi? Šta god ti želiš, zlato moje! Zato smo tu, da tebe sredimo i da budeš opet onaj pravi. Doći ću u 19h kod tebe u sobu. Budi spreman.” – poljubila sam ga i otišla u svoju sobu.

Bližio se trenutak, a ja sam odlučila da neću da oblačim majicu. Uzela sam samo beli čipkasti brus koji sam jako volela, puno ulja, a suknju ovaj put mnogo kraću.

Stajala sam tako polu gola pred ogledalom. Posle puno godina opet sam se
osećala kao žena… kao seksualno biće. Podigla sam kosu da je ne umažem od ulja, i stavila svoj crveni karmin.

Ušla sam kod sina u sobu, i odmah primetila njegov pogled na sebi. Okrenula sam se polako kako bi mogao da me celu vidi, i opet je dugo gledao u moju guzu.
Laptop je bio zatvoren i sklonjen, a on je sedeo bez majice i samo tanka tkanina bokserica mu je sakrivala muškost.

Mama: „Jel ti se sviđaju mamine grudi?” – pitala sam zavodljivo, znajući odgovor.

Sin: „Da mama… jako mi se sviđaju.”

Kurac je već počeo da mu se diže u gaćama iako ga nije ni dotakao. Kleknula sam na kolena pred njim i lagano mu prilazila četveronoške.

Mama: „Jel bi hteo da staviš svojoj mamici malo ulja na ove bujne grudi?” – nije mnogo čekao, već je uzeo flašicu i počeo da poliva po mojim velikim “lopticama”.

Utrljavala sam ulje po sebi, gledajući mu sada već veliku izbočinu među nogama.

Mama: „Jaooj… vidi kako se ovaj tvoj kurčić muči tu sakriven, zašto ga ne bi izvadio za mamicu, i dobro ga nauljio?”

Skinuo je bokserice u jednom pokretu, i počeo da poliva ulje po svom nabreklom kurcu.

Mama: „Tako je… a sada ga polako trljaj, dok mamica skine grudnjak.” – otkopčala sam se, i ponovo pred sinom sa ponosom izbacila svoje grudi. Sijale su se od ulja i videla sam njihov odsjaj u njegovim očima.

Mama: „Uhhh kako si tvrd za mamicu… tako, drkaj ga jače dok gledaš ove divne sise… Ako budeš dobar dečko daću ti da ih isprskaš svojom vrelom spermom!” – ulazila sam potpuno u ulogu pohotne napaljene mamice… mada nisam bila sigurno koliko je to bila gluma a koliko sam se tako zaista i osećala.

Drkao ga je bez prestanka, i to me je toliko napalilo da sam uradila nešto što nisam mogla da sanjam ni u najluđem snu.

Sin: „Uhhh voleo bih da svršim na tvoje sise mama… jako bih to voleo…”

Mama: „A da li bi hteo možda… da ih malo pojebeš, aa?” – ne čekajući odgovor, prišla sam skroz do njega, i stisnula rukama svoje nauljene sise jednu uz drugu.

Moj pametni sin je shvatio šta treba da radi, i lagano namestio svoj kurac sa donje strane mojih grudi i počeo blagim pokretima da ih jebe. Nauljeni glavić bi se pojavljivao sa gornje strane, odmah ispod moje brade, i mogla sam dobro da osetim njegovu toplotu na svojim grudima.

Pročitajte i ...  Bratov Fetiš Stopala

Mama: „Uhh… tako je… jebi svoju prljavu mamicu u sise… ahhh, ove sise su samo za jebanje, i samo su tvoje…” – govorila sam piskavim glasom, paleći i njega ali i sebe. Osećaj je bio sjajan, a pička mi je bila vrela i napaljena kao nikada. Nažalost nije predugo trajalo, i ubrzo je počeo da se grči. jebe mamu u sise

Sin: „Uhhh mama ne mogu više… ahh…” – stenjao je i počeo da usporava.

Sklonio je kurac između mojih grudi i počeo da ga drka želeći da oseti veliko olakšanje.

Mama: „Tako tako… ajde svrši molim te… svrši na mamicu…” – trudila sam da ga još više napalim.

Tada, u trenutku ekstaze i velikog orgazma počeo je da svršava… prvih par sekundi nije ništa izlazilo iz njega, ali nakon toga pojavile su se dve tri kapi sperme koje su lagano skliznule niz zauljeni glavić.

Sin: „Uhh… mama vidi, pogledaj.” – govorio je uzbuđen, pokazujući prstom na ono što sam već primetila.

Mama: „Jaooj sine, bravoo…” skočila sam i stisnula ga svojim klizavim sisama, dok je to malo sperme ostalo na mojoj suknjici kojom sam ga očešala.

Naravno, znali smo da par kapi nije dovoljno, ali bili smo izuzetno zadovoljni napretkom. To veče sam spavala sa osmehom, i jedva sam čekala da sutra saopštim doktorici lepe vesti.

 

6. VEĆA PAŽNJA

Doktorica: „Uvauuu… to mora da je bio jedan seksi prizor!” – rekla je doktorka nakon što sam joj ispričala događaje od sinoć. – „Ipak, ono što želimo da postignemo, za početak, je bar jedan dobar mlaz, tada će biti pravi pomak.”

Mama: „Slažem se. Mislim da smo blizu. Šta kažete da ponovimo ovo od sinoć Mislim da ga moje grudi zaista pale.” – bilo je čudno reći ovako nešto za svog sina, ali zaista sam to osećala.

Doktorica: „Mislim da ne bi bilo loše da sledeću seansu večeras, vi preuzmete potpunu kontrolu. I morate više da uklučite važu guzu u celu priči. Batalite suknje… dopustite da je bolje vidi… razumete?”

Nisam baš razumela sve ovo – “Preuzmi kontrolu”. Kao da doktorica nije htela da mi potpuno objasni šta i kako da radim, već mi samo daje mrvice da ja sama
nađem put.

Razmišljala sam o svemu što je rekla, i odlučila kako da postupim. Ući ću u svoje “najprljavije” stanje, kao ona MILFara sa videa… bitno je da zadržim kontrolu nad njim. Obukla sam polu providan seksi donji veš koji je više otkrivao nego sakrivao.

Brus čipkasti kroz koji su se lako videle moje bradavice, i male tanga gaćice kroz koje su se videle moje dlačice, pa čak i obrisi moje pičke. Preko sam samo nabacila spavaćicu, našminkala usne i krenula kao poslednja drolja u sobu svoga sina.

Bio je spreman, i ovaj put potpuno go.

Mama: „Ohoo… vidim da je moj sinčić već spreman za svoju malu mamicu- droljicu. Kako ti se sviđa moj donji veš?” – skinula sam spavaćicu sa sebe, i pokazala se. Nije morao ništa da mi kaže, poskakivanje njegovog kurca mi je sve govorilo.

Mama: „Jojj bezobrazniče, ne možeš da izdržiš pred svojom mamicom ni sekundu a da nam ne porasteš tamo dole. C c c… Možda bi hteo da me vidiš malo bolje?” – okrenula sam se, malo razdvojila noge i spustila se, rukama dodirujući pod ostavivši tako potpuno svoju guzu i pičkicu slobodne visoko u vazduhu. Čmar mi se nežno nazirao pored veoma male tkaninice moje tange.

Brzo je uzeo kurac u ruku i počeo da ga drka. Ali sam ga prekinula.

Mama: „Ne ne… polako sa tim.” – preuzimala sam kontrolu, kao što je doktorica htela. – „Prvo da tvoja seksi mama skine grudnjak, hoćeš možda da mi
pomogneš?” – prišla sam mu i okrenula leđa. Ruke su mu drhtale, i trebalo mu je dosta vremena da ga otkopča.

Mama: „Bravoooo… uhh vidi kako su mi bradavice krute… srećne su što te ponovo vide… A sada, želim da vidim taj tvoj lepi kurac, i da ga osetim u ruci, jel smem?” – opet nisam čekala odgovor, samo sam primakla ruku, i uhvatila ga čvrsto!

Bio je tako topao… osećala sam kako mi pulsira u ruci. Prišla sam glavom i duboko ga omirisala.

Mama: „Uhhh… tako dobro mirišeš dragi. Samo, previše si nam suv. Ali ne brini, mama je tu da to popravi.” – nisam htela da koristim ulje, već sam skupila što sam mogla više pljuvačke, namestila usta iznad i dozvolila da mi pljuvačka iz usta lagano pada i klizi po isturenom glaviću.

Sin: „Uhhh… mama…” – bio je u raju.

Mama: „Samo se opusti, danas će mamica da ti izdrka… Sa svojim ovim lepim rukama i prstima, ima da zapalim ovaj tvoj vreli kurac…” – razmazala sam svoju pljuvačku po njemu, i počela sporo da ga povlačim gore-dole. – „Uhh kako ti je
lepa kurčina… devojčice će voleti da ga primaju u svoje vrele pičkice. Ali, do tada, on je samo moj…” – drkala sam sve brže dok sam ga gledala u oči.

Tada sam se setila doktoricinog saveta da treba da uključim i svoju guzu u celu priču. Ustala sam za sekund, i okrenula sam sinu leđa, opet se sagnula i nastavila da mu drkam dok me gledao u dupe.

Sin: „Jaooj mama, tvoja guza… jel smem samo… malo da…?” – glas mu je sve vreme drhtao.

Mama: „Voliš maminu guzu, a? Jaoj znala sam da si nevaljao… Ajde, dodirni je, mazi je…” – drkala sam mu bez prestanka.

Osetila sam kako nežno miluje moje guzove, prilazeći sve više mojoj zadnjoj rupici. Levom rukom sam tada sklonila male tangice u stranu i sada je mogao da vidi moj čmar ali i moje vlažne usnice koje su se nazirale među nogama.

Sin: „Jaooj… mama…” – bio je to jasan znak da je blizu.

Mama: „Reci mamici, gde želiš da svršiš… reci joj?”

Sin: „Najviše bih voleo… najviše… u tvoja usta… mamice!” – ove reči su me potpuno raspametile. Znala sam da moram to da učinim, ali, i želela sam to… želela sam da osetim kako moj sin prska u moja usta.

mamina usta puna spermeMama: „Uuuu i ti si prljav kao i tvoja mama, a?” – namestila sam se, i drkala mu još jače čekajući trenutak. Prepoznala sam taj momenat i postavila glavić na ulaz mojih usta i tada sam osetila toplu slankastu tečnost na jeziku. On je jecao i uzdisao, a ja sam uživala u osećaju u svojim ustima. Nije bilo mnogo, ali svakako više nego par kapljica od prošlog puta. Čekala sam da me pogleda, i tada sam mu pokazala njegovu lepljivu spermu na mom jeziku. Bio je oduševljen, ali ubrzo i zabezeknut pošto sam zatvorila usta i progutala njegovu tečnost.

Sin: „Ovo je bio najjebozovniji momenat u mome životu!” – pao je na leđa u neverici, a ja sam bila presrećna. Napredak je veliki, i izlečenje je na vidiku!

 

7. BLIŽI CILJU

Veoma sam malo spavala. Celu noć sam maštala o svome sinu, njegovom kurci, spermi… Prsti su me toliko boleli od trljanja pičkice, da sam morala da uzmem svoj omiljeni vibrator kako bi mogla da nastavim. Svršavala sam u ciklusima, i bila sam nezasita. Želela sam još!

Bila sam toliko iscrpljena, da sam ujutru samo javila doktorici da napredujemo i da je sperme bilo više, ali i da neću doći na razgovor pošto – navodno – imam neke obaveze. Rekla sam joj da ne brine, i da ćemo se videti sutradan.

Odnos između sina i mene nije bio mnogo drugačiji. Znali smo zašto radimo to što radimo, i tako smo se i ponašali. Naravno, osećala sam njegove povremene poglede kad bih se sagnula po nešto, ali i ja sam njega gledala dok se šetka u gaćama po kući.

Ipak, oboje smo jedva čekali naš ponovni susret u njegovoj sobi. Za to veče nisam htela ništa da obučem osim gaćica, štikle na nogama, i ruž na usnama. Držala sam ga malo u neizvesnosti, i namerno sam kasnila 15ak minuta. Kada sam ušla, sedeo je u fotelji, i lice mu se odmah ozarilo kada me je ugledao.

Sin: „Mislio sam da nećeš doći.” – rekao je tužno.

Mama: „Pa zar da propustim da usrećim mog malog sinčića. Nadam se da se ne ljutiš što kasnim… volela bih da ti nadoknadim, ako nemaš ništa protiv?” – Zavukla sam prst u gaćice, gurnula ga duboko u sebe, izvadila i oblizala ga. Na ovaj moj potez kurac je počeo odmah da mu se diže.

Zatim sam se okrenula, malo naguzila i uz malo više napora zavukla prst u svoju guzu, par puta ga nabijala napred-nazad, okrenula se i opet oblizala prst.

Mama: „Rekla bih da je vreme da vidiš moju zrelu, dlakavu pičku!” – nisam se brijala i znala sam da voli dlakavije po pornićima koje je onaj dan puštao.

Sin: „Da mama… želim jako da je vidim.”

Mama: „Onda uzmi taj tvoj kurac, počni polako da ga navlačiš i uživaj.” – legla sam na krevet ispred njega i skinula svoje gaćice. Raširila sam noge najviše što sam mogla, pljunula u svoju ruku i počela da se mazim po obodu svoje pičke, igrajući se pritom sa svojim nežnim crnim stidnim dlačicama. – „I? Kako ti se sviđa mamina pica? Jesi maštao o njoj? Priznaj mi? Jesi maštao o maminoj pici dok si drkao kurac do besvesti?” – bila sam toliko napaljena da nisam ni znala šta govorim, ni šta se dešava. Samo sam gledala u svog sina i njegov kurac koji je trpeo veliko stiskanje.

Sin: „Jesam mama. Sanjao sam o tvojoj pici… drkao sam na nju.”

Mama: „Uhhh… znala sam… pogledaj je, pogledaj kako je vlažna zbog tebe.” – gurala sam prste u svoju pičku jako, povremeno oblizujuži prste skidajući svoje sokove sa njih.

Mama: „A moje usne? Šta misliš o mojim punim, crvenim usnama?” – napućila sam usta kao da mu šaljem poljupce.

Sin: „Uhh mama… tako su… jebačke.”

Mama: „Jebačke, a? Pa jel bi hteo da jebeš mamine jebačke usne?” – uhvatila sam ga potpuno ne spremnog, i kao da nije bio siguran da li i dalje igram neku ulogu i samo pričam prljavo, ili ga stvarno želim u ustima.

Došla sam do njega, i kleknula. Naredila sam mu da ustane, tako da mu napaljeni kurac bude u nivou mojih željnih usta.

Mama: „Mamica ti danas neće dotaći rukama ovaj sladak kurac, ali mamica želi da joj izjebeš ova prljava i perverzna usta, i da ih napuniš, jel jasno? I budi nežan da se mamica ne zagrcne, jer će onda biti veoma, veoma ljuta i neće progutati tvoju belu, gustu spermu, važi?” – otvorila sam usta željno ga iščekujući.

Veoma nežno, i pomalo nespretno me je uhvatio rukama za glavu, i krenuo da gura svoj kurac u moja usta. Ulazio je veoma sporo, i gledao kao da ne veruje šta se dešava. Primila sam ga celog i onda je počeo da me jebe pazeći da ne uđe pre brzo i previše. Jebao mi je usta dok se pljuvačka slivala iz njih na moje sise. Ulazio je savršeno koliko treba, i nije mi ni jednom bilo neprijatno. Osećala sam njegov miris, tvrdoću… Pičkica mi je bila pod konstantnim napadima mojih prstiju, i svršavala sam dok mi je sin bio u ustima. mama mu ga sisa

Sin: „Mamaaa… aaaahhhh…” – veoma brzo i naglo, svršio je duboko u mom grlu, i teško je bilo potpuno oceniti, ali mislim da je bilo više sperme nego prošli put, ipak još uvek ne onako jak mlaz kakav smo hteli da postignemo.

Progutala sam sve, i iscrpljena na kolenima poljubila sina u sada već polu-tvrdi kurac. Kakav orgazam, kakva noć!

 

8. PREĐENA GRANICA

Doktorica: „Dobro, dakle da rezimiramo – imamo dve korektne ejakulacije i jednu slabu. To je savim dobar napredak za ovako kratak period. Ako večeras ponovite sinoćnji rezultat, ali ja verujem da će biti i bolji, onda je to manje-više rešena stvar. Tako da sutra možete doći zajedno sa sinom da podvučemo crtu, ok?”

Mama: „Naravno. Dakle predlažete da se držim istog recepta od sinoć?”

Doktorica: „Da. Mislim da je to dovoljno, dakle pokažite mu vaginu, malo ga napalite ulogom prljave mamice, zatim može oralni seks, i obavezno ali obavezno svršavanje u usta jer ga to očigledno, uz vašu guzu, najviše pali… Naravno, ubacite vi još nešto svoje.” – pogledala me je i namignula.

Mama: „Hmm, jel želiš da obučem nešto lepo večeras, možda neke gaćice što voliš, ili?” – sedeli smo za stolom, i večerali spremajući se za još jedan susret.

Sin: „Paaa… zapravo, najviše volim… kad si gola mama.”

Mama: „Hahahha… da pretpostavila sam.”

Sin: „A mama… onda ćemo večeras isto, ili?”

Mama: „Doktorica je rekla da je to dovoljno… ali ja imam neke ideje… pa videćemo.” – ostala sam zagonetna.

Sin: „Aaa daaj reci mi, molim tee…” – uhvatio me je za ruku i molio.

Mama: „Aaaa ne ne ne… i bolje ti je da ne pitaš puno, jer će mama možda da izgubi želju.” – zezala sam ga, ali se odmah ispravio i nastavio da jede praveći se kao da je ljut.

Mama: „Inače, sutra idemo zajedno kod doktorke, tako da ćeš ustati ranije, i fino se istuširati, i obući one lepe stvari što sam ti spremila i opeglala. Ajde sad, dosta si jeo. Idi u sobu, i čekaj mamicu.” – poljubila sam ga u obraz i otrčao je u sobu.

Pročitajte i ...  Sestra Striptizeta

Nisam htela da obrijem pičkicu, ali sam je samo malo doterala makazicama.
Koristila sam novi parfem, i stavila nešto svetliji karmin. Kosu sam ovaj put ostavila odvezanu da mi pada preko ramena, i bila sam spremna za još jedno ne zaboravno veče… veče požude i strasti, ali i ozdravljenja moje najveće ljubavi, moga sina.

Ušla sam u sobu noseći mali kasetofon. Bila sam potpuno gola. Sin je sedeo go na svojoj fotelji upijajući moj miris, poglede, telo… Pustila sam laganu muziku i krenula ka njemu. Sagnula sam se i poljubila mu kurac koji je počeo polako da oživljava. Zalepila sam mu potom kurac za stomak, i počela da mu ližem testise.

Sin: „Uhhh…”

Mama: „Mmmm… voliš kad ti ližem jaja?” – kurac mu se već potpuno digao. Ja sam mu tada okrenula leđa i uz ritam muzike počela lagano da mešam kukovima.

Mama: „Kakva je mamina guza? Znam da je najviše voliš. Vidim da je stalno gledaš.”

Sin: „Da mama, tvoja guza je najlepša na svetu.”

Mama: „Pa poljubi je kad je tako voliš.”

Prišao je mojoj zadnjici i nežno je ljubio moje guzove. Zatim sam se spustila guzom, namestila njegov kurac između guzova, i počela lagano da ga drkam sa njima. Uzdisao je brzo i glasno. Nisam htela da brzo svrši, pa sam ustala i okrenula se ka njemu. Moja već vlažna pička mu je bila pred licem. Malo sam raširila usnice jednom rukom, i gurnula dva svoja prsta duboko.

Mama: „Ahhhh… kako sam vlažna! Moja pičkica uvek poludi kad te vidi. Sram te bilo, vidi kako utičeš na mene.” – piskavim glasom sam mu rekla, i potom izvadivši prste iz pice prišla njegovom licu.

Mama: „Pomiriši sine, ajde… oseti miris mamine zrele, dlakave pičke koja je vlažna zbog tebe.” – prišao je i duboko omirisao. Ruka mu je obuhvatila kurac i počela da ga steže.

Mama: „A sad otvori usta, i reci aa…” – zinuo je i ugurala sam mu prste koje je sisao sa uživanjem. – “A sad da čujem, jel ti se sviđa ukus?”

Sin: „Da mama… jako mi se sviđa ukus… želim još mamice…”

liže maminu pičkuPokazala sam prstom prema krevetu, i on je odmah legao na njega. Ležao je na svojim leđima, i dalje lagano drkajući svoj mladi kurac. Popela sam se na krevet, opkoračila sam ga nogama tako da mu je moja pička bila tačno iznad usta.

Mama: „Sada ćeš da ližeš moju pičkicu, lizaćeš je nežno, a ja ću da pušim ovaj tvoj kurac, ali nemoj da mi svršiš brzo, budi dobar.” – spustila sam se na njegova pohotna usta i odmah osetila jezik na svom klitorisu.

Osećaj je bio sjajan! Moj rođeni sin je lizao moju pičku kroz koju sam ga donela na ovaj svet! Ne želeći da mu uskratim uživanje, spustila sam glavu, i počela da pušim i sisam njegov kurac. Ležali smo tako u pozi 69, i ništa više nije bilo bitno. Nismo osećali ni sramotu ni brigu… bili smo jedno.

Ipak, moja žudnja je bila veća. Moja pička je želela više. Prekinula sam oralnu seansu i okrenula se ka sinu. Strastveno sam ga poljubila, mešajući naše sokove na usnama i jezicima.

Mama: „Slušaj, želim te u sebi! Želim tvoj kurac u sebi! Ne smeš nikome reći, ni doktorici ni nikome ali moram da te osetim. Želim da me izjebeš!”

On je samo ubrzano potvrdio glavom, i zavalio se na leđa.

Čučnula sam iznad njega, i namestila kurac na ulaz u moju pičku. Lagano sam se spustila, osećajući kako ispunjava moju rupu, i mazi moje vlažne zidove koji su ga stiskali i prihvatali. Nabijala sam se na njega sve brže dok je on rukom tražio moj čmar i lagano ga mazio, pritiskajući svojim prstima moju rupicu.

Sin: „Ahhh mama, tako si vlažna… topla… nabijaj se brže molim te…”

Poslušala sam svog sina, i počela sve brže da se nabijam. Njegov prst je sada do pola bio u mojoj guzi i nije mi bilo spasa. Praktično u isto vreme počeli smo da jecamo i da svršavamo! Svršio je u mene i mogla sam da osetim toplinu njegove vrele sperme u sebi.

Sin: „Aahhhh… mama… svršio sam u tebe!” – rekao je tada uplašeno.

Mama: „Uhhh… osećam… neka si sine… neka si me napunio.” – skinula sam se sa njega i gledali smo zajedno kako se bela sperma cedi iz moje pičkice… Pokupila sam koliko sam mogla, prenela u usta i progutala.
Sin: „Mama, mi smo upravo…” – zaustavila sam ga i stavila mu prst preko usana.

Mama: “Psssst!”

 

9. SASTANAK 2

Priljubljeni jedno uz drugo, i držeći se za ruke sa osmehom na licu, moj sin i ja smo sedeli kod doktorice.

Doktorica: „Vidim da ste vas dvoje baš uzbuđeni. A ti momčino, nadam se da si slušao svoju mamicu. Daaa čula sam da si bio dobar. E sad, želim da danas bude naš poslednji sastanak nakon kojeg ćemo moći sa sigurnošću reći da je pacijent uspešno prošao terapiju.” – ustala je sa fotelje i otišla do ulaznih vrata koja je potom zaključala.

Bila je drugačije obučena nego inače. Suknja joj je bila mnogo kraća i uža, a dekolte velik, i grudi su joj maltene virile do pola. Sela je na sto ispred nas, i prekrstila noge.

Doktorica: „Tako. Sada nas niko neće ometati. Želim da se sada opustite, i da se unesete u svoje uloge kao da ste kući.”

Ništa nam nije bilo jasno.

Mama: „Ali… kako to mislite… pred vama?”

Doktorica: „Naravno… ja moram lično da se uverim da je sve kako treba, to je redovna praksa kod mene.” – govorila je veoma staloženo.

Pogledala sam u svog sina.

Mama: „Ova žena nam je zaista mnogo pomogla. Bez nje ko zna šta bi bilo. Samo se opusti, i mamica će sve da radi, važi?” – šapatom sam mu rekla, i ustala. Skinula sam odeću, i ostala u gaćicama i brusu.

Gledala sam u sina koji je i dalje sedeo u odeći.

Mama: „Šta je? Nećeš da se skineš za mamicu?” – tada je polako svukao svoje pantalone i skinuo majicu ostavši samo u gaćama.

Mama: „Šta želiš prvo da vidiš? Moje grudi… moju pičkicu… ili moju guzu?”

Sin: „Tvoju guzu mama.” – rekao je mazeći se kroz gaće, i gledajući me nepomično.

Mama: „Uhhh… znala sam da nju najviše želiš.” – skinula sam gaćice, i prišla mu. Sagnula sam se i šapnula mu u uho – “Sada će moj mali bezobraznik da poliže maminu prljavu guzu, i malu rupicu, jel jasno?” – zatima sam se okrenula, naguzila se i rukama razdvojila svoje guzove.

Prišao je do moga čmara i počeo da ga liže kružnim pokretima jezika. Lizao je okolo, pa pomalo nabijao jezik u moju usku rupicu. Spustio je gaće i počeo da drka kurac.

Otvorivši oči videla sam doktoricu kako nas posmatra raširenih nogu, i mazi svoju prelepu glatko obrijanu pičku.

Doktorica: „Uhhh… znala sam da ste bili perverzni, ali ovoliko. Uhhh… tako je sine, liži mamin čmarić… uhhh kad bih ja samo imala tako dobrog sinčića.” – naravno da je bila odlična sa rečima, i moj sin je počeo sve halapljivije da mi liže guzu.

Doktorica: „Nemoj da budeš sebičan, vidiš kako ti je mama gladna. Šta kažeš da je nahraniš tim svojim mladim kurcem. Mama bi to sigurno volela, zar ne?” – sjajno je vladala situacijom, ne prestajući da se dira i mazi.

Mama: „Da sine… mama bi to jako volela.” – potpuno sam se predala, i okrenula se ka sinu, kleknuvši ispred njega.

Sin: „Želiš li moj tvrdi kurac u svojim ustima mamice? Želiš li da ti sin izjebe usta?”
– bio je dobar učenik, i potpuno me je napalio svojim prljavim rečima. Gurnuo mi je kurac u usta i lagano počeo da me jebe.

Doktorica: „Uhhh vidi malog… Mamice naučila si ga sjajno.” – prišla nam je tada i skinula svoju odeću, a zatim klekla pored mene, i tada sam osetila njene ruke na mojoj pici. Trljala ju je iskusno… iako mi je bilo čudno, osećaj kurca u ustima je prosto bio jači od mene, i nisam se obazirala na njene dodire.

Doktorica: „Uhhh… kako ti je mamica vlažna. Ajde mamice, pokaži mu! Daj mu da poliže ovu tvoju dlakavu pizdu.” – gurala je svoje prste u mene sve jače.

Sin: „Mama, jel mogu?”

Mama: „Naravno da možeš!” – legla sam na leđa a on se spustio i počeo je da me liže. Grickao mi je usnice i klitoris, gurao jezik u moju mokru rupu…

Doktorica je tada prišla, legla pored mene i tiho mi govorila na uho.

Doktorica: „Uhhh kurvice jedna… mali se zaljubio u tvoju pičkicu. Sigurna sam da te je i jebao… uhhh volela bih to da vidim. Jel bi htela da te sin jebe sad ovde?
Najviše me napali kad gledam kako sin jebe svoju mamicu…”

Pogledala sam je u oči. – “Kako znaš da me je jebao?”

Doktorica: „Pogledaj ga! Ležim tu gola, obrijana i spremna a nije me ni pogledao! To je znak da ne razmišlja kao običan jebač, već kao pohotni sin… kao ljubavnik!”

Pogledala sam među noge, i videla mog sina kako me liže. Podigao je pogled ka meni, i zaista, videla sam drugačiju ljubav u njegovim očima. Videla sam požudu, i želju… ali samo za mene.

Mama: „Stani sine… pogledaj me! Želim te u sebi ponovo… Jebi moju pičkicu… ona je sada samo tvoja!” – ispravio se i u jednom pokretu zabio svoj kurac u mene!

Doktorica: „Uhhh… to je to! Izjebi je žestoko! To je ono što ti treba… to je ono što tvoja mama želi!” – stenjala je gledajući nas.

Sin me je nabijao veoma čvrsto, šireći me svakim trzajem. Spustio se na mene i lizao moje grudi ne prestajući da mi nabija kurac. jebanje mamice

Mama: „Ahh ahh jačee… uhhh …”

Prestala sam da brojim koliko puta sam svršila! Međutim, kada sam pomislila da se bližimo kraju, doktorica je opet uzela kontrolu.

Doktorica: „Znaš šta je potrebno da potpuno bude izlečen, zar ne?” – pitala me je tiho. – “Seti se prvog dana, seti se tvoje guze, seti se analnog pornića! Način na koji ti je lizao čmar! Tu je ključ. Prepusti mu se.” – poljubila me je u čelo,pokupila svoje stvari i izašla iz kancelarije na ona mala tajnovita vratanca u uglu.

Mama: „Sine… uhh dođi, poljubi me!” – strasno me je poljubio, a ja sam potom nastavila. – “Reci mi… da li želiš maminu guzu? Da li želiš da me izjebeš u moju najužu i najprljaviju rupicu?” – pohotno sam ga gledala u oči.

Sin: „Mama… želim to od prvog dana! Ali…” – zaustavila sam ga.

Mama: „Nema ali… uđi u mene… tvoja sam… samo budi nežan, mamica ga nije dugo primila u guzu.”

Savila sam noge u kolenima i povukla ih ka svojim grudima što sam više mogla. Pljunuo je na moj čmar i polako razmazivao pljuvačku svojim glavićem.

Sin: „Uhhh kako si uska mama.” – gurao je svoj glavić, trudeći se da prođe usku prepreku.

Mama: „Too sine, samo polako…” – osetila sam blagu bol ali bol koja je bila lepa… prelepa.

Ušao je do pola dužine, i onda počeo polako da me tuca, dozvoljavajući mi da se naviknem i potpuno opustim. Bio je veoma pažljiv kao i uvek prema meni. Hvatao je ritam, i bol je potpuno nestala.

Ubrzavao je, a ja sam trljala svoj, sada već potpuno osetljiv i nabrekao klitoris. Svakim pokretom sam bila sve napaljenija… kao opijena. Obe rupe su mi gorele, i stenjala sam od uzbuđenja.

Mama: „Napuni mamicu… uhhh … jebi me, jebi me… uzmi mi guzu kada hoćeš, tvoja je!!!” – vrištala sam pod napadima orgazama.

Sin: „Mama… mama… uhhh blizu sam.”

Mama: „Gde želiš da svršiš, reci mami?”

Sin: „U tvoja… usta mamice.” – naravno moje pitanje je bilo retiričko. Znala sam koliko je voleo da mi svrši u usta.

Izašao je iz mene i ja sam ga odmah uzela u usta i počela da pušim kurac, koji je bio potpuno natopljen mojim sokovima.

Mama: „Svrši mamici u usta… želim to…”

Ubrzo je uhvatio moju glavu, i počeo da se nabija i da svršava. Usta su mi se punila njegovom spermom! Osetila sam tri mlaza kako mi udaraju u grlo, i gutala sam brzo i neprestano. Bilo je toliko sperme, da je deo uspeo i da mi pobegne i isklizi iz usta na moje sise i stomak.

Bilo je zaista uzbudljivo osećajući toliku količinu sperme mog sina. Sve ovo je vredelo na kraju, i shvatila sam da ne postoje granice… ja bih zaista učinila sve za svog sina!

 

KRAJ                                                                                                                                            MomLover

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

2 thoughts on “Sve Za Svog Sina”
  1. Ti si naajbolji pisac incest prica i ovo je veoma napaljiva prica koju sam mnogo citala i obozavam je i svrsila sam bezbroj puita… :ppp

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Licni oglasi

Aaaaaaaa nemoj :)