mama liže ćerkinu pičkicu

Gledajući unazad, razmišljala je Tara, ispala je prilično glupa po svim standardima. Prelazak puta bez gledanja nije bilo nešto što biste očekivali od zrele četrdesetogodišnje žene. Ipak, imala je sreće; auto se nije kretao veoma brzo, inače bi stvari mogle biti sasvim drugačije. Bilo kako bilo, probudila se u bolnici sa slomljenom rukom, nogom i blagim potresom mozga. Plus brojne modrice, posekotine i ogrebotine. Barem je najgore prošlo.

Gips su joj skinuli pre par dana, ali i dalje se osećala veoma drhtavo na nogama, delom zbog povreda, a delom zbog nedostatka vežbanja u poslednjih nekoliko nedelja. Penjanje uz stepenice sada je predstavljalo napor i Tara bi ostala bez daha veoma brzo. Posle takvog jednog penjanja krenula je ka kupatilu.

Njena najmlađa ćerka Aleksandra je tada baš izašla iz kupatila. „Okupanaaa“, rekla je. „Tamo na gornjoj polici su ti čisti peškiri.“

„Hvala ti draga“, osmehnu se Tara. Aleksandra je tokom oporavka bila od velike pomoći. Tara nije volela ni da razmišlja kako bi se snašla bez nje. „Hoćeš li mi učiniti uslugu?“

„Naravno mama“, odgovori Aleks.

„Pomozi mi da uđem u kadu, ne želim da rizikujem.“ Tara još uvek nije bila sigurna u svoj osećaj za ravnotežu, pošto se tako dugo oslanjala na štake. U kupatilu, Tara je skinulasvoj ogrtač. Grudi su joj bile velike, ali i dalje čvrste a ne spuštene, a bradavice velike i tamne. Tara se nasmešila dok je njena ćerka nameštala sve i spremala kupku. Ova promena uloga je zapravo bila dobra, bilo je lepo imati nekoga da brine o njoj za promenu.

Držeći se za ćerkina ramena, Tara je oprezno zakoračila u kadu. Voda je bila veoma topla i puna mehurića, baš kako je volela. Bilo je teško spustiti se u kadu, ali topla voda je ubrzo ublažila sve bolove, zbog čega joj se koža naježila. Tara se opuštala, meki pernati dodir mehurića bio je duboko senzualan, skoro erotičan.

Aleksandra je sedela na šolji i njih dve su neko vreme ćaskale dok je Tara uživala u kadi. Vreme je proletelo, a Tara je shvatila da je voda počela da se hladi; vreme je da se nastavi sa poslom. Ali ona je na svoju užasnutost otkrila da je lakše reći nego uraditi i sapunjati sebe; shvatila je da joj treba pomoć.

Pročitajte i ...  I Mama Voli Porniće 1. Deo

„Hoćeš li da te operem mama?“ upitala je Aleksandra.

Tara se zahvalno nasmešila. „Hoćeš li draga? Izvini, i dalje imam bolove u desnoj ruci.“ Aleksandra je uzela sunđer sa police i kleknula pored kade. Zaronila je ruku u vodu, tražeći sapun; Tara je osetila uzbuđenje dok su vrhovi prstiju njene ćerke dodirivali unutrašnju stranu njenih butina. Vau! Pomislila je, ne bi trebalo da to osećam, zar ne? Ovo je moja ćerka zaboga! Tara se ponovo opuštala dok je Aleksandra penila njeno telo.

Ovo je svakako bilo terapeutsko, ali je postojao prizvuk nečeg drugog… nekog drugog osećaja za koji je bila sigurna da ne bi trebalo da ima. Tara je posmatrala svoju ćerku. NJene velike smeđe oči dominirale su još uvek mladolikim devojačkim licem. Ponekad je bilo teško setiti se da je odrasla žena. Njena duga smeđa kosa bila je vezana unazad, a zalutali pramen je pobegao napred, zbog čega je više puta pomerala kosu iza uha. mama i ćerka u kadi

„O, draga, smočićeš se!“

Aleksandra je spustila pogled; njena bela majica je bila natopljena, postala je skoro providna, što je jasno dalo do znanja da je bez grudnjaka. „Ma opušteno“, odgovorila je Aleksandra, skidajući majicu preko glave. Tara je prvi put posle mnogo godina videla gole grudi svoje ćerke. Bile su manje, ali čvrste i zgodne. Tara se zakikotala.

„Šta je toliko smešno?“ upita Aleksandra odbrambeno.

„Tvoje bradavice“, odgovorila je Tara, gušeći smeh. „Iste su kao moje.“

„Ma i trebalo bi da budu, zar ne? Ja sam tvoja ćerka.“

„Da“, tiho je odgovorila Tara, zagledana u njene oči. „Ti si moja ćerka, u to nema sumnje.“

Aleksandra je nastavila; njeni pokreti spori i promišljeni. Tara je razmaknula noge što je više mogla dok se ćerkina ruka kretala između njenih butina. Tara je otkrila da ne može da govori dok se ruka njene ćerke približavala njenom najintimnijem mestu. „Bože moj…“ Njena osećanja i uzbuđenja su sada bila jasna i jaka, dok je ćerkina ruka ponovo zaronila između njenih nogu.

Prsti mlađe žene slale su električno uzbuđenje kroz majčino telo dok je dodirivala njene usmine, klizeći između njih. Nije bilo ničeg nevinog u ovome, shvatila je Tara, bilo je otvoreno seksualno. Sunđer je sklonjen i ćerkin prst je klizio unutra u maminu pičku, njen palac je nežnim kružnim pokretima trljao Tarin klitoris.

Pročitajte i ...  Poseta Uplakanoj Mami

Talasi senzacija širili su se maminim telom dok joj je ćerka bukvalno trljala klitoris i picu. Prošlo je mnogo vremena od kada je bila na vrhuncu, a kada je doživela orgazam, skoro se onesvestila od tog intenziteta, zatvorivši oči dok joj je uzdah šištao između njenih usana. Kada su divna osećanja konačno splasnula, Tara je postepeno otvorila oči i podigla pogled na ćerku. Nije mogla da veruje šta se upravo dogodilo, ali svejedno, bilo je neverovatno.

Aleksandra joj se osmehnula. „Bolje da izađeš napolje mama, voda se hladi.“

Pažljivo je izašla iz kade i Aleksandra ju je zamotala u veliki mekani beli peškir. Aleks je brzo ali nežno trljala svoju majku peškirom sve dok koža nije poprimila zdrav sjaj. Tara je otišla do spavaće sobe dok je Aleksandra čistila kadu. U sobi je ispustila peškir i stala gola ispred ogledala. Izgledala je bledo i van kondicije, ali osećala se neverovatno dobro posle svog opuštajućeg kupanja i čudesne stvari koju je Aleksandra učinila za nju… ali nešto nije razumela. Da li je to bila seksualna stvar za Aleks, ili je samo učinila uslugu svojoj mami?

Ako je bilo ono prvo, to je postavilo čitav niz pitanja… pitanja na koja Tara nije mogla da odgovori. „Sve je okej mama?“ Aleksandra je ušla u sobu, obučena samo u par bledo plavih gaćica. Dve žene su sele jedna pored druge na ivici kreveta, a Tara je uzela ćerku za ruku. „Hvala ti draga. To je bilo veoma posebno. Prošlo je mnogo godina otkako sam to mogla da uradim za sebe.“

Aleksandra je pocrvenela.

„Veoma sam ti zahvalna. Tako da bih želela da i ja učinim nešto za tebe.“

Aleksandra je zbunjeno pogledala majku. „Udobno se smesti dušo i skini te slatke gaćice.“ Aleksandra je skinula gaćice i legla na krevet, još uvek nesigurna šta će se dogoditi. Na mamino insistiranje pomerila se dalje na krevet i razdvojila noge. Tara je pogledala svoju ćerku, koja je ležala gola ispred nje. Bila je tako lepa; sam pogled na nju je navukao joj je knedlu u grlu. mama liže ćerkinu pičkicu

Pročitajte i ...  Mamin Tajni Posao

Nežno razmaknuvši mlade noge, Tara je započela sledeću fazu njihove avanture. Počela je tako što je provlačila sam vrh svog jezika duž unutrašnje strane ćerkinih butina, naizmenično s jedne na drugu stranu, postepeno se približavajući ćerkinoj pičkici. Mogla je osetiti da je Aleksandra uzbuđena, njen veličanstveni ženski miris ispunio je vazduh.

Tara je takođe osetila da se ponovo uzbuđuje. Aleksandra je zastenjala kad je mamin jezik počeo da ispituje mesnate nabore između njenih nogu. Osećaj je bio neopisiv, to joj niko do sada nije uradio. Ona svakako nije bila devica i redovno je masturbirala, ali nikada nije upoznala zadovoljstvo lizanja pičke.

Odjednom su se senzacije nemerljivo povećale kada je Tara pronašla ćerkin klitoris, vrteći jezikom oko njega dok je prstom nežno milovala usmine. Aleksandra je izvila leđa, gurajući se u lice svoje majke. Tara je počela da gura jezik unutra u toplu rupicu dok je trljala klitoris sa par prstiju, menjajući svoj ritam da bi pojačala efekat, terajući ćerku sve više i više ka njenom orgazmu.

Slatki sokovi obložili su vrh Tarinog jezika dok ga je gurala dublje u ćerkinu picu, zarivajući lice između tih čvrstih mladih butina. Iznenada je Aleksandra uzdahnula dok je njen vrhunac preplavio njeno telo i um, bokovi su divlje klecali u mukama orgazma, čvrsto stežući noge oko majčine glave.

Tara je nastavila da liže ćerkinu pičku, postepeno usporavajući kako je erupcija popuštala. Aleksandra se srušila kao krpena lutka, teško dišući, obraza mokrih od suza radosnica. Tara je ležala pored svoje ćerke i čvrsto je držala. Aleks se i dalje tresla dok je gledala u oči svoje majke. Ležale su jedna drugoj u naručju, udobno i ispunjeno, dok ih san nije savladao, donoseći snove o tome šta bi budućnost mogla da nosi.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Licni oglasi upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)