mama i ćerka sex
  1. SPECIJALNI POLJUBAC

 

Sedeći u sobi i završavajući još jedan uspešan projekat, Mira je začula jak udarac ulaznih vrata od kuće.

Mira: „Opet lupa vratima.“ – pomislila je, „Stvarno moram da popričam sa njom o tome…ako nastavi ovako odvaliće ih.“

Tada se začuo zvuk trčećih koraka, koji su se kretali ka stepenicama koje vode na sprat.

Mira: „Alooo…hoćeš ti doći da pozdraviš svoju majku, ili?“

 

Koraci su tada naglo stali i sada su počeli da se približivaju ka dnevnoj sobi gde je bila Mira.

Jovana: „Zdravo mama, zdravo mama…“ – uzbuđeno je govorila Jovana, Mirina osamnaestogodišnja ćerka jedinica.

Brzo je ušla u sobu, poljubila mamu u usne i krenula nazad brzim korakom ka svojoj sobi.

Ovaj poljubac nije bio neuobičajena stvar, zapravo poljubac na blic u usta je bila njihova rutina koju su krajnje spontano počele pre nekog vremena. To je toliko postalo normalna stvar, da su i među prijateljima i rodbinom to praktikovale i

 

naravno niko tu nije video ništa loše. Svima je to bilo slatko, a i pokazivalo je kolika je njihova povezanost i privrženost.

Mira: „Pa dobroo…čekaj malo, gde žuriš? Šta ti je?

 

Jovana: „Joj mamice, treba danas da mi jave da li sam upala na faks, a ja sam zaboravila telefon u sobi, pa sada moram…i…“

Mira: „Eeeeej polakoo. Ostaćeš bez daha.“ – rekla je Mira kroz osmeh. Ona je znala da njena ćerka Jovana (Joca kako ju je od milja zvala), brine da li će biti na listi za budžet, ali ona lično uopšte nije brinula znajući njene ocene i prijemni ispit koji je razbila.

Jovana: „Uhh…evoo..smirila sam se.“

Mira: „E tako. Slušaj, dolazi mi Sandra večeras, trebamo da se dogovorimo oko sledećeg projekta na kojem radimo, tako da ću praviti pastu za večeru. OK?“

Jovana: „Dolazi Sandricaa, a?“ – kikotala se Joca. Znala da njena mama usled očajnih iskustava u prošlosti sa muškarcima, posebno sa njenim ocem koji služi kaznu, i neće skoro na slobodu, nije više imala nikakve interese prema njima i družila se intimno samo sa ženama, ali njih dve nisu o tome previše razgovarale.

Mira: „Joj Joco daj prestani. Sandra je sjajna, znam je sto godina…čak te je i čuvala kao bebu, ali…“

Jovana se tada uozbiljila, skočila mami u zagrljaj i čvrsto je obuhvatila.

Jovana: „Znam mamice…samo želim da budeš srećna.“ – rekla je iskreno i smirenim tonom.

Mira: „Pa kako da ne budem srećna kada imam tako lepu ćerkicu!? Ajde sad, beži tamo u sobi ludice moja.“ – rekla je i udarila je lagano po guzi usled čeka je Joca malo poskočila i otrčala u svoju sobu.

Zaista Jovana je bila prelepa. Iako punoletna nije bila još potpuno razvijena. Grudi malene ali slatke, veličine kao prosečne narandže i nisu zahtevale brus, tačnije po kući ga nikada nije ni nosila, a napolju je nosila one sportske bruseve.

Guza ne mnogo velika i izbačena ali svakako sjajnog izgleda, simetričnog oblika i čvrsta. Struk uzak, oči tamne ali kosa je ta po kojoj se zaista isticala. Bila je potuno ravna i riđa praktično boje šargarepe i sjajno je išla uz njen svetao ten.

Ako bi poredili Miru i Jocu, jedino su zaista u licu ličile posebno oči i jagodice, a naravno mimika i pokreti su im bili preslikani. Međutim građa je bila nebo i zemlja. Mira, u svojim četrdesetima, je bila krupna žena, nipošto debela, ali krupna. Viša za glavu od svoje ćerke, grudi koje su prosto uvek makar malo virile šta god da je obukla, struk širi, a guza nešto veća ali sjajna…šta god da je obukla da li farmerke, helanke, suknje…ma svi su se okretali. Zračila se seksipilnošću i harizmom.

Mira je intimne odnose imala sa ženama, ali retko, i nije se mnogo vezivala, striktno seks. Bez obzira na to masturbirala je često, i to ili maštajući o mladim devojkama u ranim 20-ma koje je zavodila, ili je prosto gledala neki od mnogobrojnih lezbejskih filmova iz svoje kolekcije. Radila je od kuće i to joj je davalo mogućnosti da, kada god pravi pauzu od posla i kad Joca nije kući, da iskoristi za samozadovoljavanje snažno svršavajući i prskajući velike količine svojih sokova iz uvek glatko i uredno obrijane pičkice. Zato je uvek postavljala peškire ispod sebe kako ne bi isprskala okolinu toliko.

 

 

  1. ISTA MAMA

Večera je prošla u sjajnoj atmosferi, smejanju i razgovoru. Joca je saznala da će konačnu rang listu na fakultetu dobiti sutra, pa je otišla ranije u krevet da bi što ranije ustala i otišla lično na fakultet.

Mira i Sandra su obavile sve oko posla, načele su neko dobro vino i opustile se. Sandra: „Bože kako Joca raste. Ko bi rekao da će da krene na faks za par meseci?“ Mira: „Da zaista…baš je uzbuđena proteklih par dana, ne mogu da je prepoznam.“ Sandra: „Nego, reci mi…jel ima nekoga? Neku simpatiju, nešto?“

Mira: „Nema. Očigledno još nije zainteresovanja za vezivanje i to…“

 

Sandra: „Pa dobro…ali mislim…sigurno već sada razmišlja o..seksu i tim stvarima?“

Mira: „Pa sad… – napravila je malu pauzu, popila je vino iz čaše na eks, i nastavila – …dešava se da je čujem nekada…uveče… kao da ubrzano uzdiše, i kao da blago stenje od uzbuđenja znaš…“ – stala je Mira usled neugodnosti dok priča o tome.

Sandra: „Miroo pa to je normalno, hormoni joj rade. Neka malo istražuje svoje telo.“ – smirila ju je Sandra, i nastavila – „Nije ona više tvoja mala devojčica… izrasla je u predivnu devojku.“

Miru su ove reči pomalo pogodile. Kao da nije htela da prihvati tu činjenicu. Nakon još malo vina, Mira se oslobodila još više i odlučila da podeli sa Sandrom još jedan detalj, jer njoj je zaista uvek mogla da se otvori.

Mira: „Znaš, jedno veče pre par nedelja sam sređivala Jocinu sobu, i našla sam ispod jastuke njene gaćice. Odmah sam primetila da su potpuno mokre, i prvo sam pomislila da se možda upiškila od košmara ili nešto. Međutim privukla sam ih nosu, i pomirisala sam ih…Sandra, očigledno je bio veliki i dobar orgazam, nema sumnje.“

Sandra: „Ako je na majku, onda…hahahaha.“ – rekla je kroz smeh, aludirajući na Mirina mokra svršavanja, za koja je Sandra vrlo dobro znala. – „Čekaj, ako si već pomirisala jel je isti miris kao tvoj, ili…mislim ipak si joj majka.“

Mira: „Ne ne…drugačiji je, ali…mislim…fin je i lep i…“

Kada su primetile da su popile više nego što treba, pozdravile su se i Sandra je otišla kući.

Mira je odlučila da vidi jel je Joca zaspala. Ušla je polako u polu mračnu sobu. Joca je bila pokrivena i okrenuta ka drugoj strane. Ne želeći da je probudi krenula je da izađe iz sobe.

Jovana: „Hmm…mama, ti si?“ – pitala je u polu snu. Mira: „Ja sam dušo, htela sam samo da vidim jel spavaš.“

mama uspavljuje kćerJovano: „Ne još…dremam. Jel Sandra otišla?“

Mira: „Jeste, upravo sam je otpratila. Ajde spavaj bebo, sutra je bitan dan pa da nam se naspavaš.“

Jovana: „Mhh..a poljubac za laku noć mama?“

Mira je lagano prišla, spustila se ka Joci i lagano prislonila svoje usne na njene. Nakon par sekundi udaljila se, i pomalo uzbuđena izašla iz sobe.

 

Pročitajte i ...  Moj Otac, Dečko i Ja

 

  1. NEKI NOVI SJAJ ZA USNE?

Vino je učinilo svoje i Mira je ustala nešto kasnije nego inače. Ušla je u kupatilo da se umije i malo sredi, kada je čula svoju ćerku iz hodnika.

Jovana: „Mamaa….ljubim tee…žuriim.“

Mira: „Jocoo…sačekaj barem da te vidim.“ – viknula je promuklim glasom.

 

Izašla je iz kupatila i videla je svoju ćerku obučenu u uske helanke, i roze majici sa tanjim bratelama.

Mira: „Jeli, jel smeš u toj majici na fakultet? Nemaš bar neku sa kratkim rukavima?“

Jovana: „Jooj mama jako je toplo…a i ne otkriva mnogo zar ne?“ – spustila je lice i gledala ka svojim oblim grudima, koje su bile dobro sakrivene pod majicom.

Mira: „Ne otkriva, ali…joj ne mogu sada da se raspravljam zaista. Ništa, kreći i molim te ne lupaj sa vratima Jovana.“

Jovana: „Dobro neću…zdravoo.“ – izašla je iz kuće, ovaj put pazeći na vrata.

 

Mira je sebi sipala šolju kafe, sela u fotelju i opustila se. Sećanje na sinoćni razgovor, kao i onaj duži poljubac za laku noć, izazivao je u njoj čudan osećaj. Nije bila sigurna da li zbog toga, ili prosto zbog mamurluka ali bila je ozbiljno napaljena to jutro. Imala je veliku želju za gledanjem onih mama-ćerka porno filmova koje je puštala sebi ponekada. To su one scene gde razlika između glumica nije čak ni velika, a kamoli da su majka i kćer, ali su sa perverznim i prljavim rečnikom dovodili Miru do vrhunca.

Mira je sama bila veoma vešta u tim stvarima, bila je veoma perverzna sa svojim partnerkama govoreći razne“bezobrazne“ reči dok bi bila u ulozi“mame“.

Postavila je laptom na sto, peškire položila ispod nje, i na sto ispred nje na koji bi namestila svoje raširene noge. Tražeći odgovarajuću scenu već je blago mazila pičku koja je još uvek bila sakrivena iza gaćica. Brus nije imala na sebi, a kućni ogrtač joj je bio otvoren širom.

Pustila je scenu u kojoj“kćer“ hvata“majku“ na delu dok trlja svoj klitoris, gledajući naravno ćerkine slike na telefonu. Videvši“ćerku“ u kadru Mira se još više napalila. Glumica je bila veoma mlada, možda u ranim 20-ma i potpuno riđokosa.

Jednom rukom je sklonila gaćice u stranu, a dva prsta druge ruke je gurnula u usta kako bi ih dobro natopila pljuvačkom, i potom počela njima lagano da trlja obode svoje vrele pičke. Nikada nije koristila igračke ili pomagala, već samo svoje prste, i bile je sjajna u tome.

Dalje u sceni“mama“ je rekla mladoj riđokosi da priđe, i da poliže mamine prste koje su bile u njoj.

Mira: „Uhhh…dođi mamici…uhhh tako…liži mamine prstiće.“ – tiho je govorila gledajući video.

Dok joj je“ćerka“ lizala prste, starija glumica je drugom rukom trljala pičkicu riđokosoj, govoreći: „…kako moja ćerkica ima lepu pičkicu…uhhh…kako si vlažna za svoju mamicu…“

Mira je gorela! Počela je sve snažnije da gura prste u svoju pičku, osećajući kako je sve vlažnija i vlažnija. Peškir pod njom je postajao sve tamniji usled sokova koji su se slivali iz pice preko nogu i guzova na njih. Menjala je ruke tako da dok sa jednom ulazi u sebe, drugu oblizuje i skuplja sveku kap svoga sočnog nektara.

Mira je to zapravo najviše volela – da skupi svaku kap iz svoje pičke, i unese u svoja usta.

Glumice su se već uveliko lizale naizmenično, i Mira je dolazila sve bliže vrhuncu.

Mira: „Liži je…uhhh tako, svuda je liži…i pičkicu i..uuu droljice mala ližeš i mamin čmar, a…uhhh liži liži…“ – govorila je polu tiho. mama gleda porno

Srce joj je sve brže kucalo i potpuno se zacrvenela…znala je da će uskoro da svrši…sve je išlo ka tom divnom trenutku. I ubrzo počela je da svršava, prskajući svuda okolo i pritom se trudeći da što više zahvati rukama i unese u usta. Gutala je svoje sokove, razmazujući ih po usnama, i obrazima i upijala svoje mirise koji je izluđuju.

Međutim, nije još ni došla sebi kada je za nju nastao pravi ŠOK!

Čula je otključavanje ulaznih vrata! Ne želeći da bude uhvaćena kao i mama na videu koji je gledala, pokušala je na brzinu da zaklopi laptop, zaveže ogrtač oko sebe, a mokre peškire da ugura pod kauč.

Jovana: „Mama mama mama mama…“ – ubrzano je govorila Joca iz hodnika, veoma uzbuđena. „Upala sam mama na budžet…jeeej…!“ – govorila je, trčeći ka svojoj mami na kauču.

Mira: „Jaoo Joco…baš sam ponosna! Čestitaaam…!“

Jovana je skočila mami u krilo i čvrsto je zagrlila. Kada ju je pustila, Joca je puna sreće poljubila mamu u usta, kao što je uvek i radila. Međutim sada je osetila

nešto drugačije…nešto novo. Odvojila je usne od maminih i zbunjeno pogledala u mamu lickajući pritom lagano svoje usne. Zatim je pogled usmerila na mamine usne koje su bile potpuno sjajne.

Jovana: „Hmm. Ovo ti je mama neki novi sjaj za usne?“ – pitala je pomalo zbunjeno.

Mira: „Uhh ovaj…da da… isprobavam neki novi za promenu, pa…“ – govorila je uplašeno.

 

Jovana: „Paaa…dobar je mama…onako, fin.“ – pre nego što je Mira mogla da reaguje, Joca ju je ponovo poljubila na blic, i otrčala u svoju sobu.

Mira: „Majko moja! Šta se upravo desilo!??“ – razmišljala je u neverici.

 

 

  1. SVILA

Jovana: „Mama…mama…“ – šaputala je mami u uho dok je ova još spavala u svome krevetu.

Jovana: „Budi se. Mama…da nemaš možda neke gaćice viška…?“

Ove reču su odmah Miru razbudile. Protrljala je oči i začuđeno pogledala u Jocu. Mira: „Štaa? Pa gde su tvoje gaćice?“

Jovana: „Pa nisam ih…sve su prljave a nisam ih odnela na pranje…zaboravila sam. Sad dok se operu a ja žurim…idemo u tržni centar.“

Mira: „Ne možemo da delimo gaćice pobogu Jovana! Uostalom, jesi li ti videla moje dupe gospođice? Pa ko tri tvoje te male guze.“ – govorila je smejući se.

Jovana: „Daaaj…ja volim tvoje dupeee…“ – smejala se i lupkala mamu po guzi preko jorgana sa kojim je bila pokrivena.

Mira: „Ma sad ću da te istučem, bezobraznice jedna…hahahah… “

Kroz smeh i kikot njih dve su se rvale i golicale, valjajući se sa jedne na drugu stranu kreveta. Kada su se smirile, Mira je zagrlila svoju ćerku i šapnula joj u uho –

„Slušaj. imam jedne koje su meni male. Čuvam ih jer ih volim ali dugo već ne mogu ući u njih. Jedino što nisu obične pamučne kakve ti inače nosiš.“ Jovana: „Uuuu………….. a kakve su mama? Tange?“

Mira: „Ne ludicee. To su roze svilene gaćice.Tamo su u donjoj fioci, uzmi ih i probaj ih, pa da vidimo kako ti stoje. Ako su ti jako velike, nema druženja u tržnom centru danas, dok ne operemo tvoje!“

 

Joca je ponela gaćice u svoju sobu i obukla ih je, pa se vratila kod mame. Jovana: „Jao mamaa, kako su finee i glatke i sjajne.“

Mira je podigla glavu i videla je svoju ćerku koja pozira ispred nje, sa podignutom majicom do pupka i pokazujući roze gaćice koje su sjajno pokrile njenu mladu pičkicu tankim slojem svile.

Jovana: „Pa mama, kako mi stoje? Jel ti se sviđa?“ Mira: „Hm hm…ovaj sjano ti…mislim, tvoj broj!“

Jovana: „A iza?“ – pitala je i brzo se okrenula, isturivši malo svoju čvrstu guzu ka mami da bi bolje videla. Gaćice su potpuno prekrile ta dva savršena guza, ali je prizor za Miru bio opčinjavajuć.

Pročitajte i ...  Tatina Najdraža je Pokisla

Mira: „Uhh…kakva slatka guza.“ – promrmljala je.

Jovana: „Molim mama?“ – pitala je i okrenula glavu, ali ne i svoje telo, ostajući tako i dalje okrenuta da je mama proceni od pozadi.

Mira: „Ovaj…sjajno ti stoje srećo. Ako ti se sviđaju, otići ćemo da ti kupimo još koji par takvih. Nego jesi odnela one tvoje prljave u kantu za veš Joco?“

Jovana: „Jesam mama. Idem da se spremim pa ću da krenem. Vidimo se na ručku.“ – pozdravila je mamu, i otišla.

Mira je odlučila da još malo ostane u krevetu. Prizor od malo pre joj nije davao mira. Zatvorila je oči, i spustila ruku u gaćice. Mazila je klitoris zamišljajući Jocu. Njene usne, grudi, guzu…njenu malu pičkicu. Tada je zastala, i odlučila da ode do kupatila da proba da nađe one njene prljave gaćice.

Mira je mislila da Joca prosto nije htela da joj mama vidi gaćice natopljene zapravo njenim sokovima, i da ih zato nije nosila na pranje. I zaista, u korpi je bilo nekoliko pamučnih gaćica sa jasnim i Miri sasvim poznatim tragovima.

Uzela ih je, i čak i dok ih nije primakla nosu mogla je da oseti oporan miris sokova iz pice njene ćerke. Aroma je za Miru bila neopisiva.

Mira: „Jaoooj Joco…tvoja pičkica i tvoji sokovi! Uhhh … vlažna si kao i tvoja mamica, a? – šaputala je mirišući gaćice. mama se igra sa ćerkinim gaćicama

Saznanje da miriše ćerkinu pičkicu preko njenih gaćica ju je toliko napalilo, da je samo nakon dva-tri guranja prsta u svoju vrelu pičku počela da prska svuda po kupatilu. Svršavala je na gaćice, još više ih natapajući i maštajući o svojoj ćerki Joci. Nikada nije tako brzo svršila… nikada nije bila toliko napaljena.

 

 

  1. RAZOČARENJE

Nakon što je došla sebi, koliko toliko, Mira je obavila neke sitne poslove po kući i krenula da kuva ručak. Morala je da se sabere kako ne bi narušila savršen odnos koji ima sa svojom ćerkom.

Kada je sve obavila, htela je da pozove Jocu da vidi kada će doći kući i u tom trenutku kao da ju je čula, Joca je stigla.

Jovana: „Mmmm…nešto fino miriše!”

Mira: „Zdravo dušo. Da, malo pre sam završila. Idi operi ruke pa da ručamo.”

 

Jovana je nakon kupatila došla do mame koja je sedela za stolom, i skočila joj u krilo.

Mira: „Ejj ti…pa nisi baš više tako mala i lagana, znaš?” – smejala se, i krenula da poljubi ćerku.

Međutim, prošlo je par sekundi od kada su im se usne spojile, a Joca i dalje nije puštala mamu. Mira se zbunila i otvorila oči čekajući kada će se njena Joca odvojiti od nje. Kada se to napokon desilo, videla je razočarenje na Jocinom licu.

Mira: „Heej…šta je sad odjednom?” – pitala je brižljivo.

Jovana: „Paa…onaj tvoj sjaj za usne mama…ne nosiš ga od onog dana, a baš…mi se sviđao. Htela sam možda i ja da ga nosim.” – govorila je stidljivo, gledajući u pod.

Mira je bila zatečena i nije znala šta da kaže. Njena ćerka, predmet njenih seksualnih fantazija, je želela njene sokove na svojim usnama.

Mira: „Pa…biće…mislim moram da naručim pa ćemo da delimo, važi?” – probala je da se izvuče.

Jovana: „Važi mama! Obećavaš?” – pitala je pomalo drsko. Mira: „Naravno!”

 

Nakon ručka, obe su otišle u svoje sobe u želji da malo odmore i odremaju. Mira, ne mogavši da zaspi, je ustala, uzela čiste stvari i krenula ka kupatilu da se istušira. Tuš joj je prijao, i nije žurila. To joj je bilo potrebno kako bi se opustila od svih stvari koja su se dešavala proteklih dana. Izašla je iz tuš kabine, i gledala se tako mokra i gola u ogledalu. Bila je srećna svojim izgledom, i malo je pozirala za sebe.

Iznenada u kupatilo je tada ušla njena ćerka, koja u polu snu nakon popodnevne dremke nije ni razmišljala da kuca na vrata, ipak prizor pred njom ju je momentalno razbudio! Njena gola majka, mokra, sa bujnim grudima i potpuno glatko obrijanom pičkicom je stajala pred njom.

Mira: „Jocooo…pa zar ne znaš da kucaš!?? Šta ću sa tobom…stvarnoo…!” – govorila je u panici pokušavajući da uzme peškir kako bi se pokrila.

Jovana: „Izvini izvini….!” – rekla je i otrčala sprintom u svoju sobu.

Mira se pokrila peškirom i krenula ka Jocinoj sobi. Pokucala je na vrata i Joca je izvirila kroz njih.

Mira: „Jovana!” – rekla je pomalo ljutito. „Prvo lupaš vratima, pa potom ne kucaš na vrata. Šta je sledeće?”

Jovana: „Izvini mama…ja…mislila sam da spavaš.”

Mira: „Uhhh…šta ću sa tobom. Slušaj, samo nemoj da se povovi, OK?” Jovana: „Neće mama…obećavam!”

 

 

 

  1. “MASKE SU PALE”

KUC KUC – kucala je Mira na vrata od kupatila.

 

Mira: „Joco trebam u toalet, požuri dete, unutra si 2 sata!” Jovana: „Evo mama izlazim za dva minuta.”

Mira: „Ajde….čekaću još ta dva minuta ali stvarno nije u redu.”

Jovana je ubrzo izašla, i držeći neke stvari u rukama brzo pobegla u svoju sobu.

 

Mira je obavila šta je imala, i vratila se u krevet. Bila je frustrirana pošto njena ćerka nije izlazila nigde već dva dana, pa nije mogla potpuno da se posveti sebi i svojoj pičkici željnoj dodira. Svakako da nije pomagalo ni to što se Joca šetkala po kući samo u svojim gaćicama i kratkim majičicama, često sedeći sa polu raširenim nogama smejući se nekim videima na telefonu. Mogla bi jedino da masturbira u toku noći, ali usled svojih intenzivnih i glasnih orgazama bojala se da bi probudila Jocu.

Jovana: „Mama? Mogu li da uđem?” – pitala je kucajući na vrata.

Mira: „Uđi. Eto, vidiš kako je lepo kada ne upadaš, i fino kucaš. Dođi do mene na krevet, i reci šta ti treba.”

Jovana: „ Ja…pa ovaj…” – mrmljala je sebi u bradu, gledajući na dole. “Stvar je ovaj…khm privatna.”

Mira: „Dobroo…slušam.”

Jovana: „Znaš, znaš onaj dan kad sam…” – nastavila je nesigurno. „…kad sam…kad nisam kucala?”

Mira: „…i kada si mi upala u kupatilo, i prepala me? Da da, sećam se.” – prekinula ju je.

Jovana: „Videla sam tada da…tvoja…tvoja ovaj…”

Mira: „Šta moja? Moja…moja…gukni Joco. Moja kosa?” Jovana: „Ne! Nego tvoja…dole mama.”

Mira: „Misliš na…moja v…vagina?”

Jovana: „Hahahah…” – tiho se nasmejala. „Dobro…može tako, tvoja vagina mama.”

Mira: „Šta se smeješ ti, je li? Vagina, pa šta. Pa koliko se sećam i ti je imaš Joco. A kako ti svoju zoveš majke ti?”

Jovana: „Hmmm…ribica!”

Mira: „Zoveš je ribica? Pa, dobro…to je svakako fin naziv.” – nasmejala se, ali je gorela sve više u sebi.

Jovana: „Želim da bude kao tvoja mama…mislim…moja ribica je dlakava.

Pokušavala sam jutros da je obrijem, ali…mislim znaš da i noge ne brijem sama, nego idem tamo na tretmane…mislim bojim se da nešto…ne znam prosto kako.”

Mira je bila zatečena načinom na koji njena ćerka otvoreno priča o svojo dlakavoj mladoj ribici.

Mira: „Dobro, to je u redu, ali kako ja da ti pomognem…ne razumem.”

Jovana: „Pa ti bi mogla da mi pokažeš kako! Samo jednom mama, i ja ću onda znati za ubuduće.” – odgovorila je samouvereno.

Mira: „Joco, i sama znaš da je moja pičkica…uh ovaj ribica što bi ti rekla – ispravila se i nastavila – ona je skroz obrijana. Mislim, kako da ti pokažem?”

Pročitajte i ...  Mamina Tableta Sreće

Jovana: „Pa na mojoj ribici…ili pičkici, što bi ti rekla.” – nasmejala se lagano.

Mira je htela da propadne u zemlju. Prvo, njena ćerka je rekla pičkica, a drugo tražila je da joj je obrije.

Mira: „Može!” – odgovorila je ko iz topa. Jovana: „Jeej…hoćemo u kupatilu, ili?”

Mira: „Nema tamo mesta, nego ćemo u dnevnoj sobi. Rastrešću mekane peškire na parket da nam se ne prehladiš dok te sređujem. Ja sad idem u kupatilo da uzmem sve što mi treba, a ti me čekaj u sobi.”

Mira je otišla u kupatilo, napunila je lavorčić mlakom vodom. Zatim je uzela male makazice, nov brijač i penu, kao i peškire. Uzbuđenje joj je raslo, ali je morala da se pribere. Rastresla je peškire, i Joca je sela na njih još uvek u gaćicama i majici.

Jovana: „Mama…jel da se skinem skroz ili?”

Mira: „Hahahah…pa gaćice svakako moraš ludice, zato smo tu. Evo slušaj, ti si mene već videla golu, tako da nije problem da se ja skinem. Tako će i tebi biti lakše da se opustiš…jel može?”

Mira je veoma brzo skinula svoju odeću, a Joca je veoma sporo skidala majicu, skrivajući svoje male grudi rukama.

Jovana: „Mama…tvoje su tako…lepe i velike, a moje…”

Mira: „Nemoj tako…pogledaj kako su lepe i nežne dušo. Uhhh još će one da narastu ne brini, ali i sad su prelepe.”

Mira je tada pogledala ka Jocinoj pici, i videla je par svetlih dlačica kako vire sa obe strane gaćica. Mira ju je uhvatila lagano oko struka i uspravila je, i lagano joj spustila gaćice do poda, otkrivajući dlakavu pičkicu svoje ćerke. Usnice su se stidljivo nazirale ispod gustih crvenkastih dlačica.

Mira: „Jaooj dušo, prezgodna si mi. Kakva figura, kao balerina. Uhh…ali moramo te lepo obrijati, greota da se tako lepa ribica skriva.

Mira je ustala i namestila Jocu u sedeći položaj, naslonivši je na kauč iza nje i lagano joj savila noge u kolenima i raširila ih kako bi imala bolji pristup. Mira je sela, i prizor je bio prelep. Uz malu pičkicu nazirao se i mali rozi anus njene ćerke.

Mira: „Dobro, sada ću da skratim ovu tvoju malu šumicu makazicama koliko budem mogla, važi? Gledaj i uči…”

Seckala je polako, prvo od oboda pa ka sredini. Kada je završila sa makazama pica njene ćerke je bila mnogo vidljivija, i bila je tada jasna sličnost između pičkica mame i ćerke.

Mira: „Vidiš li ovde Joco, ove tvoje divne spoljne usnice? Kao i oblik tvoje pice, jel vidiš koliko liči na moju?” – pitala je pokazujući prstom.

Jovana: „Vidim mamice, baš su nam lepe…nego, koliko ti to imaš nazive za nju, a?”

– pitala je smejući se.

Mira je uzela penu i polako počela da utrljava na Jocu – „Pa znaš, imaš one malo kulturnije nazive… – govorila je gledajući je u oči – …vaginaa, maca, ribica… ali imaš i one malo bezobraznije znaš…”

Jovana: „Misliš kao pičkica mama?” – prekinula ju je Joca.

Mira: „Tako je…pičkica, pizda…pička…pica. Uhh kako god voliš.”

 

Zatim je uzela brijač i počela polako da brije picu svoje ćerke, pazeći na nežnu kožu.

Jovana: „Jaoj mama, pa to deluje tako lako.” obrijana ćerkina pica

 

Mira: „Naravno da je lako. Ma, naučiće tebe mamica sve što želiš.”

Nakon brijanja, uzela je mlake vode i polivala je, kako bi skinula ostatke pene i dlačica. Tada je primetila da je Joca potpuno zatvorila oči, i počela ubrzano da diše. Shvativši da joj to prija, dodavala je još vode i lagano je milovala oko pičkice.

Kada je uzela peškir da je obriše, videla je da koliko god je brisala, Joca je ostajala mokra. Stala je i videla da iz ćerkine pice cure sokovi. Nisu prskali, nego su se slivali niz noge i guzove zadržavajući se delom oko čmara praveći malu baricu.

Mira je diskretno prišla, i udahnuvši prepoznala miris. To je isti onaj miris koji je bio i na Jocinim mokrim gaćicama.

Mira: „Uhhh, dušo pa ti si tako vlažna….uhh tako mokra.”

 

Joca je tada otvorila oči, prstima zahvatila deo svog sočnog nektara i namazala ga lagano po svojim ustima i usnama.

Jovana: „Mamice? Hoćeš li da probaš MOJ sjaj za usne?”

 

Mira je zanemela. Shvatila je da je Joca zapravo znala šta je zapravo njen “sjaj” za usne! Prišla je ćerki i nežno je poljubila, i potom lagano oblizivala jezikom ćerkine usne.

Jovana: „Jel je i moj sjaj ukusan kao i tvoj mamice:”

 

mama liže ćerkinu pičkicuMira: „Mmmm…morala bih da probam direktno iz tvoje male pičkice, ako smem?” Potvrdivši pokretom glave, Joca je ponovo zatvorila oči. Mira se spustila, i lagano sa dva prsta raširila ćerkinu pičku oslobađajući predivnu aromu, i jezikom počela da upija sve sokove, ulazeći dublje i dublje.

Jovana: „Ahhh…liži me mamice! Danima sanjam kako ližeš moju vrelu pičkicu mama…uhhh” – svršavala je mami u usta.

Mazeći ćerkin klitoris, Mira ju je pogledala – „Joco, jel može mamica da te poliže i u ovu tvoju zadnju rupicu, a? Tu je previše tvojih sokova koje bih da poližem…” – nije ni sačekala odgovor, već se odmah spustila i počela da liže ćerkin anus upijajući picine sokove koji su se tu slivali.

Jovana: „Oooo….prljavice jedna, uhh ližeš čmar svojoj ćerkici…ahhh ne prestaj, uhh mamice prljava…”

Joca više nije mogla da izdrži mamine dodire i lizanja, od silnih orgazama se umalo nije onesvestila.

Jovana: „Jooj mamice, daj meni da probam tvoju zrelu pizdu…želim je na svojim usnama.”

Mira koja je takođe bila u “opijenom” stanju, je nekako uspela da se namesti i raširi svoje noge. A Joca ju je odmah uhvatila za obe sise, ližući i grickajući jednu pa drugu.

 

Mira: „Jojj spusti se mamici, joj molim te neću još dugo izdržati…poludeću, svršiću!”

Joca, shvativši da je mama blizu, spustila se i počela halapljivo da liže zrelu pičku svoje mame. Lizala je brzim pokretima, nevešto ali nije propustila ni delić vrele pičke. Neiskustvo je nadomestila napaljenošću i prevelikom željom za maminim sokovima koju su isticali.

Mira: „Uhh Joco…pazi se, mamica će te isprskat svojim sokovima, uhhh…isprskaće te sokovima iz pičke iz koje si izašla…uhh jel želiš to?” kći liže svoju mamicu

Jovana: „Uhh mama želim želim…želim sve tvoje sokove!”

Mira je počela da svršava. Dugački mlazovi njenog opojnog nektara su prskali svuda po njenoj ćerki. Joca je ustima hvatala koliko je mogla, i gutala ne želeći da se to ikada završi. Zatim je napunila usta maminim sokovima, i ne želeći da proguta prišla svojoj mami koja je otvorila usta, uhvatila je za glavu spustila je niže i iz svojih u njena usta prenele svu tečnost, koju je mama sebično gutala.

Onesvešćene, obe su se srušile na mokre peškire pod njima, i zagrljene ležale, maštajući o budućim avanturama..

 

 

 

 

KRAJ                                                                                                                                                   MomLover

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

3 thoughts on “Mamin Novi Sjaj Za Usne”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Aaaaaaaa nemoj :)