milfara masturbira na sina

Jeste pomalo kliše početi priču opisom sebe same, ali ne brinite, nemam nameru da se idealizujem ili bilo šta i biću veoma kratka. Zovem se Danica i po profesiji sam kriminolog ili ono što bi kolokvijalno bilo Inspektor, kako vam je volja. Bavim se istragama oružanih pljački. Uvek bila štreber, imam 40 godina solidnog izgleda plava duža kosa, naočare, suknja košulja sako, razvedena bla bla bla. Znem, rekla sam biću kratka..

 

Elem, neki bi rekli da imam problem sa autoritetima. Mada, možda bi ih i poštovala kada bi umeli da rade svoj posao i kada bi na mesto nadređenih došli zaslugama na terenu a ne po političkoj liniji. Evo, već sam se uzjebala… U svakom slučaju zamerila sam se budžama na vrhu i prvo sam pojela suspenziju na dve nedelje a potom sam se vratila na posao gde me je zateklo poprilično neprijatno iznenađenje… blago rečeno.

 

Danica: „Kradljivac gaćica? KRADLJIVAC? GAĆICA? Pa dobro da li me zajebavaš!?“

 

Šef: „E zbog takvog jezika si tu gde jesi Dano. Umesto da napreduješ na lestvici ti stagniraš jer ne znaš da slušaš i radiš kako ti se kaže. Slučaj je lagan, taman da povratiš reputaciju… verovatno neki napaljeni momak kojem žena ne da, ostavlja pare i odnosi gaćice… predmet ti je na stolu, mali Goran ovaj iz službe će ti pomoći…“

 

Danica: „Kradljivac gaćica!?“ – i dalje sam bila u neverici i u šoku. – „Aj me poljubi šefe. Ajde Branko junačino deder me poljubi.“ – sarkastično sam rekla.

 

Šef: „Da te poljubim? Šta je sa tobom ženo?“

 

Danica: „Pa volim da me poljube pre nego me pojebu!“ – viknula sam i zalupila vrata za sobom.

 

Mamicu im hoštaplersku… kradljivac gaćica… – mumlala sam sebi u bradu dok sam kuvala kafu da bar malo dođem sebi.

 

Goran: „Osumnjičenik je očigledno mlad, nadprosečno obdaren, inteligentan… i što je najzanimljivije – ima savest.“ – mlađani polu tihi glas me je prekinuo.

Pročitajte i ...  Diranje maminih i tetkinih nogu i stopala (incest u vidu fetiša na ženske noge i stopala)

 

Danica: „Hmmm… koj si pa ti?“ – okrenula sam se i ugledala mlađeg muškarca u skupom odelu koji je mriisao na jedan od onih parfema kakve troši i moj sin.

 

Goran: „Ja sam vaš partner, kolega, saradnik, kako vam je draže. Profajler Goran iz BIA-e. Drago mi je.“

 

Danica: „Divno. Uvališe mi i partnera. Da nisi ti malo mlad za ovaj poso sinko? Ko ti je tata? Verovatno neki mudonja kad si do službe dogurao.“

 

Goran: „Ja sam svega 7 godina mlađi od vas Inspektorka, ali hvala što cenite moju mladolikost. Nemam oca, ubili su ga tokom pretresa kuće nekog dilera kad sam bio dete.“ – pričao je nekako odmereno, direktno, smireno.. mali je počinjao da mi se sviđa.

 

Danica: „Kakva savest?“ – prekinula sam ga i sela za svoj radni sto.

 

Goran: „Hmm.. molim?“

 

Danice: „Savest. Rekao si da osumnjičeni ima savest.“

 

Goran: „A da.. dakle nakon što uzme gaćice, na licu mesta ostavi novac i to uglavnom nešto više od cene datih gaćica, što će reći dve stvari – razume se u ženski veš, i da – ima savest. Ne želi da povredi žrtvu i omogućava joj da već taj dan ode i kupi novi par gaćica…“

 

On je pričao i pričao… i slušala sam ja ali me je njegova prijatna izbočina ispod crnih pantalona ometala. Kad sam li se poslednji put kresnula… hmmm… na onoj zabavi kad je Mile išao u penziju… auhhh tako davno… ne, čekaj… bio je onaj mali kad sam se napila… hmmm jel to bilo pre ili posle ….

 

Goran: „…naš kradljivac nema više od 20 godina…“

 

Danica: „Khm.. sve ovo znaš na osnovu ovo malo podataka što imamo?“

 

Goran: „To mi je posao.“ seksi mamica inspektorka

 

Bila sam poprilično zadivljena… ili sam se makar pravila… kako god, ustala sam i ne prestajući da ga gledam u oči zaključala sam kancelariju, prišla mu i sela na svoj sto tačno pred njega. Moje najlonke su mu zapale za oko a moje gaćice su se nazirale ispod uske suknje.

Pročitajte i ...  Mama i ja nakon vojske

 

Danica: „Bravo bravo Gogi… a šta misliš, kakve ja imam gaćice sada na sebi… hmm?“ – cipela mi je spala na pod i svojim stopalom sam počela da mu masiram prepone.

 

Goran: „Koliko vidim crne pamučne… ali znate…“ – sklonio mi je nogu i podigao se. – „…ja imam dugogodišnju devojku i zaista… ovo nije primereno. Tu vam je moj broj… bićemo u kontaktu.“ – ustao je i izašao iz kancelarije.

 

Divno! Ni kurac ne mogu da dobijem! Može li ovaj dan biti gori…. oterala sam sve u tri lepe i uputila se ka centru grada.

 

*

 

Kupivši namirnice i sve ostalo za kuću što mi je trebalo, stigla sam taman na vreme da mogu da istrljam svoju picu u toploj kupki dok sin ne dođe sa treninga. Uletela sam u kuću, ostavila stvari, uzela omiljeni vibrator i u bade mantilu ušla u kupatilo.

 

Sin: „Koji kur…. alo bre…. šta češ ti kuć… zatvori vrata!“

sin drka kurčinu 

Prizor je bio kraaajnje neprijatan i svakako neočekivan. Moj sin je stajao u kadi i drkao kurac. Naravno, sve je to u redu, tinejdžeri rade to… mislim, rade to svi, al posebno oni. Par sekundi sam ipak ostala na vratima jer… hmm… kako bih rekla… ajmo ovako, recimo da je moj sin porastao… baš baš porastao.

 

Danica: „Izvini..:“ – zatvorila sam vrata. – „..mislila sam da si na treningu.“

 

Sin: „Danas je utorak kevo! A ti zar nisi vraćena na posao??“

 

Danica: „Ma jesam nego… ništa, izvini dušo… ajd kad završiš sa… staviću ručak.“

 

Postiđena ali pomalo uzbuđena, otišla sam u sobu i zaključala se. Slušajte, nemojte me osuđivati! Jeste to bio sinov penis ali imajte u vidu da je to prvi kurac koji sam videla posle mnoogooo vremena. Svakako sam bila spremna i pečena za orgazam tako da nisam odustala.

Pročitajte i ...  Mama i Sin - Trenutak u Večnosti

 

Naslonjena leđima na vrata čučnila sam i raširila svoje noge. Čučala sam tako raskrečena i zatvorenih očiju maštala… prizor je bio zanimljivo čudan.. ali tako napaljiv. Moj novi kolega u svom skupom odelu stajao je preda mnom. Gledao me je tim mladolikim očima dok mu je kroz šlic virio tvrdi kurac… isti onakav kakav sam videla u ruci svoga sina.

 

Olizala sam prvo samo vrh vibratora misleći da ću ići sporo… ali sam ubrzo kao kučka ugurala celu igračku do grla maštajući da je to prava kurčina kakva mi treba danima, nedeljama, mesecima…! Bezmalo četiri prsta druge ruke sam zabila u spremnu picu jer volim tako, volim snažno i grubo. Moj bivši muž me je tako naučio i to je bio jedini seks od kojeg sam mogla komotno da svršim.

 

Uzdisala sam i i jebala se prstima gurajući pritom igračku duboko i dublje dok se pljuvačka slivala niz moj vrat i preko mojih tvrdih bradavica. Pogledala sam gore kako inače gledam svoje partnere dok im sisam i za divno čudo ugledala lik svog sina koji je pravio grimase uživanja dok sam žvalavila i gutala njegovu kurčinu. milfara masturbira na sina

 

Taj blagi osećaj stida i sramote nije mogao da me prekine u građenju orgazma i ubrzo sam bacila vibrator i počela da trljam klit svršavajući uz tihe krike koji su bili isprekidani usled gubljenja daha od intenziteta orgazma.

 

Vrela i mokra pala sam na dupe osluškivajući svoje srce koje je ubrzano tuklo i pumpalo. Bio je to savršen vrhunac užasnog dana… ali nisam mogla ni da sanjam ono će uslediti…

 

KRAJ 1. Dela                                                                                                       MomLover

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

2 thoughts on “Pošteni Kradljivac Gaćica 1. Deo”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)