mamica mu drka kurac

1. PROMENA NA GORE

Probudila me je dreka u toku noći i morala sam da ustanem iz kreveta da vidim o čemu se radi. Bilo mi je ubrzo jasno da je to glas moga sina koji je očigledno upravo tada došao kući iz izlaska. Provirila sam iz svoje sobe i gledala ga kako vidno pijan pokušava da izuje cipele pričajući usput na mobilni telefon.

Sin: “Ma ko je jebe… kurva obična! Puca mi ona stvar za nju. Sve su iste… Neću više o tome, završili smo! E ajde idem da pišam pa na spavanje, mrtav sam… vidimo se buraaaz.”

Izašla sam u hodnik u spavaćici i stala mu na put. Ljutito sam prekrstila ruke i pogledala ga u njegove polu zatvorene oči.

Mama: “Sjajan rečnik i ponašanje. Baš priliči jednom takvom momku. Ništa lepše nego kada me probude tvoje užasne reči i deranje!”

Sin: “Kevo ajde oladi. Ortak me brate zvao.” – rekao je gegajući se.

Mama: “Ortak… brate…?? Šta pričaš ti? Čuješ li sebe? Ja sam ti majka a ne tamo neki brat! Ponašaš se kao neko dete… Zadnji put kad sam proverila imao si 19 a ne 10 godina!”

Sin: “Šta god… nije mi baš dobro… moram do wc-a, skloni se.”

Okrznuo me je dok je prolazio i osetila sam jak miris alkohola.

Mama: “Naravno da ti nije dobro kada bančiš svako veče. Ništa ne radiš, samo lutaš!” – proderala sam se ali on kao da me nije čuo.

Vratila sam se u krevet crvena u licu od ljutnje.

Mama: “Ovako više neće ići. Ne mogu ovo više da trpim.”

Početkom tog leta je upoznao neku novu ekipu momaka i potpuno se promenio. Otac mu je preminuo ranije te godine i to je uticalo na nas oboje, ali posebno na njega. Ako bi i našao neki posao dobijao bi otkaz posle mesec dana… a ni veze mu nisu trajale duže. Prosto nije mogao da zadrži ni jednu devojku.

Plašila sam se da je možda počeo i da se drogira ali nisam imala nikakav dokaz za to.

Veoma smo retko komunicirali tih poslednjih meseci i viđala bih ga samo kada dođe gladan da jede ili kada traži pare. Srećom, moj pokojni muž je bio priznati arhitekta i ostavio nam je dovoljno novca da ne brinemo, ali ipak sam želela da mi sin nađe neki stabilan posao i da se smiri.

Nisam ga čula nekoliko minuta nakon rasprave i pomislila sam da je legao. Otišla sam do kupatila po čašu vode međutim vrata nisam mogla da otvorim do kraja. Uz dosta napora otvorila sam ih i primetila sina kako sedi i očigledno spava zagrljen za wc šolju.

Mama: “E sad je stvarno dosta! Od sutra ćemo vala drugačije!”

Naravno on nije mogao da čuje moje reči pošto je bio praktično u nesvesti.

Nije bilo teorije da ga podignem, pa sam morala da ga vučem po podu do njegove sobe, i nekako da ga prebacim na krevet.

Sreća da ni ja nisam bila slabašna žena pa sam uspela da se izborim sa njegovim “mrtvim” telom.

Mama: “Nećeš ti meni više ovakav dolaziti… a ne, ne… ima da te dovedem ja u red.” – mrmljala sam dok sam skidala prljavu odeću sa njega.

Skinuvši ga do potkošulje i bokserica ruka mi je krenula da ga skinem potpuno ali sam zastala. Bokserice su mu bile veoma uske i njegov opušten penis sa sve
testisima se jasno ocrtavao. Zagledala sam se u lepu izbočinu, ali samo na trenutak.

Mama: “Daj saberi se, to ti je sin.” – rekla sam sebi.

Uz sve druge obaveze oko kuće i muža shvatila sam da nisam ni primetila koliko se razvio i porastao proteklih godina. Telo mu je bilo krupno i čvrsto, visoko preko 185cm… i da mu lice nije bilo tako mladoliko i bez brade ne biste nikada rekli da ima samo 19 godina.

Pomazila sam ga po kosici i osetila njenu svilenkastost i mekoću. Nisam mu se dovoljno posvetila, možda je zato i skrenuo sa pravog puta.

Ali nikada nije kasno da se moje dete, moj sin jedinac,vrati na pravi kolosek.

Mama: “Biću jaka, biću ako treba i stroga… ali nemam druge opcije.” – rekla sam sebi i izašla iz sobe.

 

2. NOVA PRAVILA

Ustala sam veoma rano i bez kucanja ušla u njegovu sobu. Naglo sam podigla roletne i širom otvorila prozore kako bi ušao preko potreban sveži vazduh.

Mama: “Ajmooo… ustajanjeee… da fino doručkuješ pa da se malo sredi kuća, a posebno ova tvoja prljava soba.”

Potpuno van sebe i sa očiglednim mamurlukom pokrio se preko glave.

Sin: “Matora pali iz sobe vidiš da spavam! Jooojjj glava mi zuji. Daj neki lek ako ima i ostavi me.”

Pogledala sam ga i shvatila da je potreban drugačiji pristup.

Mama: “Ma kome ti matora bezobrazniče jedan? Jedva da sam 40 napunila!” – spojila sam prste desne ruke i ošamarila ga po dupetu preko jorgana.

Sin: “Hahah… uhh baš me boli, ubilo se.”

Smejao se što me je još više naljutilo. Lupila sam ga još jednom najjače što sam mogla osećajući sada tvrdoću njegove guze. Naravno da moj udarac on jedva da je i osetio ali je simbolika bila bitna.

Sin: “Heeejjj… dobro je… dosta sa tim. Evo ustajem, ustajem…”

Mrzovoljno je seo na krevet i počeo da se rasteže.

Mama: “Tako je već bolje. Spremiću ti jaja i slanine da dođeš sebi. Idi umij se pa u kuhinju.”

Nakon što se malo sredio došao je za sto, taman kad sam ja servirala doručak. Držao se za glavu i bio je poprilično bled.

Sin: “Može neki aspirin?”

Mama: “Ne. Prvo da doručkuješ. I popij jogurta da ti malo ispegla jetru od sinoć, još uvek bazdiš na alkohol.”

Sin: “Dobro je kevo, samo malo tiše pošto me glava ubija.”

Mama: “I dosta sa tim – kevo! Ja sam ti majka i želim da me tako i zoveš. Majka, mama… ma i majčica ne bi bilo loše za promenu… kako god, ali nikako kevo ili matora, jel jasno?”

Odmahivao je glavom bez reči i jeo. Nije mu bilo lako da prihvati ovaj moj novi pristup ali nije imao ni snage ni volje da se svađa.

Gledala sam ga kako slatko jede i pomislila da sam možda ipak malo preterala sa celom pričom, ali nisam smela da pokažem slabost. Mora da shvati da sam bila ozbiljna i da i majka može da bude ozbiljan autoritet.

Prišla sam mu i poljubila ga u topao obraz.

Mama: “Fino ručkaj pa ćeš da središ onaj rusvaj u svojoj sobi. Ja ću da usisam ostatak kuće i doći ću za sat vremena da proverim šta si uradio, u redu?”

Na moje čuđenje nije se protivio.

*

Bio je veoma topao dan i nisam mogla a da se ne presvučem u laganu letnju haljinu kako bi se manje znojila dok sam sređivala kuću. Haljina nije bila uska ali je ipak fino izražavala moje ženske atribute.

Bila sam krupna žena u 40im godinama i nisam ni imala želje za kakvim
teretanama, aerobicima i sličnim foliranjima. To ostavljam onim udovicama što pate od kompleksa niže vrednosti. Ja sam svoje telo volela.

Grudi velike, guza mesnata, noge jake… bilo me je svuda ali nisam se obazirala mnogo na to.

Moj muž je voleo to kod mene i znao je da iskoristi svaki moj višak kilograma i da ga predstavi kao dodatni slatki detalj mog već slatkog tela. I u krevetu je voleo da me zgrabi, stisne, uhvati… Bio je ponekad i grublji što me je samo još više palilo.

Da, falilo mi je to naravno ali eto… jedna nesreća na radu je bila dovoljna da mi ga odvede zauvek.

Masturbirala sam povremeno ali ne prečesto. Kažu da žene u mojim godinama gore od seksualne energije, što nije baš bio potpuno slučaj i kod mene… barem ne da sam ja bila toga svesna.

Završivši obaveze bilo je vreme da odem i proverim sina da li me je poslušao. Nisam htela da kucam već da ga namerno iznenadim bez najave. Otvorila sam polako vrata i zatekla ga u krevetu. Soba je bila samo delimično sređena, ali su određene stvari i donji veš bili i dalje razbacani po sobi.

Bio je okrenut leđima i tek kada sam prišla shvatila sam da ne spava. Oči su mu bile zatvorene ali mu je ruka bila zauzeta stiskajući čvrsto kurac i navlačeći ga.

Mladići, tinejdžeri, puni seksualne energije… uvek i svuda napaljeni. Bio je to verovatno onaj preko potrebni orgazam koji bi mu makar malo ublažio mamurluk. Znala sam za to jer je i moj pokojni muž voleo potegnuti čašicu-dve.

Gledala sam njegov prelepi tvrdi kurac savršenog oblika i veličine kako trpi ozbiljne napade jake desne ruke.

Mama: “Uhhh kako mu je lep…” – oblizala sam usne i dalje ne skidajući pogled sa njega.

Vlažila sam na sina ali nisam osećala sramotu. Uostalom bili smo sami i niko to nije znao, pa čak ni on sam.

Odlučila sam da se malo poigram i vratila se do vrata. Sačekala sam pravi trenutak i kako je počeo da svršava u svoje gaće zalupila sam vratima.

Sin: “Šta?? Ko je to… Kevo ti si?? Ne znaš da kucaš?” – brzo se pokrio i postiđeno me pogledao.

Mama: “Jesmo mi imali neki dogovor? Da te podsetim – pod jedan od danas sam MAMA, i pod dva da središ sobu!”

Sela sam pored njega na krevet i pokupila par njegovih stvari koje su bile okolo.

Mama: “Vidi ovaj haos… Šta radiš ti uopšte? Opet si legao da spavaš?”

Sin: “Nisam spavao ke… mama, samo sam… zašto ne kucaš? Imam li ja pravo na svoju privatnost?”

Mama: “Imaš pravo naravno ali moraš da obaviš prvo svoje obaveze. Ajde, daj ovu svu posteljinu na pranje, i ove stvari isto. Pogledaj čarape, gaće… sve razbacano i stoji ko zna od kad.”

Otkrila sam ga naglo a on je brže bolje pokrio međunožje rukama.

Mama: “Šta ti je? Šta se kriješ, pa nisi go.”

Sin: “Nisam go, ali…” – nespretno se sakrio rukama tako da se vlažna fleka videla na njegovim gaćama.

Mama: “Šta je ovo? Neka mala nezgoda?”

Pomerio je ruke i shvatio da mu je sperma potpuno probila prednju stranu gaća i mokro mesto se jasno videlo.

Sin: “Mama ne gledaj me tamo… jeste nezgoda… zaboravi.”

Mama: “Šta si odjednom stidljiv, kao da ne znam šta je to. Takve fleke su jasno vidljive uvek, i na svakom paru tvojih gaća.” – podigla sam gaće sa kreveta kojih je bilo nekoliko i na svakoj sam mu pokazala osušene fleke od sperme.

Posramio se i zacrveneo.

Mama: “Zar ne možeš to da radiš u kupatilu? Ili da… ne znam nađeš nešto u šta bi… svršio? Zamisli da te vidi neka devojka sa kojom treba da imaš seks, ona te fino skine i vidi te tvoje prljave gaće.”

Sin: “Uhhh velikog li blama. Boli me baš za njih… sve su jadne i kurve.”

Mama: “Alooo… pa i ja sam žena, zar ne?”

Sin: “Ti si mi mama, to je drugačije.”

Mama: “Kako to može biti drugačije? To što sam ti majka samo može biti razlog da me još više poštuješ kao ženu! Zar nisi pomislio da je možda do tebe problem? Da si možda ti previše vulgaran i prost pa zato ni jedna neće da bude sa tobom?
Moraćemo da poradimo na tvojim manirima. Očigledno ne razumeš žene dovoljno dobro.”

Sin: “Jok… ti ćeš me naučiti.” – i dalje je bio polu pijan i drzak.

Mama: “A što da ne? Pa ja sam mnogo iskusnija u svemu tome, balavče jedan. Nemoj da ponovo dobiješ po turu. Sredi sobu kao što sam naredila, i imaćeš slobodno do kraja dana. Sutra imam nove obaveze za tebe, budi spreman u 8 ujutru!”

Nisam mu dozvolila da protivureči već sam brzo izašla iz sobe i zalupila vratima. Znala sam da je veliki posao ispred mene.

 

3. NEŽNIJI PRISTUP

Sledeće jutro sam ustala nešto pre 9. Bio je jedan od toplijih dana tog leta i pomislila sam da je savršeno vreme da uhvatim malo boje. Obukla sam svoj bikini, potpuno crni, ništa provokativno ali uz moje obline svaki kupaći je dolazio do izražaja.

Preko sam navukla svoj kućni mantil i otišla da vidim gde mi je sin. Ovaj put sam pokucala na vrata ali nije bilo odgovora. Ušla sam i soba je bila prazna, a krevet sređen.

Svratila sam do kupatila, sredila se, uzela naočare i kremu za sunčanje.

Sina sam zatekla za stolom u kuhinji. Pio je kafu, i pored njegove bila je još jedna puna šolja za stolim.

Mama: “Vidi vidi, ko je to nama poranio? Jel je to za mene.”

Sin: “Jeste mama… licemeru.” – poslednju reč je rekao veoma tiho.

Mama: “Izvini, ti to meni nešto?”

Sin: “Ne, ne… samo, učinilo mi se da si spavala do 9?”

Mama: “Jesam, i?”

Sin: “A ja smem do 8? Pomalo licemerno, zar ne?”

Mama: “Moje ponašanje nije predmet razgovora, nego tvoje. Ja sam zaslužila da spavam do kad hoću! Uostalom, neću da se raspravljam, sunce je već odavno obasjalo bazen tako da idem da se sunčam, a ti ćeš fino da ga očistiš.”

Sin: “Šta?? Bazen? Ne dolazi u obzir! Pogledaj koliko je smeća i svega u njemu… trebaće mi tri sata…”

Bazen nije izgledao baš tako loše ali je moj sin bio toliki lenjivac da je njegov odgovor bio sasvim očekivan. Naravno, nisam smela da popustim.

Odvezala sam mantil i stavila ga na stolicu. Njegove oči su se odmah ustremile ka mom telu, iako je pokušao da bude diskretan. Uzela sam šolju kafe u ruku i stavila naočare za sunce.

Pročitajte i ...  "Poljubi Mamicu"

Mama: “Nema daljeg razgovora nego popij kafu pa na posao. Sve što ti treba je u kupatilu. Ja odo da se sunčam.”

Okrenula sam se i polako šetala do izlaznih vrata u dvorište, blago pomerajući kukovima kako bi moji veliki guzovi poskakivali. Imala sam želju da se okrenem i uverim se da me sin gleda, ali sam nekako uspela da zadržim kontrolu.

*

Mama: “Zar ćeš u majici da radiš? Pa previše je toplo sine, oznojićeš se.” – ležala sam na ležaljci i gledala sina koji je prilazio bazenu sa sve kofom i mrežicom u ruci. majka se sunča

Spustio je stvari i skinuo majicu u jednom potezu. Njegova široka ramena su zasijala na suncu i počeo je da se blago znoji skupljajući smeće i lišće sa vodene površine.

Nakon nekog vremena sunce je postajalo sve jače i morala sam da se zaštitim. Cedila sam belu kremu na svoje ruke, grudi i stomak i počela lagano da se mažem, pazeći da budem što senzualnija.

Sin se naravno povremeno okretao kako bi me video, ali se veoma kratko zadržavao osim kada sam mazala svoje grudi, barem onoliko koliko mi je kupaći dozvoljavao. Tada bi se zadržao malo duže, a ja sam se naravno pravila da ne primećujem njegove oči na sebi.

Mama: “Sine, dođi sekund. Treba mi pomoć.”

Prišao mi je i seo na ležaljku pored mene. Namestila sam se i postavila svoje noge na njegovo krilo.

Mama: “Mrzi me da mažem noge, ne mogu baš svaki deo da dohvatim… molim te ako bi samo uzeo kremu i namazao me.” – lagala sam naravno jer sam želela da oseti moju kožu, ali i ja njegov dodir.

Malo se primakao i moji listovi su mu bili bukvalno preko njegovog organa koji se krio u šorcu.

Mama: “Molim te što bolje mi namaži prstiće i stopala, neverovatno kako mi lako izgore.” – koristila sam pomalo piskav glas.

Bio je prelep osećaj dok me je mazao, mada nije to bilo samo mazanje već je i masirao moje tabane i prste na nogama, stiskajući ih svojim masnim rukama od kreme. Listovima sam pokušavala da mu mazim međunožje ali sam bila veoma oprezna i nežna.

Sin: “Mogu sada listove?”

Mama: “Naravno da možeš. Opusti malo stisak sine, mnogo si grub. Vidiš kako si snažan, da ni sam nisi svestan svoje snage. Takooo… Možeš i butine slobodno.”

Počeo je da mi maže butine i tada sam samo malo razmakla noge. Oči su mu odmah krenule ka mojoj ribici pokrivenoj crnom tkaninom.

Mama: “Pogled usmeri ka nogama dragi, gledaj u ono što radiš a ne..?”

Sin: “Bože mama, pa gledam… gde bih inače gledao?” – pokušao je da se izvuče, ali su mu oči i dalje povremeno išle ka mom skrivenom, slatkom mestu.

Činilo mi se da me je napokon shvatao, i da je zaista počeo sve više da me gleda kao ženu a ne samo kao majku. Ako želim da mu objasnim kako da tretira devojke onda mora da se udubi i da promeni svoje viđenje mene kao osobe. To je bio prvi korak i nastavila sam u tom smeru.

Mama: “Učinilo mi se da si me pogledao… tamo… gde ne bi smeo.” – spustila sam ruku i počela da mazim svoj stomak oko pupka i malo niže.

Sin: “E svašta… Nikada mi to ne bi ni palo na pamet. Mamu da gledam tamo… kako da ne.”

Ruka mi se još malo spustila niže i sada sam već dodirivala gornji deo svojih crnih gaćica.

Mama: “Ahaa… znači nisi gledao?”

Sin: “Nipošto!”

Mama: “Znači nikada ne bi ni pogledao?”

Sin: “Nikada! Pa nisam ja neki tamo… bolesnik.”

Mama: “Ko je rekao da si bolesnik? Samo sam pomislila da si… radoznao. Ali dobro, ako NIKADA ne bi pogledao, onda ti neće smetati ni da je malo osunčam.”
– odvezala sam donji deo kupaćeg sa obe strane, sklonila tanki materijal i pičkica mi je tada bila na izvol`te.

Zanemeo je u trenutku i dobrih par sekundi je gledao moju slatku, zrelu pičku. Pokušao je tada da skloni pogled i nastavio brže da me maže.

Mama: “Ju… svašta, izgleda da mi se opet učinilo da si pogledao. Sve u svemu, ovako je mnogo lepše i udobnije. Samo, ove moje dlake, da sam znala da ti ne smeta i da nećeš gledati, možda sam ih trebala malo više podšišati, da prime više sunca.”

Sve je više gutao “knedle” trudeći se da ne pogleda moju “dlakavu breskvicu.”

Mama: “A te tvoje mlade curice, one isto vole da ostave ovako šumicu, ili?” – počela sam da se češkam po tamnim dlakama iznad crvenih, izraženih usnica. – “Ma da, one se sigurno briju.”

Usporio je tempo kojim je mazao/masirao moje noge i pogledao me u oči.

Sin: “Mrzim to kod njih… sve se briju… odvratno!”

Mama: “Znači više voliš ovako nešto?” – sada je opuštenije pogledao na moje dlake sa kojima sam se igrala svojim prstima.

Sin: “Da. Ove mlade danas sve skinu, svaku dlačicu… drolje.”

Mama: “Hej, rekli smo da ih nećemo tako zvati. Sine, ne možeš sve da ih
generalizuješ. Uostalom, moraš da pričaš sa njima, da im kažeš kako ti voliš da im izgledaju ribice i da te pale neke druge stvari. Pristup mora da ti bude nežniji, iskreniji… da nađete zajednički kompromis. Ja eto volim da ostavim dlake iznad moje pice, volim da ih ovako malo povučem, da se igram… uhhh i tvoj tata je to voleo.”

Ruka mi je sada povremeno dodirivala i vrh pičke, lagano osećajući klitoris.

Sin: “Mama, nemoj… mislim, ne bih baš o tati na ove teme… nije u redu.” maže mamine sise

Mama: “Dobro, izvini… u pravu si. Samo sam htela da kažem da si na njega, ništa više.” – pogledala sam ka suncu i nastavila. – “ Uhhh kako prži ovo sunce, pogledaj, čak mi se i pičkica malo oznojila.” – raširila sam je prstima i vlažna rupica je pogledala mog sina pravo u oči.

Mama: “Jel vidiš?” – gledao je i samo klimnuo glavom. – “Da ali, teško je shvatiti koliko je mokra dok to i ne osetiš, znaš?” – namestila sam kažiprst i do pola ga gurnula u vlažni kanal.

Izvadila sam do pola vlažni prst i primakla ga sinu.

Mama: “Svašta, pogledaj koliko mi je mokar prst. Ajde, dodirni ga da osetiš.”

Prišao je sa kažiprstom i palcem i utrljao ih na moj prst. Skinuo je moje sokove i nije verovao koliko su mu prsti bili vlažni.

Sin: “Uhhh mama, izvini me samo, moram po nešto… sad sam se setio, izvini me…” – izvinjavao se i pojurio u kuću.

Gledala sam ga kako trči ka vratima držeći svoj kurac preko šorca.

Zamišljajući kako će upravo da drka na moju pičku, i pritom oblizuje svoje prste natopljene mojim sočnim nektarom, počela sam da nabijam svoje prste duboko u napaljenu picu.

Sokovi su i dalje curili iz mene dok sam maštala o sinovom kurcu… zamišljala kako upravo tada, u istom trenutku zajedno masturbiramo i svršavamo misleći jedno na drugo. Dok sam jecala i svršavala na prste zamišljala sam kako njegova sprema leti i prska svuda. Eee da su mi usta bila tu blizu, ni jedna kap ne bi otišla uzalud.

 

4. SASTANAK

Celu noć sam krojila planove za svog sina. Želela sam da ga usmerim, da mu pokažem kako da bude što bolji prema devojkama. Usput naravno nisam zaboravljala ni na sebe i na svoje perverzne želje. Nije to ništa bilo sebično, zar ne? Jeste da ugađam sebi, ali usput i njega obrazujem.

*

Sin: “Šta si to kupila? Neku odeću?” – sedeo je u dnevnoj sobi sutradan poslepodne kada sam stigla iz kupovine.

Mama: “Pa da. Malo sam se ponovila. Imam, što bi vi mladi rekli “dejt” večeras.” – namignula sam mu ali nije bio previše srećan.

Sin: “Pa… nisi mi rekla da se viđaš sa nekim. Ja sam ti sin, trebao bi da znam te stvari.”

Mama: “Jel ja to osećam ljubomoru u tvome glasu, ili si zaista zabrinut?”

Sin: “Ljubomoru? Zašto bih osećao ljubomoru… samo, trebalo bi da znam ako je ozbiljno… ipak, šta ako mi bude očuh?”

Mama: “Hahaha… očuh… ne brini, veoma ga dobro poznaješ.”

Sin: “Stvarno? Odakle? Mislim, otkud ja da poznajem neke tamo matorce?”

Namršteno sam ga pogledala.

Mama: “Opet ti o matorcima! Juče kada si me mazao i… gledao, nisi baš reagovao kao da sam tamo neka… matora baba!”

Sin: “Dobro, što si sad takva? Znaš da nisam tako mislio, nego… Samo sam mislio, odakle ga mogu znati, to je sve.”

Mama: “Pa jednostavno ga znaš… ti ga zapravo najbolje poznaješ. Tvoje je godište, crn, lep…krupan i zgodan. Živi evo tu, baš tu u ovoj kući. U sobi baš ovoj.”
– pokazala sam prstom na vrata njegove sobe.

Gledao me je potpuno zbunjeno i čekao moje objašnjenje.

Mama: “Evo, kupila sam ovu seksi crnu haljinu. Sada ću da je obučem pa ćeš mi reći svoje mišljenje.”

Sin: “Mama? Ništa mi nije jasno. Ovaj sastanak… jel ti to MENE izvodiš?”

Mama: “Što? Jel je to neki problem?”

Sin: “Pa kako mama… ja sa tobom… mislim… zar nije malo čudno?” – koliko god da se pravio zabrinut videla sam po njegovom izrazu lica da mu je ipak drago.

Mama: “Zašto bi bilo čudno? Pa da smo normalna porodica išli bi svaki vikend na večeru i piće. Ajde sad, sačekaj me ovde da se presvučem pa da me oceniš.”

Otišla sam u sobu i presvukla se u novu haljinu. Bila je uska, završavala se iznad kolena pa su moje crne čarape došle do potpunog izražaja. Gore je imala tanke bratele, a dekolte je bio sasvim dovoljan – nije otkrivao previše a opet dovoljno da privuče poglede ka mojim bujnim grudima. Na nogama crne štikle sa visokom petom.

Izašla sam takva pred sina koji nije progovarao ni reči, samo me je gledao.

Mama: “Naravno, kad se našminkam i sredim kosu biće to još bolje, ali ni ovako nisam baš loša, a?”

Sina: “Ju jebo t… ovaj… mislim, baš si… super ti stoji!” – klasična prosto proširena rečenica napaljenog tinejdžera.

Mama: “Drago mi je da ti se sviđa… i super je što se pokušavaš navići na rečnik bez psovki. Napredujemo…”

Sela sam pored njega i prekrstila noge. Upijao je sve moje pokrete.

Mama: “Opeglala sam ti jutros one fine pantalone i košulju. Idemo na lepo mesto, jedva sam uspela da rezervišem tako da moraš da mi budeš sređen. Takođe, moraš fino da se ponošaš. Da mi otvaraš vrata, da me držiš za ruku… Možeš i oko struka ako hoćeš. Daj mi ruku.”

Uzela sam ga za ruku i namestila je na moj bok tako da je kroz tanku tkaninu haljine mogao da oseti lastiž mojih gaćica. Kada sam mu namestila ruku i ostavila je, stisak mu je postao veoma snažan i grub.

Mama: “Znala sam. Nemoj da si takva… sirovina. Fino me uhvati, sa osećajem. Probaj da me nežno držiš. Kao da me voliš… kao da me čuvaš…”

Stisak mu se opustio i napokon je bio prijatan.

Mama: “Tako. Imamo još puno posla, vidim ja.”

Sin: “Nemoj tako, pa nisam ja baš toliko loš.”

Mama: “Nisi ti loš samo… imaš loše navike. Moraš da naučiš da slušaš, da razumeš ženski osećaj, žensku maštu i volju… tek ćeš onda moći da je potpuno zadovoljiš i zadržiš uz sebe. Sebičnost nije dozvoljena u vezi, jasno?”

Sin: “A šta kada je ona sebična? Svaka do sad je bila… ma… ne poznaješ mama ove današnje ribe. Znaš ono – hoće da se… a da im ne uđe!”

Mama: “Eeee baš… stvarno si… Taman pomislim ti krenuo pravim smerom, kad ovakva jedna prosta opaska izađe iz tih tvojih usta. Kompromis! Istrpi ponekada. I veruj mi…” – prišla sam da mu šapnem. – “…kad tad, svaka bi da joj uđe!”

Poljubila sam ga u obraz i ustala.

Mama: “Ajde sad šmekeru moj, tuširanje, sređivanje… u 7 da smo krenuli.

*

Nisam ga nikada videla da se toliko dugo sređuje i doteruje. Dobra dva sata je izlazio iz kupatila u sobu i obrnuto. Ja sam sipala sebi čašu vina i čekala ga da sve završi.

Mama: “Sine, da krenemo polako. Ne želim da nam propadne rezervacija.” – u tom trenutku se pojavio pred izlaznim vratima.

Sin: “Evo, sve sam završio, šta kažeš?” – stajao je u potpuno novom izdanju.

Cipele, pantalone, košulja, sako… bio je prava slika i prilika. Okrenuo se jednom da se pokaže i guza mu je sjajno stajala u tim pantalonama. Želela sam da je štipnem, gricnem… ali nije bilo vremena za moje perverzne misli, već smo uveliko kasnili.

*

Nakon kraće vožnje stigli smo do restorana. Sin se ponašao sasvim korektno. Poneka pljuvačka na pod i guranje ruke u džep, ali opomenula sam ga i poslušao me je. Ipak je on još uvek bio veoma mlad… tako reći mangup. Kada god bi prošli pored neke tete glava bi mu refleksno kretala ka njenoj zadnjici.

Mama: “Hej! Pravo gledaj!” – stisnula sam mu ruku kojom me je držao.

Sin: “Auuč… pa zar ne smem ni da pogledam malo?”

Mama: “Danas si sa mnom i gledaš samo mene. I uvek mora tako biti. Sledeći put, kada izvedeš neku “ribu” zar ćeš i onda da buljiš? Ili, zamisli da sada ja krenem da buljim u tipove okolo, i da ih šmekam? Jel bi se osećao lepo?”

Nije odgovarao.

Mama: “Tako sam i mislila.”

Pročitajte i ...  Mamina Tajna

Ušli smo u restoran i konobar nas je doveo do našeg stola. Sjajno se potrefilo, poslednji sto u ćošku. Bio je to jedini sto koji je bio usamnjen tj odvojen, i bili smo relativno dobro zaklonjeni… nismo drugima upadali u oči.

Konobar: “Možda neki aperitiv pre večere?”

Mama: “Ja bih radije jedan Kaberne-Sovinjon… za početak. A ti dragi?” – pogledala sam ka sinu koji je sedeo preko puta mene.

Sin: “Može i meni jedan Kaber… taj jedan, isti.”

Mama: “Neka bude onda flaša. A za večeru… možda da prvo pogledamo meni, ako nije problem?”

Konobar: “Naravno.”

Atmosfera je bila veoma prijatna. Lagana muzika je dopirala sa klavira na sredini prostorije, svetlo ne previše jako, bez dima i zagušljivosti.

Sin: “Ovo je baš neko fensi mesto. Šta ćemo da hasamo? Oćemo neku mesinu?”

Mama: “Mesinu?? Jooj majko moja, kakvog li divnog izražavanja. Ajde ovako, za početak želim da sedneš pored mene.”

Zbunjeno me je pogledao i uz kratko oklevanje premestio se pored mene.

Mama: “Tako. Vidiš kako je lepše kad sam ti blizu. Dakle, ja ću naručiti punjene lignje, a ti ako hoćeš “mesinu” možeš ovu rolovanu piletinu, sjajna je.”

Ćaskali smo malo uz večeru i vino pričajući o raznim temama. Saznala sam to veče dosta o svom sinu i čitajući “između redova” shvatila sam da je svo to njegovo ponašanje bilo posledica prosto lošeg društva i traume usled gubitka oca. On je i dalje u duši bio moj sjajni sinčić.

Vino je radilo svoj posao i postajao je sve opušteniji kao i ja. Usput, osećala sam se i sve bezobraznije.

Mama: “Reci mi sad, iskreno… te tvoje devojke i kratke vezice… jel se desilo nekada da ti devojka postane napaljena u nekom, da kažem, nezgodnom trenutku?”

Gledao me je ne shvatajaći na šta mislim. Primakla sam stolicu skroz do njega, praktično smo se dodirivali telima.

Mama: “Znaš, budimo realni, vi muškarci ste napaljeni uvek i svuda. Ali mi, žene… nama je ipak potreban određen trenutak. Naravno, ima nimfomanki i devojaka željnih seksa uvek, ali većina nas se tako oseća tek u pravom momentu, a ponekada i potpuno iznenada. Jel me razumeš?”

Sin: “Razumem, ali… ove moje nekako nikada nisu ni imale taj momenat. Bar ne često koliko bih ja voleo.”

Mama: “Ali ti moraš biti spreman na svaku priliku. Evo na primer ja. Ja sam sada totalno, jebeno napaljena!” – nisam baš govorila previše tiho ali ipak me niko okolo nije čuo, sem mog sina.

Sin: “Tišee. Jesi luda? Ja da sam tako nešto rekao verovatno bi me ošamarila tu… pred svetom.”

Mama: “Već sam ti rekla, ja nisam problem u ovoj priči, nego ti. Dakle, zamisli ovako, izašao si sa nekom zgodnom devojkom i ona ti u sred restorana izjavi kako je napaljena i kako želi da oseti tvoje prste u svojoj maloj napaljenoj pici. E sad zamisli da sam ja ta napaljenica, i da sam zaista vlažna i željna.”

Podigla sam malo haljinu i pokazala sinu svoje providne bele gaćice, samo na trenutak. Spustila sam haljinu, a zatim sam uzela svoj kaput sa stolice i pokrila svoje krilo.

Mama: “Ajde. Zavuci ruku sa strane kaputa i oseti je.”

Po izrazu lica bi rekla da mi zaista nije verovao, ali sam ga ipak dugo i ozbiljno gledala u oči dajući mu znak da se ne šalim.

Sin: “Mama, videće nas neko.”

Mama: “Ne brini, gledaću ja sve što se dešava. Primakni se samo još malo do stola i tvoja ruka će biti potpuno neprimetna.”

Pogledao je još par puta da niko ne dolazi i gurnuo ruku pod kaput. Naravno, odmah je krenuo na moje međunožje.

Mama: “Opaaa… polako sine. Ne može tako. Ne želiš ništa naglo. Prvo me malo pomazi, oseto moje čarape, moje gaćice.”

Sin: “Ahaa… izvini. Mislio sam da… jel ovako?” – počeo je da mazi moje butine polako i nežno se penjući ka moji preponama.

Mama: “Uhhh takoo… vidiš, odmah postajem napaljenija. To je cilj.”

Prsti su mu ubrzo dodirivali moje male gaćice. Dalje je, bez mog navođenja zavukao ruku ispod njih i dotakao moje vrele usne. Na sam dodir sam malo poskočila ali sam se brzo pribrala.

Sin: “Mama, nisi se šalila… stvarno si vlažna.”

Mama: “Pa rekla sam ti da sam napaljena. Nego, znam da voliš moje dlačice…”

Povukao je ruku malo iznad i počeo da češka i uvrće moje stidne dlake. Izbočina u pantalonama mu je rasla svakim dodirom… zatvorio je oči kako bi što bolje osećao ono što dira. Bio je napokon veoma nežan, kako i treba.

Sin: “Mama, jel mogu da…?” – stidljivo me je pitao.

Mama: “Pitaj me do kraja? Moraš uvek da pitaš… to je veoma bitno.”

Sin: “Jel mogu da ti gurnem prst u… picu?” – izgovorio je veoma tiho.

Mama: “Pa hvala na pitanju. I odgovor je – da, možeš ali… bar dva sine… bar dva.”

Malo sam razmakla noge i njegovi prsti su počeli da traže ulaz u moju toplu pičku. Švrljao je okolo i napokon napipao gde treba. Spojio je dva prsta i lagano ušao u mene.

Mama: “Uhhh… polako samo. Bez žurbe sada. Ufff budi u meni neko vreme a onda počni polako da me jebeš. Veruj mi, toliko sam željna da neću dugo izdržati.”

Polako je hvatao ritam.

Sin: “Mama, jel je ovo prvi put da te neko ovako dira, od kad je tata…?”

Mama: “Ahhh… jeste sine… valjda sada shvataš zbog čega sam… uhhh, ovako napaljena.”

Ritam njegovog jebanja prstima je bio dovoljno brz, ali opet ne toliko očit da bi neko primetio. Moji kukovi su takođe počeli pomalo da se pomeraju tražeći njegove prste, i želeći da uđu što dublje.

Mama: “Uhhh jesam topla sine?”

Sin: “Jesi mama.”

Mama: “A jesam… jesam vlažna sine?”

Sin: “Jesi… jako si vlažna!”

Mama: “Pričaj mi sine, uvek pričaj… u ovakvim trenucima možeš da koristiš taj tvoj prljavi rečnik, sada je to dozvoljeno.”

Sin: “Mama, jebeno si vlažna i topla… pička ti tako lepo prihvata moje prste.”

Mama: “Jel želiš da svršim na tvoje prste? Jel želiš moje sokove na njima?”

Sin: “Želim mama… sve želim.”

Mama: “Uhhh takvog te volim. Nabij ih sada jako, jače…”

Uhvatila sam se rukom oko njegovog vrata i zabila svoju glavu na njegovo rame. Ulazio je sve dublje dok više nisam mogla da izdržim. Trudila sam se da budem što tiša, i to malo uzdaha što sam izustila nije bilo dovoljno glasno da bi me iko čuo, mada me u tom trenutku nije ni zanimalo. Doživela sam sjajan orgazam i ništa mi tada više nije bilo bitno.

Sin: “Neverovatno koliko si mi natopila prste. Jel smem samo da… licnem?”

Mama: “Uhhh… nije mi dobro. Konobar, može još jedna flaša? Hvala! Šta kažeš… a da sine, naravno da možeš da licneš. Nemoj ni da pitaš.”

Sedela sam zadihana dok je sin uplašeno, da ga neko ne vidi, oblizao svoje prste u slast. Znala sam tada da mu nije bio prvi put i da je sigurno isto to uradio i posle moje male predstave kod bazena.

Stiglo je vino i odmah sam eksirala čašu. To mi je bilo potrebno da bar malo dođem sebi. Ali znala sam da je moj sin bio veoma napaljen posle celog tog događaja.

Mama: “Ovo je bilo zaista sjajno. I te proste reči… uhh sva se naježim. A šta ćemo sada sa tvojom tom… nabreklinom na pantalonama?”

Pokušavao je rukom da pokrije organ koji je molio da bude pušten na slobodu. Gledao me je bez reči ne znajući šta da kaže.

Mama: “Šta smo rekli malo pre? Moraš da pitaš kada te nešto interesuje ili kada nešto želiš.”

Čitao je izraze mog lica, studirao je moje reči i najzad upitao.

Sin: “Mama, jel bi htela da mi ga… izdrkaš?” – neverovatno da se moj do juče prepotentni i nadobudni sin odjednom crveneo kao paprika od sramote.

Mama: “Bilo koja devojka, ako ima i malo mozga, bi te rado usrećila nakon što bi učinio njoj ono što si meni pre par trenutaka. Čak bi verovatno to i sama predložila, bez da je prethodno pitaš.”

Osmeh mu je ulepšao lice i počeo je da otkopčava šlic.

Mama: “Hahaha… pa ne tu. Kako da sakrijemo taj tvoj tvrdi… a tek moje pokrete. Odmah bi nas videli.”

Sin: “Pa, ali rekla si…?”

Mama: “Znam ja šta sam rekla. Idi u muški wc… a ja ću ti se pridružiti za minut- dva.”

Sačekala sam neko vreme i pošla ka toaletu. Ušla sam u muški i srećom nikoga nije bilo osim mog sina koji je radosno čekao rasplet. Ušli smo u jednu od malenih kabinica i zaključala sam vrata.

Mama: “Pssst… ovde sve odjekuje i moramo biti tihi.”

Prišla sam mu i pomazila ga preko pantalona. Odmah je zadrhtao i malo razmaknuo noge da mi imao bolji položaj, a ja bolji pristup. Otkopčala sam mu šlic i njegov tvrdi organ je odmah provirio kroz otvor. Uhvatila sam ga čvrsto rukom, tako snažno da je pustio nešto glasniji uzdah.

Mama: “Pa mi smo isti. I ti si topao i vlažan. Pogledaj kako ti se ovaj lepi crveni glavić cakli.” – počela sam snažno da mu drkam gledajući ga u pohotne oči. mamica mu drka kurac

Držao se rukama sa strane male kabinice i uživao dok sam ga navlačila iskusnim rukama. Tada smo čuli korake i glasove dva muškarca koji su ušli u toalet. Sinu su se odmah oči širom otvorile i pre nego je krenuo da izusti išta, stavila sam mu ruku preko usta, a drugom nastavila još jače da mu drkam.

Počeo je da se uvija i grči ali mu nisam dala ni sekund odmora već sam ga navlačila bez pauze. Gospoda su ubrzo izašla i ja sam sklonila ruku sa njegovog lica.

Sin: “Mama, ja… uhhh ne mogu…” – i sa tim rečima je počeo da svršava.

Sperma mu je završila na mojim butinama i na donjem delu moje haljine. Od siline orgazma seo je na wc šolju da dođe sebi a ja sam uzela papira da obrišem spermu sa sebe.

Mama: “Podseti me da poradimo na tome da uvek naglasiš pre nego svršiš. Na taj način bismo izbegli ovu malu… nezgodu.”

Sin: “Uhhh… nemoj to na mene da prebacuješ, nisi mi dala da ti kažem na vreme. Joooj kako si me… ovo je bilo nešto najbolje na svetu. I… izvini za haljinu.”

Mama: “Ma pusti haljinu, opraće se. Bitno je da sam bila od pomoći. Držanje tako mladog i jakog kurca u rukama je… nemam teksta. Taj prelepi organ očigledno nije bio glavni problem u tvojim vezama.”

Sin: “Ali popravljam se, zar ne? Mislim, što bi ti rekla – napredujemo.”

Uhvatila sam ga za obraze i pogledala u oči.

Mama: “Ooo da… napredujemo.”

 

5. PROMENA NA BOLJE

Sin: “Dobro jutro mama. Može neki doručak, kafica, čaj…” – potpuno sređen me je dočekao sledeće jutro u kuhinji.

Mama: “Šta je ovo? Nisam čula reči – dobro jutro – od tebe, sigurno mesecima. Dođi da ti pipnem čelo, da nemaš možda temperaturu?”

Sin: “Ha-ha-ha…” – sarkastično se nasmejao, i nastavio. – “Samo ti mene zezaj. Ja sam se potrudio da spremim doručak, pa ti vidi šta ćeš.”

Mama: “Šalim se sine.” – poljubila sam ga u obraz. – “Samo mi je drago da se vraćaš starom sebi. Evo ovaj tost i kaficu, hvala.”

Doručkovali smo posle dosta vremena uz smeh i razgovor. Bila sam zadovoljna napretkom, ali još je bilo dosta toga što bi moglo da se popravi kod njega.

Mama: “Znaš, sredila sam ti sastanak za vikend. Taman imamo još par dana da sredimo još neke finese i bićeš kao nov i spreman za pravi dejt.”

Sin: “Mama, pa bili smo juče… jel ovo postaje neka redovna stvar između nas?”

Ozbiljno sam ga pogledala. Nije mu bilo drago.

Sin: “Čekaj… ovaj put idem na dejt sa nekom… drugom?”

Mama: “Moja koleginica ima ćerku nešto stariju od tebe. Mala je preslatka, fakultetski obrazovana, situirana… ali nema sreće sa momcima i ja sam predložila tebe.”

Bio je nezadovoljan ovim mojim predlogom, čak pomalo i ljut. Znala sam da neće lako primiti ovu moju vest, ali sam zaista videla dobru priliku za njega… iako sam i sama osećala određenu dozu ljubomore.

Sin: “Trebala si me pitati. Nisam baš trenutno za neke veze. Ne znam ni kako izgleda ta devojka.”

Mama: “Slušaj, ne traži niko od tebe da je oženiš. Izađite jednom, popričajte… pa ako ti se svidi svidi… ako ne, ništa… idemo dalje. Hoćeš mi učiniti to?”

Nećkao se neko vreme, ali je relativno brzo prelomio.

Sin: “Hoću… ali samo zato što si bila ovako dobra prema meni. E sad, rekla si da imamo još da radimo, na šta si mislila?”

Bio je veoma znatiželjan i radoznao. Sigurna sam da je pomislio na još neke prljave igrice i nisam htela da ga razočaram.

Mama: “Vidi njega, odmah na stvar. U redu. Sećaš se juče… zapravo sinoć, kad sam ti ga…”

Sin: “Izdrkala? Ups, izvini ali… rekla si da mogu tako da pričam kad su ove teme.”

Mama: “Da naravno da možeš, dakle juče kad sam ti ga drkala… e sad, ne želim da te uvredim ili nešto ali… poprilično si brzo svršio.”

Pristup mi nije bio dobar i odmah se postideo. To svakako nije bilo dobro za njegovo samopouzdanje pa sam morala brzo da izvadim stvar.

Mama: “Nemoj sad odmah tu da se razočaraš. Nije to ništa strašno. Mnogo tu faktora utiče i to je normalna pojava. Ipak, volela bih da probaš da se malo skoncentrišeš bolje, da se ne prepustiš odmah nagonima. Razumeš? Svaka devojka želi da budeš duže u njoj… ne kao u filmovima ono – sat vremena… ali svakako duže nego juče u mojoj ruci.”

Pročitajte i ...  Brataničini Skriveni Nagoni

Sin: “Mogu ja mama duže, obećavam. Sinoć si me ipak jako napalila i…”

Došla sam do njega, uhvatila ga za ruku i odvela do kauča. Seo je a ja sam kleknula ispred njega. Gledao me je u neverici dok sam mu mazila butine i krenula da mu skidam šorc.

Mama: “Znaš, želela bih da napravimo jedan test uživo, mislim ako se slažeš? Eto, nije bilo predigre, paljenja… sasvim spontano.”

Skinula sam mu šorc zajedno sa gaćama i sada je sedeo potpuno go ispred mene. Njegov kurac je bio opušten i već sam mogla da ga zamislim veoma jasno kako ulazi u moja usta.

Sin: “Slažem se… naravno. Mislim, treba da pokušamo.” – nije više ni sam znao šta govori.

Prišla sam mu međunožju i par puta poljubila mesto iznad organa gde se nalazila grupica crnih kratkih dlačica. Udisala sam njegovu aromu i ljubila malu šumicu.
Kurac je sada već naravno počeo da mu se pomera i polako da se puni krvlju.

Mama: “Reci mi, jel ti je neka do sada pušila ovaj prelepi kurac?”

Sin: “Samo jednom mama… ali… ali bila je poprilično loša u tome.”

Poljupce sam sada počela da ostavljam po testisima na šta je on odreagovao šireći svoje noge malo više.

Mama: “Sada ne moraš da brineš, za razliku od te početnice ja ga veoma dobro pušim. Nadam se da ti neće smetati ako ga gurnem celog u svoja mokra usta… do grla?”

Uhvatila sam nebrekli kurac svoga sina i počela da oblizujem topli glavić.

Sin: “Uhhh… neće mi smetati naravno…” – gledao je svaki moj pokret ustima i jezikom i nežno me mazio po glavi.

Uskoro je njegov ceo kurac završio duboko u mojim ustima. U trenutku je postao potpuno dignut. Jedva sam uspevala da se ne zagrcnem, ali su mi se oči punile suzama. Zatim sam počela da ga guram do pola u usta a donju polovinu sam drkala rukom trudeći se da ovaj put budem malo nežnija sa stiskom.

Sin: “Jaooj mama… gurni ga još jednom do kraja… jako mi se to sviđa…” – poslušala sam ga i ugurala ga dok god mi njegove dlake nisu počele dodirivati nos i usne.

Mama: “Aahhhh… kako si tvrd. Kako si jebeno TVRD! Jel se držiš sine? Nisam toliko napadna ovaj put?” – gledala sam ga i drkala mu nešto brže.

Sin: “Ne mama, sjajna si… uhhh…” – mazio me je po usnama i zatim je gurnuo svoj palac u moja usta što sam ja dočekala sa uživanjem i počela da ga sisam.

Sin: “Uhhh mogu li samo malo… da te jebem u usta?”

Sklonila sam ruke i namestila se spremna za njegov ulazak.

Mama: “Tako te volim, kada si kulturan i kada pitaš. Ajde, pojebi ih.”

Uhvatio mi je glavu, ponovo veoma nežno, i počeo da me jebe u usta. Pljuvačka mi je curila na sve strane dok se on nabijao. Gledali smo se u oči u toj prljavoj, zabranjenoj pozi i jebozovno komunicirali pogledima. mama mu puši karu

Trajalo je ovaj put dosta duže i po njegovim uzdasima sam primetila da postaje sve bliži. Učila sam usput da “čitam” njegove izraze lica dok je nabijao svoj organ u moja usta. Jebao ih je i mazio prstima moj nos, obraze, uši… želeo je da me oseti.

Sin: “Uhhh mama… blizu sam…” – ovaj put mi je jasno dao znak i preuzela sam kurac u ruku.

Mama: “Znaš, uvek treba da pitaš gde želi da joj svršiš. Svaka ima svoj neki fetiš. Dakle?”

Sin: “Uhhh mama, gde želiš moju spermu… ahhhh!” – bio je na samoj ivici.

Brzo sam skinula majicu sa sve grudnjakom i namestila svoje velike sise ispred njegovog užarenog organa.

Mama: “Želim da isprskaš moje velike, napaljene sise…” – nije bilo više vremena za reči.

Sin: “Aaaaahh….” – šarao je po mojim grudima vrelom tečnošću.

Mama: “Tako tako… sve iscedi, bravo…” – ubrzo je sa mojih bradavica počela da klizi i kaplje sperma.

Njen miris je ispunio moje nozdrve i počela sam da je razmazujem po sisama, a zatim i po svojim usnama i obrazima. Gledao me je tako kao neku prljavu kurvicu i zinuo kada sam oblizala svoje prste natopljene njegovom spermom.

Mama: “Mmmmm… preukusno! Šta reći osim – sjajan i uspešan test!”

 

6. SINE, PIŠI!

Neverovatan je bio preokret za samo nekoliko dana. Moj sin je totalno promenio svoj odnos prema životu. Ne samo što je pomagao po kući, što nije više izlazio do kasno, već je i prema meni počeo da se ponaša kao pravi kavaljer… davao mi je komplimente, grlio me i ljubio kad god bi se ukazala prilika.

Ali određenu temu je izbegavao.

*

Dan sastanka sa prelepom devojkom, ćerkom moje prijateljice, se bližio. Mislila sam da će biti srećan i uzbuđen zbog toga ali kada god bih pokrenula tu temu nije bio previše zainteresovan.

Da li možda nije još uvek bio dovoljno siguran u sebe, da li nije bio spreman za eventualnu ozbiljniju vezu… ili je možda problem bio druge prirode, da li sam ja bila deo toga?

Ipak, jedne stvari sam bila sigurna, želeo je još da “uči.”

*

Sin: “Mama, sve sam obavio što sam imao. Soba sređena, terasa doterana… kupatilo miriše. Mislim da sada možemo da pređemo na neku od tvojih lekcija.”

Morala sam da ga razočaram.

Mama: “Pa, danas sam mislila da obavimo jedan teorijski deo. Kao neka mala retrospektiva onoga što si do sada naučio, uz još par trikova.”

Bio je veoma potišten ovom mojom rečenicom. Uzdahnuo je tužno i sporo.

Sin: “To nešto kao da ponovo idem u školu. A vrlo dobro znaš da baš nisam voleo školu.”

Mama: “Ovo je drugačije. Ako budeš dobar možda i budeš nagrađen, ko zna.” – ovo ga je već malo zaintrigiralo i odjednom mu se lice ozarilo.

Sin: “Pucaj!”

Mama: “Dakle, kao prvo znaš da sam stalno insistirala da budeš nežan?”

Pažljivo me je slušao i bio je spreman da odgovara brzo i jasno.

Sin: “Jesi mama, i mislim da sam to dobro shvatio. Evo ovako nekako.” – zagrlio me je oko struka dok smo sedeli i dodir mu je bio odličan.

Mama: “Tako je. E sada to za trenutak zaboravi!”

Zbunjeno me je pogledao i dalje me nežno držeći.

Mama: “Neke devojke vole kada si ponekada malo grublji. Ne nasilan, ali prosto – grub sa osećajem, ako me razumeš?”

Sin: “Jesi ti jedna od tih koje vole…?” – čitao me je kao knjigu.

Mama: “Jesam, priznajem. Ali zapamti – u to moraš da se uveriš pre nego što je “zgrabiš”. Ajde da malo provežbamo. Ustani.” – ustali smo i postavila sam njegov dlan na moju veliku guzu.

Na sebi sam imala veoma uske, tanke helanke i male tangice tako da je osećaj bio kao da me drži za golo dupe.

Mama: “Tako… malo me pomazi prvo po guzi. Nežno…” – mazio me je i pomalo stiskao. – “A sada me pitaš da li želim malo jače, i ja ti kažem da želim. Šta ćeš sad?”

Prišao je i drugom rukom, obuhvatio oba guza svojim jakim šakama i počeo da ih mesi.

Sin: “Mama, nisam znao da ti je guza tako fina. Jel je dovoljno jako?”

Mama: “Možeš još jače. Uff… tako. Malo raširi moju guzu rukama, razdvajaj guzove. Tako, a kad ih razdvojiš onda prođi prstom preko moje zadnje rupice… neke devojke, žene, kao što sam ja, to jako vole.”

Gurao je svoj srednji prst preko mojih helankica i stiskao moj čmar na šta sam ja reagovala stiskajući i opuštajući mali otvor.

Sin: “Zar ti voliš… u guzu?”

Mama: “Naravno sine… prosto obožavam taj osećaj. Jesi bio nekada u ženskom uskom čmariću?”

Sin: “Nisam, ni jedna mi nije dala.” – tužno je odgovorio.

Mama: “Uhhh pa tu moram da te usmerim. Sedi tu ispred mene.”

Skinula sam helanke i tangice. Nije bilo više smisla da glumim… bila sam napaljena kao nikad.

Raširila sam noge koliko sam mogla i primakla mu se da što bolje vidi obe moje rupe.

Mama: “Kada sam rekla da budeš grublji, to se ne odnosi na anal. Tu moraš biti oprezan da ne bi povredio dotičnu, ok?”

Pljunula sam na svoje prste i počela da razmazujem po malom čmaru.

Mama: “Moraš uvek da je dobro navlažiš tamo. Vidiš, ja sam sada potpuno zatvorena jer ga dugo nisam primila. Zato moram da se malo igram sa njim, da ga opustim… razradim.”

Kružila sam oko malog otvora i stiskala ga povremeno.

Sin: “Uhhh mama, pogledaj… dok se diraš i pičkica ti vlaži. Prelepo. Jel mogu ja nekako da… pomognem?”

Mama: “Pa zapravo, ne bi bilo loše da mi još malo navlažiš čmar. Ako bi hteo jezikom, to bi bilo najbolje.”

U trenutku mu je srce preskočilo ne verujući svojim ušima. Spustio je glavu i usmerio svoj jezik ka mojoj zadnjici. Ubrzo sam osetila kako me mazi i probija jezikom spoljni “prsten” koji se sve više opuštao.

Mama: “Uhhh… takooo… znaš šta još volim? Kada ponekada i poljubiš?” jebanje mame u čmar

Ja sam mislila na svoju guzu ali on nije razumeo, podigao se ka mom licu i svojim mokrim jezikom ušao u moja usta. Prihvatila sam ovo sočno iznenađenje i osetila usput njegovu šaku kako stiska moje grudi.

Ne prestajući da se žvalimo pronašla sam njegovu drugu ruku i namestila je na svoju guzu. Znao je šta želim i počeo je da gura svoj prst u moj sada već opušten čmar.

Sin: “Šta još voliš mamice?”

Mama: “Uhhh… pa kada si već ušao u moju zadnju, mogao bi da poljubiš i moju drugu rupicu. Sam si rekao da je veoma vlažna.”

Sin: “Vrlo rado ću da je poljubim… i poližem.”

Spustio se i bez ikakve predigre počeo da sisa moje tople usnice i moj nabrekli klitoris. Mljackao je sa uživanjem dok je usput nabijao prst u moj uski čmar.

Sin: “Njam-Njam… obožavam ukus tvoje pičke mama.” – govorio je kroz osmeh potpuno musav od mojih sokova.

Mama: “Hahahaha… uhhh… ručkaj sine… jedi maminu pizdu, jedi je jako.”

Štipkala sam svoje velike bradavice dok me je sin obrađivao. Nisam ni shvatila od uzbuđenja, da je uspeo da ugura i drugi prst u moj čmar i sada sam već bila spremna i za nešto veće.

Uhvatila sam ga za glavu, podigla ga i počela jezikom da skidam svoje sokove sa njegovih usana.

Sin: “Jel me želiš u sebi mama…?”

Mislila sam da me nikada neće pitati.

Mama: “Što pre! Ali zapamti, nežno u čmar, a jebeno jako u pičku, jel jasno?”

Sin: “Jasno… jasno kao dan.”

Namestio je svoj glavić prvo na moj uži ulaz i ulazio veoma sporo. Svakim centimetrom sam se osećala sve ispunjenije. Sitni nervi moga anusa su se
naprezali i činili me sve osetljivijom i napaljenijom, kao da do sad već nisam bila dovoljno naložena.

Ušao je do pola i kao da se bojao da ide dublje. Razmaknuo je rukama guzove još šire i počeo da se nabija u mene.

Sin: “Kako si samo uska, ne verujem. Obožavam te mama! Tvoju pičku, tvoju guzu… usta!” – nabijao se sve brže. – “Jel je dobro ovako?”

Nisam ni imala snage da odgovorim. Zatvorila sam oči i stenjala uživajući u osećaju. Pokreti su mu bili kratki i oprezni.

Mama: “Aaaaa… sine, ne zaboravi na maminu pičkicu. Želim te svugde. Izjebi me…”

Izašao je iz guze i skoncentrisao se na moju dlakavu pizdu. Ušao je jednim pokretom i znajući kako volim, počeo žestoko da me tuca.

Mama: “Aaa aaaahhh… to to… jače…” – držao se čvrsto za mene i nabijao se silno i jako.

Spustio je glavu i počeo da sisa moje grudi ne smanjujući žestinu nabijanja. Prišao mi je potom i strastveno me poljubio.

Mama: “Uhhh mama… gledaj sada ovo.” – izašao je iz pičke i uleteo u moj čmar do kraja.

Zatim je izašao i zabio se u moju vrelu pizdu. Počeo je tako naizmenično da se nabija u jednu pa u drugu rupu dok nisam počela da vrištim. Improvizovao je, i bio je sjajan u tome.

Mama: “Aaaaaa….” – svršavala sam i on je osetio kako mu kurac stežu moji mokri zidovi razvaljene pičke.

Sin: “Uhhh mama… reci mi… gde želiš da svršim?”

Mama: “Uhhh… izaberi sam sine… ovaj put ti odluči.”

Rukama je raširio moje guzove što je jače mogao i ušao u moj čmar. Spustio se na mene, zabio mi jezik u usta i nabio se još jednom do kraja. Tada, uz njegov glasan uzdah, osetila sam kako mi se rektum puni vrelom tečnošću. Svršavao je u mene veoma dugo. Nakon što me je napunio, klonuo je preko mene i usne su nam se ponovo spojile.

Kurac mu je izašao i opustio se, a iz mog čmara je počela da se cedi sperma, i da klizi niz moje guzove.

Ležali smo tako znojavi, zadihani… srećni.

Sin: “Znaš mama… mislim da ću da otkažem onaj sastanak.”

Mama: “Kako to misliš? Predomslio si se? Pa šta da kažem prijateljici?”

Sin: “Reci joj… reci joj da sam našao sebi devojku.”

Mama: “Čekaj, pa ja sam ti mama a nisi mi ni rekao. Ja bih trebala to da znam, mislim mogla bi da mi bude snajka. Jel je poznajem?” – nasmejano sam ga upitala.

Poljubio me je veoma nežno i šapnuo mi – “Ti je zapravo najbolje poznaješ. Ona živi u ovoj kući, baš u ovoj sobi. Evo, upravo je gledam… i ljubim.”

 

KRAJ                                                                                                                                                          MomLover

besplatan sms
2 thoughts on “Sine, Ponašaj se!”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sisate devojke za seks

Aaaaaaaa nemoj :)