sin jebe maminu pičku s guza

Ljubica, 43, je vaša tipična mama iz predgrađa. Vozila je sina na njegove fudbalske utakmice, volela je kafu, voli svoj rođendan, iako mrzi starenje. Svake godine priređuje veliku rođendansku zabavu za sebe, pa ni ove godine neće biti drugačije. Jedina razlika između Ljubice i tipične mame koju vidite niz ulicu je u tome što je Ljubica najzgodnija žena koju ćete ikada videti.

Njen 19-godišnji sin Bane stalno sluša šale od svojih prijatelja o tome kako mu je mama zgodna. Iako se pravi da je ljut, ne može a da se ne složi sa njima. Njegova mama je bila stvarno zgodna, i on je to znao. Video je svoju mamu u bikiniju, čak ju je nekoliko puta video i golu, i ne može a da se malo ne napali.

Ljubica i Banetov tata su se razveli pre nekoliko godina i od tada se viđala sa momcima. Od nedavno je izlazila sa novim tipom Markom. Marko je kreten i gubitnik, ali mora da je stvarno dobar u seksu jer Bane svake noći čuje kako njegova majka stenje. Ljubica pokušava da bude tiha, ali Bane sve čuje. Čak se pomalo uzbuđuje kada čuje majčino jaukanje.

Ljubica je isplanirala svoj savršeni rođendan. Žurka počinje u podne, svi dolaze i kreće slavlje. Piće, kolači, hrana, grickalice i još mnogo toga bi bilo obezbeđeno. Do 17:00 zabava se završava. Presvući će se, istuširati se i sve će biti gotovo do 18:00. Do 18:05 Markov penis bi trebalo da bude duboko u njoj, dajući joj najveći rođendanski seks u životu.

Konačno je došao njen veliki dan i Ljubica je sve sredila. Bane se probudio u podne kao i obično. Ostao je u krevetu na svom telefonu sat vremena dok konačno nije sišao. Video je ljude i kuća je izgledala kao puna ljudi.

„Sranje“, pomisli Bane u sebi. „Mami je rođendan.“

Bane je bio toliko zauzet školom da je potpuno zaboravio. „Mama će poludeti ako ne budem imao bar neki poklončić“, pomisli Bane. Brzo se presvukao i iskrao napolje pre nego što ga je iko video. „Tako sam sjeban“, pomisli Bane. Morao je da nabavi poklon što je pre moguće, inače bi njegova mama mogla primetiti da nije kod kuće.

Otrčao je do najbliže prodavnice i ušao unutra. Tražio je poklon, ali ništa nije mogao da nađe, sve dok nije našao najbolju stvar ikada. Tamo, iza blagajne, bila je ogromna poklon kutija na kojoj piše „Misterija, poklon iznenađenje“. Bane je otišao do prodavca i pitao „šta je u kutiji?“

“Ne možemo da vam kažemo, to je misterija.“

Banetu je ponestajalo vremena, a kutija je bila u okviru njegovog budžeta pa ju je kupio i požurio nazad. Bane je stigao kući i stavio kutiju na sto za poklone. Video je tuđe poklone i brzo je shvatio da mu je potrebna ceduljica. Otrčao je u svoju sobu da uzme ali imao je samo koverte. Mislio je da će se kasnije pobrinuti o ceduljici i na koverti je napisao svoje ime i stavio je na poklon.

Sišao je dole da svojoj mami čestita rođendan, ali nje nije bilo nigde. Vratio se gore i proverio njenu sobu i čuo kako se ona i Marko svađaju. Čekao je neko vreme, ali im je trebalo toliko dugo da se Bane vratio dole da razgovara sa svojom porodicom. Otprilike 15 minuta kasnije Marko je izjurio, zgrabio svoj poklon i otišao.

Pročitajte i ...  Dobar sin

Dok je odlazio, ispala mu je ceduljica sa poklona. Bane je želeo da proveri svoju majku, ali prvo mu je bila potrebna ta cedulja. Podigao je i otvorio je. Otvorio je pismo, ali ga nije pročitao, samo se uverio da na dnu nema Markovo ime. Brzo je stavio cedulju u svoju kovertu, a zatim otišao da proveri mamu.

„Mama, jesi li unutra?“

„Odlazi Bane, da me ne vidiš ovakvu.”

Bane nije mogao da ode već je još jednom pokucao najavio se i ušao, videvši svoju majku kako plače na podu. „Mama šta se dogodilo?“ pitao je Bane prilazeći joj.

„Raskinuli smo. Ne brini o tome dušo“, rekla je Ljubica dok je njen sin seo pored nje i milovao je po ramenima. „Hajde da se vratimo na zabavu“, rekla je ustajući. Uzela je sina za ruku i odvela ga nazad dole. Uživali su u ostatku zabave dok su gosti počeli da odlaze jedan po jedan. Ubrzo je bilo 17:00h i svi su otišli osim Ljubice i njenog sina.

„Mama, idem da donesem večeru za nas dvoje. Odmah se vraćam“, rekao je Bane dok je odlazio.

Ljubica se nasmešila i nastavila svoj dan. Presvukla se, istuširala i čekala da se Bane vrati. Imala je malo slobodnog vremena pa je odlučila da otvori neke od poklona. Njene najbolje drugarice su joj kupile prelepu ogrlicu. Njena sestra joj je donela divnu narukvicu. Ubrzo joj je ostao samo Banetov poklon.

„Trebalo bi da sačekam da se vrati“, pomislila je u sebi, ali bilo je tako primamljivo. „Možda ću samo pročitati…“, pomislila je. Na koverti je pisalo „Najboljoj mami na svetu, njen Bane“. Otvorila je kovertu i izvadila ceduljicu. Na ceduljici pisalo je: ‘Mojoj omiljenoj ženi: Večeras ću te jebati tako jako, pružajući ti zadovoljstvo za koje nisi mislila da je moguće. Jebaću te celu noć dok ne zavrištiš kao kučka. Nateraću te da moliš za još. Jedva čekam…“

Ljubica je bila šokirana. Upravo je dobila pismo od sopstvenog sina u kome se govori o tome da će je izjebati kao kučku! Ovo ne može biti tačno, morala je da otvori poklon. Otvorila je masivnu kutiju, ali u njoj je bio samo jedan predmet. Pogledala ga je i videla da je to najseksepilniji komad donjeg veša koji je ikada videla. Bilo je crveno i bilo je tako seksi. Praktično je bila prozirna i imala je rupice na svim pravim mestima, posebno na jednom koje omogućava lak pristup njenoj pički.

Osetila je kako joj pička trza. Da li ju je zaista napalio sopstveni sin? Da li on zaista želi da je jebe? Hoće li mu dozvoliti? Ljubica se povukla u svoju spavaću sobu da razmisli o svemu i smiri se od šoka. Misli o Banetu su joj polako ulazile u um. Shvatila je koliko je Bane postao zgodan. Kako se njegovo telo tako lepo ispunilo. Polako, njena ruka je počela da ulazi u njene gaćice. Počela je da se trlja, a zatim ubacila prst unutra. trlja se i zamišlja svog sina

Pročitajte i ...  Majka iz snova

Ona se jebala svojim prstima dok je maštala o tome kako je Bane jebe. Njena pica je bila u plamenu. Vrištala je i stenjala ime svog sina iznova i iznova. „BANE, BANE, BANE“ vikala je dok je nasilno masturbirala. Svršila je preko prstiju dok je razmišljala o svom sinu.

Znala je šta treba da uradi. Vratila se u dnevnu sobu, zgrabila donji veš i presvukla se. Bane, koji još uvek nije imao pojma šta piše na kartici ili šta je u kutiji, pokupio je večeru iz obližnjeg restorana i doneo je kući. Otvorio je vrata i zatekao svoju mamu na kauču u ogrtaču.

„Hej mama, doneo sam nam več…“ počeo je Bane dok ga Ljubica nije prekinula.

„Da li stvarno želiš ovo?“ upita Ljubica.

„Ja volim piletinu i… Mislio sam da se i tebi dopada?“ Bane je odgovorio.

„Govorim o ovome“, rekla je Ljubica dok je ispuštala svoj ogrtač otkrivajući donji veš za koji je mislila da joj je sin namerno kupio. Banetova usta su se spustila. Pokušao je da progovori, ali ništa nije izašlo. Ljubica mu je prišla i poljubila mu usne. Bane je ispustio hranu. Ljubica je pritisnula svoju ruku na Banetovu izbočinu i prošaputala „idemo u spavaću sobu.“

Bane i dalje nije rekao ni reč. Ljubica ga uhvatlai za ruku i odvela u spavaću sobu. Stigli su do spavaće sobe i Ljubica je gurnula sina na krevet. Stala je na njega i ponovo ga poljubila. Bane je sada bio u potpunosti u tome. Zgrabio je i stisnuo mamu za dupe obema rukama dok su se strasno žvalili.

Ljubica je polako ljubila nadole dok nije poljubila ogromnu izbočinu svog sina. Spustila se niže kako bi mu skinula kaiš i skinula pantalone. Njegov penis se oslobodio i Ljubica je razrogačila oči. „O moj bože Bane“, rekla je dok ga je hvatala. „Da sam znala da ovo kriješ, jebala bih te pre mnogo godina.“

Bane nije mogao da veruje šta se dešava. Nije znao odakle sve ovo, ali nije nameravao da protraći ovu priliku. Polizala je vrh Banetovog penisa pre nego što ga je progutala ustima. „Jebote! Mama… uhhh… tako ga dobro… pušiš“, rekao je Bane mucajući.

„Da li je to lep način da razgovaraš sa svojom majkom?“ Ljubica reče ne prestajući da drka njegovu kurčinu dok je govorila. Bane je ležao i uživao u majčinom pušenju dok ona konačno nije prestala. „Vreme je da uradiš ono što si rekao i obećao u svom pismu. Jebi me i nateraj me da vrištim sine!“

Bane je počeo da shvata. Pismo koje je ukrao od Marka mora da je bilo seksualno, pa je njegova mama pomislila da želi da je pojebe. Bane je ustao i vidio njegovu majku pognutu čekajući njegov penis. Stvarno će da jebe svoju majku. Sagnuo se i malo lizao maminu picu koristeći rupu u donjem rublju pre nego što je položio svoj kurac i zabio ga u nju.

Pročitajte i ...  Droljica Okružena Kitama

„Ohhhh sine, ti si tako jebeno velik.“, zastenjala je Ljubica. sin jebe maminu pičku s guza

Bane je skinuo košulju i počeo da jebe svoju mamu s leđa. „O jebote“ Ljubica je stenjala dok ju je Bane jebao. „Skini grudnjak koji si mi kupio.” Sada je Banetu sve imalo smisla. Donji veš koji je nosila nalazio se u misterioznoj kutiji. Sve je funkcionisalo savršeno za ovaj trenutak. Bane je otkopčao majčin grudnjak i snažno zgrabio njene sise dok ju je jebao.

„O, jebote Bane, nateraćeš me da svršim“, vrisnula je Ljubica. „Aaahhhhh.“ Ljubica je špricala po kurcu svog sina. Bane je prevrnuo Ljubicu i skinuo joj gaćice. Popeo se na nju i počeo da je tuca u misionarskoj pozi.

„Uhhhhh nastavi sine. Jače, jače“ Ljubica je stenjala iz sveg glasa.

Bane ju je jebao koliko je mogao, ali nije mogao da izdrži još dugo. „Svršiću mama“, viknuo je Bane.

„NE BANE, TAKO SAM BLIZU“, uzviknula je njegova majka.

Bane je izdržao koliko je mogao. „Aahhhhhh“ viknula je Ljubica kada je ponovo svršila. Bane se izvukao i Ljubica je kleknula, pozdravljajući Baneta u svojim ustima. Ona je sisala njegov penis što je brže mogla dok Bane nije eksplodirao duboko u njenom grlu.

„Jebote“, rekao je Bane.

Bane i Ljubica su ležali na krevetu zureći u plafon, razmišljajući o prljavom i incestuoznom činu koji su upravo počinili. „Zaboravio si moj rođendan, zar ne“, reče Ljubica, i dalje gledajući u plafon.

„Šta?“ reče Bane, okrećući se prema njoj.

„Rukopis na kartici nije bio tvoj, bio je Markov, zar ne“, odgovorila je ona, sada gledajući u njega.

„Mama, tako mi je žao što sam…“ rekao je pre nego je stavila prst na njegove usne.

„Shvatila sam dok sam te vodila u spavaću sobu. Osećala sam se kao budala i spremala sam se da stanem, ali onda sam razmišljala o tome. Dozvolio si mi da te poljubim. Uzvratio si mi. Dozvolio si mi da te odvedem do kreveta. Možda nisi napisao čestitku, ali si želeo ovo. Možda si zaboravio moj rođendan, ali si mi upravo poklonio najbolji rođendan u mom životu.“

Bane, sada ponovo potpuno tvrd, nasmešio se majci. Poljubio ju je i rekao „pa tvoj rođendan još nije gotov.“

Nasmejala se kada se popeo na nju i ponovo ušao u njenu vrelu nezasitu pičku.

„Srećan rođendan mama“, rekao je Bane kada je počeo da je jebe.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

2 thoughts on “Zaboravio na Mamin Rođendan”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)