tata i sin jebu mamu DP

Polako, veoma sporo, Marko je ulazio u nju. Njena pička je stegnula njegov penis.. stisak koji je bio toliko intenzivan da nikada nije želeo da se izvuče. Prisetio se kada je poslednji put bio u njoj, bilo je to pre dosta vremena a njegov prijatelj je takođe bio tamo i uživao. Toliko stvari se dogodilo od tog vikenda, ali glavna je bila da se njegov otac vratio kući sa poslovnog puta i da je sada tu sa njima.

Marko je spustio pogled u majčino lice i u očev kurac koji joj je ulazio u usta i zahvalio se nebesima što je ušao u tu sobu pre nekoliko nedelja baš u trenutku kada je njegov otac majku kaišem „kažnjavao“ mamu po guzi. Njegov kurac je odmah otvrdnuo na taj prizor i on je tiho zastenjao na mestu natečenih usmina svoje majke.

Pogledala ga je sa izgubljenim izrazom lica koji je jasno pokazivao stanje uzbuđenja u kojem je bila dok je kaiš obeležavao njenu divnu slatku zadnjicu. Pitao se šta ona misli; mogao je jasno da vidi da svršava. Pomerio je ruku na svoj već natečeni kurac, jer tako je jebeno dobro izgledala. Svaki udarac koji joj je njegov otac dao naterao ju je da prska po krevetu, bio je tako mokar krevet pod njom a njena pička je blistala.

Miris njenog uzbuđenja prožimao je vazduh tom posebnom, ženstvenom aromom. Taj slatki miris koji je toliko voleo. Marko je pomilovao kurac samo na trenutak, ali mu je bila najvažnija pomisao da mora da izađe iz sobe kako bi mogao da ga izdrka do kraja. Kretao se tiho, ali nedovoljno tiho, otac ga je čuo. Umesto da pobesni na njega i vikne mu da izađe, on se osmehnuo. Odmah je prepoznao perverzno interesovanje svog sina za njegovu majku.

Pročitajte i ...  Porodično Kućno Školovanje 3. Deo

On je dugo odsutan zbog posla, i kako že njegova žena da provodi vreme ako ne sa svojim sinom? Upotreba vibratora za nju ne bi bila dovoljna a znao je da ona ne ide u klubove da pokupi muškarce kao što su to učinile druge žene. Mislio je da ako je kurac njegovog sina približno kao njegov, ona bi bila jebana tako snažno da ne bi mogla da hoda.

Osećao je tračak ljubomore, ali je to brzo zamenila misao da bi mogao da iskoristi svog sina u svoju korist. Učestvovao je u mnogim trojkama sa drugim muškarcima i njihovim ženama, ali ovo je bio potpuno drugačiji osećaj. Pomisao da bi njegov sin mogao da pojebe svoju majku u bilo kom trenutku učinila mu je kurac mnogo tvrđim.

Četiri reči je izrekao i na taj način sprečio svog sina da izađe iz sobe – Sine, pojebi svoju majku!

Marko se ukočio od tih reči, a zatim polako krenuo ka krevetu, sagnuo se i stavio ruku ispod njenog tela, pomilovao je po klitorisu i štipao usmine, bila je tako mokra. Gurnuo je prste u nju, samo malo, samo da bi stavio malo njenih sokova na njih kako bi ih mogao staviti u svoja usta da okusi. mama prska squirt na sinove prste

Voleo je ukus svoje majke i pitao se da li bi njegov otac odobrio ono što želi da uradi. Šamar kaišom je usledio po guzi i njena pička je odmah stegnula Markove prste. Špricala mu je po celoj ruci i malo je falilo da Marko odmah svrši u sopstvene pantalone. Želeo je da uđe u nju i razvali njenu pičku, ali otac mu to nije dozvolio. Naredio je Marku da ostane na mestu gde je bio.

Njegov otac je drkao kurac dok je gledao Marka u lice i Marko je jednostavno znao šta će se sledeće dogoditi. Njegov otac je postavio svoj ogromni crveni natečeni kurac na ulaz u njeno dupe i on se polako ugurao u njenu tesnu malu rupu. Spustila je leđa tako da joj je dupe bilo podignuto da napravi mesta za njegov kurac.

Pročitajte i ...  I Mama Voli Porniće 1. Deo

Marko je mogao osetiti kako tatin kurac ulazi u njen čmar i njena pička se grčila pa je gurnuo prste dublje. Njegova majka je stenjala i nabijala se na kurac i prste tako da je Marko nastavio da gura sve dok nije imao celu pesnicu u njoj. Sudeći po tihim jaucima koje je ispuštala, volela je osećaj ovoga.

Mogao je da oseti očev penis kako je rastegnuo i ispunio njeno dupe do punoće koja se osećala tako drugačije od onoga što je on ikada ranije osećao… i želeo je više. Osećaj kako se kreće uz njegovu ruku, dok ga je od njega delila samo najmanja tanka traka mesa, uzbudilo ga je na najerotičniji način.

Osećaj tog kurca koji mu se trlja o prste učinio ga je da ponovo bude na ivici orgazma. Želeo je svoj kurac unutar te slatke male rupice. Kada bi mogao da uvuče svoj pulsirajući kurac u nju, osetio bi kako se njegov otac kreće u njoj i to ga je uzbuđivalo više od svega. Nije bilo ništa slično onome kada je svoju majku podelio sa svojim prijateljem jer njegov otac je bio mnogo veći od tog ortaka i po svemu sudeći mnogo iskusniji.

Marko je povukao ruku i približio je njenom licu, „Sisaj moje prste mama“, rekao je, a ona je to odmah halapljivo učinila.

Uvukla je njegove prste u svoja usta i uživala u svom ukusu kao da je to poslednja stvar koju će uraditi u životu. Njegov otac je bio u sopstvenom transu razvaljujući njeno dupe, nesvestan svega oko sebe, pa se Marko spustio do njenog tela prekrivenog znojem i zaronio kurac u njenu pičku. Nikada nije zamišljao da ovo može biti tako dobro. tata i sin jebu mamu DP

Pročitajte i ...  Beki i njen sin

Njena pička ga je stezala na najslavniji način a kroz tanku membranu je osetio tatin kurac kako joj širi rektum. Jebali su je zajedno neko vreme, ali je sin znao da neće dugo izdržati ovom brzinom, tako da se nevoljko povukao i okrenuo kako bi mogao da privuče usta do njenog natečenog klitorisa. Bila je mokra, njena pička je veličanstveno mirisala, sve što je on ikada sanjao se dešavalo upravo sada.

Nakon što joj je opslužio klit jezikom, pomerio se i nabio kurac u mamina željna usta. Njegov otac se bližio kraju, ispuštao je duboke zvukove stenjanja kao da ga je mučio najjači bol i, baš u tom trenutku, otac je zabacio glavu i zadrhtao. Markova jaja su se stisnula, nije mogao da se suzdrži i osetio je kako mu sperma štrca u pohlepna usta njegove majke.

Nije mogao da stane, 4, 5 mlazova.. pa potom još par manjih. Popila je svu spermu do kraja, ne protraćivši ni kap. Njegov um se vratio u sadašnjost ali je i dalje bio opijen svime što se izdešavalo. Delio je majku sa ocem i bio je izvan sebe.

To su radili svake noći otkako se dobri stari tata vratio kući. Tatin sledeći poslovni put je tek za par meseci tako da će imati dovoljno vremena da zadovolje svoje i mamine nepresušne seksualne apetite.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

One thought on “Mama – Dvostruka Penetracija”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)