tetka mu posisala kurčinu

To je bilo nakon što sam diplomirao kada sam otišao u kuću svoje tetke (majčine sestre) u drugi grad. Moram da ostanem tamo oko 2 meseca. Tetka mi je kao majčinska figura. Tretira me kao svog sina. Odrastao sam provodeći mnogo vremena sa njenim ćerkama. Povremeno smo posećivali jedni druge. Sada sam napunio 22 godine. Moji hormoni su bili na vrhuncu, kao i nakon studentskih dana.

Moja tetka je lepa i smela dama. Pre mnogo godina je izgubila muža i sama brine o ćerkama, pa možete zamisliti kolika je to odgovornost. Od detinjstva, moja percepcija o njoj je bila kulturna i lepa dama, i to dominantna.

Tokom mog boravka, slučajevi kao što su da je vidim kako izlazi posle kupanja doveli su me do mesta gde ne bih znao kako da reagujem. Izašla bi držeći ruku na peškiru, blizu svojih grudi. Bilo je jasno da su njene grudi poprilično velike. I dok je brzo ulazila u svoju sobu, video sam kako joj se njišu u ritmu. Takvi slučajevi su počeli da izazivaju seksualni osećaj prema njoj.

Tokom njenog radnog vremena (često radi od kuće) ne bih je uznemiravao, veoma je fokusirana na svoj posao. Obično ćaskamo kasno uveče, posle njenog radnog vremena. Njena starija ćerka je otišla na studije u inostranstvo, a njena mlađa ćerka je ta koja mi pravi društvo po ceo dan. Ali ona odlazi rano da spava, da bi se sutradan spremila za školu.

Jednom se tetka malo ranije odjavila i pozvala me da me nešto pita. Dok smo razgovarali, kuckala je na svom laptopu, ne sluteći da bih to mogao da vidim. Dok smo razgovarali, odjednom sam bio zatečen kada sam video stranicu sa seksualnim snimcima na njenom ekranu. Odmah sam sklonio oči i ponašao se kao da ništa nisam video.

Video sam da joj je bilo neprijatno zbog svoje nepažnje, ali je verovala da nisam primetio i onda smo nastavili normalno da razgovaramo. Te noći nisam mogao da zaspim neko vreme. Činjenica da moja tetka gleda seksualne snimke me je veoma uzbudila.
***
Sledećeg dana smo krenuli u kupovinu. Moja tetka je vozila auto sa mnom i njenom ćerkom tj mojom sestrom koji smo sedeli na zadnjem sedištu. Dok je vozila ona je pričala o svojim kancelarijskim stvarima i kako je njen šef stalno tražio da se pridruži vikend žurkama i da popije koje piće sa njima, a da bi ona to uvek odbijala.

Iako ranije nisam imao nikakve ljubavne namere, moj um je počeo da radi 100 na sat. Rekao sam tetki da “treba da pokuša i da izađe nekada sa njima“. Ona se samo smejala kao i njena ćerka. Takvi slučajevi su implicirali da je moja tetka želela da istražuje glamurozne stvari, ali ju je zaustavila odgovornost jer sama vodi porodicu.

Na sreću, otprilike u to vreme, moja sestra je imala školski izlet. Bila je odsutna od kuće 4 dana. Kada je to spomenula, bio sam ushićen i oduševljen. Više sam se iznenadio kada sam video da moja tetka pokazuje isti osećaj kao i ja, ali sam bio zbunjen. Tražila je od ćerke da bude dobra i da se lepo ponaša i sve to, kao svaka brižna majka, ali su joj oči izražavale uzbuđenje i polet.
***
Sledećeg jutra, nakon što sam ispratio sestru, moja tetka je već ušla unutra. Zatvorio sam kapiju, ušao unutra i primetio da je otišla da se kupa. Sada sam bio uzbuđen što ću je videti kada izađe iz kupatila. Obično kada izađe, morao sam da pazim dok sam je gledao, da me ne uhvati ona ili njena ćerka. Sada je situacija bila lakša jer je ćerka bila odsutna.

Pročitajte i ...  Petak je Mamin Dan

Seo sam na dobro mesto koje je omogućavalo pogled sa strane, i držao sam knjigu kao da je čitam. Kad je izašla, srce mi je zakucalo od njene lepote. Nije znala da gledam. Dok je stajala mokra na prostirci, otvorila je peškir da se prilagodi i on se spustio dovoljno niže da sam mogao da vidim njene gole sise sa strane! tetkine sise pod peškirom

Bože, kakve sise!

Nisam mogao da se kontrolišem. Zamišljao sam kako ih sisam. Pogled je trajao jedva 2 sekunde, a onda se preselila u svoju sobu sa sisama koje su se ljuljale kao i obično. Moj kurac je već prešao 90 stepeni.

Nakon što sam došao k sebi, tetka se pojavila obučena u laganu odeću. Zatim nam je pripremila ručak. Posle ručka smo gledali televiziju i počeli da gledamo spot za pesmu u kojoj je heroina bez srama pokazivala svoju lepotu. Moja tetka je držala daljinski i nije menjala kanal. Ovo me je uzbudilo. Da bi situaciju makar malo smirio pokrenuo sam razgovor govoreći kako su lokacije u spotu lepe.

Moja tetka je odgovorila – „Stvarno? Gledaš samo lokacije?“ Nasmejao sam se, a ona mi je dala nestašan osmeh. Moram reći da bi njen nestašni pogled i osmeh onesvestili svakog muškarca.

Dok smo nastavili da gledamo televiziju, iznenada me je pitala da li sam nekada išao na žurke i da li sam se napio, aludirajući na ono kada sam joj preporučio da nekada i ona ode na zabave sa kolegama. Moj um je već radio svoje proračune i postao je aktivniji.

Rekao sam – da naravno da jesam. Zatim je oštro počela da se raspituje o tome kakav je osećaj napiti se i žurkovati. Objasnio sam joj sa jednakim entuzijazmom. Zatim je prišla bliže i prošaputala svojim seksi glasom „Hajde da popijemo piće večeras“.

Tako sam se oduševio i uverio sam je govoreći „Da tetka, naravno!“

Kupio sam nekoliko flaša piva. Moj um je već obradio svoj nestašni plan. Planirao sam da ne pijem mnogo, ali da je pustim da ona pije. U svakom slučaju, bilo je bolje da bar jedna osoba bude dovoljno svesna. U početku sam joj pomagao, ali je onda popila skoro 2 pune boce. U početku sam se pretvarao da pijem podjednako, sve dok nije počela da gubi moć rasuđivanja.

Otvorila se o mnogim stvarima. Nakon još nekoliko pića, nastavila je da govori o tome kako joj je nedostajao njen seksualni život. To je ono što je moj um čekao. To me je uzbudilo bezgranično. Nosila je ružičasti komplet koji je bio prokleto seksi. Kako je postajala sve pospanija, počela je da se njiše dok je govorila.

U jednom trenutku su joj kukovi bili preeksponirani i mogao sam da vidim njen goli pupak. Ovo je bila okidač za moje sledeće akcije. Pupak joj je bio dubok i bio je kao poziv da uđem unutra. Kontrolisao sam se da ne napadnem na nju. Čekao sam da zatraži moju pomoć. Kao što se i očekivalo, trebala joj je moja pomoć da ode u svoju spavaću sobu. Stenjala je od pospanosti.

Njeni jauci su bili tako zavodljivi i uzbuđivali su me dok smo hodali. Tada sam skupio hrabrost da krenem u akciju. Dok sam držao njenu ruku na svom ramenu, drugu ruku sam obuhvatio, prema njenim kukovima, i pritisnuo ih. To je bio raj! Tada sam prvi put dodirnuo ženu na taj način, a to je bila moja rođena tetka!

Pročitajte i ...  Incest Orgije

Pošto je izgubila rasuđivanje, nije reagovala, a to me je ohrabrilo da učinim više. Milovao sam je po bokovima dok smo hodali. Njeni jauci su me izbezumili i u jednom trenutku sam joj stisnuo pupak, zbog čega je jače zastenjala. Bio sam na sedmom nebu! Ali imao sam osećaj da će se sećati ovih stvari sledećeg dana, ali to me je još više uzbudilo!

Stavio sam je na krevet. Ležala je sa telom delimično prekrivenim. Vrat joj se znojio. Njene grudi su me kao i obično pozivale na sisanje. Njen pupak je bio kao božanski poziv da uđem unutra. Nisam želeo da propustim ulazak u taj svet. Hormoni su me potpuno obuzeli. Nisam dvaput razmišljao.

Spustio sam se prema njenom pupku i dao joj najdublji mogući poljubac. Zvuk mog sopstvenog jezika uzbudio me je na drugačiji nivo! To je bila agresija koju bi imao svaki nevini momak. Zastenjala je tonom koji je izražavao radost, zbog čega je životinja u meni podivljala. Držao sam je za bokove sa obe ruke i počeo da joj jedem pupak.

Misli o tome da je ona za mene majčinska figura, da dugo nije imala seks, da je generalno dominantna žena, dodavale su senzualnije arome mojoj akciji. Uživala je u jedenju njenog pupka, dajući slatke jauke u ritmu mojih poljubaca. Pokušavala bi da izvrne svoje telo, ne mogavši da izdrži moje poljupce u bokove, ali onda bih joj rukama ograničio kretanje i još više je poljubio. To je bio rajski osećaj!

Zatim sam nastavio da joj obema rukama grlim grudi. Njene grudi, prelepe i ogromne! Njeni jauci su postajali sve glasniji sa svakim mojim stiskom. Brzo sam joj otkačio bluzu, grudnjak i bacio ih. Gole sise su me terale da podivljam. Počeo sam da sisam sa velikom snagom.

Do tada sam se skinuo samo u donji veš. Otišao sam da probam tetkine usne, što je bio moj prvi poljubac u životu. Skoro sam se izgubio kada sam to osetio. Ono što me je iznenadilo je da je željno uzvratila moj poljubac!

Mazili smo se intenzivno oko 10 minuta. Poljubio sam je u lice i vrat. Vrat je ključ svake žene. Kada sam joj poljubio vrat, njena želja je porasla. Pogledao sam njenu ukupnu figuru. Bila je poput boginje seksa, sa potpuno golom gornjom polovinom i potpuno pokrivenom donjom polovinom.

Videći krivinu ispod njenog pupka podstaklo me je da uvučem ruke unutra. Pomisao da ću osetiti žensku pičku, i to tetkinu, umalo me nije onesvestila. Konačno! Osetio sam blago dlakav i mekan deo. Počeo sam da ga nežno dodirujem. Sada su njeni jauci postajali drugačiji. Osećao sam se kao da je njena pica daljinski upravljač.

Počeo sam intenzivno maziti njene usmine, držeći daljinski desnom rukom. Želeo sam da izrazim gomilu ljubavi prema svojoj tetki. Želeo sam da postigne orgazam te noći. Dok sam je dirao prstima, stisla me je za ruku svojim butinama i bilo mi je teško da ih pomeram. Znao sam da se bliži svom orgazmu. trlja tetkinu pičku do orgazma

Sišao sam dole, obema rukama čvrsto držao njene butine i počeo da mazim njenu pičku kroz tkaninu njene odeće. Nije mogla da kontroliše da ostane u tom položaju. Trzaji koje je činila dok sam je mazio, sve više su pokretali životinjski instinkt u meni i sve sam je čvrsto držao. Nakon skoro jednog minuta intenzivnog trljanja, osetio sam nalet tečnosti koji je počeo da teče. Osećao sam se tako srećno i ponosno što sam naterao svoju tetku da svrši. To je jedinstven osećaj muškosti!

Pročitajte i ...  Seka i Ja

***
Sledećeg jutra, kada sam se probudio, bio sam zadivljen. Nije bila u krevetu. Njena odeća do sinoć nije bila vidljiva, krevet je bio sređen. Počeo sam da budem nervozan. Hrabrost koja je bila prisutna juče uveče, bila je zbog životinjskog instinkta. Ali sada je očigledno počeo napad panike.

Tada sam pronašao nešto zapanjujuće. Pogledao sam svoj donji veš, i na moje čuđenje nije bio onaj koji sam nosio sinoć! Nisam znao kako da priđem i pogledam tetku. Dok sam razmišljao, ona je sama ušla da proveri da li sam se probudio. Kada me je videla budnog, prišla je sa nestašnim osmehom. Bio sam bukvalno hipnotisan gledajući je!

Sela je blizu mene i pažljivo me gledala sa osmehom, očekujući da nešto kažem. Dok sam mucao sa nekoliko reči, povukla me je ka sebi i strasno me poljubila usnama. To me je jako uzbudilo! Moj kurac je već bio u svom okomitom položaju, iskreno izražavajući moja osećanja. Videla je moju erekciju i dala je nestašan dominantan pogled, pogled zbog kojeg sam izgubio sebe. tetka mu posisala kurčinu

Dok sam se gubio gledajući je, osećao sam njene ruke kako mi skidaju gaće. Kada me je uhvatila za kurac, otišao sam u drugi svet. Nežno je počela da mi miluje kurac. Ovo je bilo nešto najviše što sam mogao da zamislim! Strastveno je ljubila moj kurac, kao da se igra sa njim. Majčinska stvar je dodala više nestašnog ukusa akciji, a ja sam potpuno uživao. Moj kurac nije mogao da izdrži slatkoću njenih usana i pustio je mlaz semenske tečnosti poput fontane.

Bila je veoma srećna i brinula se o čišćenju kao majka. Najsenzualnije je bilo to što je nakon čišćenja ponovo pomazila moj kurac i pažljivo ga umotala u moj donji veš, sa pogledom neprekidno uprtim u njega. Još se nisam vratio u normalu. Ona je prišla i prošaputala „Mali moj, kafa je u kuhinji, osveži se“. Zatim je otišla u kuhinju i počela da radi.

Trebalo mi je neko vreme da dođem nazad u realnost. Ovo je bilo moje prvo iskustvo sa mojom tetkom. Posle toga smo imali seks nekoliko puta u njenoj kući. Kad god ona radi od kuće, a moja rođaka ode u školu, mnogo uživamo. Ona me i dalje doživljava kao sina, ali i kao prijatelja. I dalje je vidim kao majčinsku figuru, druželjubivu majku, drugaricu. To je jedinstven osećaj.

Oduvek sam imao sklonost prema starijim ženama, a intimnost sa sestrom moje majke je za mene veliko bogatstvo. Probali smo skoro svaki položaj po Kamasutri (preporučio bih ovo svima). Srećan sam što sada više nije razočarana svojim seksualnim životom. Ustvari, bila je sjajna sa mnom, i srećan sam što sam ispunio sve njene seksualne želje. Iako se seksualni nagon postepeno smanjuje kod nas dvoje, mi se strasno mazimo kad god se sretnemo. Ukratko, ona je moja prva ljubav.

Drago mi je da sam ovo iskustvo podelio sa vama i nadam se da ste se dobro zabavili čitajući.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

One thought on “Tetka kao Majčinska Figura”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Aaaaaaaa nemoj :)